hemde kizarmis ekmek daha lezzetli oluyor...hep kizartipta yiyeyim bari bendevalla bende senin gibi biliyorum dogrudur bence, ben genelde ekmeklerimi kizartirim kalorisi az oldugundan
evet en guzeli sabahlari yapmak su sporu birde yatmadan yapmayida seviyorum ben, gun içinde bana kalan kalorilerin bir kismini daha yok ettigimi hissediyorumyaa ne güzel sabahlari spor yapmak en güzeli, dur bende sade nescafemi iceyim hemen yürümeye baslicam birazdan
hepimizin en zor donemi diyette zaten bu donem...insanin elinde degil tatlidan uzak durmak kan sekerimiz dustukce tatlilara saldiriyoruz...dert etme sende kaldigin yerden baslarsin geriUzun bir aradan sonra selam kızlar..
misafiler iş güç derken yazamadım
araya regli dönemim girdi şimdide
bu hafta benim iptal ...
bel ağrım karın ağrımdan hiçbişey yapamıyorum üstelik deli gibi tatlı yemek istiyorummm...
of offf gitti 1 hafta
waaauuuuwww ne bu aralar bu azimöglen
1 büyük kase pulbiberli naneli yogurt
spor
2 mil leslie ve 200 mekik, tabiki aksamada spor yapacam
ben boyle olacagini biliyordum daha once yaptigim yarismalardada oldu cunku...ama bundan sonra oyle her onune geleni listeye eklemiycem oyle karar aldimkizlar nerelerdesiniz kacamaklardan kurtulupta giremiyorsunuz herhalde
olsun siz yinede girin biraz canlansa bu topic fena olmicak ya
eveett kaçamak yapiyordum 4 lahmacun, 3 dilim pizza, 2 buyuk bardak kola ustune de 4 tanede baklava yedim......
dermisimmmhadi itiraf et sevindim dimi
sanki sunun surasinda 15 kisi deyilde 3-5 kisi yarisiyoruz, ben acikcasi daha heyecanli daha eglenceli olur diye düsünmüstüm
hemde kizarmis ekmek daha lezzetli oluyor...hep kizartipta yiyeyim bari bende
evet en guzeli sabahlari yapmak su sporu birde yatmadan yapmayida seviyorum ben, gun içinde bana kalan kalorilerin bir kismini daha yok ettigimi hissediyorum
hepimizin en zor donemi diyette zaten bu donem...insanin elinde degil tatlidan uzak durmak kan sekerimiz dustukce tatlilara saldiriyoruz...dert etme sende kaldigin yerden baslarsin geri
waaauuuuwww ne bu aralar bu azimmasallah masallah kiz senin boy kaçti unuttum ???
ben boyle olacagini biliyordum daha once yaptigim yarismalardada oldu cunku...ama bundan sonra oyle her onune geleni listeye eklemiycem oyle karar aldim
kiz ne pizzasi kolasi saka yaptim heraldeanacim hangi birine cevap versem sasirdim
1.) bende cok severim kizarmis ekmeyi bide sicakken üzerine incecik tereyagi hmmm
2.) bende spor yaptigimda kendimi cok hafif hissediyorum
3.) cok sagol tatlim, eeee büyük güne az kaldiinsallah 59un altina düserim ha benim büyum 1,56 cook kisayim ya düsünsene idealimi hesaplattirdim 49 kiloymus
4.) evet ya böyle acayip motivasyonum kayboluyo, hirsim kilo verme hevesim kaciyoo
kiz o pizzalar colalar yarasinnn insallah
kiz ne pizzasi kolasi saka yaptim heralde
ama sende hemen sevindin heyarasinmis...
sanada löp löp yag olsun insallah o tereyagli ekmekler
14 günlük yaris listesinde bulunan üyeler
mehay.................................64
sally84................................60
lisabella...............................76
sesi....................................91.5
sinosis................................59.2
10umutsuz............................59.3
hmyrali................................57.3
sevda40..............................78.7
rehbermelek60......................81.1
fadime02.............................96.8
asude04..............................68.8
elff.....................................58.4
Sympathique........................65
dagyolu...............................69
bu hatunlar niirrrdeeeler :26:
kızlar sabak kalkar kalkmaz 2 kuru kayısı ve 1 ceviz yedim üstüne kocaman suyumu içtim:))) sonra 4 mil leslie yürüdüm :)
kahvaltıdsa 1 dilim ekmek domates salatalık maydanoz biber biraz peynir 3 tane zeytin yedim ve sonra 45 dak. pilates
öğle misafirler için yaptığım şeylerden sadecce revaniyi seçtim ve yarım dilim yedim öğle yemeğim buDD
aksam sadece balkabağı çorbası yapmıştım ondan içicem ve biraz daha spor yapabilirsem yapıcam oley ki oley....:))))
herkese iştahsız.... ''ah canımda sadece salata çekiyor'' diyebildiği günler dilerim:)))
süpersin azmine hayran kaldim
14 günlük yaris listesinde bulunan üyeler
mehay.................................64
sally84................................60
lisabella...............................76
sesi....................................91.5
sinosis................................59.2
10umutsuz............................59.3
hmyrali................................57.3
sevda40..............................78.7
rehbermelek60......................81.1
fadime02.............................96.8
asude04..............................68.8
elff.....................................58.4
Sympathique........................65
dagyolu...............................69
bu hatunlar niirrrdeeeler :26:
sozde 14 kisi basladik.topu topu 5-6 kisi kaldik..
ay çok teşekkür ederim çok mutlu oldumDD dahada hırslandım şimdi DD Burda süper motive oluyorum... misafirlerim olmasa dahada sıkı spor yapardım bu hızla ama kayınvalidemler daha 1 hafta kalırlar en az heralde.... 2. yarışımızda yalnız olurum daha aktif olurum... 2013 e başarmış olarak gireriz inşallah...
Herkes şimdi elindeki yiyecekleri yavaşça bıraksın ve koşmaya başlasın zayıflamalıyız kızlarrrrrrrrrr:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?