MeLiSimmm'in günlüğü...

kızlar varya kendimi öyle bir kaptırmışımki tam 2 saat yürümüşüm sahilde...gelincede o kadar yürümeye o kadar çok su içtimki şiştim canım yemek istemedi

akşam: yarım muz,yarım armut...

kızlar günaydın kilo bildirimimi yapıyorum bugün itibariyle düz 82 kgyim

Başlangıç: 88.7 kg

geçen hafta: 82.9 kg

bu hafta: 82.0 kg

giden: 0.90 kg

ilk hedef: 75.00 kg

kızlar varya ben bu kiloyu son 3 senedir hiç görmedim :) mutlu oldum şimdi he

bu hafta daha bir asılıyorum çok sevindim çünkü

Günaydın canım erkencisin

sabah akşamda ılık suya ıslatığım incir ve kayısı suyunu içitim bağırsaklarım için (anneannem öle yapardı hep benımde aklıma geldi )faydası oldu

kahvaltı domates salatalık biber 2 dilim çavdar ekemeği azcık lor peyniri 2 çay bardağı çay

gelelim kilomuza
başlangıç tarih 19-03-2012

başlagıç kılom 75kg
şuan 72,5kg mım
yanı ben bu hafta sadece 500 gr vermişim

ama üzülmedim ne kadar sürede aldıysam bu kıloları o kadar geç vericem hiç mühüm değil

günaydın!
bende bu akşam iş çıkışı eczaneye uğrayıp tartılayım.
şu akşam yemek düzenini oturtamadım.
evde yemek yoktu annem geldi. semizotunu yoğrtla salata yaptı.
oğlanı uyutup yiyene kadar saat 10 oluyordu.
yemek olmadığında mısır gevreği yersem bir daha yemek yemem.
alışveriş listeme
yeşil çay
mısır gevreği
yağsız süt
kepekli grissini ekliyorum.

kızım erken kalkıyor teyzesi benim bende doğal olarak erkenden ayaktayım :) canım bildirim yaparken başlangıç geçen hafta bu hafta giden hedef şeklinde yazalımki görelim detayları olsun 500 gr.olsun az gitsin geri gelmesin ben bu haftayı resmen aç geçirdim 900 gr vermişim mesela bundan sona öyle yapmicam ama ...kahvaltın güzel olmuş

bende yazayım hemen:

kahvaltı: 1 yağsız tost,1 yumurta,yeşilçay

ara: 1 nescafe,3 büsküvi ( en çok bu iki öğünü seviyorum:)

melis çay güzel ama ben tarçın sevmiyorum.
tarçınla içmem imkansız!:18:

akşam kilosu farklı çıkar canım ya bence sen bi eczanede sabah tartıl...akşam bütün yediklerinle tartılmış oluyosun çünkü...yada al bi tane baskül ya çok ucuz artık marketlerde falan daha kolay takip edersin...bu kiloları verdikten sonrada kontrol için sürekli tartıya çıkıcaz çünkü...

melis çay güzel ama ben tarçın sevmiyorum.
tarçınla içmem imkansız!:18:

tarçında çok önemli ama kan şekerini düzenliyor...böylece açlık hissetmiyosun ben regl olduğum hafta yapıcam bu çayı yine yada ayın başında işte pazardan itibaren...

sabah eczaneler kapalı oluyor canım.
birde burda bir eczane var detaylı ölçüm yapıyor.
olmazsa sabahleyin uğrarım.
ama her hafta uğrarsam ayıp olur.
baskül unutmazsam alırım.

tarçında çok önemli ama kan şekerini düzenliyor...böylece açlık hissetmiyosun ben regl olduğum hafta yapıcam bu çayı yine yada ayın başında işte pazardan itibaren...

öyledir ama cıks içmemem ben nefret ederim tarçından. tatlıya koyarlar ya ben tartını ayırır öyle yerim.

kızlar bu hafta şunu denicez...3+4 beslenme 3 ana 4 ara öğün şeklinde bu durumda 2 saatte bir bişey atıştırmamız gerekiyor...çok ünlü bir diyetisyenden dinlemiştim bunuda ...böylece hiç aç kalmıyosunuz ve metabolizmanız daha hızlı çalışıyor bugün müsait olduğumda sağlıklı ara öğünleri yazıcam size denemek istermisiniz...ne kaybederizki...ben denicemde beraber deneyelim istiyorum...öğlen ve akşam içinde uygun menüler bakıcam netten size yazıcam anlaştıkmı...

ayrıca bu sayede giden sadece yağdan gider büyük çoğunlukla kas kaybı olmaz...hemde sıkılmamış oluruz arada farklı şeyler yersek...1 hafta deneme süresi yapalım bakalım ne kadar etkili olacak...

bence canım ana öğünler ile ara öğünler arası en 2 saa olması gerikiyor

ben öyle yapıyorum zaten

yarın hafta sonu nasılocak bakalım

hafta sonları düzensi oluyor benım saatler karışıyor ama kaçırmak yok tabıkkı de

Gelsin ara öğünlerimi z

1,5 lt kadar su içtim

2.fincan yeşil çayımı içiyorum

1 avuç kadar beyaz leblebi 15 adet gibi

1 adet kuru kayısı (bağısaklar yumuşasın diye)

birde içim kazınır gibi oldu saat 10 gibi 2 adet etiform (tahta kurusu gibi olan)

benden bukadar
çok oldu biliyom

kızlar ben çok hastayım üstelik kardeşim evde kalmıyo adam başından bi fırsat bulamadım merak etmeyin die yazaıyorum yarında olmam herhalde ama pazartesi olurum şu ara öğün seçeneklerini falan hep yazıcam size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…