Mehay'ın Diyet Günlüğü

ay var ya benimkide tam tersi yedigim iki lokma bisey elinden gelse onada engel olacak acliktan oldurecek beni :))))o benden cok istiyor zayiflamami.sagolsun bana SIKINTIDA yapmiyor kendi yiyecekleri konusunda onada oyle ozel seyler hazirlamiyorum belkim oda biraz zayiflar.biz ikimizde evlendikten sonra sistik :))))

kizlar yarin ben belki ogleden sonra hiç giremem magaza alisveris islerim var ...
kaçamak yapti da gelmedi diye sevinmeyin sakin ona gore
yani merak etmeyin demek istedim

sakin yeni seyler alma kendine bak zayifliyoruz sonra alisveris yapacagiz incecik bedenlerimizle :)))

benim eşimin boyu 1,80 ben çok kısa kalıyorum yanında,
boy egzersizi yapıyorum 2 gündür ebruliyle platesle bilmiyorum faydası olurmu

ideal kilom 52.53 öyle,çok zayıf sevmiyo eşim,hem 2 çocuk annesi okadar olsun dimi
tabi okadar olabilsem,olacak zayıflıcam ALLAHın izniyle,inşALLAH :)

ayy erkekmilleti iste sen nasil istersen onun tersini yapmak zorundalar sanki

benimkide gerci evlendikten 15 kiloya yakin aldi, benim önümde rahat rahat istediyini yiyor hic cekinmeden, hemde bol kalorili yiyecekler

catliyor iste zayiflicam ya

insallah istediyin kiloya rahat birsekilde inersin canim :13:

insan zayifladiginda sanki boyuda uzuyor sanki, insallah bizdede öyle bir etki yapar

merhaba kızlar
bugün çok karışık beslendiğim için yazamayacagım ne yediğimi çünkü hatırlamıyorum çok bir şey yemedim ama karışık beslendim...1,5 saat yürüyüş ve 45 dak. pilates yaptım... çok iştahlıydım bugun zor tuttum kendimi... eger yapabilirsem 5 mil leslie yapıcam yatmadan önce...

10 gun:

sabah:sutlu nescafe

ogle:1 yumurta+1 dilim fume hindi+bir parca peynir+domates

aksam:firinda domatesli ve soganli somon baligi

4 lt su+3 kupa yesil cay+2 saat spor

yok kiz giyim degil mutfak alisverisine gidicem giyim için indirimleri bekliyorum...geçen sene yaptigim hatayi yapmam bir daha...bir mont gordum begendim hemen aldim 80 euroydu fiyati 14 gun sonra indirimlerde bir gittim 40 a inmis gelde aglama
oldu canim simdiden sana iyi gezmeler

tesekkur ederim canim

buarada günaydinlar....

kahvaltim

3 dilim pastirma, yarim dilim ince salam, beyaz peynir, yesil-siyah zeytin, 2dilim cavdar ekmeyi, 1.5 dilim kizarmis ekmek,

domatesli soganli salata, az cilek receli az bal cok azda kasar

buarada günaydinlar....

kahvaltim

3 dilim pastirma, yarim dilim ince salam, beyaz peynir, yesil-siyah zeytin, 2dilim cavdar ekmeyi, 1.5 dilim kizarmis ekmek,

domatesli soganli salata, az cilek receli az bal cok azda kasar

pastirmalar çok olmus sanki:44: ekmeklerde çookk sadece kizarmis ekmekleri yemeliydin yada çavdarlari....
ben henuz kahvalti yapmadim ama bir saat fitnes yaptiktan sonra 30 g misir gevregi 0.150 ml sutle yiycem
simdi sporumu yapmaya gidiyorum hadi gorusuruz

kahvaltimi genelde saglam doyana kadar yapiyorum, sonrasinda cok az yiyorum ne demisler kahvaltini kral, ögle prens, aksamda fakir gibi ye

yarin biraz deyisiklik yapmak istiyorum, ekmek yemicem bir kac gün

kahvaltimi genelde saglam doyana kadar yapiyorum, sonrasinda cok az yiyorum ne demisler kahvaltini kral, ögle prens, aksamda fakir gibi ye

yarin biraz deyisiklik yapmak istiyorum, ekmek yemicem bir kac gün

iyi olur bu sabah zaten birkaç gunluk yemissin
sen kral isini baya abartmissin canim yaa saltanat kurmussun resmen önüne sabah
neyse çikiyorum ben oglusum okuldan gelmeden sporumu yapayim dun yapamadim zaten hiç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…