arkadaşlar kardeşim askerden izine geldi bilgisayarda sürekli o olduğu için devamlı giremiyorum ama geçici bir süre :) yazılanları mutlaka okuyacağım ve yazacağım...yasemincim akşam yazıyoruz menülerimizi tamam mı öpüldünüz...
canım ben yürüş yapmıyorum şimdi sadeve düzenli ve sağlık beslenerek işe başladık zaman ne gösterir bakalım istersen sende öyle başlayabilirsin.Çünkü ben çalışıyom yürüş yapmak gibi bir şansım yok keşeke olssada yapsam
bende yaklaşık 2haftadır sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum
şekeri,hamur işlerini,kızartmaları hayatımdan çıkardım haftanın bi kaç günüde yürüyüşe çıkabiliyorum ama kilomda kayda değer bi değişiklik yok bu da beni çok üzüyor ve motivasyonumu altüst ediyor
belki başka değişikliklerde yapman gerekiyordur canım...istersen sende akşamları buraya menünü yaz böylece daha kolay fark edersin sorun nerede...
peki canım bende yazıyorum o zaman
sabah kahvaltısında
1dlm kepek ekmeği
kk kadar orta yağlı peynir
4tane zeytin
domates ve salatalık
bi de şekersiz çay
arada yarım su bardağı yoğurt
öğlen
4 ince dlm patates haşlama
1parça tavuk
2y.kaşığı yoğurt
yağsız salata
ikindi
yeşil çay bir bardak
bi tane kepekli galeta
akşam
3kaşık ıspanak yemeği
2yemek kaşığı yoğurt
4tane yaprak sarma
yağsız salata yine
aslında çok güzel yedikleriniz yürüyüşte yapmışsınız birden gidecektir sizden sakın üzülmeyin ve pes etmeyin...
bende yaklaşık 2haftadır sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum
şekeri,hamur işlerini,kızartmaları hayatımdan çıkardım haftanın bi kaç günüde yürüyüşe çıkabiliyorum ama kilomda kayda değer bi değişiklik yok bu da beni çok üzüyor ve motivasyonumu altüst ediyor
hiç düzenli beslenmenı bozma bırak geç ver kiloyu ama geri alma kafana takma eğer takarsan veremezsin bence canın skıdımı gir bura yaz bence canım
sıra bende sanırım
sabah kalkınca 1 bardak su
sonra kahvaltı yulaf kepeğinden yapmış olduğum krep yarısı 1 yumurta peynır domtes biber 1 bardak çay
ara 2 tane galeta ve yeşil çay
öğleye kadar 1.5 lt su
öğle tavuk haşlama azcık cacık salata
ara 2 galeta yeşil çay
akşam tarhana çorba,1 dilim ekmek,salata yoğurt
ara 1 elma
iyi akşamlar
günaydın kızlar...moralim çok bozuk...bugün kızım babasına gidecek...bunu yaşamaya alışamıyorum ne yazıkki ben yaaaaa
slm gelecek ayların çıtır hanımefendileri
Sabah kahvaltımda
kk kadar peynir
2tane zeytin
domates salatalık
1tane galeta
ve 2bardak şekersiz çay
şimdide yeşil çayımı yudumluyorum ohhh sefam olsun
afiyet olsun canım
ama melıs bilidirimleri toplu olarak akşam yapalım dedi gerçi ben her akşam pc başına geçmeye fırsatım oluyor
inşallah olur birer çıtır
kızlarrrrrrrrr kızımı gönderdim şimdi evi temizlicem ve vınnnnnnnn bütün haftasonu dışarıdayım yarın ve pazar yokum bilginiz olsun ben menülerimi bikaç günlük yazarım artık :) geceler beni bekliyorda :) öpüyorum sizi tek tek...şimdi yemek yemem lazım ama sabahtan beri çok acıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?