- Konu Sahibi EgeliFatosh
-
kızlar selam medicanaya muayene ücreti olarak ne kadar ödüyorsunuz? testler için ne kadar fark alıyorlar bu arada ben bağkurluyum.
arkadaşım bence medicanayı ara sor çünkü ben özel sağlık sigortasından dolayı sadece her kontrolde oda 10 günü geçtiyse 12 tl verdim..yapılan tahliller tetkiklere göre değişiyor.. telefonla bilgi alabiliyorsun.. allah kurtarısn hepinizi..
eşim de ben de iki kere arayıp sorduk doğum için ücret veriyorlar. muayene için vermiyorlar.gebelik muayenesi ve jinekolojik muayene olmak üzere iki çeşit muayene var gelip burdan bilgi alın diyorlar o yüzden size sordum belki hastaneye gidip sormama gerek kalmaz diye.medicana içinde fiyatlar çok değişiklik gösteriyor zaten istanbuldaki hastanelerinde burada ne kadar bilmediğim için iyice kafam karıştı.
eşim de ben de iki kere arayıp sorduk doğum için ücret veriyorlar. muayene için vermiyorlar.gebelik muayenesi ve jinekolojik muayene olmak üzere iki çeşit muayene var gelip burdan bilgi alın diyorlar o yüzden size sordum belki hastaneye gidip sormama gerek kalmaz diye.medicana içinde fiyatlar çok değişiklik gösteriyor zaten istanbuldaki hastanelerinde burada ne kadar bilmediğim için iyice kafam karıştı.
canım ben oğlumu hala oraya götürüyorum kontrole 26 temmuzda kontrolü var geç olmazsa ve o tarihe kadar öğrenememiş olursan ben gittiğim zaman sorarım..
sağol canım çok teşükkür ederim ilgine.muayene ve doğum ücretlerini öğrndim hastaneye gitmeme gerek kalmadı onların halkla ilişkileri beni aradı herşeyi sordum da 26 temmuz biraz geç değil mi canım ben kısmetse 25 temmuzda doğum yapıcam
Ayyyy cok az kalmis hadi hayirli ugrlu olsun
Allah kortarsin canim benim dualrim seninle
canım teşekkür ederim sağol da doğuma az mı kalmış :) ya biz ocakta değilmiyiz6 ay var daha...
canımbenmi yanlış anladım 25 inde doğumumuz var yazmışsın :)
tamam 25inde de temmuzun 25inde canım :) yani 6 ay sonra..
Himmm tamam o zaman simdi oldu bende 26
Temmuzda ama 2010 da dogum yaptim yani
Senin bebeeginle benim bebegim arasinda tam bir yil olacak
:))) ne guzel.. Bana herturlu soruyu sorabilirsin gercekten
Elimden gelen yardimi vermeye hazirim canim benim
Ben sevil bu arada :)))
sağol canım çok teşükkür ederim ilgine.muayene ve doğum ücretlerini öğrndim hastaneye gitmeme gerek kalmadı onların halkla ilişkileri beni aradı herşeyi sordum da 26 temmuz biraz geç değil mi canım ben kısmetse 25 temmuzda doğum yapıcam
merhaba be e medaicanaya gitmeyi dşünüyorum ama fiyatlar ne bilemiyorum.emekli sandığına bağlıyım. doğum ücretleri ne acaba bilgi verir misiniz?
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için... Doktorumu dışarıdan getireceğim için ücret konusunu onunla halledeceğiz zaten. Oda süslemesinin olması da çok iyi, sevindim...
tekrar teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?