asla bırakmamHoş geldin mucize Bebek.. Rabbim herşeyi kolaylaştırır. Siz bebişlerinize sarılın yeter.
en korkutuğum yanı anneme söylemek aslında biliyor musun?Herşeyin bir sebebi vardır hayatta.Rabbim ayarlamıştır herşeyi.Belki size sebep bu.Bu sayede barışıcaksınız.Eşine mutlaka söylemelisin.Bilmek onun da hakkı.Ama madem gebeliğin riskli kızına söyleme bekle bi müddet.Çok olumsuz bişey yok.Zaten eşinden ayrılıp kızına kendin bakmayı göze aldın.En azından kızının kardeşi olacak yalnız kalmayacak ilerde.Bir taneye bakan anneanne mecbur kalırsa paşa paşa bakar ikisinede.Allah sanada gayret kuvvet versin sağ salim kucağında göstersin inşallah.
doktorlar yeterli süre bebeği taşıman mümkün değil diyorlar ama ne kadar çok doktorlara inat hayat gördük buralardaKesinlikle konuşun eşinizle , sadece varlığından haberi olsun.
Şer gibi görünen şeylerde hayır varmış .
Onu oraya nasip eden Allah nasıl bir mucize sunmuş size ...
Hayırlı bir şekilde doğumunuz olur inşaallah
inan korkuyorumgözlerim doldu ookurken allah yar ve yardımcınız
ben sadece sunu söylemek istiyorum geciktirmeden eşinize söyleyin insanlar çiğ süt emmiş saçma sapan lafların altından kalkamazsınız daha çok üzülürsünüz ,
hayatın size neler getireceğini bilemezsiniz hayat mucizelerle dolu
Bu dönemi tek yaşamanızı hiç düşünemiyorumdoktorlar yeterli süre bebeği taşıman mümkün değil diyorlar ama ne kadar çok doktorlara inat hayat gördük buralarda
gelişi mucize olanın doğumu da mucize olabilir
Allah sana da güzel günlerde eşinle mutlulukla büyüteceğin evlatlar nasip etsin.Mutlu ol.
herşey sağlıklıyken çocuk sahibi olamayan benim gibi bayanları düşün.
Eşimden ayrı olsam da çocuk istediğimi düşün.
dünyanın en güzel duygusunun belki de hayata daha iyi sarılman için Allah tarafından bahşedildiğini düşün.
heyecanlanıyorum böyle yorumları okuyunca kıpırdamaya başlıyor içimde birşeylerT tuptip Çok güzel anlatmışsın oldukça etkilendim
Eski konunu biliyorum
Eşin bu bebekle sorumluluk sahibi olur mu bilemiyorum sana yük olmaktan başka birşey yapmıyor yapmayacak sanki
Boşanma kararın gayet yerinde
Umarım iş yerin hamilelik izninde vs sorun çıkarmaz
Rabbim sana çokkk güzel bir hediye vermiş
Olmayacak olanı oldurmuş
İlk bebeğindeki gibi güç ver bebeğine dayan da
Sağlıkla kucağına al inşallah
Belli bir zaman elbet zor geçecek Annen gerekli desteği verecektir eminim
Umutlu, sabırlı ve güçlü ol lütfen
Allah'ın izniyle herşey güzel olacak bence
3-5 sene sonra yanında salınan iki prenses
Kızına en iyi dost geliyor
tek başına annelik çooook zor Allah gayret kuvvet versin hepimize.İnsan çocuk olunca sadece çocukları yaşıyor.Herkes çocuğunu eşinden daha fazla seviyor bu hayatın kanunu.Evlilik ilk günkü gibi kalmıyor artık sevgili döneminizi beklemeyin şimdiki durumunuzdan.O çocuğun suçu günahı ne yazık benim kızım babası iki aydır yok kafayı yedim .HEr baba demesi telefonda resmine sevinmesi elleriyle baba gel yapması..Ömür kaç gün evladım mutlu olsun yeter hayat kızımla güzel
benim kızımda 30. haftasında doğdu çok şükür şimdi hiçbir sorunumuz yokBenim yeğenlerim çok küçük doğmuşlardı . 2 kilonun epey altında . Kaç tane dr a gidildi görüşüldü hatırlamıyorum bile aldığımız cevaplar aynıydı . Herşeye hazırlayın kendinizi vs. diye .
Hiç kimseyi hiçbir şeyi kafanıza takmayın üzülmeyin . İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız yavrunuzu .
benim kızımda 30. haftasında doğdu çok şükür şimdi hiçbir sorunumuz yok
ama bakalım görebilecek miyiz bu kez o haftaları
İnsanın hormonları tavan yapıyor ozamantek başına annelik çooook zor Allah gayret kuvvet versin hepimize.
ama tek başına hamilelikte şimdi beni çok korkutuyor üzülüyorum aslında
biliyorsun biliyoruz insanlar heeep konuşur.
hepte konuşurken üzer
beni üzemezler ama çocuklarım kırılır diye korkarım
1 ay olmadı 3 hafta falanNe zamandir beri ayri yasiyosunuz?
Size her ihtiyacınız olduğunda koşulsuz destek olacak bir sürü yüreği güzel insan var buradaheyecanlanıyorum böyle yorumları okuyunca kıpırdamaya başlıyor içimde birşeyler
valla sayenizde dünden beri modum değişti biraz
sağolun...
1 ay olmadı 3 hafta falan
Yanı onun tutunması mucizedir.Bnede cok ınanclı bir insanım lutfen yanlıs anlamayın ama sadece mucize diye bakamıcagınız annenızın bakmasından emın olmadığınız bir cocugu bu dunyaya getirmek istiyormusunuz? Bez parası var mama parası var sızın ısınmanız var gıda giderleri var hastane parası ılac parası tahlil parası okula baslıcak okul parası.ayrıca bunları x2 yapın.Siz ne iş yapıyorsunuz ne kadar kazanıyorsunuz eviniz kira mı yol masrafınız nedir? Bebek kısmetiyle geliyor ama gökten para yağmıyor.siz bir de beni görseniz keşke.
şok bile durumumu anlatmıyor.
üstelik esas bebeğin yerleşeceği yerde sıkıntı var ama o yola tutunmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?