Medicana Ankara

Arkadaşlar merhaba

Ben 1 eylül 2010 tarihinde Dr.Yusuf ÜSTÜN tarafından spinal sezeryanla doğum yapmış birisiyim hatta Yusuf Bey in sayesinde aslında şu an hayattayım diyebilirim çünkü gebelik zehirlenmesini farkedip apar topar doğumu gerçekleştirerek hem bebeğimi hem beni kurtarmıştır.Yusuf Bey e hamileliğimin 9.haftasından itibaren gitmeye başladım.Hemen hemen her iki haftada bir gidiyordum.Özellikle hamileliğimin son 2 ayı ödemimin fazla olması ve yüksek tansiyon nedeniyle çok zor geçti.Zaten doğumuma 1 hafta kala böbreklerim artık tamamiyle iflas etmiş ancak ben kontrole gitmediğimden dolayı maalesef bunu anlayamadım.1 Ekim sabahı rutin kontrolume gitmiştim ki daha doğumuma 2 hafta vardı ve Yusuf Bey benden şüphelenip hemen idrar tahlili istedi,hatta ben ''yinemi tahlil?'' diye kendisine sitem ettiğimi hatırlıyorum ki şu an hayatta olmamı o tahlile borçluyum.Acil mesajıyla tahlilim yapıldı ve tahlilde protein seviyemin 4 olduğunu ve buda böbreklerimin artık çalışmadığını gösteriyordu ve Yusuf Bey hemen yatış yaptırıp idrar toplamaya karar verdi.Bu esnada tansiyonum inanılmaz derecede yükselmiş bebeğin kalp atışları artmıştı.Yusuf Bey in o an ''hemen gitmeliyiz,çabuk olun!!!'' diye etrafına bağırdığını hatırlıyorum,bir grup insan tabi Yusuf Bey de tüm randevularını iptal etmiş beni koşarak sedyeyle ameliyathaneye indirdiklerinni hatırlıyorum,Yusuf Bey in''acele edin çabuk çabuk!!!'' demesi şaşkın halimde anlam veremediğim bişeydi.Meğer daha sonra öğreniyorum ki bebek alınmazsa anne yada bebek kaybedilebilirmiş.Spinal anesteziye karar vermiştik fakat kaybedecek vaktimiz olmadığı için bir an önce spinal iğnenin omurilik aralığına bulunup yapılması gerekiyordu ancak bendeki ödem nedeniyle iğne bir türlü girmiyordu,daha sonra iğne ucu büyütülmesine karar verildi ama olmuyordu,iğne sırtıma giriyor ancak içeriye doğru ilerliyemiyordu.Yusuf Bey'in kaybedecek zamanı olmadığı için anestezi ekibine genel anesteziye çevirin dedi ancak bu anı görmeyi çok istediğim için ne olur uyutmayın diye yalvardığımı hatırlıyorum.Bunun üzerine genel anestezi yapmadı ve ''tamam senin için uğraşıcaz'' dedi ve başka bir anestezi doktorunu arayıp buraya gelmesini istedi ve o doktor sanırım daha tecrübeliydiki onun yapmasını istedi.Doktor 2 dakika içinde geldi ve Oda biraz uğraşarak nihayet anesteziyi başardı.Hızlı ama profesyonelce yapılan sezeryanın ardından bebeğimin ilk çığlıklarını duyarak kucağıma alabilmiştim hemde güle oynaya bir ameliyat yapıldı.Yusuf Bey e ve ekibine diyecek kelime bulamıyorum.Motivasyonumu o kadar yüksek tutmayı başardılar ki kendilerine minnettar olmamk elde değil.Oğlumu sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım,kendim rahat bir ameliyat geçirdim,kadın doğum servisindeki hemşirelerin engin bilgi ve tecrübeleriyle 2 gün boyunca çok rahat ve güvende hissettik.Özellikle Yusuf Bey in hastanede kaldığım süre içerisinde tam 6 defa ziyaret etmesi (gece-gündüz ve hatta sabaha karşı) beni çok mutlu etti.Hastanede kaldığımın 2.günü yani doğumdan 2 gün sonra odamda banyomu yapabildim,bebeğime özenle bakıldı.Odaların konforu ve tyemizliği 10 numara.Hemşirelerin bilgi,tecrübe,yaklaşımı,görev bilincide 10 numara.Hiçbir sorun yaşamadan keyifle hatırlayacağım bir anı olarak Medicana dan ayrıldık.Doğuma toplam 3950 TL ödedim.Doğumdan 3 gün sonra evimde ayaktaydım en ufak bir ağrım sızım olmadığı gibi ayakta gelen misafirlerimi ağırlıyor,kendim bebeğimle ilgilenebiliyordum.Kesinlikle Yusuf ÜSTÜN bence Ankara nın en gözde hocalarındandır,güvenim sonsuzdur herkesede şiddetle tavsiye ediyorum.Ancak Medicana nın Pediatri servisiyle ilgili aynı şeyleri söyleyemeyceğim.Ordaki tecrübelerimide başka zaman aktaracağım.

