Mehay'ın Diyet Günlüğü

iyi olur bu sabah zaten birkaç gunluk yemissin
sen kral isini baya abartmissin canim yaa saltanat kurmussun resmen önüne sabah
neyse çikiyorum ben oglusum okuldan gelmeden sporumu yapayim dun yapamadim zaten hiç...

hiic pismanda deyilim valla o saltanati sali günü görücez

günaydın kızlar:))

evet bugün saat 6 da kalktım ve 5 mil leslie yaptım sonra kahvaltı 1 ev yapımı poğaça biraz peynir 3 zeytin domates salatalık maydanoz biber...
sonrada 45 dak pilates şimdilik bunlar yine akşam yapabilirsem bir daha 5 mil leslie yapıcam... herkese iyi günler öptüm sizi...:)

merhaba mehaycım nasılsın???
nasıl gidiyor diyet, ben diyeti bıraktıktan sonra biraz kilo aldım, kendimi hazır hissettiğim bi an başlayacagım gene inşallah :)

mrb kızlar
sabah
su,yeşil çay.yr greyfurt
öğlen
2 dilim çavdar ekmeği
menemen
zeytin peynir domates maydanoz
ara
1 kase aşure
bugun spor yapasım yok
akşam kabak yemeği ve salata 1 dilim ekmek yerim heralde

buarada günaydinlar....

kahvaltim

3 dilim pastirma, yarim dilim ince salam, beyaz peynir, yesil-siyah zeytin, 2dilim cavdar ekmeyi, 1.5 dilim kizarmis ekmek,

domatesli soganli salata, az cilek receli az bal cok azda kasar

masallah iyi yemissin canim.bir aslan sutu eksik :))))

iyi olur bu sabah zaten birkaç gunluk yemissin
sen kral isini baya abartmissin canim yaa saltanat kurmussun resmen önüne sabah
neyse çikiyorum ben oglusum okuldan gelmeden sporumu yapayim dun yapamadim zaten hiç...

kizim coook komiksin yaaa.ay cok guldum yorumuna.kiz bize alinacak yemeden icmeden kesilecek.bende bu yorumunu gormeden yorum yaptim :)))

ve 11.gunde bitti..yanliz bende durumlar kotu cakildi kaldi benim kilo zerre gram ilerlemiyor(((((.varmi bir tavsiyeniz bu duraksamalar icin.

sabah:sutlu nescafe+yogurt

ogle:1 galet+1 haslanmis yumurta+1 dilim fume hindi+biraz peynir

aksam:tavuk sote+ayran

4 lt su+3 fincan yesil cay+30 dakika spor

Son düzenleme:
bence sen bebek calısmalarına basla hersey mumukun
ya sen nerdesın alah askına ya

burdayım hully cim diyet olaylarından sıkıldım
bir de iş değiştirme durumum var buaralar
o yüzden bu aralar pek topiğe ugrayamıyorum

ama açtığım zaman mutlaka senin yazılarını okuyup gelişmeleri takip ediyorum

bebek daha düşünmüyoruz biraz daha bekleme kararı aldık

kizim coook komiksin yaaa.ay cok guldum yorumuna.kiz bize alinacak yemeden icmeden kesilecek.bende bu yorumunu gormeden yorum yaptim :)))

aaa evet senin yorumunuda simdi gordum
valla kiz bize alinip yemeye yemeye anoreksiya olacak Allah korusun tutalim su dilimizi birazcik

merhaba mehaycım nasılsın???
nasıl gidiyor diyet, ben diyeti bıraktıktan sonra biraz kilo aldım, kendimi hazır hissettiğim bi an başlayacagım gene inşallah :)

iyiyim canim saolasin sen nasilsin???bende birakmistim 2 hafta olacak geri basladim iki ileri bir geri devam ediyoruz iste bizde

selam kizlar yaa benim bu sabah arkadasima yardim etmem gerekti misafirleri gelecek pastaydi pogacaydi onlarla ugrastik...oglene yine ona gidicem ,simdi çikicam aksama kadar giremem yada yarin sabaha kadar haber vereyim dedim... ha bu arada içinizden geçenleri duydum sevinmeyin sakin fazla kaçirir falan diye yemiycem iste fazla yemiycem

aaa evet senin yorumunuda simdi gordum
valla kiz bize alinip yemeye yemeye anoreksiya olacak Allah korusun tutalim su dilimizi birazcik

ayy cokmu komik??

gercekten motivasyonumu düsürdünüz ya, benimle dalga gecilsin alay edilsin diye katilmadim bu topiye, ammada abartdiniz sizde

buraya menümü yazmak bana hic iyi gelmedi

benden bukadar, herkese kilo vermede kolay gelsin......

şaka heralde demi şaka

saka oldugunu bende biliyorum ama neden bu kadar uzatildigina anlam veremedim tamam ilk basta eyvallah dedim ama sonradan sakiz gibi uzatilmasi gercekten gücüme gitti

bide ilkinde zaten umursamadigimi yediklerimden pismanlik duymadigimi yazmistim yani, ama yok iyce üzerime gelincek

sakaninda bir boyutu vardir heralde, böyle kirici oluyor ama....

ya alindiysan cok ozur dilerim.gercekten ben mehay in yazdigini gormeden yazdim bide amacim seni kirmak degildi eminim mehay inda.en son isteyecegim sey motivasyonun kirilmasi olur (((yazdiklarimizi saka olarak kabul et ve lutfen devam et.belkide en cok kiloyu sen vereceksin .benim kilom durdu mesela cok bisey yemiyorum ama bir haftadir kilo veremiyorum.sonucta bu topik kim ne yediden ziyade kim en cok kiloyu verecek topigi.cidden seni kirmak istememistim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…