Memuriyet mahalli disi ameliyat ve sonrasi heyet raporu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anneyim ben, Allah evladımdan ayırmasın beni onun yanında olmak.istiyorum.agliyorum su an.
ota b.ka ağlamasanız mı?

ayrıca komplike bir ameliyat değil, sadece belli bir hocanın yapcağı ameliyat değil, şu durumda siz Ankaraya gitseniz ila sizinle birisi gelecek başınızda duracak
asıl o zaman çocuğun düzeni bozulacak -hani çocuğu çok düşünüyorsunuz ya!
ki sizin anne-babanız kaç senedir sizin peşinizde sürekleniyor zaten

çünkü bu çocuğa siz tek bakamadınız. hal böyleyken nasıl başka şehre gitmeyi düşünüyorsunuz basit bir operasyon için?

Arkadaşım siz iş yerinize uzak ev tutup 11 yaşında ki çocuğu siz gelene kadar evde yalnız durur ne olacak diyen insan değil misiniz ki çocuk anne ben korkarım demesine rağmen çok hassassınız gerçekten

Gerçekten kendinize de o çocuğa da yazik ediyorsunuz. Psikolojiniz hiç normal değil. Bu söylediklerinizi günlük hayatta ben dahil birçok anne "bana bir şey olursa çocuğum ne yapar" diye düşünür. Ama bunu her gün her dakika takıntı haline getirecek kadar değil. Hiç normal değil, ciddiyim.

Sabah saat 10 da 7 kat kestiler doğum yaptım da ikindi 3 de kalkıp diğer sabaha kadar süt insin temas olsun dediler göğsümde bebekle gezeledim durdum aglamasın die

Az sonra ayağınız takılıp masaya kafanız çarpıp ölmeyeceginizin garantisi var mı yada otururken boğazınıza takılan bir çerezle bile gidebilirsiniz bu dünyadan .

Çocuk konusundaki hassasiyetiniz hrpimizin malumu. O kadar çok seviyorsunuz ki o çocuğu böyle ciğerinize sokasınız geliyor.
Sizde dikkat çekmeye çalışma ve kendini acındırma merakı var.
Eğer ölürseniz de ortada kalacak değil ya. Babası var sahip çıkar çocuğa.

Bi de bayıl feriha
Çok basit bir ameliyat zaten ertesi gün eve gönderiyorlar.

aynı gün ayağa kalkıp bir de gezmeye gittim
babam safra kesesi annem apandisit ameliyatı oldu

annemin apandis ameliyatı tam kardeşimin düğün gününden 2 gün önceye denk geldi
bir de kadın 60 yaşında olup o yaşta pek apandis beklenmediği için acilde filan çok kaldı (safra öyle değil, safra bizde herkeste var zaten standart ameliyatımızdır, sırayla oluyoruz :S) "tamam bu apandis, yapıyoruz ameliyatı" diyene kadar kadın çok yıprandı, (tabi durum nedir, düğünü iptal edecek miyiz gibi şeyler de var, kafalar bir milyon)

ertesi gün taburcu oldu, 1 gün sonra da düğün yaptık.
bu süreçte kimse ağlamadı kimse mızıldanmadı çünkü bi faydası yok...

bazı insanların bu drama merakına fitil oluyorum.

Arkadaşım siz iş yerinize uzak ev tutup 11 yaşında ki çocuğu siz gelene kadar evde yalnız durur ne olacak diyen insan değil misiniz ki çocuk anne ben korkarım demesine rağmen çok hassassınız gerçekten
Çocuğun okulu iyi annem babam kardeşim başında.korktugu da yok.etute de kaliyor.sabah 8 aksam 5 okulda yavrum.onun için cok iyi oldu.burada merkezde yasadigimiza cok memnunum

Normalde her an ölürsem cocuguma ne olur diye düşünmüyorum.ama iste ameliyat ne olur ne olmaz.aksam soyle bir baktım cocuguma gozleri ışıl ışıl yuzu gülüyor kerata nin pırıl pırıl...vedalaştı m.ne olur ne olmaz.ayrica ben bütün çocukları seviyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…