meleğim zamansız geldin....

Aglattiniz beni arkadasim. Hem cok guzel hem cok zor olani yasiyosunuz. Ne kadar zordur kim bilir. Tek basina dimdik bebislerine sahip cik. Cok guclusun bunu yapalicegini hissettim. Ve size imrendim. Sizin kadar guclu olsaydim diye. Meleklerinize iyi bakin onlar bizlere emanet allah yardimcin olsun arkadasim.

amin inşallah bir kolayı vardır

benc bu bebek Allahın size bir hediyesi ve emaneti eşinle barışma imkanı yok mu?şöyle bir şey okumuştum ve hoşuma gitti karı koca arasında ki sevgi azaldığ zaman Allah onlara bir bebek yollarmış sevgilerini perçinlesin diye belki size de bu yüzden yaşatıyordur bu mucizeyi bence eşinle konuş umarım herşey gönlünce olur

Hikayeniz çok duygusal, Allah yardımcınız olsun

Ama banka borcunu çok dert etmeyin, eğer normal krediyse (takip borcu değilse) hala maaşınız yatarken mesela 8 hafta doğum sonrası izni sırasında, bankanıza gidip kredi taksitlerinizi ödemekte zorlandığınızı-yeniden vadelendirmek istediğinizi ve en önemlisi de ne kadar ücretsiz izin kullanmayı düşünüyorsanız o kadar ay (2-4) taksit erteleme istediğinizi belirterek mevcut krediyi kapayıp yeni bir kredi açabilirler....

Bir miktar ekstra faiz masrafı olur ama ödeme problemi yaşamazsınız en azından, kendi bankanız kabul etmese bile aynı şekilde başka bir bankadan kredi kullanarak mevcutu kapattırabilirsiniz.

Aklıma bunlar geldi sıkıntınızı okurken, profesyonel tavsiyesi

insallah üc kisilik musmutlu bir aile olursunuz. Belki de size bir hediyedir miniginiz. Allah evlatlarinizi korusun

Ben bosanma nedeninj merak etttim kim bana çilek alcak kismi beni aglatti ya lutfrn barisin

Bosanan ciftlerin cocgu olamazmi?
Bilmiyorum bosanma arefesinde kocanizla birliktelikmi oldu ama. Hadi olduysa; kim ne bilsin?
Hamile kaldiniz ve ardindan bosanma davasi actiniz diye bilirler. Bu kadar.

Konunuzu okudum bence barışmayın
İşiniz iyi annenizde yanınızda siz çalışırsınız anneniz bakar
Ama eşinize tabiki söyleyin
Hakkı...

gözlerim doldu ookurken allah yar ve yardımcınız
ben sadece sunu söylemek istiyorum geciktirmeden eşinize söyleyin insanlar çiğ süt emmiş saçma sapan lafların altından kalkamazsınız daha çok üzülürsünüz ,
hayatın size neler getireceğini bilemezsiniz hayat mucizelerle dolu

Mutlu ol.
herşey sağlıklıyken çocuk sahibi olamayan benim gibi bayanları düşün.
Eşimden ayrı olsam da çocuk istediğimi düşün.
dünyanın en güzel duygusunun belki de hayata daha iyi sarılman için Allah tarafından bahşedildiğini düşün.

yok değil ama büyük kısmı alındı ve diğer dokularda zarar gördü. myom ameliyatı sırasında kanamam durmamıştı
Rabbim sizi evltlrnza ewlatkrnzi size bagislasin lütfen direnin güçlü olun kimseden korkmayin herkese haykirin kimsenin hakkı yok sizi elestrmye eşinde söyle istmese istemesn belki bu bir işarettir hayirlisi budur belki çok kuvvetlneceksnz istemese de siz çok güclusunuz isiniz nedir bilmiyorum işten cikartrlarsada her işi yapblrsnz temizlige gdrsnz aşçılık yaparsnz tüm bunlar yarım günlük işler evinize gelir annenizin yükünü haffletrsnz güçlü olun lütfen

T tuptip Çok güzel anlatmışsın oldukça etkilendim
Eski konunu biliyorum
Eşin bu bebekle sorumluluk sahibi olur mu bilemiyorum sana yük olmaktan başka birşey yapmıyor yapmayacak sanki
Boşanma kararın gayet yerinde
Umarım iş yerin hamilelik izninde vs sorun çıkarmaz
Rabbim sana çokkk güzel bir hediye vermiş
Olmayacak olanı oldurmuş
İlk bebeğindeki gibi güç ver bebeğine dayan da
Sağlıkla kucağına al inşallah
Belli bir zaman elbet zor geçecek Annen gerekli desteği verecektir eminim
Umutlu, sabırlı ve güçlü ol lütfen
Allah'ın izniyle herşey güzel olacak bence
3-5 sene sonra yanında salınan iki prenses
Kızına en iyi dost geliyor

Herşeyin bir sebebi vardır hayatta.Rabbim ayarlamıştır herşeyi.Belki size sebep bu.Bu sayede barışıcaksınız.Eşine mutlaka söylemelisin.Bilmek onun da hakkı.Ama madem gebeliğin riskli kızına söyleme bekle bi müddet.Çok olumsuz bişey yok.Zaten eşinden ayrılıp kızına kendin bakmayı göze aldın.En azından kızının kardeşi olacak yalnız kalmayacak ilerde.Bir taneye bakan anneanne mecbur kalırsa paşa paşa bakar ikisinede.Allah sanada gayret kuvvet versin sağ salim kucağında göstersin inşallah.

Kesinlikle konuşun eşinizle , sadece varlığından haberi olsun.
Şer gibi görünen şeylerde hayır varmış .
Onu oraya nasip eden Allah nasıl bir mucize sunmuş size ...
Hayırlı bir şekilde doğumunuz olur inşaallah

amin inşallah bir cesaretimi toplayabilsem hemen gidip konuşacağım ama olmuyor işte ama kendime süre koydum bu hafta bu işi çözeceğim

sağol canım en somut yaklaşım için teşekkürler ama en çok bu borç kurcalıyor kafamı

Ben bosanma nedeninj merak etttim kim bana çilek alcak kismi beni aglatti ya lutfrn barisin
kısaca sorumsuzluk öyle seviyesiz şeylerle muhatap olmadım çok şükür ama doğru karardı en azından bu gelişmeyi duyana kadar

Bosanan ciftlerin cocgu olamazmi?
Bilmiyorum bosanma arefesinde kocanizla birliktelikmi oldu ama. Hadi olduysa; kim ne bilsin?
Hamile kaldiniz ve ardindan bosanma davasi actiniz diye bilirler. Bu kadar.
biliyorsun biliyoruz insanlar heeep konuşur.
hepte konuşurken üzer
beni üzemezler ama çocuklarım kırılır diye korkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…