Meğer aldatmış!

• Konu Sahibi Konu Sahibi mervebuse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

mervebuse

Ziyaretçi
Ablalarım yardım edin nolur 2 gün önce terkedildiğimi yazmıştım size..o konumda şunlar yer alıyordu ::
Bi ilişkim vardı 6 aydır birlikteydik onu çok seviyordum onunda beni sevdiğini zannediyordum tabi öyle görünüyorduda çok sorunlar yaşadık ama aşkımız hepsinin üstesinden geldi beni ölene kadar bırakmıycağına evlenceğimize yeminler ediyordu annemle tanıştı onunda ailesi biliyordu çok ciddiydik yüzük taktık kendi aramızda sonra sürekli kavga etmeye başladık işi mesleği okulu dersleri benim önüme geçmişti ve bu beni kıskandırıyordu benle daha çok ilgilensin istiyordum bunun yüzünden çok kavga ettik son olarakta onun mesleki geleceği için 1 haftalık yurtdışı gezisine inadım yüzünden karşı çıktım oda gidiceğini söyledi ve bizi bitiren bu oldu o sinirle yüzüğü verdim eline ve bitti..bugün 9 gün oldu onu defalarca aradım msj attım umursamaz davrandı dün doğum günümdü alışveriş merkezinde tesafüden karşılaştık gülümseyip geçti yanımda doğum günümü kutlamadı bile doğum günü mesajıda atmadı..o büyük aşk böyle bitmiş olamaz..bana asla olmycak gibi konuşuyor ama arkadaşına ve kuzenine ayrıldık bile demiyormuş ara verdik diyormuş ben onu seviyorum ama yaptıkları kendinden çok soğuttu diyormuş napmalıyım?sizce dönermi?onu çok seviyorum asla vazgecemem..üstünemi gitmeliyim kendi halinemi bırakmalıyım...ayrıca aynı dersanedeyz hafta sonları ister istemez görücez birbirimizi tavrım ne olmalı.._?

ama olaylar hiçte bildiğim gibi değilmiş dün onun kuzeni bana msj attı ve onun eski sevgilisiyle barıştığını söyledi inanamadım şok oldum ve onu aradım oda kabul etti artıık hayatımı yaşıycam dedi sen çok ciddiye almışsın herşeyi dedi ama bana yüzük takan oydu anneme anne diyen oydu herşeyin ciddi olmasını o istedi ama sonra sıkıldı bu barıştığı kızda daha önceden sorun olmuşltu bizim için biz ilk çıkmaya başladığımzda daha 4. gün bu kız bana sevgilimin feysinden mail atmıştı ben onun sevgilisiyim 11 aydır çıkıyoruz diye bende kıza inanmıştım ve sevgilimi terk etmiştim beni arayıp saatlerce yalvardı kızı yalanladı kabul etmedim ertesi gn kapıma geldi yalvar yakar ayaklarıma kapandı yalan olduğunu o kızın onu sevdiğini ve bizi ayrmaya çalıştığını söyledi.neyse ben barıştım bunla şimdiyse o kıza dönmüş hemde biz ayrılalı henüz 1 hafta olmamşken doğum günümde ben ondan msj beklerken o gece o kızla barışıyormuş onu aradım ve ağzıma geleni söyledim kız çünkü biraz şey yani herkesin anlattığı tiplerden anlarsınızya sen ona layıksın dedim kız şimdi onu elinden kaçırmamak için herşeyi yapıcak HERŞEYİ! sevdiğim çocukta hem rahat olucak hem kıza istediğini yapıcak bi erkek daha ne isterki...artık bana asla dönmiycek ben zaten dönmesini istemiyorum sadece pişman olduğunu görmek istiyorum sizce pişman olrmu?

