- 30 Aralık 2009
- 23.892
- 96.185
- 1.123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Name bize yedi yabancı sordu.Kaynana sormasaydı dert değildi aslında
Hayır kavgadan hoşlanmam ilkkez bu yüzümü gördü ve dondu kaldı inşallah akıllanmıştır.Atma tereliye din kardesiyiz
besbelli kavga etmekten sevk aliyorsun
Yok, durum şöyle: bi insani ya sever ya da sevmez ama hayatinin en ince ayrintisina kadar didikleyip dil uzatir, surekli kurcalar ve muhatap olmak icin can atar, bekledigi olmadikca daha beter cildirir, finalde de "ayh umrumda degiller" sloganini atar..Atma tereliye din kardesiyiz
besbelli kavga etmekten sevk aliyorsun
Hayır yok. Silivri cezaevinde yok örneğin. Telefon görüşmesi için geçerli o dediğiniz.Savcılık izni her yerde var.
Abimin arkadaşlarından çok kişi savcılık izni aldı.
Ama 3 kişi yazılması kuralı değişken diyebiliyorum.
Ama savcılık izni olduğundan eminim.
E işte kavga etmeyi seviyor. Ama bunu itiraf edemiyor. Kavga etmek için kurcalıyor işte mesele o.Yok, durum şöyle: bi insani ya sever ya da sevmez ama hayatinin en ince ayrintisina kadar didikleyip dil uzatir, surekli kurcalar ve muhatap olmak icin can atar, bekledigi olmadikca daha beter cildirir, finalde de "ayh umrumda degiller" sloganini atar..
Sorma uslubunü gören biz değiliz çünkü ne şekilde konuştuğunu gören sen olduğun için haklısın ne diyeyimName bize yedi yabancı sordu.
Aklandilar dedik geçti gitti.
Yani bu olay saklı kalmıyor ki.
Cenazede konuşulması hoş değil belki ama ben bunun İncitme maksatlı olduğunu düşünmedim
Abin de iftiraya maruz kalmıştı değil mi demiş.
Yani oh canıma degsin dememiş ki kadın .
Olur mu canim, terelloş onlari hiccc sallamıyor, onlar bu kizcagiza takmis, hep onu gözetliyor ve de feci kiskaniyorlar..E işte kavga etmeyi seviyor. Ama bunu itiraf edemiyor. Kavga etmek için kurcalıyor işte mesele o.
Başlarda yazdım ölen kişide aynı dertten muzdarip gitmiş zatenName bize yedi yabancı sordu.
Cenazede konuşulması hoş değil belki ama ben bunun İncitme maksatlı olduğunu düşünmedim
Name bize yedi yabancı sordu.
Tamam işte kapalı görüş o.Hayır yok. Silivri cezaevinde yok örneğin. Telefon görüşmesi için geçerli o dediğiniz.
Kurcalayan ben değilim malesef görümcemin kaynatasının durumunu bende biliyordum defalarca eşiyle görüşüp geçmiş olsun dedim bugün taziyede baş sağlığı diledim ama tek bir sefer bile o konuyu açmadım çünkü ben böyle biri değilimE işte kavga etmeyi seviyor. Ama bunu itiraf edemiyor. Kavga etmek için kurcalıyor işte mesele o.
Allah'ım yine kaşınıyoum bir tereliye konusundan daha banlanirsam kesecem kendimi. Ama tutamıyorumOlur mu canim, terelloş onlari hiccc sallamıyor, onlar bu kizcagiza takmis, hep onu gözetliyor ve de feci kiskaniyorlar..
Abim bu benim ya abim akraba mı nasıl bakıyorsunuz olaya ya gerçekten çok büyük konuşuyorsunuz.valla bizde de var yurt dışına kaçtılar.
ayıpla hadi beni bende utanayım.
Ya orda ayni sebepten iftiraya ugramis ve hastalanip ölmüş birinin cenazesi var dmi? "Size de boyle boyle olmustu, degil mi?" diyerek konusmaya çalışmış.. Cok mu anormal bu, ben mi goremiyorum?Evet bu olayla çileden çıktım konu ben değil abim oldu çünkü.Onların da dediği gibi biz hep mesafe koyduk uzak durduk onlardan bunu sorma samimiyetine bile sahip değil onlar beni gelin gibi görmüyor ki ben onları aile bileyim de sorsun asıl onlar çeksin üzerimizden defalarca o bizim yanımıza geldi biz onun ayağına gitmedik.
Tamam işte kapalı görüş o.
Telefon görüşü dediğiniz kapalı görüş oluyor duvara monteli bir telefondan konuşuyorsunuz aranızda cam var ses geçirmeyen.
Açık görüşe zaten savcılık izni alınmıyor.
Savcılık izni alsanda sizin deyiminizle telefon görüşüne "kapalı görüşe" girebiliyorsunuz.
Ben açığa da girdim kapalıya da.
Çünkü ismim yazılıydı canım kaynım tarafından :)
Bunu annem dedi zaten ama kurcalamaya devam edip benden cevabını aldıBaşlarda yazdım ölen kişide aynı dertten muzdarip gitmiş zaten
Kadın cenazenin ortasında sormamış etmemiş
Evet aklandı işine döndü demek bu kadar mı zor
Hakikaten ya, en son onun konusunda banlanmiştim ben de.. Yine tutamadim dilimiAllah'ım yine kaşınıyoum bir tereliye konusundan daha banlanirsam kesecem kendimi. Ama tutamıyorumherkes ona karşı birleşmiş. Kv lobisinin işleri hep bunlar.
Abim bu benim ya abim akraba mı nasıl bakıyorsunuz olaya ya gerçekten çok büyük konuşuyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?