haklısın ama hormonlar ne oyunlar oynuyor bir bilsen
biraz önce canım şimdi çilek çekse kim alacak diye ağladım :):)
amin inşallah bir kolayı vardırAglattiniz beni arkadasim. Hem cok guzel hem cok zor olani yasiyosunuz. Ne kadar zordur kim bilir. Tek basina dimdik bebislerine sahip cik. Cok guclusun bunu yapalicegini hissettim. Ve size imrendim. Sizin kadar guclu olsaydim diye. Meleklerinize iyi bakin onlar bizlere emanet allah yardimcin olsun arkadasim.
olsun yine de hoşgeldin...
özür dilerim öncelikle senin geleceğini duyduğumda ablanı duyduğum zamanki kadar sevinemedim. ama kızma annene sen çok zamansız çıkıp geldin.
doktor amcanlar senin bir mucize olduğundan bahsediyorlar hatta incelemek için izin istiyorlar çünkü ben ameliyattan sonra senin yerleşebileceğin yeri kaybetmiştim.
imkansızdın onlara göre artık mümkün değildin ben hayatımı ablana şükrederek geçirecektim. ablan dediğime de bakma o da daha 2 yaşında...
ben senin varlığını bile taaa 15. haftada farkettiysem başka sıkıntılardan doktora gitmeye fırsat bulamadığımdan, ameliyatın yan etkileri sandığımdan...
bir kaç hafta oldu babanla ayrılalı ama konuşuyoruz elbette. seni duysa sevinir mi ki? sevinmezse ben üzülür müyüm ki? sevinmesi birşeyi değiştirir mi ki?
doktor amcanlar yine ümitsiz aslında sana maalesef pek yaşama ihtimali tanımadılar. ama biliyor musun ablana da böyle demişlerdi. ama o direndi. ben hep o zaman ona "diren kızım" demiştim. Allah seni de içime koymuş sen de diren meleğim.
ama yaramazsın çok belli şimdiden allak bullak ettin beni.
seni nasıl söylerim daha yeni boşanma haberi verdiğim insanlara ne derler ? (aldır derler yapamam)
işyerime nasıl derim ben tekrar hamileyim diye?(çalışmazsam ne oluruz 3 kişi)
aileme nasıl anlatırım seni? (birinin seni istemem iması bile darmadağın kırar beni ama annemde nasıl büyütsün ikinizi?)
herşey bir yana o kıskanç cadı ablan nasıl karşılayacak seni onu da bilmiyorum :) (zaten ayrılığı anlayamadı üzülüyor bir de yeni kardeş)
insanlar benim hakkımda ne düşünecek?
boşanmış bir çiftin bebeği olarak doğunca kızar mısın ki bana?
korkma sakın sakın asla vazgeçmem senden aklına bile getirme ben evlat için belki de bu dünyada en çok dua eden insanlardan olarak kıyamam sana kıymam sonra ablanın yüzüne bakamam ama kötüyüm nolur anla beni
canım ben ilk kez şimdi suçlu çocuklar gibi ellerimi saklıyorum.
seni söylemeye korkuyorum
ne yapacağımı bilmiyorum
nedenli nedensiz ağlıyorum
azıcık destek istiyorum
Rabbim sizi evltlrnza ewlatkrnzi size bagislasin lütfen direnin güçlü olun kimseden korkmayin herkese haykirin kimsenin hakkı yok sizi elestrmye eşinde söyle istmese istemesn belki bu bir işarettir hayirlisi budur belki çok kuvvetlneceksnz istemese de siz çok güclusunuz isiniz nedir bilmiyorum işten cikartrlarsada her işi yapblrsnz temizlige gdrsnz aşçılık yaparsnz tüm bunlar yarım günlük işler evinize gelir annenizin yükünü haffletrsnz güçlü olun lütfenyok değil ama büyük kısmı alındı ve diğer dokularda zarar gördü. myom ameliyatı sırasında kanamam durmamıştı
amin inşallah bir cesaretimi toplayabilsem hemen gidip konuşacağım ama olmuyor işte ama kendime süre koydum bu hafta bu işi çözeceğimbenc bu bebek Allahın size bir hediyesi ve emaneti eşinle barışma imkanı yok mu?şöyle bir şey okumuştum ve hoşuma gitti karı koca arasında ki sevgi azaldığ zaman Allah onlara bir bebek yollarmış sevgilerini perçinlesin diye belki size de bu yüzden yaşatıyordur bu mucizeyi bence eşinle konuş umarım herşey gönlünce olur
sağol canım en somut yaklaşım için teşekkürler ama en çok bu borç kurcalıyor kafamıHikayeniz çok duygusal, Allah yardımcınız olsun
Ama banka borcunu çok dert etmeyin, eğer normal krediyse (takip borcu değilse) hala maaşınız yatarken mesela 8 hafta doğum sonrası izni sırasında, bankanıza gidip kredi taksitlerinizi ödemekte zorlandığınızı-yeniden vadelendirmek istediğinizi ve en önemlisi de ne kadar ücretsiz izin kullanmayı düşünüyorsanız o kadar ay (2-4) taksit erteleme istediğinizi belirterek mevcut krediyi kapayıp yeni bir kredi açabilirler....
Bir miktar ekstra faiz masrafı olur ama ödeme problemi yaşamazsınız en azından, kendi bankanız kabul etmese bile aynı şekilde başka bir bankadan kredi kullanarak mevcutu kapattırabilirsiniz.
Aklıma bunlar geldi sıkıntınızı okurken, profesyonel tavsiyesi
kısaca sorumsuzluk öyle seviyesiz şeylerle muhatap olmadım çok şükür ama doğru karardı en azından bu gelişmeyi duyana kadarBen bosanma nedeninj merak etttim kim bana çilek alcak kismi beni aglatti ya lutfrn barisin
biliyorsun biliyoruz insanlar heeep konuşur.Bosanan ciftlerin cocgu olamazmi?
Bilmiyorum bosanma arefesinde kocanizla birliktelikmi oldu ama. Hadi olduysa; kim ne bilsin?
Hamile kaldiniz ve ardindan bosanma davasi actiniz diye bilirler. Bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?