MeLiSimmm'in günlüğü...

iyi akşamlar kızlar...geldim ve çıkıcam evet beslenmeyi bozmak yok cumaya kadar tam gaz devam...

günaydın
evet canım diyueti bozmak yok ama girmeye vakıt de yok düzenli ve sağlık lı beslenme süper

şekerim yarın jet hızıyla sahalara geri dönüş yapıyoruz :) tatilim bitti bugün diyeti bozmadım abartmadım asla ama kaçamaklar oldu ufak tefek ve az...yarın disipline ediyorum tekrar kendimi...

canim hosgeldin gunlukluler kervanina

insaallah hepimiz geliriz istedigimiz kilolara

günaydın kızlar!
ben geçen hafta ipin ucunu kaçırdım biraz.
bu hafta kendimi tutmam lazım.
of niye zararlı olan bişey önüme gelince yemicem diyemiyorum?

şekerim yarın jet hızıyla sahalara geri dönüş yapıyoruz :) tatilim bitti bugün diyeti bozmadım abartmadım asla ama kaçamaklar oldu ufak tefek ve az...yarın disipline ediyorum tekrar kendimi...

GÜNAYDIN CANIM ,
Aman bu hızını bozma

Kalkınca 1 bardak su
bugun kahvaltım :
2 dilim kepek ekmeğin içine peynir domates salatalık 1 çay

sabahları kalkınca 1 bardak su içmeyi alışkanlık haline getirmem lazım!

sabahları kalkınca 1 bardak su içmeyi alışkanlık haline getirmem lazım!

bence getir
önce aklına ben düzenli ve dengeli beslenicem de
çünkü bende abur cubur yemeği çok seviyorum ama yemiyorum insan istedimi herşey yapar canım
gitsin kilocuklarımız

kızlar günaydın kusura bakmayın yazamadım dünden beri telaşem büyük :) beni çok büyük bir ilaç firmasından görüşmeye çağırdılar...bugün görüşmeye gidicem ne olur dua edin benim için...işlerimi toparlayıp gelicem inş.

inşallah canım herşey gönlünce olur dualrımız seninle

melis hadi inşallah hayırlısı olur canım.
mutlaka mesaj at bana.
dualarım seninle :)

geldim kızlar görüşmeden...bakalım haber verecekler her zamanki gibi...menümü yazıyorum artık bu kadar yeter :) nasıl gidiyor sizlerin...yasemincim nasıl gidiyor tatlım cuma tartılıyoruz dimi...

geldim kızlar görüşmeden...bakalım haber verecekler her zamanki gibi...menümü yazıyorum artık bu kadar yeter :) nasıl gidiyor sizlerin...yasemincim nasıl gidiyor tatlım cuma tartılıyoruz dimi...

çok iyi gidiyor canım
cuma gün kilo bildirim yapacağız inşallah

aç karnına 2 kuru kayısı,1 bardak su

kahvaltı: peynirli omlet,2 dilim ekmek,çay

ara: 1 paket diyet büsküvi

öğle: K-fleks

ara : 1 nescafe

akşam: yarım kepçe çorba,2 kaşık ıspanak

Cumaya kadar inşallah 81.9 u görürüm :)

günaydın canım

ben bugun sabah kalkınca 2 adet kayısı 500ml su ,içtim
kahvaltıda tam buğday ekmeğini(sandv.ama küçük) arasına kahvaltılık lor pey.koydum domates salatalık yedim şimdide 2 bardak çayımı içiyom
inşallah canım gidecek bu kilolarımız

evet tatlım gidecek başka çaresi yok zaten az yemeye alıştım resmen midesi küçülürmüş ya insanın...daha şimdiden görenler ne kadar kilo vermmişsin ne güzel olmuşsun diolar :) bakalım mart ayını kaç kilo vererek tamamlicam...yanlız dişim apse yaptı sabah antibyotik almak için bi kase çorba içtim ekmeksiz onu kahvaltıya saydım :) bide müsait olduğumda gelip size börek maceramı anlatıcam :)

geçmiş olsun canım

börek maceranı bekliyom

ara öğün 1 fincan yeşil çay
2 adet kepeklı galeta 2 adet diyet bisk.

öğle ymeğim

1 kepçe kuru fasulye

salata
cacık
1 dilim ekmek
500ml su

görüşürüz tatlım bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…