Mehay'ın Diyet Günlüğü

yumurta çok tok tutan bisey gerçekten ama hergun 2 yumurta çok bence ayda 56 yumurta yapar ,bari 1 ye canim:26:

zaten bıkarım yiyemem,ekmeği az yemek ve tok kalmak için başka alternatifler yokmudur
öğlende bir arkadaşım tavuk göğüs haşlama iyi olur demişti onu yedim suyla
çok uğraştıcı çeşitli şeyler bu aralar yapamam masrafsız vakıt almayan kolay menülerle zayıflamam lazım
vaktimde pek yok, boş vaktim olduğunda spor yapıyorum..

canim dr ayca kayanin diyetinin beslenme listelerinin birinde ekmek yerine 2 kepce corba yaziyordu sanirim...hazir corbalardan yapabilirsin mesela hem ugrastirmaz hem kalorisi az seni anliyorum bende vakit buldummu spor yapiyorum kolay seylerle zayiflamak istiyorum o yuzden....

bende yarın lapa yapabilirim,
kızlar her çarşamba lapa günü yapcaktık unutuldu herhal

evet iyi olur,çorbayı sade yemeli ama dimi, ben de tutucam artık kendimi bu 2haftada en az 2kilo gitmeli

kizlar ben simdilik çikiyorum temizlik yapicam sonrada lesliyle 3 mil yuruyus sonra vaktim kalmis olursa ugrarim yine.....

persembeye bende lapa yapayım bari sabah kahvaltımı yaparım ama ya dayanamıyorum emzırdıgım ıcın cok cabuk acıkıyrum

bu arada hıc vakıt bulamıyourm bu hafta evde bıseyde yapmıyorum ama bır turlu gıremıyorum

sen lapa yapma bence canım ya ya sütün giderse sen az az ye her şeyden bebegin seni bıraktıgı zaman lapa yaparsın bebişin acıkır sonra...tabi yine sen bilirsin ama ben böyle düşündüm:26:

kızlar benim lapa diyeti iyi gidiyor arada 1 elma bir ayva yedim:) akşama lapamı yicem tamamdır... 2,5 saat temizlik yaptım aktif hızlı hızlı iyi spor oldu bana şimdide kuşburnu içiyorum sonra leslie 5 mil yapıcam:))))

hadi bakalım yarın lapa günümüz... çok rahat be lapa:)

lapa rahatmı nası ya ben hiç yiyememmiştim 1 çaybardağını bütüngün yiyinceye kadar canım çıkmıştı aç kalmayı tercih etmiştim acaba bi yerde yanlışmı yaptım nedir bende bugun regli oldum aslında şu şişkinlik giderse süper olur nasıl yediğinizi yazında bende yarın katılayım size
bu arada şu ana kadar süper gidiyo benim diyet
ara öğünümde yoğurtlu müsli yedim
akşama etli sebze yemem lazım bizdede etli yaprak dolması var sizce nasıl yiyeyim ekmeksiz olmalı ama kaç sınır olmalı kalori sepetinden bakayım bari kalorisine

canım ilk yediğimde banada öyle gelmişti ama sonradan yapınca lezzetli oldu valla ben nasıl yaptığımı anlatıyım bır oyle dene bakalım şimdi pirinci koyuyorum üstüne gözkararı su koyuyorum ben böyle ezilene kadar pişirmiyorum pirinç pilavı gibi yapıyorum sonra bol yogurt ve sevdiğim baharatlar eğer istersen yeşillikte ekleyebilirsin aralarda acıkınca meyve yiyorum en zoru 2. gün oluyor ama 2 güncük dayanırsın... ama tabi bu yeni paylaştığım çorba daha çok hoşuna gittiyse bunu yap buda çok başarılı sonuçları olan bir tarif... hadi başarılar...

hadi bakalım yarın lapa günümüz... çok rahat be lapa:)
evettt simdi lapam ocakta pisiyor birazdan mideme inecek
5 mil yapacak vaktim olmuyor canim oglumu okula goturunce yemek ev temizligi yapiyorum cogu zaman ogluma ayri yemek yapiyorum bizimkilerden yemiyor bazen...sonrada ne kadar zamanim kalirsa spor yapiyorum ve genelde 3 mile zamanim kalmis oluyor...1 saatim kalirsa 5 mil yapabilirim ancak:26:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html gezinirken buldum...kızlar bir okur musunuz ne düşünüyorsunuz haftaya da bunu denesek mi????

evet bende çok tuttum bu diyeti deniycem bende hepimiz ayni gunler deniyelim kizlar daha motive edici olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…