- 19 Nisan 2020
- 240
- 511
- 18
- 36
- Konu Sahibi yasemingiller
-
Ayyy vallahi aynı gerekli gereksiz o kızı kötülüyordu bana. İşte o senden kısa zaten, sen daha küçük duruyorsun ondan, yok işte yazıp duruyor ben istemiyorum aslında. En son artık bidaha bu ismi duyarsam size mutluluklar diler kapatırım dedim son konuşmamızda, of yasemingiller ben senin beni kıskanmana bayılıyorum ondan yapıyorum yoksa benim onunla işim olmaz dedi. Ne kadar çok aynı durumu yaşayan var ya adam gibi adamlar kalmadımı cidden?Gerçek yüzünü yol yakınken görmen çok iyi olmuş, çok şükür. Benim dikkatimi çeken şey o görüştüğü kızı sana kötülemesi ve sen aklında başkası var mı diye sorduğunda yok demesi oldu. Bu durumun birebir aynısını ben de yaşadım. Kızdan şüpheleniyorum ama sürekli kötülüyordu hem de gerekli gereksiz. Sanırım kendi çaplarında bi algı oluşturmaya çalışıyorlar. onu kötülüyor diyip suphelenmeyelim diye. Böyle biriyle gelecek kurulmaz, ömür emanet edilmez diye düşünüyorum ama ne yazıkki o kadar çok ki bu şekilde insanlar. Insan korkuyo artık herkes mi boyle diye. Allah bizi hak edecek insanları karşımıza çıkarsın. Sen de o kişi için sakın üzülme . O kızla da devam edemeyecek. Tecrübeyle sabit
Ben zaten kızı kötülemesine de kızıyordum ama şimdi düşünüyorum da başından beri hayatına giren kadınların çoğunu kötüleyerek anlatmış zaten. Neden buna izin verdim bilmiyorum, sanırım düşünemedim, üstelik benim hiç hazzetmediğim şeydir öncekileri kötülemek. Ama galiba çok dertli çok çekmiş diye düşündüm, arkadaşımı dinler gibi dinledim. Bana sordu ben kötülemem zaten ayrıldık bitti dedim ama o uzun uzun anlattı hepsini. Bence bu onun karakteri, insan olayın içindeyken göremiyorBöyle rezil insanları gördüm, takmamaya çalış artık. Arkasından konuştuğu yaşadığı yakınlaşmaları bile ortada anlatan birinin o kızla evlendiğini de gördüm. Burada kızı kötülemek için söylemiyorum , adam mahremiyetini gizlemeyip kızla yaşadıklarını başka erkeklere anlatıyordu sonra da evlendi o kızla. Bazı insanlar mahremiyet bilmiyor ve onlarda zaten sıkıntılı oluyor. Bak ben şunu net söyleyebilirim ne sen bundan sonra öncekileri başkasına kötüle ne de sana başka birini kötüleyene İnan. Sadece sana kötülemesi değil erkek muhabbetine herhangi bir kızı meze yapan birinden hemen kaç gerçekten çok sakıncalı oluyor o tiplerde
Teşekkür ederim cok güzel yazmışsın. Ben zaten en çok kendime kızıyorum, aşık olup kansam ya aşk gözümü kör etmişti der zerre üzülmem ama benim vicdanıma oynadı ya onu affedemiyorum. Yoksa bende başlarda kendimi hep geri cektim, o geldi neden yazmıyorsun, beni istemiyormusun, değerim bu kadarmı diye diye vicdanımı sömürdü. Benim vicdanımı öyle güzel çözmüşki, yasemingiller sen tertemiz bi kalbe sahipsin ne olur böyle kal ve bekle beni, en son istediğim şey seni kırmak dedi. Ortak arkadaşların tahminine göre, bu kız baya baya dişli ve bu onunla eğleneyim derken kız gözü açık herkese duyurmuş. Buda ondan kimseyle görüşmüyor ki, ben de duymadan kızla işini bitirdikten sonra bana gelsin bişey yokmuş gibi ve evlenelim. Yani kısacası eğlenilecek kız diye gönül eğlendirmek istediği kız bunu ne yapıp edip kapaklamış, aferin o kıza, yoksa ben bunun böyle karaktersiz olduğunu öğrenemeyecektim. Ben çok yumuşak başlıyım, hiç öyle hesap sormadım ama bunu öğrendikten sonra, sen beni kandırdığını düşünüp eğlen ama asıl kendini kandırdın haberin yok, keşke karakter, şeref, vicdan gibi şeyler satılsada sende nasiplensen, aslında bu lafları değil sen yüzüne tükürülmeli hakediyorsun ama tükürüğüme acırım yazıp heryerden sildim. Oda beni engellemeden sildi ve teşekkür ederim yazdı yüzsüz pişkinBu çok net bilinsin ki bir erkek şu an sıkıntılarım var, biraz stresliyim, Bi sana değil herkese böyleyim, işte ne bileyim ailemle sorunlarım var, kafamı toplayayım ben seni ararım gibi bu konudaki embesilinkine benzer şeyler zirvaliyorsa bilin ki yedektesiniz.
