Mehay'ın Diyet Günlüğü

8.gun raporu:

sabah:1 sutlu nescafe

oglen:yulaf kepeginden krep+1 tavada yumurta+bir parca beyaz peynir

aksam:1 izgarada biftek+ 5 kasik domates soslu yesil fasulye

4 lt su+3 kupa yesil cay+1.5 saat spor

iki defa yazmis bugun sistemde bir problem var..

Son düzenleme:
kızlar özür dilerim iki gündür bildirim yapamıyorum( dün düğün vardı evde değildim... bugünde temizlik yaptım 6:30 dan beri ayaktayım daha yeni oturdum yarın da eşimin dayısı ve yengesi gelecek onlarda yatılı kalıcaklar o yüzden ben fazla giremem nete ama diyetimi bozmadım oley:))))) gayet ıyı gıdıyorum sporumuda erkenden kalkıp yapıyorum kimse uyanmadan bakalım sonuç ne olacak... herkese mutlu günler... yarın girip bildirim yapmaya çalışıcam...:)

Son düzenleme:

tebrik ederim seni azminden dolayi

Günaydin kizlar,

kahvaltim

3 dilim kizarmis ekmek, yesil zeytin, 1 yumurta,
domatesli soganli salata, az tereyagi, az kasar, az bal

sorma yaa bende ya 60 kusurlerde takiliyorum yada 57 ye indikten sonra kilo vermem imkansiz gibi oluyor....millet takir takir veriyor nasil beceriyorlar bilmem:44:
yaa hergün yemeklerimi yerken endise bile duymadan
kalorisine dönüp bakmadan
canimin istediyini istediyim anda yemeyi özledim ben

siir gibi oldu icimi dökmek istedim
ahhh ahhh desme yaralarimi soyle yiyip yiyipte kilo almayan olamadik bir turlu
o kadar mekiği nasıl çekiyosun mümkün mü mehay?
mümkün canim mümkün olmasa çekemem...ama sen yeni baslayacaksan 100 mekikle basla ve hergun 40-50 artir birden yuklenme....ha bu arada 1000 mekigi birden çekmiyorum tabiki 400-350-350 lik parçalar halinde 3 seferde çekiyorum , 2 seferdede çektigim oldu ama yuklenmek istemiyorum kendime o kadar....
3 mil leslie ve 300 mekiyimi bitirdim, ohh bee sanki üzerimden yük kalkti
valla aynen sporu yaptigim an suçluluk duyacagim bisey kalmamis gibi hissediyorum kendimi, rahatliyorum...ve inanki psikolojim oyle bozulduki birak kaçamagi yemek yiyince bile suçluluk duygusu içine giriyorum

Günaydin kizlar,

kahvaltim

3 dilim kizarmis ekmek, yesil zeytin, 1 yumurta,
domatesli soganli salata, az tereyagi, az kasar, az bal

oh oh ne guzel...gayet iyisin ...canim benim aklima bisey takildi su kizarmis ekmegin 1 diliminde gerçekten 35 kalorimi var hiç inanasim gelmiyor o kadar az olduguna...:44:

gunaydiiiin kizlar,nasiliz bakalim.ben iyiyim cunku son surat zayiflamaya devam :)))dun bir spor yapmisimki supeeeer.kan ter icinde kaldim ama nasil mutlu oldum.henuz kahvaltiya baslamadim.uyanmak icin sutlu nescafemi iciyorum.birazdan kahvalti..

gunaydiiiin kizlar,nasiliz bakalim.ben iyiyim cunku son surat zayiflamaya devam :)))dun bir spor yapmisimki supeeeer.kan ter icinde kaldim ama nasil mutlu oldum.henuz kahvaltiya baslamadim.uyanmak icin sutlu nescafemi iciyorum.birazdan kahvalti..

eveeettt spordan sonra insan kendini acayip mutlu ve saglikli hissediyor...birde hafiflemis hisediyor
aferin sana aynen boyle devam

oh oh ne guzel...gayet iyisin ...canim benim aklima bisey takildi su kizarmis ekmegin 1 diliminde gerçekten 35 kalorimi var hiç inanasim gelmiyor o kadar az olduguna...:44:

valla bende senin gibi biliyorum dogrudur bence, ben genelde ekmeklerimi kizartirim kalorisi az oldugundan

Uzun bir aradan sonra selam kızlar..
misafiler iş güç derken yazamadım
araya regli dönemim girdi şimdide
bu hafta benim iptal ...
bel ağrım karın ağrımdan hiçbişey yapamıyorum üstelik deli gibi tatlı yemek istiyorummm...
of offf gitti 1 hafta

öglen

1 büyük kase pulbiberli naneli yogurt

spor

2 mil leslie ve 200 mekik, tabiki aksamada spor yapacam

gecmis olsun insallah agrilarin diner, kadinlarin dertleri hic bitmiyor

bu özel günlerde illaki insan kendini tatlilarin arasinda buluyor malesef :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…