Melek kaynanam sonunda beni çileden çıkardı...

Kaynana sormasaydı dert değildi aslında
Name bize yedi yabancı sordu.
Aklandilar dedik geçti gitti.
Yani bu olay saklı kalmıyor ki.
Cenazede konuşulması hoş değil belki ama ben bunun İncitme maksatlı olduğunu düşünmedim
Abin de iftiraya maruz kalmıştı değil mi demiş.
Yani oh canıma degsin dememiş ki kadın .

Atma tereliye din kardesiyiz
besbelli kavga etmekten sevk aliyorsun
Yok, durum şöyle: bi insani ya sever ya da sevmez ama hayatinin en ince ayrintisina kadar didikleyip dil uzatir, surekli kurcalar ve muhatap olmak icin can atar, bekledigi olmadikca daha beter cildirir, finalde de "ayh umrumda degiller" sloganini atar..

E işte kavga etmeyi seviyor. Ama bunu itiraf edemiyor. Kavga etmek için kurcalıyor işte mesele o.

Sorma uslubunü gören biz değiliz çünkü ne şekilde konuştuğunu gören sen olduğun için haklısın ne diyeyim

Başlarda yazdım ölen kişide aynı dertten muzdarip gitmiş zaten
Kadın cenazenin ortasında sormamış etmemiş
Evet aklandı işine döndü demek bu kadar mı zor

valla bizde de var yurt dışına kaçtılar.
ayıpla hadi beni bende utanayım.

Hayır yok. Silivri cezaevinde yok örneğin. Telefon görüşmesi için geçerli o dediğiniz.
Tamam işte kapalı görüş o.
Telefon görüşü dediğiniz kapalı görüş oluyor duvara monteli bir telefondan konuşuyorsunuz aranızda cam var ses geçirmeyen.
Açık görüşe zaten savcılık izni alınmıyor.
Savcılık izni alsanda sizin deyiminizle telefon görüşüne "kapalı görüşe" girebiliyorsunuz.
Ben açığa da girdim kapalıya da.
Çünkü ismim yazılıydı canım kaynım tarafından :)

E işte kavga etmeyi seviyor. Ama bunu itiraf edemiyor. Kavga etmek için kurcalıyor işte mesele o.
Kurcalayan ben değilim malesef görümcemin kaynatasının durumunu bende biliyordum defalarca eşiyle görüşüp geçmiş olsun dedim bugün taziyede baş sağlığı diledim ama tek bir sefer bile o konuyu açmadım çünkü ben böyle biri değilim

Olur mu canim, terelloş onlari hiccc sallamıyor, onlar bu kizcagiza takmis, hep onu gözetliyor ve de feci kiskaniyorlar..
Allah'ım yine kaşınıyoum bir tereliye konusundan daha banlanirsam kesecem kendimi. Ama tutamıyorum herkes ona karşı birleşmiş. Kv lobisinin işleri hep bunlar.

Ya orda ayni sebepten iftiraya ugramis ve hastalanip ölmüş birinin cenazesi var dmi? "Size de boyle boyle olmustu, degil mi?" diyerek konusmaya çalışmış.. Cok mu anormal bu, ben mi goremiyorum?

Kapalı görüş ayrı. Açık görüş ayrı. Kapalı görüşe de açık görüşe de çekirdek aile dışında kimse giremez dediğim cezaevinde. Bu meseleden tutuklular için söylüyorum bunu. Diğer mahkumları bilmiyorum. Telefon görüşü ise apayrı. Dışarıdan telefonla aranmak. O dediğiniz izin bir tek telefon için alınabiliyor, dışarıdan aramalar için yani. Ama dediğim gibi bu uygulama ülke çapında değişiyor. Ama her yerde geçeli değil.

Ben de kayinvalidemi aman aman seven biri değilim.
Ama takmamayi öğrendim mesela.
Bana zarar.
Evime zarar.
Eşime zarar.
Sanıyorsun ki bir sana yapıldı bu kadar kötü muamele.
Isteme nişan, düğün ve sonrası anlayacagin bir ton sıkıntı ile evlendim ben eşimle.
Senin gibi üstelik diklendigimde karşımda susan bir kadın da yoktu.
Cirkeflikte yarısir nitelikte, canını acıtmak için demedigi şeyi bırakmayan, evlatlarına olan itinanin onda birini bile bize göstermeyen bir kadına yine de muhtaç olursa bakarım diyorum.
Ama asla onun için değil, eşim için.
Yoksa banane !
Bak ofkeni anlıyoruz kk olarak :)
Lakin umurumda değil deyip 80 konunun 70'inde onlardan bahsedersen sana kim inanır ?
Kadir Inanır
Espri yeteneğim çıta yukseltmis dbabdbhqba

Tövbeler olsun ya rabbi başımıza taş yağacak haklısın galiba. Haklısın resmen inanamıyorum ilk kez haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…