Medicana Ankara

ben infertilite tedavisi için medicanada yusuf beye gidiyorum. her zaman çok ilgili ve güler yüzlü, her aradığımızda da ilgi ile dinleyerek çok açıklayıcı şekilde yaklaşıyor. eşimde infertilite çıktı, onun detaylarını dahi ürolog kadar açıkladı bize önden. rahim filmi çekti ki ben deli gibi korkup ağlayarak girdim, hiç sorunsuz şekilde gerçekleşti. evinde olduğunda bile mail ile rapor gönderdik, ilgisi yine çok çok iyiydi. güven hastanesi evime sadece 3 dak uzaklıkta, ilk önce oraya gidiyordum ama o kadar soğuk kapı duvar bir doktorum vardı ki anlatamam, ne beni kontrolde hatırlıyor, ne doğru düzgün cevap veriyor, her seferinde bitse de gitsek havasında bir bayan, hastanemi değiştirdim artık ben de, o kadar yol gidiyorum evimin dibinde hastane varken ama değer... ben sevinmiştim evime yakın her durumda iyi olur diye ama yok yani... hala sinirleniyorum hatırladıkça.... kesinlikle yusuf beyi tavsiye ederim, şimdi aşılama ya da tüp bebek olacak gibi görünüyor, kendisine de söyledim, yusuf bey neyi uygun görüyorsa onu dinleyeceğim, çünkü hem açıklıyor hem de tercihinizi soruyor, kendi önerilerini de gerekçeleriyle açıklıyor. iş çıkışımı beklediği de olmuştur akşamları izin alamadığım için. hatta bene güven hastanesinde direk pcos teşhisi koydu doktor ama öğrendim ki değilmiş, o kadar üzülmüştüm ki o zaman.. sadece 1 dak ultrasonda hemen teşhis koydu ve kalktı.. amacım bu hastaneyi kötülemek değil ama böyle bir durumdan sonra yusuf bey'in hastası olmak bana çok iyi geldi. eminim eğer Allah nasip ederse tıbbın sağlayabileceği her imkandan yusuf bey sayesinde faydalanıp ben de anne olabileceğim.. kendi yaşadıklarımı paylaşmak istedim, kesinlikle tavsiye ediyorum, en azından hangi doktor kararsızlığı olan arkadaşlar gidip tanışabilirler diye düşünüyorum... herkese sağlıklı bebekler ve hamilelik dilerim... :)))

yeni ücretler falan nasıl acaba?

medicanada muayene ücreti sgk lılara 152 lira imiş...tahlil ve tetkiklerin %70 ini ödüyorsun.normal doğum 1.750 sanırım sezaryen 3.000 civarındaymışş..bende güvende aslı adında bir bayan varmış ona gitmeyi düşünüyordum ama şimdilik eski dr.gideceğim bakalım..sanada Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah..

medicanada doğum yapan arkadaşlar, yusuf hoca dışında hangi doktoru önerirsiniz? mehmet bey ve faruk bey in hastası olan varmı aranızda?

Merhaba arkadaşlar

Ben 2 aylık hamileyim. 2. tüp bebek denemesiyle hamile kaldım.

Bir arkadaşın tavsiyesi ve internetteki araştırmalarım sonucu Medicana Faruk beye bu ilk kez gittim

Ve çok memnun kaldım

sıcak güleryüzlü sabırlı

sormadan sayısız bilgi verdi benim sorumlarıma sabırla güleryüzle cvp verdi

ultrasonda da ayrıntılı bilgi verdi

hiç aceleye getirmedi

ilk kez bi doktorun yanında bu kadar kaldım=)

umarım hep böyle gider ve doğumumu da onunla yaparım...

arkadaşlar,

bir kaç gün önce size medicana ankaradaki faruk hocayla ilk muayenemin nasıl geçtiğini yazmıştım.

dün akşam bi talihsizlik yaşadım ve düşük tehliekesi atlattım

akşam 7de tuvalette peçeteme kana benzetemediğim daha çok gaytaya benzeyen bir şi geldi sıvı değil katı, gayta sandım ama diğer yandan progestan fitilim de peçetedeydi

aynı maddeden çamaşırımda genital bölgeye denk gelen kısımda da vardı

terreddüt ettim faruk hocayı o saatte arayıp medicanaya çağırmak hususunda

zira eğer gayta ise rezil olacaktım ve hocanın özel programını gereksiz yere bozmuş olacaktım...

