Mehay'ın Diyet Günlüğü

Günaydin kizlar

sabah ac karinla 300 mekik

3 dilim kizarmis ekmek, domates, yesil- siyah zeytin, beyaz peynir, dilim kasar, az tereyagi, az bal
az cilekreceli, bukadardi heralde

güzelim aslinda bizim topic 14 günlük yarisma, sadece basligini deyistirdiler, yani ayin 10. 12. de tartilcaz ve o günden itibaren katilan olursa tekrar bi 14 günlük yarisma uygulucaz, ama istersen ozamana kadar sende bizlerle menünü paylasabilirsin,

herkes kendi bildiyi gibi istedikleri gibi uyguluyor diyetini, bende kendimce diyet yapiyorum

günaydın çıtırlar
2.3gündür toparlanamadım.
akşama kadar iyi akşam eşimin ısrarıyla birde getirdiği çerezlerle hop güme gidiyo diyet bende çok iradesizim
sabahın raporu
aç karnına 1 fincan form çayı
3bardak su(normalde içemezdim bugün zorladım)
2haşlanmış yumurta,domates salatalık çok az peynir
çeyrek poğaça..
45 dakika plates

günaydın kızlar şimdi trt1 de ayça kaya var onu dinledim her yemekten önce yr greyfurt yersek iştahımızı kapattığını ve kilo verdidiğini söyledi gerçekten doğru dün sadece sabah yedim ben dün kendimi daha rahat kontrol ettim

ya maşallah sabah sabah 2 yumurta falan nasıl yiyonuz ya ben daha bişey yiyemedim yeşil çay içtim sadece

Günaydin kizlar

sabah ac karinla 300 mekik

3 dilim kizarmis ekmek, domates, yesil- siyah zeytin, beyaz peynir, dilim kasar, az tereyagi, az bal
az cilekreceli, bukadardi heralde

tatlım seni takip ediyorum çok iyi gidiyosun maşallah 300 mekik nedir ya aletle falan mı yapıyounuz boyun kaç merak ettim

ya maşallah sabah sabah 2 yumurta falan nasıl yiyonuz ya ben daha bişey yiyemedim yeşil çay içtim sadece

canım sabah 7.30da kalkıyorum büyük kızımı okula götürüyorum,
küçük kızım kucağımda koştura koştura, gelincede acıkmış oluyorum
ekmek falan yememek içinde yumurta yemeye çalışıyorum
çok yemiyeyim diye, yumurta tok tutar diye yumurta yıyorum yoksa benimde canım çok çektiğinden değil..

tatlım seni takip ediyorum çok iyi gidiyosun maşallah 300 mekik nedir ya aletle falan mı yapıyounuz boyun kaç merak ettim

cok sagol insallah böyle devam ederim

benim boyum 1,56 cok kisayim kilomda 60ti daha tartilmadim motivasyonum düsmesin diye,

mekik yere yatip bacaklarini kirip ellerini boynunun altina koy yavasca yukari kaldir basini ve göcdeni ben bunu hizli diyilde agir agir yapiyorum yani cok agirda olmicak,

o esnada karnini hep icine dogru cekersen gercektende karin kaslarin calisiyor, benimde problemim karin göbek bölgesi

Ha buarada boynuna fazla yüklenme, incitebilirsin

meehaaayyyy nirdesiiinn

geeerriiii dööönnn neolur geriii dööönn mehaaayyyy

kiz dünki saydiklarini gerceklestirdinmi yoksa

diyetin güme mi gitti yoksa

canım bende aynı boydayım
bende hergün hatta her yemekten sonra, önce tartılıyom hastalık oldu artık, tartıya pil dayanmıyo

canım bende aynı boydayım
bende hergün hatta her yemekten sonra, önce tartılıyom hastalık oldu artık, tartıya pil dayanmıyo

önceden bende hergün tartilirdim, ama anladimki kilo vermem durdugunda yada cok az kilo kaybinda hem morelim hemde diyetim bozulurdu

zaten catliyorum aslinda cok merak ediyorum kilomu ama dayanmam lazim

kisa boylu olmak kilo acisindan cok sansizis ya ne vardi 1,65 olsaydik

senin ideal kilon kac benim cizelgemde 55 yaziyo ama söyle bi 50e kadar düsmek istiyorum tabii bana yakisirsa 50 kilo, zaten diyetten sonra ister istemez 2-3 kilo alirim heralde

sagolsun benim esimde tutturmus yok sunu yiyelim yok bunu pisir, yok sundan alalim, bide bana soruyo diyetin ne zaman bitiyor diye

zaten benim diyetteki en büyük düsmanimdir kendisi adam bikmis artik benim diyet yapmamdan bende yemek olarak cok cok lezzetli seyler pisiremiyorum, dayanamam diye napiyim oda sIKsin artik disini bu sefer bozmak istemiyorum sonuna kadar gitmek istiyorum, koskoca 3 senedir 63 küsürlerde süründüm yoruldum artik yaa

meehaaayyyy nirdesiiinn

geeerriiii dööönnn neolur geriii dööönn mehaaayyyy

kiz dünki saydiklarini gerceklestirdinmi yoksa

diyetin güme mi gitti yoksa

çok ozlenmisim anlasilan
ivet burdayim endiseye mahal yok dunku soylediklerim sakadan ibaret olmak uzere asla gerçeklestirmeyecegim bir olaydir...yani hayal ürünü olmakla birlikte sakadan asli olmayan bir durumdan ibarettir ne diyorum ben yaaa

evet kizlar bugun bu saate kadar yediklerimin ozeti sabah ogle karisik

[1] Kayısı reçeli 10 GRAM 28.7
[2] Şeker (küp) 2 ADET 39
[3] Salam 1 DİLİM 29
[4] yumurta 1 adet 80
[5] yumurta 1 adet 80
[6] Kızarmış Ekmek 35 GRAM 81.655
[7] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[8] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[9] Çilek reçeli 20 GRAM 57

Toplam : 510.355 kal.

anlasildi canim aman ha hayallerinin oyununa gelme sakin

eveet meraklandim acikcasi dün aksamdan beri girmediyin icin

kizlar yarin ben belki ogleden sonra hiç giremem magaza alisveris islerim var ...
kaçamak yapti da gelmedi diye sevinmeyin sakin ona gore
yani merak etmeyin demek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…