zaten hafta sonları sanırım kımse uğramaza buralara(çünkü ben 7,30da çıkıyom sokaklara çocuğu kursa bırak kurstan al evin eksikleri kendi işlerim yarın birde lazere(koltukaltıiçin) gidiyorum bakalım nasıl olacak çeneme de iğneli epilasyon yaptırıyom baya azaldı)
canım ama sağlıklı beslenmeyı bırakmak yok
iyi akşamlar kızlar...geldim ve çıkıcam evet beslenmeyi bozmak yok cumaya kadar tam gaz devam...
günaydın
evet canım diyueti bozmak yok ama girmeye vakıt de yok düzenli ve sağlık lı beslenme süper
şekerim yarın jet hızıyla sahalara geri dönüş yapıyoruz :) tatilim bitti bugün diyeti bozmadım abartmadım asla ama kaçamaklar oldu ufak tefek ve az...yarın disipline ediyorum tekrar kendimi...
sabahları kalkınca 1 bardak su içmeyi alışkanlık haline getirmem lazım!
kızlar günaydın kusura bakmayın yazamadım dünden beri telaşem büyük :) beni çok büyük bir ilaç firmasından görüşmeye çağırdılar...bugün görüşmeye gidicem ne olur dua edin benim için...işlerimi toparlayıp gelicem inş.
geldim kızlar görüşmeden...bakalım haber verecekler her zamanki gibi...menümü yazıyorum artık bu kadar yeter :) nasıl gidiyor sizlerin...yasemincim nasıl gidiyor tatlım cuma tartılıyoruz dimi...
günaydın canım
ben bugun sabah kalkınca 2 adet kayısı 500ml su ,içtim
kahvaltıda tam buğday ekmeğini(sandv.ama küçük) arasına kahvaltılık lor pey.koydum domates salatalık yedim şimdide 2 bardak çayımı içiyom
inşallah canım gidecek bu kilolarımız
evet tatlım gidecek başka çaresi yok zaten az yemeye alıştım resmen midesi küçülürmüş ya insanın...daha şimdiden görenler ne kadar kilo vermmişsin ne güzel olmuşsun diolar :) bakalım mart ayını kaç kilo vererek tamamlicam...yanlız dişim apse yaptı sabah antibyotik almak için bi kase çorba içtim ekmeksiz onu kahvaltıya saydım :) bide müsait olduğumda gelip size börek maceramı anlatıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?