- 20 Ocak 2021
- 2.599
- -351
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Ya hep ayni hikaye.ben su an zor zamanimdayim.o kadinla.ve kadini dusunuyor.aman incinmesin kadin.bana da arada evlenelim diyor.tamam diyorum ben vazgeçtim diyor 5 dakika sonra.Aaaa onsuz duramiyordun.
Noldu da utanmaz oldu haha
ota b.ka ağlamasanız mı?Anneyim ben, Allah evladımdan ayırmasın beni onun yanında olmak.istiyorum.agliyorum su an.
Arkadaşım siz iş yerinize uzak ev tutup 11 yaşında ki çocuğu siz gelene kadar evde yalnız durur ne olacak diyen insan değil misiniz ki çocuk anne ben korkarım demesine rağmen çok hassassınız gerçektenEvladımdan ayrılmak istemiyorum.oglumun su an keyfi cok yerinde anane dede teyze ben.ben ölürsem ola ki cocugum zor durumda kalacagi endişesi beni çıldırtıyor.Ölüm onemli degil ama.oglum ona kıyamam.mutlu olsun simdiki gibi.
Cocuk konusunda inanılmaz hassasım.11 yas bir erkek çocuğu görsem hep oglum geliyor aklıma.
Gerçekten kendinize de o çocuğa da yazik ediyorsunuz. Psikolojiniz hiç normal değil. Bu söylediklerinizi günlük hayatta ben dahil birçok anne "bana bir şey olursa çocuğum ne yapar" diye düşünür. Ama bunu her gün her dakika takıntı haline getirecek kadar değil. Hiç normal değil, ciddiyim.Gerçi düşünüyorum insanlar ille ameliyatta ölmüyor, trafik kazası vs de olabilir.takdiri ilahi.Ben Allah'ıma evladimdan nolur beni.ayirma diye yalvariyorum.ola ki ben öldüm ameliyatta, çocuğumun benden sonra mutlu olacağından emin olsam rahatlıkla girerim o ameliyata.icim rahat degil.yasi keşke 20 falan olsaydı, daha 11 yasinda kuzucuk.
Ankarayla bağlantınız nedir? Ankara'da hangi hastanede ve doktorda olacaksınız?Ben Ankarada olmak istiyorum.burayi arastirmadim
Az sonra ayağınız takılıp masaya kafanız çarpıp ölmeyeceginizin garantisi var mı yada otururken boğazınıza takılan bir çerezle bile gidebilirsiniz bu dünyadan .Gerçi düşünüyorum insanlar ille ameliyatta ölmüyor, trafik kazası vs de olabilir.takdiri ilahi.Ben Allah'ıma evladimdan nolur beni.ayirma diye yalvariyorum.ola ki ben öldüm ameliyatta, çocuğumun benden sonra mutlu olacağından emin olsam rahatlıkla girerim o ameliyata.icim rahat degil.yasi keşke 20 falan olsaydı, daha 11 yasinda kuzucuk.
İyi ediyor sana.bana da arada evlenelim diyor.tamam diyorum ben vazgeçtim diyor 5 dakika sonra.
Çocuk konusundaki hassasiyetiniz hrpimizin malumu. O kadar çok seviyorsunuz ki o çocuğu böyle ciğerinize sokasınız geliyor.Evladımdan ayrılmak istemiyorum.oglumun su an keyfi cok yerinde anane dede teyze ben.ben ölürsem ola ki cocugum zor durumda kalacagi endişesi beni çıldırtıyor.Ölüm onemli degil ama.oglum ona kıyamam.mutlu olsun simdiki gibi.
Cocuk konusunda inanılmaz hassasım.11 yas bir erkek çocuğu görsem hep oglum geliyor aklıma.
Neden doğru olmaz ki?Fiyat bilgisi paylaşmam doğru olmaz
aynı gün ayağa kalkıp bir de gezmeye gittimGerçi bir de karnımdaki o deliklerle nasıl geri döneceğim.bilmiyorum
Bi de bayıl ferihaKorkuyorum.yurtdisinda yapılan bir araştırmaya göre safra ameliyatlarınin 1/4 u komplikasyonluymus.yakininda karaciger var, bir damar yaralanması vs olursa ölebilirim.dolayisiyla hangi işlem olursa olsun bu ameliyatların en çok yapıldığı hastanede bu ameliyati olmak korkumu azaltiyor
Dur daha olecekti bir agiz tadiyla ahsvavsBi de bayıl feriha
Çok basit bir ameliyat zaten ertesi gün eve gönderiyorlar.
babam safra kesesi annem apandisit ameliyatı olduaynı gün ayağa kalkıp bir de gezmeye gittim
Çocuğun okulu iyi annem babam kardeşim başında.korktugu da yok.etute de kaliyor.sabah 8 aksam 5 okulda yavrum.onun için cok iyi oldu.burada merkezde yasadigimiza cok memnunumArkadaşım siz iş yerinize uzak ev tutup 11 yaşında ki çocuğu siz gelene kadar evde yalnız durur ne olacak diyen insan değil misiniz ki çocuk anne ben korkarım demesine rağmen çok hassassınız gerçekten
Ankaraya egitim ve sınavlara gittim kimsem yok.bilkent sehir hastanesini cok begendimAnkarayla bağlantınız nedir? Ankara'da hangi hastanede ve doktorda olacaksınız?
Normalde her an ölürsem cocuguma ne olur diye düşünmüyorum.ama iste ameliyat ne olur ne olmaz.aksam soyle bir baktım cocuguma gozleri ışıl ışıl yuzu gülüyor kerata nin pırıl pırıl...vedalaştı m.ne olur ne olmaz.ayrica ben bütün çocukları seviyorumGerçekten kendinize de o çocuğa da yazik ediyorsunuz. Psikolojiniz hiç normal değil. Bu söylediklerinizi günlük hayatta ben dahil birçok anne "bana bir şey olursa çocuğum ne yapar" diye düşünür. Ama bunu her gün her dakika takıntı haline getirecek kadar değil. Hiç normal değil, ciddiyim.
Valla gulduruyorsunuz.olay ne yalnizim, genel anestezi hiç ameliyat olmadım.korkuyorumDur daha olecekti bir agiz tadiyla ahsvavs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?