MeLiSimmm'in günlüğü...

melis 62 ile hamile kaldım 78 kilo doğuma girdim. 10 kilo doğumda gitti.
64 civarındayım. hedefim 55 olmak.
dün eteklerimi gördüm içim gitti.
bu kilolar yaza kadar gidecek.

yasemin ikimizde burdayken koyarım.

melis 62 ile hamile kaldım 78 kilo doğuma girdim. 10 kilo doğumda gitti.
64 civarındayım. hedefim 55 olmak.
dün eteklerimi gördüm içim gitti.
bu kilolar yaza kadar gidecek.

yasemin ikimizde burdayken koyarım.

amannnn çok az senin vermen gereken kilo normaldede o kadar yürüyosun birazcık dikkat etsen verirsin keşke 7 kilo olsa vereceğim kilooo

kaç kilosun cnaım boyun kaç bişeyler yapıyomusun kilo vermek için birazcık bilgi verirsen bize yardımcı olalım...

83 kg.yim canım, birkaç ayda epey kg almışım, evde tartı olmayınca ve elbiselerime giremeyince çook geç fark ettim durumu. bu pazartesi diyete başladım.

her gün yürüme kararı aldım bu akşamda yürüyeceğim ve günde 2 fincan yeşil çay içmeye başladım.

nasıl gidicek bu kg.ler hiiç bilmiyorum

canım ben çalışıyorum sabah 7,40 gibi çıkıyom

saat 16,00 gibi çocuğu okuldan alıyorum yeğenim ile birlikte ama çocuklar şöle yarım saat dolaşıyoz
eve gelip yemek yap ortalık topla çocuğun derslerine yardımcı ol (ödevleri çok oluyor 4 sınıfa gidiyor)
saat 20,00 oluyo sonra ablam gelip yeğenimi alıyor
işte akşam 21 de evde yapabildiğim kadar spor yapıyorum

hemen hemen aynı kilodayız şöle canım bizim burda hedefimiz az ve sık beslenerek doğru kilo vermek sende bize katıl istersen her yaptığımızı yazıyoruz mesela ben zahmet edip pc nin başından kalkıp işlerimi bitirebilirsem yürüyüşe çıkıcam :) kafamıza takmıcaz çaresine bakıcaz artık olmuşa çare yok...

hoşgeldin canım aramıza

valla nasıl aldıysak(yiyerek) yine düzenli vee sağlık beslenerek(yiyerek) bu kılolarda kurtulacağız
ama lütfen buraya yediğini içtini yazarsan elimizden geldikçe yardımcı oluruz birbirimize

kesinlikle ümitsizliğe kapılma

ben yasemin
1,65 boyum
19-03-2012 de start verdim 75 kg ile şimdi 73 kg ilk hedefim 65 kg
bu kiloya düştüken sonra 2 hedefimi belirleyeceğim ama kendime 2-3ayda diye süre vermedim
ne kadar geç verirsem benım(hepimiz) için okadar iyi olur
şöyle bir düşün ne kadar sürede aldın bu kiloları değil mi canım
öpüyom seni

benimde ilk hedefim 75 daha çok var ama

kızlar dün ender saraçtan dinledim 100 kg nin altındaysanız ve tansiyon şeker bunun gibi sağlığınızı tehdit eden bir sorununuz yoksa ayda en fazla 4-5 kilo verin diyor...yani haftada 1 kilo versek ayda 4 kilo eder...

özür dileyerek canım

bana çayı tekrar tarifini verirmisin

özür dileyerek canım

bana çayı tekrar tarifini verirmisin

ne demek tatlım şimdi malzemeleri sölim önce çubuk tarçın,karanfil,mate çayı,yeşşil çay,yeşil elma,bide doğadan elmalı ıhlamır poşet çay

1 lt suyun içine 1 yeşiil elma,3,5 çubuk tarçın ve 3 karanfil atıp 5 dakika kaynatıyosun altını kapattıktan sonra 1 tatlı kaşığı y.çay 1 tatlı kaşığı mate ve 2 poşet elmalı ıhlamuru atıp 4 dakika demliyosun süzün gün içerisinde içiyosun ama bu sadece 1 haftalık çay fazlası yok 7 gün

ara öğünüm : 1 f,ncan kahve (yağsız sütle ve şekersiz) 3 diyet büsküvi

hoşbulduk yasemincim.. evet bundan sonra yediğimi içtiğimi ve sporumu paylaşacağım, daha çok motive olup birbirimize yardımcı olabiliriz.

mersi
canım inşallah akşam evde yaprım

yarın tartı günü demi

evet canım ben de doğru beslenme ve hareketli yaşamla yükümden kurtulmak istiyorum. ben de bu akşam 40 dk. yürüyeceğim. ilk hedefim 79'u görmek ve sonra 75. ondan sonra da 65'e dek düşmek istiyorum. inş. kolayca gider ve geri gelmez kilolarımız. amiin:)

bu çayı yeşil elma'daki doktor selahattin mi ne veriyordu. gerçekten de çok faydalı. ben geçen sene diyet yaparken bunu da denemiştim hem de soğuk içince komposto gibi oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…