iyi olur bu sabah zaten birkaç gunluk yemissin
sen kral isini baya abartmissin canim yaa saltanat kurmussun resmen önüne sabah
neyse çikiyorum ben oglusum okuldan gelmeden sporumu yapayim dun yapamadim zaten hiç...
merhaba mehaycım nasılsın???nasıl gidiyor diyet, ben diyeti bıraktıktan sonra biraz kilo aldım, kendimi hazır hissettiğim bi an başlayacagım gene inşallah :)
buarada günaydinlar....
kahvaltim
3 dilim pastirma, yarim dilim ince salam, beyaz peynir, yesil-siyah zeytin, 2dilim cavdar ekmeyi, 1.5 dilim kizarmis ekmek,
domatesli soganli salata, az cilek receli az bal cok azda kasar
iyi olur bu sabah zaten birkaç gunluk yemissin
sen kral isini baya abartmissin canim yaa saltanat kurmussun resmen önüne sabah
neyse çikiyorum ben oglusum okuldan gelmeden sporumu yapayim dun yapamadim zaten hiç...
bence sen bebek calısmalarına basla hersey mumukun
ya sen nerdesın alah askına ya
kizim coook komiksin yaaa.ay cok guldum yorumuna.kiz bize alinacak yemeden icmeden kesilecek.bende bu yorumunu gormeden yorum yaptim :)))
merhaba mehaycım nasılsın???
nasıl gidiyor diyet, ben diyeti bıraktıktan sonra biraz kilo aldım, kendimi hazır hissettiğim bi an başlayacagım gene inşallah :)
aaa evet senin yorumunuda simdi gordum
valla kiz bize alinip yemeye yemeye anoreksiya olacak Allah korusuntutalim su dilimizi birazcik
ayy cokmu komik??
gercekten motivasyonumu düsürdünüz ya, benimle dalga gecilsin alay edilsin diye katilmadim bu topiye, ammada abartdiniz sizde
buraya menümü yazmak bana hic iyi gelmedi
benden bukadar, herkese kilo vermede kolay gelsin......
saka oldugunu bende biliyorum ama neden bu kadar uzatildigina anlam veremedim tamam ilk basta eyvallah dedim ama sonradan sakiz gibi uzatilmasi gercekten gücüme gitti
bide ilkinde zaten umursamadigimi yediklerimden pismanlik duymadigimi yazmistim yani, ama yok iyce üzerime gelincek
sakaninda bir boyutu vardir heralde, böyle kirici oluyor ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?