Medicana Ankara

arkadaşım allah bebeğine sağlık sıhhat versin öyle güzel anlatmışsın ki sanki bende yaşadım o anları gözlerimdoldu bende en yakın zmanda hamıle haberımı alrım inş.

sevgili sea-33, öncelikle tebriker,Allah bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasibetsin.sağlıklı uzun ömürler versin. sana birkac sorum olacak; 33 haftalık hamileyim ve ben de medicanaya gidiyorum. herhangi bir ön bilgimiz olmadan ilkinde m. can arslancadan randevu aldık. bayagı ilgiliydi ve memnun kaldık, ikinci muayenede kendisinin işi cıktıgı için gurur bey ilgilendi bizimle, acıkcası can bey daha iyi gibiydi(zaten gurur bey ozellere bakıyormus ve doguma girmiyormus). simdi sen burak bey deyince kafam karıstı, sence doktorumu degistirmeli miyim? ya da su ana kadar can bey hakkında bir bilgin oldu mu?

arkadaslar benim randevum sali gunu, ilk kez gidecegim, burak beyden randevu aldim ama kafama birsey takildi, burak bey icin uzman dr yaziyor, operator yazmiyor, can bey icin operator yaziyor, doguma girmesi icin operator olmasi gerekmez mi?

Sevgili sea_33, desteğin ve cesaretlendirmen için teşekkürler. Sana da bundan sonrasında kolay gelsin:)

Medicanaya gittim. Burak beyde muayenede oldum. Rahatlatıcı bir doktor. Sezeryan dedi ama ben mümkün olduğu kadarıyla normal ama epidurallı istedim. Bir sonrakinde ayrıntıları daha iyi konuşacağımı düşünüyorum, soru listesi hazırlıyorum:)
Hastane güzel, elemanlarda iyiydi. Muayene için 85 lira fark verdim. 75i ultrason, 10 lirası da katılım payıymış. Bir takım testler yapıldı; kan, idrar falan. Toplam da 180 verdim ve bana tuzlu geldi. Normalde bu derece fark olmaması gerekir diye düşünüyorum. Neyse so zamanlarım olduğu için olsun dedim. Bir de Burak bey, 20 hafta sonrasını almadıklarını söyledi ama beni de çevirmedi. Bir terslik olmazsa medicanada doğumu yapacağım. Doğum ücreti olarakda epidurallı normal doğum 1500, sezeryan 1600 tl imiş. Ekstra işlem olursa(ilaç gb.) ekleniyormuş.

yonca97,
benim ilk hamileliğim ve doğumum oldukça problemli olmuştu. Hatta sezeryanlıktım ama zorla da olsa normal doğum yaptım. Sonrasında da bazı komplikasyonlar yaşadım Bu durumumu anlatınca; "bu tip süreci yaşayan kadınların sezeryan isteme hakkı olduğundan ve sezeryan olabileceğimi söyledi. Ama ben mümkünse normal istediğimi söyledim.
Gerçi hiçbirinde çok ısrarlı değilim. Benim için hem kendim hem de bebeğim sağlıkla doğumdan çıkması önemli. O yüzden o anda her ikimiz içi hangisi uygunsa o olsun istiyorum.

biz m. can aslanca hocamıza gidiyoruz yaklaşık3-4 aydır. şimdiye kadar gayet iyi gitti. kendisi ameliyat ve doğumlara giriyor. biz memnunuz. kendisi tecrübeli bir doktor.

arkadaslar medicananın kadın dogum ekibi değişiyormuş, doktorlar değişiyor yani, bugun telefon ettiler haber vermek için. konu ile ilgili bilgisi olan var mı?

arkadaslar medicananın kadın dogum ekibi değişiyormuş, doktorlar değişiyor yani, bugun telefon ettiler haber vermek için. konu ile ilgili bilgisi olan var mı?

merhaba yonca bende dün tesadüfen öğrendim.bi arkadaşımı yönlendirmiştim burak hocaya.aramış ancak ayrıldığını söylemişler bende hemen hocayı cepten aradım.ekip olarak öyle bi karar almışlar,ayrılma olayı dün gerçekleşmiş o yüzden kafası çok karışıktı.ama kimseyi mağdur bırakmayacağız başka bi hastaneyle anlaşacağız dedi.ve sgk lılar için medicanadan daha iyi fiyat alacaklarını söyledi.bugün tekrar arayacağım.ve geniş bilgi alacağım.sizide haberdar ederim.inşallah hakkımızda hayırlısı olur.sevgiler...

arkadaşlar merhaba!
benim dr.yılardır Tarık aksu. HRS ankara'nın kurucusu + Hacettepenin iyi bir profesörü,düşünürseniz tavsiye ederim.Benim hiçbir sorunum olmadı. Bazı arkadaşlar rahatsız olduğu şeyleri belirtmişler ama inanki paragöz bir doktor olmadığını iddia ediyorum.Doğumla ilgili normal doğum ve sezeryan doğumun uygun olduğunu biliyorum.SGK ile anlaşmaları var.Herkese kolay gelsin..

Şu an şoktayım. Her an doğurabilecekken bu değişiklik beni üzdü. Çünkü herşeyimi programlamıştım. Şimdi herşey yeniden. Evet, HRS de doğum yaptırıyorlarmış ama malesef Medicanaya göre daha tuzlu olacak gibi gözüküyor

ben de daha ctsi gitmistim,kimse boyle biseyden bahsetmedi, uf ya cok az zamanim var ve zaten cok zor karar verdim, hrs nin fiyatlarini ben sormustum, drdan dra degisir demislerdi ve oradaki kutlugul yuksel hanim icin 1500-2000 arasi demislerdi,baska fiyat arastiran var mi acaba?

medicanadakı bu degısıklıgı bende anlayabılmıs deılım ısın garıp yanı baba herhangı bı bılgılendırılmede yapılmadı gelısmelerden haberı olan varmı acaba?

az önce bende tekrar aradım medıcanayı ve doktorlarla tekrar anlasma yapılmıs oldugunu ogrendım en azından türkan hanımla anlasma yapılmıs, sanırım hastaneyle ucret konusunda bı anlasmazlık yasadılar ve toplu olarak bole bı karar aldılar sızlerde burak beyı arayarak onunda anlasıp anlasmadıgını ogrenebılırsınız arkadaslar, haber vereyım dedım..

merhaba ben geçen cuma görüştüm en son ancak hastaneden bana türkan hanımın da ayrılacağını söylediler.ve şimdi tekrar aradım türkan hanım şuan orda ancak geçici olarak.bu hafta içi yeni drlarla anlaşma yapılacakmış sanırım çarşamba günü tekrar arayın dediler.şuanki gelişmeler böyle.

ben türkan hanımı aradım cep telefonundan durumu sordum bı sorun yok merak etmeyın hastaneyle yenı anlasma yaptım buradayım gıtme durumu olsaydı sızı arayıp haber verecektım dedı, hatta ben hazırana yenı randevumu bıle aldım..

arkadasım Allah ananlı babalı büyütsün, hayırlı uğurlu olsun....sezeryanı siz mi tercih ettiniz yoksa doktor mu önerdi öğrenebilir miyim? birde epidural sezeryan mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…