merhaba kızlar bende kilo vermek istiyorum kendimi hazırladım fakat bunu destekle yapmak istiyorum malesef diyetisyene gidicek maddi durumum yok ekim ayında dukan diyetindeki topikteki arkadaşlarla 5 kilo verdim ama sanırım dukan benim vucuduma uygun gelmedi hasta oldum bıraktım bugün sabahtan beri nette dolanıyorum lütfen benide aranıza alın sayfaları okudum ama hepsini değil malessef ara ara baktım nasıl paylaşımlarda bulunuyorsunuz
günaydın çıtırlar
2.3gündür toparlanamadım.
akşama kadar iyi akşam eşimin ısrarıyla birde getirdiği çerezlerle hop güme gidiyo diyet bende çok iradesizim
sabahın raporu
aç karnına 1 fincan form çayı
3bardak su(normalde içemezdim bugün zorladım)
2haşlanmış yumurta,domates salatalık çok az peynir
çeyrek poğaça..
45 dakika plates
Günaydin kizlar
sabah ac karinla 300 mekik
3 dilim kizarmis ekmek, domates, yesil- siyah zeytin, beyaz peynir, dilim kasar, az tereyagi, az bal
az cilekreceli, bukadardi heralde
ya maşallah sabah sabah 2 yumurta falan nasıl yiyonuz ya ben daha bişey yiyemedim yeşil çay içtim sadece
tatlım seni takip ediyorum çok iyi gidiyosun maşallah 300 mekik nedir ya aletle falan mı yapıyounuz boyun kaç merak ettim
cok sagol insallah böyle devam ederim
benim boyum 1,56 cok kisayim kilomda 60ti daha tartilmadim motivasyonum düsmesin diye,
mekik yere yatip bacaklarini kirip ellerini boynunun altina koy yavasca yukari kaldir basini ve göcdeni ben bunu hizli diyilde agir agir yapiyorum yani cok agirda olmicak,
o esnada karnini hep icine dogru cekersen gercektende karin kaslarin calisiyor, benimde problemim karin göbek bölgesi
Ha buarada boynuna fazla yüklenme, incitebilirsin
canım bende aynı boydayım
bende hergün hatta her yemekten sonra, önce tartılıyom hastalık oldu artık, tartıya pil dayanmıyo
mehaycim sen tartildinmi??
selam canim bugun tartildim 63.3 geldim bakalim hayirlisi...
meehaaayyyy nirdesiiinn
geeerriiii dööönnn neolur geriii dööönn mehaaayyyy
kiz dünki saydiklarini gerceklestirdinmi yoksa
diyetin güme mi gitti yoksa
çok ozlenmisim anlasilan
ivet burdayim endiseye mahal yok dunku soylediklerim sakadan ibaret olmak uzere asla gerçeklestirmeyecegim bir olaydir...yani hayal ürünü olmakla birlikte sakadan asli olmayan bir durumdan ibarettirne diyorum ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?