bende kurufasulye yedim. Cacık az pilav.
Fasulye iyi pişmemiş. Az yedim.
Akşama yemek yok yoğurt ve yulaf ezmesi yesem.
ben antalya da yaşıyorum canım
yaa kızlar bana da yardımcı olun, ne yapayım, nasıl kg vereyim(
melis 62 ile hamile kaldım 78 kilo doğuma girdim. 10 kilo doğumda gitti.
64 civarındayım. hedefim 55 olmak.
dün eteklerimi gördüm içim gitti.
bu kilolar yaza kadar gidecek.
yasemin ikimizde burdayken koyarım.
kaç kilosun cnaım boyun kaç bişeyler yapıyomusun kilo vermek için birazcık bilgi verirsen bize yardımcı olalım...
ya orda neler oldu öyle allah yardımcısı olsun insanların...eee orada havalar güzel akşam bari çıkıp yürüsen biraz...sana verdiğim çayı yapmadınmı bi denesene onu bağırsaklara falan çok ii geliyo...
83 kg.yim canım, birkaç ayda epey kg almışım, evde tartı olmayınca ve elbiselerime giremeyince çook geç fark ettim durumu. bu pazartesi diyete başladım.
her gün yürüme kararı aldım bu akşamda yürüyeceğim ve günde 2 fincan yeşil çay içmeye başladım.
nasıl gidicek bu kg.ler hiiç bilmiyorum
83 kg.yim canım, birkaç ayda epey kg almışım, evde tartı olmayınca ve elbiselerime giremeyince çook geç fark ettim durumu. Bu pazartesi diyete başladım.
Her gün yürüme kararı aldım bu akşamda yürüyeceğim ve günde 2 fincan yeşil çay içmeye başladım.
Nasıl gidicek bu kg.ler hiiç bilmiyorum
hoşgeldin canım aramıza
valla nasıl aldıysak(yiyerek) yine düzenli vee sağlık beslenerek(yiyerek) bu kılolarda kurtulacağız
ama lütfen buraya yediğini içtini yazarsan elimizden geldikçe yardımcı oluruz birbirimize
kesinlikle ümitsizliğe kapılma
ben yasemin
1,65 boyum
19-03-2012 de start verdim 75 kg ile şimdi 73 kg ilk hedefim 65 kg
bu kiloya düştüken sonra 2 hedefimi belirleyeceğim ama kendime 2-3ayda diye süre vermedim
ne kadar geç verirsem benım(hepimiz) için okadar iyi olur
şöyle bir düşün ne kadar sürede aldın bu kiloları değil mi canım
öpüyom seni
benimde ilk hedefim 75Daha çok var ama
ya orda neler oldu öyle allah yardımcısı olsun insanların...eee orada havalar güzel akşam bari çıkıp yürüsen biraz...sana verdiğim çayı yapmadınmı bi denesene onu bağırsaklara falan çok ii geliyo...
özür dileyerek canım
bana çayı tekrar tarifini verirmisin
hoşgeldin canım aramıza
valla nasıl aldıysak(yiyerek) yine düzenli vee sağlık beslenerek(yiyerek) bu kılolarda kurtulacağız
ama lütfen buraya yediğini içtini yazarsan elimizden geldikçe yardımcı oluruz birbirimize
kesinlikle ümitsizliğe kapılma
ben yasemin
1,65 boyum
19-03-2012 de start verdim 75 kg ile şimdi 73 kg ilk hedefim 65 kg
bu kiloya düştüken sonra 2 hedefimi belirleyeceğim ama kendime 2-3ayda diye süre vermedim
ne kadar geç verirsem benım(hepimiz) için okadar iyi olur
şöyle bir düşün ne kadar sürede aldın bu kiloları değil mi canım
öpüyom seni
ne demek tatlım şimdi malzemeleri sölim önce çubuk tarçın,karanfil,mate çayı,yeşşil çay,yeşil elma,bide doğadan elmalı ıhlamır poşet çay
1 lt suyun içine 1 yeşiil elma,3,5 çubuk tarçın ve 3 karanfil atıp 5 dakika kaynatıyosun altını kapattıktan sonra 1 tatlı kaşığı y.çay 1 tatlı kaşığı mate ve 2 poşet elmalı ıhlamuru atıp 4 dakika demliyosun süzün gün içerisinde içiyosun ama bu sadece 1 haftalık çay fazlası yok 7 gün
ara öğünüm : 1 f,ncan kahve (yağsız sütle ve şekersiz) 3 diyet büsküvi
hemen hemen aynı kilodayız şöle canım bizim burda hedefimiz az ve sık beslenerek doğru kilo vermek sende bize katıl istersen her yaptığımızı yazıyoruz mesela ben zahmet edip pc nin başından kalkıp işlerimi bitirebilirsem yürüyüşe çıkıcam :) kafamıza takmıcaz çaresine bakıcaz artık olmuşa çare yok...
ne demek tatlım şimdi malzemeleri sölim önce çubuk tarçın,karanfil,mate çayı,yeşşil çay,yeşil elma,bide doğadan elmalı ıhlamır poşet çay
1 lt suyun içine 1 yeşiil elma,3,5 çubuk tarçın ve 3 karanfil atıp 5 dakika kaynatıyosun altını kapattıktan sonra 1 tatlı kaşığı y.çay 1 tatlı kaşığı mate ve 2 poşet elmalı ıhlamuru atıp 4 dakika demliyosun süzün gün içerisinde içiyosun ama bu sadece 1 haftalık çay fazlası yok 7 gün
ara öğünüm : 1 f,ncan kahve (yağsız sütle ve şekersiz) 3 diyet büsküvi
mersi
canım inşallah akşam evde yaprım
yarın tartı günü demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?