sagolsun benim esimde tutturmus yok sunu yiyelim yok bunu pisir, yok sundan alalim, bide bana soruyo diyetin ne zaman bitiyor diye
zaten benim diyetteki en büyük düsmanimdir kendisiadam bikmis artik benim diyet yapmamdan bende yemek olarak cok cok lezzetli seyler pisiremiyorum, dayanamam diye napiyim oda sIKsin artik disini bu sefer bozmak istemiyorum sonuna kadar gitmek istiyorum, koskoca 3 senedir 63 küsürlerde süründüm yoruldum artik yaa
kizlar yarin ben belki ogleden sonra hiç giremem magaza alisveris islerim var ...
kaçamak yapti da gelmedi diye sevinmeyin sakin ona gore
yani merak etmeyin demek istedim
önceden bende hergün tartilirdim, ama anladimki kilo vermem durdugunda yada cok az kilo kaybinda hem morelim hemde diyetim bozulurdu
zaten catliyorum aslinda cok merak ediyorum kilomu ama dayanmam lazim
kisa boylu olmak kilo acisindan cok sansizis ya ne vardi 1,65 olsaydik
senin ideal kilon kac benim cizelgemde 55 yaziyo ama söyle bi 50e kadar düsmek istiyorum tabii bana yakisirsa 50 kilo, zaten diyetten sonra ister istemez 2-3 kilo alirim heralde
kizlar yarin ben belki ogleden sonra hiç giremem magaza alisveris islerim var ...
kaçamak yapti da gelmedi diye sevinmeyin sakin ona gore
yani merak etmeyin demek istedim
ay var ya benimkide tam tersi yedigim iki lokma bisey elinden gelse onada engel olacak acliktan oldurecek beni :))))o benden cok istiyor zayiflamami.sagolsun bana SIKINTIDA yapmiyor kendi yiyecekleri konusunda onada oyle ozel seyler hazirlamiyorum belkim oda biraz zayiflar.biz ikimizde evlendikten sonra sistik :))))
sakin yeni seyler alma kendine bak zayifliyoruz sonra alisveris yapacagiz incecik bedenlerimizle :)))
benim eşimin boyu 1,80 ben çok kısa kalıyorum yanında,
boy egzersizi yapıyorum 2 gündür ebruliyle platesle bilmiyorum faydası olurmu
ideal kilom 52.53 öyle,çok zayıf sevmiyo eşim,hem 2 çocuk annesi okadar olsun dimi
tabi okadar olabilsem,olacak zayıflıcam ALLAHın izniyle,inşALLAH :)
yok kiz giyim degil mutfak alisverisine gidicem giyim için indirimleri bekliyorum...geçen sene yaptigim hatayi yapmam bir daha...bir mont gordum begendim hemen aldim 80 euroydu fiyati 14 gun sonra indirimlerde bir gittim 40 a inmisay var ya benimkide tam tersi yedigim iki lokma bisey elinden gelse onada engel olacak acliktan oldurecek beni :))))o benden cok istiyor zayiflamami.sagolsun bana SIKINTIDA yapmiyor kendi yiyecekleri konusunda onada oyle ozel seyler hazirlamiyorum belkim oda biraz zayiflar.biz ikimizde evlendikten sonra sistik :))))
sakin yeni seyler alma kendine bak zayifliyoruz sonra alisveris yapacagiz incecik bedenlerimizle :)))
oldu canim simdiden sana iyi gezmeler
mehay sen nerdensin almanyadanmi?
yok canim fransadayim Almanyada olsam bulusurduk kiz
buarada günaydinlar....
kahvaltim
3 dilim pastirma, yarim dilim ince salam, beyaz peynir, yesil-siyah zeytin, 2dilim cavdar ekmeyi, 1.5 dilim kizarmis ekmek,
domatesli soganli salata, az cilek receli az bal cok azda kasar
a evet cok güzel olurdu
euro yazinca bi sansimi deneyim dedim
pastirmalar çok olmus sanki:44: ekmeklerde çookk sadece kizarmis ekmekleri yemeliydin yada çavdarlari....
ben henuz kahvalti yapmadim ama bir saat fitnes yaptiktan sonra 30 g misir gevregi 0.150 ml sutle yiycem
simdi sporumu yapmaya gidiyorum hadi gorusuruz
farkettimsen almanyanin neresindesin???belki sinirdan yakinizdir
kahvaltimi genelde saglam doyana kadar yapiyorum, sonrasinda cok az yiyorum ne demisler kahvaltini kral, ögle prens, aksamda fakir gibi ye
yarin biraz deyisiklik yapmak istiyorum, ekmek yemicem bir kac gün
duisburg´dayim, kölne yakinim, sen neresindensin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?