- Konu Sahibi EgeliFatosh
-
veeeeeeeeeee doğurdum arkadaşlar . medicanada yaptım doğumumu ..
gelelim ayrıntılara 28 mart cumartesi günü nst randevum vardı tam 39 haftadaydım .gittik hafifte sancılarım vardı adet sancısı gibi neyse hemen alındım nst ye bu arada rahim 1.5 cm açılmış doktorum kalp seslerinin düzensiz olduğunu hatta düşük olduğunu söyleyince önce panikledim sonra suni sancı vermeyi teklif ettiler .bu benim 2 gebeliğim olduğundan ilkini gayet yüksek verilen suni sancılarla normal doğurduğum için açıkcası çok korktum .ama bir yandanda sezeryanın artık eskisi gibi olmadığını çok çabuk toparlanıp kalkabileceğimide söylüyordu doktorum sonunda kararımı sezeryandan yana kullandım hemen doğumhaneye alındım anestezi uzmanım kendisi mükemmel biri NESRİN HANIM sanırım aynı zamanda psikolog:)) 5 dakika içinde epiduralimi taktı yeteri kadar uyuştuktan sonra doktorum BURAK BEY VE DOKTOR ÖMER ÇOBANOĞLU bebeğimi sağ salim kucağma almamı sağladılar tam 17 dakika sürdü bu işlem zarfında NESRİN HANIM sürekli beni rahatlatıyor ve konuşturuyordu kendisine minnettarım..çocuğum doğar doğmaz göğsüme koydular 1-2 dakika emdi mükemmel bir duyguydu .
sonuç olarak doktorlarımda anestezi uzmanımda hepsi harikaydılar hepsine burdan teşekkürlerimi sunuyorum MEDİCANA zaten mükemmel bir hastane beş yıldızlı otel konforunda herkese kesinlikle ve şiddetle tavsiye ediyorum
sevgili sea-33, öncelikle tebriker,Allah bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasibetsin.sağlıklı uzun ömürler versin. sana birkac sorum olacak; 33 haftalık hamileyim ve ben de medicanaya gidiyorum. herhangi bir ön bilgimiz olmadan ilkinde m. can arslancadan randevu aldık. bayagı ilgiliydi ve memnun kaldık, ikinci muayenede kendisinin işi cıktıgı için gurur bey ilgilendi bizimle, acıkcası can bey daha iyi gibiydi(zaten gurur bey ozellere bakıyormus ve doguma girmiyormus). simdi sen burak bey deyince kafam karıstı, sence doktorumu degistirmeli miyim? ya da su ana kadar can bey hakkında bir bilgin oldu mu?[/QUOT tçok teşekkür ederim arkadaşım..benimde doktorum bir sefer hastanede olmadığında can bey bizimle ilgilenmişti memnun kalmıştık ilgisinden ama burak beyde başladığımız için sonunuda getirmemiz gerekiyordu. ama ilgi olarak diyorsan bence oradaki bütün doktorlar hemen hemen çok ilgili güleryüzlü ama burak bey başka tabii ..:dance:yinede siz bilirsiniz hayırlı doğumlar diliyorum
sevgili sea-33, öncelikle tebriker,Allah bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasibetsin.sağlıklı uzun ömürler versin. sana birkac sorum olacak; 33 haftalık hamileyim ve ben de medicanaya gidiyorum. herhangi bir ön bilgimiz olmadan ilkinde m. can arslancadan randevu aldık. bayagı ilgiliydi ve memnun kaldık, ikinci muayenede kendisinin işi cıktıgı için gurur bey ilgilendi bizimle, acıkcası can bey daha iyi gibiydi(zaten gurur bey ozellere bakıyormus ve doguma girmiyormus). simdi sen burak bey deyince kafam karıstı, sence doktorumu degistirmeli miyim? ya da su ana kadar can bey hakkında bir bilgin oldu mu?
arkadaslar medicananın kadın dogum ekibi değişiyormuş, doktorlar değişiyor yani, bugun telefon ettiler haber vermek için. konu ile ilgili bilgisi olan var mı?
az önce bende tekrar aradım medıcanayı ve doktorlarla tekrar anlasma yapılmıs oldugunu ogrendım en azından türkan hanımla anlasma yapılmıs, sanırım hastaneyle ucret konusunda bı anlasmazlık yasadılar ve toplu olarak bole bı karar aldılar sızlerde burak beyı arayarak onunda anlasıp anlasmadıgını ogrenebılırsınız arkadaslar, haber vereyım dedım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?