bi de rengi ne taze kan ne beklemiş kan rengiydi tarifi zor inanın çamurla gayta arası bişi

medicana acili aradım acil doktoru bakmazsa zekai tahirin aciline giderim diye düşündüm

ama buarada her düşük tehlikesi her anneyi üzse de benim acım daha farklı bi acı, 1 aşılama 2 tüo bebek denedim ben

neyse medicana acilden alper diye bi hocaya bağladılar durumu anlattım

"biz acilde kadın doğum muayenesi yapamıyoruz hemen hocanızı arıyım gelsin" dedi

ben de "aramayın ya gaytaysa ben zekai tahire gideyim" dedim

alper hoca "olmaz hemen arıyorum hocanızı" dedi ve benden onu yeniden aramamı istedi

yeniden aradığımda faruk hoca çoktan yola çıkmıştı ben de medicanaya gittim eşimle

faruk hoca 10 daka içinde geldi son derece sıcak ve ilgiliydi hemen muayane etti

allaha şükü bebeğimin kalp atışıda hareketleri de normaldi ama rahimde kanamam vardı

bana düşük tehliekesi nedeniyle rapor verdi

buarada en az 3 kez "kan olduğundan emin olmasanız bile şüpheye düşünce arayın bu benim işim gelirim" dedi sağolsun beni rahatlattı

nasıl memnun kaldım anlatamam size

eşimde yıllardır bir kaç hastalık nedeniyle sürekli doktorlara taşınan biri olarak çok beğendi faruk hocanın tavırlarını

ben kesin doğum aşamasına kadar gelirim faruk hocayla emin oldum artık ve hatta doğru seçim yapmışım diye rahatladım

umarımız hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize=)

Arkadaşlar; sizlere bişey danışmak istiyorum.
Ben şu anda hamile değilim ama bu sene bebek düşünüyorum.
Özel sigorta yaptırıp yaptırmamak arasında kaldım. Evime yakın medicana hastanesine gitmek istiyorum.
Ssklı biri için medicana da hamilelik takip+tahlil+doğum ne kadara mal olur??
Benim şu anda araştırdığım özel sigortalardan en makul olanı iki senede 4600 gibi bir fiyat istiyor.
Bu sene hamile kalırsam ilk sene birşey ödemedikleri için birde bunun üzerine belki 5-6 aylık kontrollerimi ödeyeceğim.
4600+ 5 aylık kontol diyelim bu durumda sigorta mantıklı mı lütfen bi fikir verin? Yaptıracaksam hemen karar vermem lazım...

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim

sevgili papatya

sordun diye söylüyorum

bana bu sigorta biçimi biraz riskli geliyo

sigorta yaptırdıktan sorna ya kazayla bu sene hamile kalırsan

tüm para boşa gidecek

peki bunun cevabını bilmiyorum bence sende sor öğren

allah bin kere korusun ya 2-3 sene denediğiniz halde çocuğuuz olmazsa nolacak

bunu netleştirmek lazım

arkadaşlar papatya sayesinde ben de önemli bi bilgi vereyim size

ben gürgan klinikte 2. tüp bebek tedavimde hamile kaldım ve şimdi kontrol için medicana faruk hocaya gidiyorum

gürgan klinik bebeğimin kalp atışını duyunca şu testleri yaptırsan ii olur dedi

bu testlere faruk hocam da yeni testler ekledi bakılırsa ii olur diye

eşimle ilgili özel durumlarımız da war çünkü

toplam 21 test yazıldı

emekli sandığı çalışanım

medicanın bu testlere çıkardığı fiyat 1 mlyr 250 mlyn

ama ben fatihi aradım fiyt aldım

ve medicananın 1.250 dediği 21 testi fatih hastanesi hoşderede sadece ve sadece 100 ytl ye yaptırdım

eminim düzen gibi lab larda en az 500 alacaktı 21 teste

papatyacım

faruk hocaya takip ücreti 180 veriyorum

buarada doğum ücretlerini öprendim

2500 normal

2800 sezeryan

hepinize ii haftalarrr....

