MeLiSimmm'in günlüğü...

MeLiSimmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2008
1.219
5
158
40
İstanbul
merhaba bayanlar...bundan beş sene kadar önce 77 den 60 kg ye düşen ben evlilik doğumdu vs...derken aldım başımı gittim 86 ile hamile kaldım 105 ile doğuma girdim doğumdan iki ay sonra 92 kiloydum kendi çabamla 84 e kadar düştüm sonra çalışmaya başladım be tekrar kilo almaya...martın başında 88.7 ile başladım işi bıraktım düzenli beslenme ve yürüyüş sayesinde bugün itibariyle 82.9 kg oldum 81 ile mart ayını bitirip,nisan ayında 75 kilo olmayı hedefliyorum...desteklerinizi bekliyorum....

yolun acık olsun canım gitsın kılolar bende diyete başlayalı tam 1.ayım doldu bugun 75.1 başlamıştım yolla şuanda 69.9'um çok mutluyum

hayırlı uğurlu olsun günlüğün inşallah tez zamanda verirsin istediğin miktarı

canım hayırlı olsun günlüğün bende senle bereaber zayıflamaya varım.

Canım bende senle zayıflamaya karar verdim

bende 19-03-2012 tarihi itibariyle diyete başlamış bulunuyorum 75kg ile başladım bugun itibariyle 73,50 kg bekli su kaybı olabilir.

Bugun sabah
1 bardak su
kahvaltı: 1 bardak çay,1 yumurta,dometes,salatalık,krep
krep(akşamdan 1,5 y.k yulaf kepeği,1 yumurta,1 y.k. Lor peynir den yapmıştımyarısını akşam yedim diğer kalan yarısınıda sabah yedim hatta çeyrek desem olur nasıl tok tutuyo anlatamam)
arkadaşlarım dukan diyeti yapıyor birisi 1,5 ayda 14kg verdi diğeri ise 4 kg verdi
ama ben yapamıyom krepi de o demişti ama ben gerçekten dukan yapamam günlük 1 elma yemeden duramam bende ekmek yerine o krep ten yapıp yiyecem inşallah gider kilocuklar

birşey daha anlatam teyzem metebolizma doktoruna gidiyor 3 ayda 91 kg 75 kg düştü
oda 2 ay kadar vucuduna hiç yağ girmedi çünkü onun damarları yağ bağlamış:)
onunda günlü 1 kg sebze(domates-salatalık-biber-kabak karışık toplam olarak) ,yarım kg yoğurt birde yarımm kg meyve yiyordu 1 ay böyle yaptı ve tam 9kg verdi daha sonra doktor diyeti değiştirdi.

Ha ban sen niye yapmıyon dersen ben yapamadım ama şu an sadece düzenli beslenerek yavaş vermek istiyom kendimi sıkmadan ve strese girmeden çünkü ben bu kiloları 1 ve ya 2 ay gibi bir sürede almadım

umarım sıkmamışımdır sizi

yolun acık olsun canım gitsın kılolar bende diyete başlayalı tam 1.ayım doldu bugun 75.1 başlamıştım yolla şuanda 69.9'um çok mutluyum

harika...bende gelicem inş.o rakamlara :) hiçççç gözümde büyütmüyorum valla...insanlar ne kilolar veriyor...

canım hadi bakalım beraber devam edelim o zaman...o verdiğin su değildir 19 marttan bu zamana normal verdiğin kilo heleki böyle besleniyorsan kesinlikle su olmaz...ben doğumdan sonra 92 den 84 e düşene kadar diyetisyenim verdiği eski listeden yaptım günde 6 dilim ekmek yiyordum mesela...ama bir zaman sonra sıkıyor o beni...kendine sürekli ayrı yemek yapmak zorunda kalıyosun her öğlende ızgara yiyemezsinki...benim annem ve dayım sadece düzenli beslenerek ve yürüyüşle inanılmaz hale geldiler...bu düzenli beslenme sistemini hayatımıza oturtursak ne sıkılırız ne vazgeçeriz nede geri alırız öyle değilmi...bak ben ekmeksiz duramazdım şimdi sadece kahvaltıda 2 dilim ekmek yiyorum ama istediğim herşeyide yiyorum...ve hiç sıkılmadım içimde çok büyük bir istek var bıkmayacağımı biliyorum çünkü artık...boşver sen o diyetleri biz diyet yapmıyoruz biz sağlıklı beslenerek kilo vericez :) evet ne kadar sağlıklı verirsek o kadar geri dönüşü olmayacak bu kilocuların :) umarım bende seni sıkmamışımdır :)

bu arada yasemincim menülerimizi akşam toplu halde yazalım cuma günleride kilo bildirimi yapalım olurmu...bugünkü kilonu biliyosun değilmi...hafaya cuma bildirime başlayalım ben zaten bu sabah tartıldım bir daha gerek yok tartılmama...

yok canım nedemek

ozaman 2.ci kilo bildirimimiz 30-03-2012 cuma günü
o zamana kadar tartılmak yok

şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum

bende işe beslenmemi düzenleyerek başladım.
şimdi bazı zararlı şeyleri hayatımdan çıkartıyorum.
bu diyeti yaparken içtiğin bitki çayın filan var mı?
akşam ekmeği kesmeyi beceremedim bir türlü.

canım o ekmeği yavaş yavaş kemen gerek 4 dilim yiyorsan 3 dilime diyerek yavaş yavaş kesiceksin akşamları genelde salata ve yoğurt yemeğe çalış

nasıl veriyorsunuz kiloları bayanlar
günde ne kadar yürüyorsunuz?

canım ben yürüş yapmıyorum şimdi sadeve düzenli ve sağlık beslenerek işe başladık zaman ne gösterir bakalım istersen sende öyle başlayabilirsin.Çünkü ben çalışıyom yürüş yapmak gibi bir şansım yok keşeke olssada yapsam

canım o ekmeği yavaş yavaş kemen gerek 4 dilim yiyorsan 3 dilime diyerek yavaş yavaş kesiceksin akşamları genelde salata ve yoğurt yemeğe çalış

ya aslında ben onada karşıyım çünkü hayatını sadece her akşam salata yiyerek geçiremezsinki evet kiloda verirsin ama geri alırsın ..

ben ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum artık yemek ve yoğurt...yeşilçay bol bol...

arkadaşlar kardeşim askerden izine geldi bilgisayarda sürekli o olduğu için devamlı giremiyorum ama geçici bir süre :) yazılanları mutlaka okuyacağım ve yazacağım...yasemincim akşam yazıyoruz menülerimizi tamam mı öpüldünüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…