canım bosver gıtsın boylelerı ıcın degmez.pişman olmaz o.ayran gonullu...
unut gıtsın.o adam senın sevgının s sını bıle hak etmıyor anladıgım kadarıyla yasın daha cok genc...
daha sonra bu yasadıklarına donup guleceksın

ama o kız bizim dersane çıkışlarımıza gelicek ve ben onları sarılırken fln görücem ve çok zor gelicek napıcam bilmiyorum

canım bosver.zamana ıhtıyacın var suan .çok erken bıseylerın ustunu ortmeye.sana tavsıyem onları hıc umursama gorme.gormekı onlara ıstedıgı zevkı verme.mutlu olacaklarını da hıc sanmıyorum.nasıl bır kızkı baska bırıyle beraber olan sevgılısını yenıden kabul edıyorr.tencere yuvarlanmıs kapagını bulmus.uzak dur guzelım onlara.allaha havale et.
ilerde seni gercek anlamda sevecek koruyacak bırı mutlaka cıkacaktır karsınaa

aslında o zaman kız doğru sölüyomuş onla çıkarken benle çıkmayada başlamış ve 4. gün biz öğrennce o kızın karşısına çıkıp ben buseyi seviyorum bidaha rahatsız etme bizi demiş şmdi nolduda ona gitti...
aslında sebebi çokta aramamak gerek ben o kız gibi...
neyse ben ağzımı bozmycam Allah çok büyük...

terkedilmissin, -> daha ne bekliyorsun cok basit seven terk edermi?
askimiz diye bahsetmssin ' aşkımız hepsinin üstesinden geldi'' diye mesela ama inan bana onca insan askim cicim asigim kelimelerini laf olsun diye kullaniyor. baksana etrafina 2 gun tanidiklari insana bile askimla hitap ediyorlar, kur yapiyorlar.

yani iliski sirasinda yapilan her sozlere inanilcak diye bisey yok, cogu hep laf zatn. yani bosuna cok buyuk askti filandi falandi bos,

kuzenine ayrildik demedignin sebebi bircok sey olabilr, utaniyodur, veya bisuru sey anlattircak diye dememistir, yada sakliodur, yani buna takilmamaliydin.

ben onu seviyorum ama o soguttu demeside dupeduz sucu sana atmasi. demekki yanlisinin kendide farkinda ama seni scluyo etrafa karsi bukaar basit.

yani bunca seyi yazdim, yorumladm ve 100de yuz eminim ki hepsi dogru, senin ustunemi gitmeliyim neypmaliym diye sorman tuhaf.
zaten ehrsey ortada bu kisi icin zaman harcayip beynini harcayip duruosun, o bu degeri hakediomu?

bak etmiomus neymis sen ciddiye almismismisin o hayatini yasayacakmis. Peh!

ama seni aldatigini nerden cikardin ki? ayrildiktan sonra onla birlikte olmus? face olayindanda (ilk baslarda ) sen onu sozune inanmissin ztn, aldattigini dusunseydin ozamanlarda ayrilirdin ama dgeilmi benneyaptımki

neyse sen ztn donmesini istemiormussun, pisman olurmu olmazmi niye ilgileniosun?
pisman olup sana yalvar yakar donse, kabul edecek gibi soruosun?

aklini topla, akillandim ben de ve bosver onu.
pisman olurmu olur belki, belki der ben bu kizla nie tekrar basladim filan, ama boslukta oldugu zaman pisman olur. ama bisuru insanla konusan tanisan onla bunla cikabilen, hatta hayatimi yasiycam teorisiyle yola cikan insan bence pisman oldum beni affet demez. (tekrar diorum dese bile sevdiginden degil, boslukta oldugu anda!, yani bunu goz onunde bulundur ve uzak dur bu kisiliksizliklerden)

ahh be tatlım boşveerr
bir insanı sinir etmek istiyorsan onu görmezden gel
sana atiyenin şarkısı sallayı armağan ediyorum-tatlicadiarzu-

SALLA

Hangi aşk yola gelir ki
Acı veren biri mutlu eder mi ?
Aldatan aldanırmış değer mi ?
Bahane bol.. gönül dara düsünce,
İnsan hata yapar mı sevince ?
Sınırları çizersin giderse

Üzeni yolla
İsterse dönsün sonra
Salla ardına bakma asla
Yolla aldatan aldansın.. salla

bence boşverrr.. yeni bi sayfa aç kendine.. onsuz ve temiz.. :)

o kızı senin için terkeden insan seni de onun için terkeder canm işte..
onunla çıkarken yapmasa neyse..
anlattığın kadarıyla çok şıpsevdymiş. bırak yaşasın hayatını.
o kızdan hevesini alınca gör bak nasıl pişman olcak.
sen şuan için salla herşeyi ve bol bol dua et..