Arkadaşlar bende Medicana hastanesinde doğum yaptım doktorum yusuf üstündü. Allah kendisinden binlerce kez razı olsun diyorum çünkü ben hamileliğimin 2. ayından itibaren gittim yusuf beye her konuda sonsuz yardımcı oldu. hatta doğumdan sonra göğüsüm düğümlendi onda bile aradım hemen gel hastaneye dedi gittim ve o kadar çok ilgilendiki kendisi.. gerçekten olağan durumlar olabiliyor bir kaç sorun yaşadığınızda lütfen hemen doktora yüklenmeyelim. insanlık hali. hepimizin başına aksilikler gelebilir. eğer siz yusuf beye kötü diyorsanız bide rica ediyorum sevgi ateş adlı doktora gidin de kötü neymiş görün inanın bana bende asıl hayatımda sevgi ateş gibi bir doktor görmedim.ben sinir krizi geçiriyordum onu beklemekten randevumu alıyordum gidiyordum kapısında bir sürü sıra randevum saat 13 deyse saat 15 de giriyordum içeriye söyleyincede yapacak birşey yok diyordu. ve özel bir hastanedeydi kendisi arama haber verme bile yok. en azından sizi yormamak için arayıp haber veriyor medicana hastanesi. bu kadar katı olmayalım. herkese allah kolaylık versin..

Arkadaşlar Yusuf Üstün ile ilgili yazılanları tek tek okudum benimde ilk randevumda arayıp erkene almak istedi ve bu beni hiç rahatsız etmedi hele birde çocuğu varmış ki çocuk olunca akan sular durur.
Onu anlatacak kelime bulamıyorum mükemmel bir insan harika bir doktor o kadar güler yüzlü ve o kadar alakalı ki bende hamilelik süreci doğum ve kontrollerden korkuyordum ama onun bir dediğini iki etmedim çünkü inanılmaz güveniyorum kendisine ya tek geçiyorum onu alanında tek ve eşsiz.

Benim doğumumu da Yusuf Üstün yaptırdı. 11 Mart 2010'da doğum yaptım. Hamileliğimin başından beri Yusuf Bey takip etmişti.
Hatta, kızıma hamileyken ben bilmeden rontgen çektirmiştim ve Yusuf Bey olmasa kızımı aldırcaktım. Allah ondan razı olsun, çünkü o olmasa şu anda İdil'im olmayacaktı...
Yusuf Üstün benim için inanılmaz bilgili, dikkatli ve özenli bir doktordur. Herşey yolundaysa sizi uğraştırmaz, ama yolunda gitmeyen birşeyler varsa hemen farkeder ve gerekli müdahaleyi yapar....
Buradan Yusuf Bey'e saygı ve sevgilerimi gönderiyorum...

arkadaşlar merhaba;
ben 37. haftamdayım. 2 haftaya kadar muhtemelen 7 ocakta sezeryan doğum yapacağım medicanada. ancak kendi doktorum dışarıdan gelecek. bu şekilde doğum yapan varmı medicana da??? doktorum Hüseyin Şenyurt burda kendisine doğum yaptıran varmı?

kızlar selam medicanaya muayene ücreti olarak ne kadar ödüyorsunuz? testler için ne kadar fark alıyorlar bu arada ben bağkurluyum.