Bu erkekler ki askere gittiklerinde en zor en stresli ortamda bile rehberdeki bütün kızlarla konuşabilen canlılar, gündelik şehir hayatında iki micmic muhabbet etme şansı varken sap kalmayı seçerler mi akıl var mantık var dimi? Demek ki tüm enerjisini ve dikkatini vermek istediği daha kıymetli bir dişi var ki oradan bir şey çıkmazsa seninle avunacak, o yüzden tabii ki sen orada beklemelisin. Capkin olmak isteyip olamayan arada kalmış tipler bunlar.
Yani demem o ki her ne olursa olsun öyle yok benim kafam karışık, yok tiri vırı diyen birine hadi kardeş hadi Allah versin sana bol şans deyip yolunuza bakın.
Konu sahibi sen de madem ki böyle bir şey gördün hala ne diye durumlarına bakmasına izin veriyorsun bununla mı avutuyorsun kendini? Belki sendeki bu potansiyeli o da fark edip seni bu yüzden yedeğe almış olabilir mi sadece soruyorum? Belki diğeri daha dişlidir. Hesap sormak istiyorsan buyur sor neyi bekliyorsun? "Sen kim köpeksin ki bana duygu sömürüsü yapıp arkamdan iş çeviriyorsun?" De. Evet böyle tiplere anlayacağı ağızdan konuşacaksiniz. Öyle kibar kibar bana bunu nasıl yaparsın alçak! Tarzı şeyler kesmiyor inanın. Yaz güzel bir mesaj sonra da bas engeli ohh benim bile içime su serpilir emin ol. Üzülecek bir şey yok ayrıca, öfkelenebilirsin ama böyle omurgasız bi tip için üzülünmez. millet 3 çocukla yedekte olduğunu öğreniyor. Şükret ve bunu bir ders olarak kabul edip önüne bak
Onunla olduktan sonra bile beni arayıp, hatta sonra tekrar mesaj atıp, bekle lütfen ben sıkıntılarımı atlatayım yazdı. Bende aslında aptal değilim yada kör aşık değilim, o zamanda anlamıştım başka biri olabilir diye ama bu kötülediği kızla olacağını tahmin edemedim. Ava giderken avlandı, bu o kızla ciddi düşünüyorum ayaklarına gönlünü eğlendirecekti, sonra kızdan bi şekilde ayrılıp burda onu bekleyen saf yasemingillere gelip hadi evlenelim diyecekti. Bana son konuşmada, ben şu sıkıntıları atlatayım, artık ilişkimizi bir adım ileriye taşımalıyız dedi. Herşeyi düşününce taşlar öyle yerine oturuyor ki. Adi herif, tek dileğim o kötülediği kızdan öyle bi darbe yesinki ellerim bak boş kaldı diye çırpınsınDiğer konunuzu hatırlıyorum. Başka birisi var olmazsa onunla, sana geri dönecek diyeHep aynı taktikler ya. Çünkü başka türlüsüne akılları yetmiyor