üzgünüm ama akıllanmaz canım böyleleri :1no2:
boşver sen de sil at aklından bir an önce
karşısında ezik büzük durma sakın,seni hep güçlü görsün ki o kızdan hevesini alınca ne kaybettiğini anlasın

Gıdene bay bay dıceksın tatlık zaten sevseydı bunu yapmazdı kendını sımdıden bellı etmesı daha ıyı ya bırak uzulmayı sevın ya bıde evlem-nseydın bu bencıl adamla olsun zararın en yakınında döndurmuş canım senı sana ıyılık yapmış su kısacık hayatta sende boş ve degmeyen bırıne dahada kendınden ödun vermekten kurtulmuşun

bu çocuk ikinizide sevmemiş
bi anlık heyecan arayan bi tip
eğer bu kız diil karşısına başka biri de çıksa bu çocuk seni terkederdi
eski sevgilisini başka kız için bırakn bunu alışkanlık edinir
burdan anlamalıydın iç yüzünü
ama nolursa olsun o kız hakkında kötü konuşma
tamam aldatılman üzmüş olabilir ancak o zamanlar o kızda senin arkandan böle konuşsa hoşuna gidermiydi
"gitti o kıza tabi bunları bunları yaşicak" gibisinden konuştun
adam bunları daha önceden yaşarken nie bıraktı o zaman bu kızı bide bunu düşün
belkide gerçekten yaşamadılar böle şeyleri
neyse soruna geliim
eet içinde pişman olsun sürünsün diye bi his var ama bu çocuk sevgisinden pişman olmaz. sadece hadi gene bi maceraya atılıyım bu sefer dier kızla çıkyım düşüncesine kapılır anck

yaw kız kızım acıcık akıllı olun yaw nedir bu keder ne için üzülüyon bi erkek içinmi vallahada değmez billahada değmez yani aldatmaya meyilli bu evlensende bununla seni aldatır sonra nasıl bi zihniyettir anlamıyorum seni aldatanı hala konuşyorsun ben olsam adını anmam

hepinize yorumlarından dolayı çk teşekkr ederim...
ama ben o kdar aptalımki hala çıkaramıyorum onu aklımdan hala seviyorum nasıl oluyo bilmiyorum ama o kızla oldğunu düşündüğüm her dk beni deli ediyor...elimde değil!

Bu saatten sonra pişman olsa sana yaşadıgın şu acının bedelini ödeyebilir mi?
Hayır...
boşver yoluna bak derslerine bak.
Orda burda şurda denkmi geldin.
ya yere tükür yada git yüslerine tükür :lepiespiri)

onlar yokmuş gibi davran. ve onlara hiç bakma.
cok iyi kapak olur

cidden boşver değmez. bu ne ya resmen millet oyun oynuyo.... pişman olcak ne olcak ki geri döncek misin? ben olsam dönmem. klava:

Ah tatlım, aptallık değil bu. Sen o insana inanmışsın, güvenmişsin, oysa sen yokken neler dönmüş. İçine sindirememen normal, ve bu elinde değil. Canın ister istemez bir süre daha sıkılır bunlara, sonra bir bakarsın sallamışsın gitmiş.

Çok sonra bir gün de dersin ki "bizim ayrılmamız başıma gelen güzel bir şeymiş aslında."