kızlar selam medicanaya muayene ücreti olarak ne kadar ödüyorsunuz? testler için ne kadar fark alıyorlar bu arada ben bağkurluyum.

arkadaşım bence medicanayı ara sor çünkü ben özel sağlık sigortasından dolayı sadece her kontrolde oda 10 günü geçtiyse 12 tl verdim..yapılan tahliller tetkiklere göre değişiyor.. telefonla bilgi alabiliyorsun.. allah kurtarısn hepinizi..

eşim de ben de iki kere arayıp sorduk doğum için ücret veriyorlar. muayene için vermiyorlar.gebelik muayenesi ve jinekolojik muayene olmak üzere iki çeşit muayene var gelip burdan bilgi alın diyorlar o yüzden size sordum belki hastaneye gidip sormama gerek kalmaz diye.medicana içinde fiyatlar çok değişiklik gösteriyor zaten istanbuldaki hastanelerinde burada ne kadar bilmediğim için iyice kafam karıştı.

Ben SSK'li olarak muayene oldum (Yusuf Ustun'e hamilelik icin en az ayda bir kere gidiyordum). Ucret olarak da 127 TL veriyordum.

Tahlil ve cesitli testler icin ise medicana biraz pahali. Ben kan ya da idrar tahlili disindakileri hep disarida yaptirmistim.

canım ben oğlumu hala oraya götürüyorum kontrole 26 temmuzda kontrolü var geç olmazsa ve o tarihe kadar öğrenememiş olursan ben gittiğim zaman sorarım..

canım ben oğlumu hala oraya götürüyorum kontrole 26 temmuzda kontrolü var geç olmazsa ve o tarihe kadar öğrenememiş olursan ben gittiğim zaman sorarım..

sağol canım çok teşükkür ederim ilgine.muayene ve doğum ücretlerini öğrndim hastaneye gitmeme gerek kalmadı onların halkla ilişkileri beni aradı herşeyi sordum da 26 temmuz biraz geç değil mi canım ben kısmetse 25 temmuzda doğum yapıcam

Ayyyy cok az kalmis hadi hayirli ugrlu olsun
Allah kortarsin canim benim dualrim seninle

Ayyyy cok az kalmis hadi hayirli ugrlu olsun
Allah kortarsin canim benim dualrim seninle

canım teşekkür ederim sağol da doğuma az mı kalmış :) ya biz ocakta değilmiyiz 6 ay var daha...

tamam 25inde de temmuzun 25inde canım :) yani 6 ay sonra..

Himmm tamam o zaman simdi oldu bende 26
Temmuzda ama 2010 da dogum yaptim yani
Senin bebeeginle benim bebegim arasinda tam bir yil olacak
:))) ne guzel.. Bana herturlu soruyu sorabilirsin gercekten
Elimden gelen yardimi vermeye hazirim canim benim
Ben sevil bu arada :)))

aa evet tam bir yıl :) çok sağol canım teşekkür ederim.aklıma takılan bişey olursa sorarım bu arada ben de Tuğçe memnun oldum.

merhaba be e medaicanaya gitmeyi dşünüyorum ama fiyatlar ne bilemiyorum.emekli sandığına bağlıyım. doğum ücretleri ne acaba bilgi verir misiniz?

merhaba be e medaicanaya gitmeyi dşünüyorum ama fiyatlar ne bilemiyorum.emekli sandığına bağlıyım. doğum ücretleri ne acaba bilgi verir misiniz?

canım sgklılar için 127 tl muayene ücreti. 1900 tl normal doğum 2300 tl sezeryan epidural istersen fiyatlar 400 tl artıyor ama bunlar yılbaşından önceki fiyatlardı canım bana yılbaşından sonra artacağını söylemişlerdi.bana muayene ve test ücretleri tuzlu geldi ben özel bi kliniğe gidiyorum ama doktorum medicanada doğum yaptırıyor anlaşması olduğu için.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için... Doktorumu dışarıdan getireceğim için ücret konusunu onunla halledeceğiz zaten. Oda süslemesinin olması da çok iyi, sevindim...
tekrar teşekkürler...

bende doktorumu dışardan getiricem.acaba o zaman nasıl bi fiyat çıkıcak otaya??senin dr.ne dedi ücret konusunda ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…