8.gun raporu:
sabah:1 sutlu nescafe
oglen:yulaf kepeginden krep+1 tavada yumurta+bir parca beyaz peynir
aksam:1 izgarada biftek+ 5 kasik domates soslu yesil fasulye
4 lt su+3 kupa yesil cay+1.5 saat spor
Harikasınnnn arkadaşım
kızlar özür dilerim iki gündür bildirim yapamıyorum( dün düğün vardı evde değildim... bugünde temizlik yaptım 6:30 dan beri ayaktayım daha yeni oturdum yarın da eşimin dayısı ve yengesi gelecek onlarda yatılı kalıcaklar o yüzden ben fazla giremem nete ama diyetimi bozmadım oley:))))) gayet ıyı gıdıyorum sporumuda erkenden kalkıp yapıyorum kimse uyanmadan bakalım sonuç ne olacak... herkese mutlu günler... yarın girip bildirim yapmaya çalışıcam...:)
tebrik ederim seni azminden dolayi
çok teşekkürler sende çok iyi gidiyorsun...:) başarıcaz:))
sorma yaa bende ya 60 kusurlerde takiliyorum yada 57 ye indikten sonra kilo vermem imkansiz gibi oluyor....cok dogru söyledin, bende hep 60 küsür kilolarda takili kalirim eger pazartesi halen 60 olursam camdan aticam kendimi
dediyin gibi okadarda dikkat ediyoruz ama 1-2 gün kacamak herseyi maffediyo
zaten 3 yildir diyetteyim artik gina geldi eger bu yöntemlede kilo veremezsem vay halime naparim bilemiyorummmm
ahhh ahhh desme yaralarimiyaa hergün yemeklerimi yerken endise bile duymadan
kalorisine dönüp bakmadan
canimin istediyini istediyim anda yemeyi özledim ben
siir gibi olduicimi dökmek istedim
mümkün canim mümkün olmasa çekemem...ama sen yeni baslayacaksan 100 mekikle basla ve hergun 40-50 artir birden yuklenme....ha bu arada 1000 mekigi birden çekmiyorum tabiki 400-350-350 lik parçalar halinde 3 seferde çekiyorum , 2 seferdede çektigim oldu ama yuklenmek istemiyorum kendime o kadar....o kadar mekiği nasıl çekiyosun mümkün mü mehay?
valla aynen sporu yaptigim an suçluluk duyacagim bisey kalmamis gibi hissediyorum kendimi, rahatliyorum...ve inanki psikolojim oyle bozulduki birak kaçamagi yemek yiyince bile suçluluk duygusu içine giriyorum3 mil leslie ve 300 mekiyimi bitirdim, ohh bee sanki üzerimden yük kalkti
Günaydin kizlar,
kahvaltim
3 dilim kizarmis ekmek, yesil zeytin, 1 yumurta,
domatesli soganli salata, az tereyagi, az kasar, az bal
gunaydiiiin kizlar,nasiliz bakalim.ben iyiyim cunku son surat zayiflamaya devam :)))dun bir spor yapmisimki supeeeer.kan ter icinde kaldim ama nasil mutlu oldum.henuz kahvaltiya baslamadim.uyanmak icin sutlu nescafemi iciyorum.birazdan kahvalti..
oh oh ne guzel...gayet iyisin ...canim benim aklima bisey takildi su kizarmis ekmegin 1 diliminde gerçekten 35 kalorimi var hiç inanasim gelmiyor o kadar az olduguna...:44:
Kimsecikler yok bende bu arada 3 mile lesliyle yuruyup kahvaltimida yapip geleyim...
Uzun bir aradan sonra selam kızlar..
misafiler iş güç derken yazamadım
araya regli dönemim girdi şimdide
bu hafta benim iptal ...
bel ağrım karın ağrımdan hiçbişey yapamıyorum üstelik deli gibi tatlı yemek istiyorummm...
of offf gitti 1 hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?