Bir ilişkinin en olmazsa olmaz unsuru güvendir, ve öyle görünüyor ki o insan illâ ki seni üzecekmiş bir gün. Şimdiden olsun bitsin gitsin, sen bundan sonraki adımlarını daha sağlam atmaya bak. Sen sanırım uzun vadeli bir ilişki gözüyle baktın ama olmamış ne yapalım, bu senin hatan değil. Gerçi senin "bir hafta yurt dışına çıkacaktı, yüzüğü eline verdim" şeklinde bir konun vardı, bence bu da doğru değildi ama fevri davrandığını kabul ederdin, yapıcı davranışlarla toparlanırdı olay. başka neler oldu elbette bilemeyiz ama aldatmak çok başka bir şey, karşındaki insanın karakteri, daha doğrusu karaktersizliği ile ilgili. Sen kendini suçlama yeter. Arkadaşların da dediği gibi, tencere yuvarlanmış, kapağını bulmuş, bırak ne halleri varsa görsünler. Büyük ihtimal kasti olarak canını sıkacaklar yakın görünüp, sen de farkındasın zaten, buna hazırlıklı ol. Sallama demek isterdim ama en azından yakın zamanda zor sanırım. Göz teması kurmamaya çalış. Bir de âcizâne tavsiyem, sen de onu kıskandırmaya çalışma onun gibi. Bu, çok sık yapılan bir hata, ve yapanı komik duruma düşürmekten öteye geçmez, sen daha asil dur.

seni çok iyi anlıyorum senin yerinde kim olsa aynısını düşünürdü onu sevmişsin ve bir ilişki yaşamışsın üstelik alende öğrenmiş bu ona hırslanmanı daha çok artırır şu an sana ne söylesek de boş onu düşünmekten kendini alamıcaksın biliyorum ama canım bunu yaşıcaksan bile içinde yaşa dışına yansıtma asla seni güçlü görsünler 2 tane gereksizin seni üzmesine izin verme canım

bak canım,
ben arkadaşlardan biraz farklı yaklaşıcam olaya..
umarım kırmam seni... çünkü amacım kırmak değil, bir dahaki ilişkin de benzer hatalar yapmaktan seni kurtarmak..
sevgilin ikinizi birden idare ettiyse falan... bu onun ayıbı.. bu noktada elbet haksız fakat..
bazi cümlelerin beni düşüdürdü.. onun hayatına yön vermeye,kariyerine,mesleki yaşamına karışmaya kalkmışsın ki buna hakkın yok. onun yurt dışı gezisine karışmaya falan da hakkın yok. açıkcası bir erkek bana senin ona yaptıklarını yapsa 1 dk da soğurum kendisinden.
tahminimce 18-20yaşlarındasınız, hayatın başındasınız ve bu yaşlarda yapabildiğiniz birikimler(her türlü eğitim ve tecrübe) ilerideki hayatınızın şekillenmesi konusunda size yol çizecek.
her kim olursa olsun,niyetin iyi de olsa, onun hayatına karışma hakkın yok.. eğer ki yarın bir erkek,senin karşına çıkan fırsatlara köstek olacak olursa , onu hayatından dk da çıkar.
yaşın çok küçük olduğundan bu durumları boylu boyunca düşünemediğini zannediyorum ama bilinçlenirsin , sen aklı başında,duyarlı bir kızsın.
son hamlede; senden ayrılıp onla çıkması da normal karşılanacak bir durum çünkü seni bitirmiş o. senden soğumuş ve haklı sebepleri var.
bir noktada daha eleştiricem seni,alınma ama, "öyle kız" ne demek canım?
bir kadının hem cinsi hakkında böyle konuşmasını yanlış buluyorum.ne yapmış olursa olsun o da bir kızcağız..sen gibi ben gibi.. diyelim ki cinsel mazisi ve ya erkek arkadas defteri seninkinden kabarık...ve ya ortalamanın üstünde.. o onun tercihidir.. bu durum onu ahlaksız yapmaz.. hiç bir erkekle yatmamış ve ya bir erkeğin elini dahi tutmamış olmak da bir kadını yüceltmez,onurlu kılmaz.. çok klışe ama namus apış arasında değildir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…