1907,zamanında ben de araştırmıştım.Sigortalar bir yıllık bir bekleme süresi verdiler,bu süreçte hamile kalmaman gerek dediler,en kısa süre olarak 6 ay verdiler,axa sigortaydı yanılmıyorsam.Sigorta işinde eşinin ve senin istediğiniz zaman bebeği alıp alamayacağınız önemli.Para olarakta atıyorum 180*10=1800 toplam muayene,3000 doğum olsa miktar 4800 oluyor.Tabi burda tahlillere vereceğin (yeni oran %90 hastadan alınıyor) toplamda 500 de tahliller tutsa ortalama olarak 5500-6000 gözden çıkarmak gerek.Sigorta için toplamda ödediğinle kıyaslama yaparak karar verebilirsin.Sigorta kapsamına bağlı ama yine de hastaneye gittiğinde senin de ödemen gereken miktarlar olabiliyor.Şahsen ben Bazen şunu da düşünmüyor değilim,yakın zamana kadar bu kadar insanlar yakın takip olmuyordu,her ay ve doğumda bu kadar miktar ödemiyorlardı,çocuklar doğmuyor muydu diye düşünmeden edemiyorum.Bu şekilde hesaplayıp karar vermeniz ve eğer yaptırırsanız bıkmadan bütün sorulara cevap veren sigortacı bulmak zorundasınız.Şöyleki dediklerine demedik,demediklerini dedik diyorlar,en güzeli kayıt cihazıyla gitmek :)

tüze teşekkür ederim... Aslında görünen o ki sigorta için ben biraz geç kaldım.
Ben bu sonbaharda kısmetse istiyorum bebek ancak şimdi yaptırıp nisana kadar bekleyince sigorta çokta karlı olmuyor.
Yine de başka riskleri de sigortalatmak için uygun olabilir.
Kararsızlığım devam ediyor yani
bu sayfadaki tüm arkadaşlar da umarım güzel bebeklerini sağlıcakla kucaklarına alırlar... Darısı başımıza

30.12.2011'de Medicana Ankara'da normal doğum yaptım. Hamilelik sürecim ve doğum sırasında Faruk Bey benimle çok ilgilendi. Kendisi işi hakkıyla yapan, kazandığı paranın 2 katını hakeden çok başarılı bir uzman. Hemen 2.bebeğime hamile kalıp tekrar kendisine gitmek istiyorum yani burdan anlayın ne kadar başarılı bir hekim olduğunu :)

sinos alllah bebeğine uzun sağlıjklı ömürler versin ve aynısını bize de nasip etsin

ben de 3.5 aylık hamileyim faruk hocaya gidiyorum

kısmetse normal doğum istiyorum

bu haberin bana ilaç gibi

çok sevindim

darısı başıma....

sakııncasıyoksa biraz bilgi verir misiniz? sigortanız hangisi, çalışıyor musunuz, sigortaya yıllık ne kadar ödüyorsunuz?

arkadaşlar

16. haftamdayım cinsiyetini görmekte çok zorlandı doktorum...bacaklarını kapatarak uyuyodu bebeğim... Doktorum çikolata ye çay kahve iiç 1 saat sonmra yeniden bakalım dedi...Öyle yaptık ve zor zar görebildi ikinci ultrasonda %95 erkek olduğunu söyledi...

size tavsiyem cinsiyetin belirleneceği kontorolünüze giderken çikolata yiyip gidin çikolata harekete geçiriyormuş bebeği...Bir arkadaşımın da başına gelmiş aynı durum. 40:

Arkadaşlar Medicana'da Türkan hanımdan başka bayan doktor var mı biliyo musunuz?

Erkek doktor istemiyorum çünkü,başka özel hastanede de olabilir Bayındır HRS farketmez ama deneyimli normal doğum taraftarı

bayan bi doktor lazım bana Ankarada,paylaşırsanız çok sevinirim...

Merhaba bende faruk beye muayene oluyorum. Mennun olmanizada iyi oldugunuzada sevindim. bende tesadufen buldum kendisini. Hacinci haftanizdasiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…