Onunla olduktan sonra bile beni arayıp, hatta sonra tekrar mesaj atıp, bekle lütfen ben sıkıntılarımı atlatayım yazdı. Bende aslında aptal değilim yada kör aşık değilim, o zamanda anlamıştım başka biri olabilir diye ama bu kötülediği kızla olacağını tahmin edemedim. Ava giderken avlandı, bu o kızla ciddi düşünüyorum ayaklarına gönlünü eğlendirecekti, sonra kızdan bi şekilde ayrılıp burda onu bekleyen saf yasemingillere gelip hadi evlenelim diyecekti. Bana son konuşmada, ben şu sıkıntıları atlatayım, artık ilişkimizi bir adım ileriye taşımalıyız dedi. Herşeyi düşününce taşlar öyle yerine oturuyor ki. Adi herif, tek dileğim o kötülediği kızdan öyle bi darbe yesinki ellerim bak boş kaldı diye çırpınsın
Aslında birbirlerine layıklar. Biri kocayı cüzdan olarak gören, diğeri kadınları evlenilecek eğlenilecek diye ayıran zavallının teki, müstehak aslında ona böyle biri. İlk canını yaktığı kız eminim ben değilimdir, o artık bunu huy edinmiş. E o kadınları meta olarak görürse, karşısına onu meta olarak gören birinin çıkması kadar güzel bişey varmı, yok aslında. Sadece yaptığı cezasız kalsın istemiyorum, zerre kadar acımam başına en kötü şeyler gelse bile. Çünkü vicdanımı sonuna kadar sömürdü ona 1 birim acıma hissim bile yokEmin ol gider onlada evlenir.
Bunu inan öyle çok diliyorum ki, benim onurumla oynadı o egosunu kuyruğuna sıkıştırıp benden af dilemek için dönsün. Sadece o pişmanlığı görmek istiyorum asla onu geri istemiyorummerak etme bir gün olur ılk döneceği kişi sensin. o zaman hesabını verırsın.
Haklısın, herkes demişti ve bende açıkcası ondan sonra kafamda tamamen bitirmiştim, sildim herşeyi ondan haber falanda beklemiyordum. Ben vazgeçtim derken o aradı ve bende merakıma yenik düşüp konuştum. Konuşunca da vicdan yaptım, ya gerçekten sıkıntısı olmasa bana neden böyle davransın dedim. Başkası varmı diye sormadan o kendi sakın aklına başkasını getirme, şuan o kadar sıkıntım var ki anlatamam, dedim paylaş benimle, ben seni kendi dertlerimle boğmak istemiyorum, ben kendim halledecegim hepsini ve sonra cok güzel bi başlangıç yapacağız, ilişkimizde artık adım atalım gibi bişey dedi. O kadar inandırıcıydı ki, o an gözümle görsem kızı yanında, insanlık namına gideceği yere götürüyordur derdim :) ah ne salağım. Hatta bikac gün sonra sıkıntılarını atlatırsın bir an önce inşallah hep dua ediyorum sana yazdım, ne eğlenmiştir amaönceki konunda demiştik sana arkadaşım. Bir iki kişi değil, sayfalar dolusu insan aynı şeyi yazmıştı sana.
biz müneccim değiliz, bu olan bitenin tek sebebi bu olabilirdi zaten ama sen ısrarla görmezden geldin.
Allah beterinden saklasın, evlendikten sonra falan da ortaya çıkabilirdi. Bundan sonra ders alırsın aynı hatayı yapmazsın.
