yumurta çok tok tutan bisey gerçekten ama hergun 2 yumurta çok bence ayda 56 yumurta yapar ,bari 1 ye canim:26:
zaten bıkarım yiyemem,ekmeği az yemek ve tok kalmak için başka alternatifler yokmudur
öğlende bir arkadaşım tavuk göğüs haşlama iyi olur demişti onu yedim suyla
çok uğraştıcı çeşitli şeyler bu aralar yapamam masrafsız vakıt almayan kolay menülerle zayıflamam lazım
vaktimde pek yok, boş vaktim olduğunda spor yapıyorum..
günaydın kızlarben bugün pirinç lapası yapıyorum yarında yapmayı düşünüyorum yarın yapmak isteyenlerle birlikte yapabiliriz sabah yedim yogurtlu pirinç lapamı üzerine bol pulbiber ve çörek otu serptim sonra pilatesimi yaptım... bugün temizliğim var onu yapıcam ve 5 mil leslie yapmayı düşünüyorum şimdi sade kahve keyfi yapıyorum... ve hepimizin kilolarını verdiğini ve çok çok mutlu olduğumuzu düşünüyorum herkesin hayal ettiği bedenlerde olması dileğiyle... yapıcaz kızlar kurtulucaz bu kara yağlardan... sakın bozmayın diyetinizi zaten kaç günümüz kaldı ki tartı gününe hadi kızlar....
canim dr ayca kayanin diyetinin beslenme listelerinin birinde ekmek yerine 2 kepce corba yaziyordu sanirim...hazir corbalardan yapabilirsin mesela hem ugrastirmaz hem kalorisi azseni anliyorum bende vakit buldummu spor yapiyorum kolay seylerle zayiflamak istiyorum o yuzden....
evet iyi olur,çorbayı sade yemeli ama dimi, ben de tutucam artık kendimi bu 2haftada en az 2kilo gitmeli
bende yarın lapa yapabilirim,
kızlar her çarşamba lapa günü yapcaktık unutuldu herhal
bende varim yarin lapaya...ve hatta persembede yapabilirim....varmisin benle iki gunluk lapaya???
persembeye bende lapa yapayım bari sabah kahvaltımı yaparım ama ya dayanamıyorum emzırdıgım ıcın cok cabuk acıkıyrum
bu arada hıc vakıt bulamıyourm bu hafta evde bıseyde yapmıyorum ama bır turlu gıremıyorum
bende yarın lapa yapabilirim,
kızlar her çarşamba lapa günü yapcaktık unutuldu herhal
kizlar ben simdilik çikiyorum temizlik yapicam sonrada lesliyle 3 mil yuruyus sonra vaktim kalmis olursa ugrarim yine.....
hadi bakalım kızlar ben aftayada 2 gün yapıcam ayyyyyyyyyyyyyyyyy çok heyecanlı az kaldı az....:)))))bende varim yarin lapaya...ve hatta persembede yapabilirim....varmisin benle iki gunluk lapaya???
hadi bakalım yarın lapa günümüz... çok rahat be lapa:)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html gezinirken buldum...kızlar bir okur musunuz ne düşünüyorsunuz haftaya da bunu denesek mi????
lapa rahatmı nası ya ben hiç yiyememmiştim 1 çaybardağını bütüngün yiyinceye kadar canım çıkmıştı aç kalmayı tercih etmiştim acaba bi yerde yanlışmı yaptım nedir bende bugun regli oldum aslında şu şişkinlik giderse süper olur nasıl yediğinizi yazında bende yarın katılayım size
bu arada şu ana kadar süper gidiyo benim diyet
ara öğünümde yoğurtlu müsli yedim
akşama etli sebze yemem lazım bizdede etli yaprak dolması var sizce nasıl yiyeyim ekmeksiz olmalı ama kaç sınır olmalı kalori sepetinden bakayım bari kalorisine
evettt simdi lapam ocakta pisiyor birazdan mideme inecekhadi bakalım yarın lapa günümüz... çok rahat be lapa:)
5 mil yapacak vaktim olmuyor canim oglumu okula goturunce yemek ev temizligi yapiyorum cogu zaman ogluma ayri yemek yapiyorum bizimkilerden yemiyor bazen...sonrada ne kadar zamanim kalirsa spor yapiyorum ve genelde 3 mile zamanim kalmis oluyor...1 saatim kalirsa 5 mil yapabilirim ancak:26:5 mil yap
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html gezinirken buldum...kızlar bir okur musunuz ne düşünüyorsunuz haftaya da bunu denesek mi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?