Meğer yedekteymişim

Doğru, cünkü öyle biri mutlu olamaz zaten. Birsürü kişinin ahı vardır ben ilk olmadığıma eminim. İnsan saf duygularla yaklaşıp hüsrana uğrayınca o duygularına üzülüyor galiba

Tecrübe böyle ediniyor zaten. Bundan sonra dikkat edersiniz bu tarz insanlara. Hatta insanların neler neler yapabileceğini burdan okuya bilirsiniz. Bu forumun amacıda başta bu bence.

Sunu unutmaki sırf senin başına gelmedi enayi falanda değilsin. Mesela bende de benimle konuşurken sağdan soldan herkesi ekliyordu, durduk yere kız gibi trip atıyordu. En son fake hesaptan sen yazmışsın arkadaşlarıma diyip noktayı koydu düşün neler duydum neler yaşadım. Bırak bu psikolojisi bozuk herifi otur şükret artık başkasınım başına bela olucak senşn değil

Bide üste çıkmıyorlar mı insan iyice sinir hastası oluyor. Seninki de katıksızmış maşallah Allah herkesin niyetine göre versin inşallah

Sonuçta evlenmedin büyütecek bişey yok

Bide üste çıkmıyorlar mı insan iyice sinir hastası oluyor. Seninki de katıksızmış maşallah Allah herkesin niyetine göre versin inşallah
Diyorum ya bu tipler böyledir. Amaçları takılmak daha fazla kız görmek. O da neden biliyor musun zamanında kız görmedikleri için bi süre bastrıp şimdi sağa sola saldırmalarından dolayı ben neler gördüm neler yaşattıı biz baya baya sevgili gibiydik kardeşleri bile biliyordu her dakika fotolaşıyorduk ona ragmen bile böyleydi. Valla kime inanıcaz şaştım kaldım bende

Bizde öyleydik arkadaşlarıyla tanıştım, babasına gösterdi beni hergün görüşüyorduk bende anlamıyorum

Aynen öyle, o yüzden tek kelime etmem zaten umursamamak en güzeli ama açıkcası pişman olsun isterdim. O egosu söyle yerle bir olsun
Egosu yerle bir olsun istiyorsan ona kendisine değer vermediğini gösterecek cümleler yeter artar. Yani bende seni çok şaaapmamıştım mesajı vermen lazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…