Mehay'ın Diyet Günlüğü

kizlar nerelerdesiniz kacamaklardan kurtulupta giremiyorsunuz herhalde

olsun siz yinede girin biraz canlansa bu topic fena olmicak ya

sanki sunun surasinda 15 kisi deyilde 3-5 kisi yarisiyoruz, ben acikcasi daha heyecanli daha eglenceli olur diye düsünmüstüm

valla bende senin gibi biliyorum dogrudur bence, ben genelde ekmeklerimi kizartirim kalorisi az oldugundan
hemde kizarmis ekmek daha lezzetli oluyor...hep kizartipta yiyeyim bari bende
yaa ne güzel sabahlari spor yapmak en güzeli, dur bende sade nescafemi iceyim hemen yürümeye baslicam birazdan
evet en guzeli sabahlari yapmak su sporu birde yatmadan yapmayida seviyorum ben, gun içinde bana kalan kalorilerin bir kismini daha yok ettigimi hissediyorum
hepimizin en zor donemi diyette zaten bu donem...insanin elinde degil tatlidan uzak durmak kan sekerimiz dustukce tatlilara saldiriyoruz...dert etme sende kaldigin yerden baslarsin geri
öglen

1 büyük kase pulbiberli naneli yogurt

spor

2 mil leslie ve 200 mekik, tabiki aksamada spor yapacam
waaauuuuwww ne bu aralar bu azim masallah masallah kiz senin boy kaçti unuttum ???
ben boyle olacagini biliyordum daha once yaptigim yarismalardada oldu cunku...ama bundan sonra oyle her onune geleni listeye eklemiycem oyle karar aldim

anacim hangi birine cevap versem sasirdim

1.) bende cok severim kizarmis ekmeyi bide sicakken üzerine incecik tereyagi hmmm

2.) bende spor yaptigimda kendimi cok hafif hissediyorum

3.) cok sagol tatlim, eeee büyük güne az kaldi insallah 59un altina düserim ha benim boyum 1,56 cook kisayim ya düsünsene idealimi hesaplattirdim 49 kiloymus

4.) evet ya böyle acayip motivasyonum kayboluyo, hirsim kilo verme hevesim kaciyoo

kiz o pizzalar colalar yarasinnn insallah

Son düzenleme:
kiz ne pizzasi kolasi saka yaptim heralde
ama sende hemen sevindin he yarasinmis...
sanada löp löp yag olsun insallah o tereyagli ekmekler

kızlar sabak kalkar kalkmaz 2 kuru kayısı ve 1 ceviz yedim üstüne kocaman suyumu içtim:))) sonra 4 mil leslie yürüdüm :)
kahvaltıdsa 1 dilim ekmek domates salatalık maydanoz biber biraz peynir 3 tane zeytin yedim ve sonra 45 dak. pilates
öğle misafirler için yaptığım şeylerden sadecce revaniyi seçtim ve yarım dilim yedim öğle yemeğim buDD
aksam sadece balkabağı çorbası yapmıştım ondan içicem ve biraz daha spor yapabilirsem yapıcam oley ki oley....:))))

herkese iştahsız.... ''ah canımda sadece salata çekiyor'' diyebildiği günler dilerim:)))

süpersin azmine hayran kaldim

süpersin azmine hayran kaldim

ay çok teşekkür ederim çok mutlu oldumDD dahada hırslandım şimdiDD Burda süper motive oluyorum... misafirlerim olmasa dahada sıkı spor yapardım bu hızla ama kayınvalidemler daha 1 hafta kalırlar en az heralde.... 2. yarışımızda yalnız olurum daha aktif olurum... 2013 e başarmış olarak gireriz inşallah...

Herkes şimdi elindeki yiyecekleri yavaşça bıraksın ve koşmaya başlasın zayıflamalıyız kızlarrrrrrrrrr:)))))

bugunden çok memnunum özlediğim yeme düzenime kavuştum sonunda öhö öhöö
yazyım hemen
sabah
su
yeşil çay
1 greyfurt
öğlen
az peynir
yeşil zeyttin siyah zeytin 5-6
2 dilim çavdar ekmeği kızarmış
maydonoz dereotu domate salatalık yaptığım salata
1 yeşil biber
ara
1 kase aşure
45 dk pilates
yeşil çay
akşam
az mantar çorbası
karnbahar yemeği
koca bi yeşil salata
1 dilim çavdar ekmeği
ilerleyen saatlerde yersem bi elma yerim

birsey diyil canim

gercekten süpersin yatili misafirlerin oldugu halde diyetini devam ettiriyorsun bide bize bi bak 2-3 saatlik bir misafirde hemen dagitiyoruz kendimizi dimi mehay

Son düzenleme:
aksam

beyaz peynirli zeytinli domates soganli salata

sagolsun esimde bana acimadan cikolatalari götürüyooo

ah ah su 55e bi düssem herseyden az yicem, ama yinede aksam 18den sonra birsey yemicem ins.

kızlar nasılsınız bende aranıza yenı katıldımmmmm
mehaycım kusura bakma sabahtan gıremedım anca gırebılıyorum oğlum rahatsızlandı dr goturdum sanah ordan onu krese bıraktım sonra bı akrabamız aradı oraya gıttım asure falan yapıyormus mısafır falan gelıcek dıye oara gıttım azcık kacamaklar oldu ordan eve anca geldım hopp elektrıkler gıtı su saatı buldu gelmem

kilomu yazayım :85

bugunku menumu yazayım :sabah 1dılım ekmek peynır 1 bardak cay 1 fıncan yesıl cay

öğle:2 tane acma ev yapımı kucuk
1 kucuk yarım kase sehrıye salatsı
2 kucuk kase asure

bu kadrla gunu kapadım aksam yemegı yemedım

9.gun:

sabah:1 sutlu nescafe

ogle:2 yumurtali omlet +1 bardak ayran

aksam:haslanmis tavuk gogus+2 yogurt

4 lt su+3 kupa yesilcay+30 dak.spor (cok uzgunum bugun istedigim gibi spor yapamadim ((biraz islerim vardi)

merhaba kızlar bende kilo vermek istiyorum kendimi hazırladım fakat bunu destekle yapmak istiyorum malesef diyetisyene gidicek maddi durumum yok ekim ayında dukan diyetindeki topikteki arkadaşlarla 5 kilo verdim ama sanırım dukan benim vucuduma uygun gelmedi hasta oldum bıraktım bugün sabahtan beri nette dolanıyorum lütfen benide aranıza alın sayfaları okudum ama hepsini değil malessef ara ara baktım nasıl paylaşımlarda bulunuyorsunuz

Canım kilo verme maratonundasiniz. Bense en az alarak hamilelikten yirtma
Umarım istediğin kiloya mutlu bir sekilde ulaşırsın ve ulaşırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…