MeLiSimmm'in günlüğü...

Ben de akşamları pc başına oturacak vaktım olmuyor ama yazmaya çalışacağım ama yazamazsam bilki sabah en geç 9 da yazarım

kendine iyi bak

bende yaklaşık 2haftadır sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum
şekeri,hamur işlerini,kızartmaları hayatımdan çıkardım haftanın bi kaç günüde yürüyüşe çıkabiliyorum ama kilomda kayda değer bi değişiklik yok bu da beni çok üzüyor ve motivasyonumu altüst ediyor

belki başka değişikliklerde yapman gerekiyordur canım...istersen sende akşamları buraya menünü yaz böylece daha kolay fark edersin sorun nerede...

kızlar bugünkü menüm;

sabah 2 bardak su,2 günkurusu kayısı
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta,peynir,2 dilim ekmek,şekersiz çay
ara: 1 nescafe,3 diyet büsküvi
ara: yeşilçay,1 armut
öğlen yemek yiyemedim yetişemedim malesef
ara: 1 paket diyet büsküvi
akşam:1 dilim ekmek tavuk 2 kaşık yoğurt
ara: 1 nescafe ( akşamda ekmek yediğim için kahvenin yanında büsküvi yemicem bu defa )

1 saat yürüyüş....

belki başka değişikliklerde yapman gerekiyordur canım...istersen sende akşamları buraya menünü yaz böylece daha kolay fark edersin sorun nerede...

peki canım bende yazıyorum o zaman

sabah kahvaltısında
1dlm kepek ekmeği
kk kadar orta yağlı peynir
4tane zeytin
domates ve salatalık
bi de şekersiz çay

arada yarım su bardağı yoğurt

öğlen
4 ince dlm patates haşlama
1parça tavuk
2y.kaşığı yoğurt
yağsız salata

ikindi
yeşil çay bir bardak
bi tane kepekli galeta

akşam
3kaşık ıspanak yemeği
2yemek kaşığı yoğurt
4tane yaprak sarma
yağsız salata yine

aslında çok güzel yedikleriniz yürüyüşte yapmışsınız birden gidecektir sizden sakın üzülmeyin ve pes etmeyin...

hiç düzenli beslenmenı bozma bırak geç ver kiloyu ama geri alma kafana takma eğer takarsan veremezsin bence canın skıdımı gir bura yaz bence canım

sıra bende sanırım

sabah kalkınca 1 bardak su

sonra kahvaltı yulaf kepeğinden yapmış olduğum krep yarısı 1 yumurta peynır domtes biber 1 bardak çay

ara 2 tane galeta ve yeşil çay

öğleye kadar 1.5 lt su

öğle tavuk haşlama azcık cacık salata

ara 2 galeta yeşil çay

akşam tarhana çorba,1 dilim ekmek,salata yoğurt

ara 1 elma

iyi akşamlar

gayet güzel bir menü...

günaydın kızlar...moralim çok bozuk...bugün kızım babasına gidecek...bunu yaşamaya alışamıyorum ne yazıkki ben yaaaaa

slm gelecek ayların çıtır hanımefendileri

sabah kahvaltımda
kk kadar peynir
2tane zeytin
domates salatalık
1tane galeta
ve 2bardak şekersiz çay

şimdide yeşil çayımı yudumluyorum ohhh sefam olsun

slm gelecek ayların çıtır hanımefendileri

Sabah kahvaltımda
kk kadar peynir
2tane zeytin
domates salatalık
1tane galeta
ve 2bardak şekersiz çay

şimdide yeşil çayımı yudumluyorum ohhh sefam olsun

afiyet olsun canım

ama melıs bilidirimleri toplu olarak akşam yapalım dedi gerçi ben her akşam pc başına geçmeye fırsatım oluyor
inşallah olur birer çıtır

kızlarrrrrrrrr kızımı gönderdim şimdi evi temizlicem ve vınnnnnnnn bütün haftasonu dışarıdayım yarın ve pazar yokum bilginiz olsun ben menülerimi bikaç günlük yazarım artık :) geceler beni bekliyorda :) öpüyorum sizi tek tek...şimdi yemek yemem lazım ama sabahtan beri çok acıktım

zaten hafta sonları sanırım kımse uğramaza buralara(çünkü ben 7,30da çıkıyom sokaklara çocuğu kursa bırak kurstan al evin eksikleri kendi işlerim yarın birde lazere(koltukaltıiçin) gidiyorum bakalım nasıl olacak çeneme de iğneli epilasyon yaptırıyom baya azaldı)

canım ama sağlıklı beslenmeyı bırakmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…