Ayyy vallahi aynı gerekli gereksiz o kızı kötülüyordu bana. İşte o senden kısa zaten, sen daha küçük duruyorsun ondan, yok işte yazıp duruyor ben istemiyorum aslında. En son artık bidaha bu ismi duyarsam size mutluluklar diler kapatırım dedim son konuşmamızda, of yasemingiller ben senin beni kıskanmana bayılıyorum ondan yapıyorum yoksa benim onunla işim olmaz dedi. Ne kadar çok aynı durumu yaşayan var ya adam gibi adamlar kalmadımı cidden?amin umarım çıkar karşımıza bizi hakeden birileri. O kızla işler sanırım ciddiye binmek üzere ama olmamasını o kadar çok istiyorum ki, kazdığı kuyuya kendi düşsün. O kızıda cok sevdiğinden değil, sevse hakkında kötü konuşmaz herkese, sevse bana yalvarmaz beni bekle diye. Umarım dedigin gibi olur da benimde içim soğur
Benimki de benim kiskanmamdan mutlu oluyordu. Ve ben belli ettikçe daha da kiskandirmaya çalıştı. Yazdiklarini okudum da ne kadar iyi niyetlisin. Ben de aynı şeyleri yaptım ne dese inandım, ilk başta kendimden emin olmadan karsilik bile vermedim ki üzülmesin diye . Hatta seninn dediğin gibi ona dua ettim sorunlari cozulsun vs diyeAyyy vallahi aynı gerekli gereksiz o kızı kötülüyordu bana. İşte o senden kısa zaten, sen daha küçük duruyorsun ondan, yok işte yazıp duruyor ben istemiyorum aslında. En son artık bidaha bu ismi duyarsam size mutluluklar diler kapatırım dedim son konuşmamızda, of yasemingiller ben senin beni kıskanmana bayılıyorum ondan yapıyorum yoksa benim onunla işim olmaz dedi. Ne kadar çok aynı durumu yaşayan var ya adam gibi adamlar kalmadımı cidden?amin umarım çıkar karşımıza bizi hakeden birileri. O kızla işler sanırım ciddiye binmek üzere ama olmamasını o kadar çok istiyorum ki, kazdığı kuyuya kendi düşsün. O kızıda cok sevdiğinden değil, sevse hakkında kötü konuşmaz herkese, sevse bana yalvarmaz beni bekle diye. Umarım dedigin gibi olur da benimde içim soğur :)
Teşekkür ederim klişe olacak ama gerçekten bu iyi niyetimden kaybediyorum hep, sanırım sende öylesin :) gerçi ben bunu kayıp olarak görmüyorum, en azından vicdanım dibine kadar rahat, kimsenin ahını almadım, hayatımda kimseyi de kırmadım, bu yüzden kaybediyorsam muhakkak yanlış insanlardır ama insan tabi üzülüyor yinede, kendini değersiz hissediyor. Kova burcuyum, aslında her alanda mantığıyla hareket eden yegane burçtur kendisi ama bir o kadar da hümanist ve empati kurma yeteneği çok fazla, e bunuda yanlış insanlara gösterince sonunda üzülmek kaçınılmaz oluyor. Değişmek demeyelim de, biraz kendi değerimizi anlasak belki farklı olur. Arkadaşımın bana bi sözü vardır, yasemingiller koskocaman adamı kedi yavrusu sahiplenir gibi sahipleniyorsun, onlarda o vicdanı gördükleri için, ben bunu tırmalasamda beni atmaz bu diyor :/ o kadar doğru ki.Benimki de benim kiskanmamdan mutlu oluyordu. Ve ben belli ettikçe daha da kiskandirmaya çalıştı. Yazdiklarini okudum da ne kadar iyi niyetlisin. Ben de aynı şeyleri yaptım ne dese inandım, ilk başta kendimden emin olmadan karsilik bile vermedim ki üzülmesin diye . Hatta seninn dediğin gibi ona dua ettim sorunlari cozulsun vs diyehangi burcsun merak ettim. Acaba bu karakter ozelligi mi diye sorguluyorum. Çünkü bu deneyimden sonra aynı hataları yapmak istemiyoruz ama yapımız böyleyse de değişmek zor sanki. Insan gerçekten pişman olduğunu gormek istiyor. Onunla olma isteği kesinlikle değil. Ama o son kez gelsin pişmanım desin, kimse senin gibi olamadı desin(bir sürü kişi denediği için) biz de zamanında yapmadigimiz tavrı gösterelim ,hak ettikleri gibi davranalım içimiz o zaman rahatlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?