- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
- Konu Sahibi pink_prenses
-
daha cok beklersınn canımdua ette sende BENDE ALDATILDIM die bir konu açmaaa
eğlenen ben deil cok bılmıs arkadaşlar..zaten ne zaman kapayacaklar die bekliyorum :)
siz ve sevgiliniz... miğdemi bulandırdınız bu kadar pişginlik olamaz hayretler içindeyim... diğer konularınızı da okudum allah eski eşinizin yuzune bakmıs sizin gibi bir kadından bir de evlat sahibi olsa ne olurdu kim bilir ..........
karısı hamileyken başka kadına bakan adamdan kocamı olur Allahaşkına.
karısı hamileyken başka kadına bakan adamdan kocamı olur Allahaşkına.
Yüzüne tükürene ya rabbi şükür demeye devam et,
nasılsa o ıslaklık baki kalacak,
tıpkı senin kişiliğindeki bozukluk gibi.
ben madamiks e msj attım zaten kapaması için..ayrıca şunuda belirteyim bu hayatta kımın ne yaşayacağı belli olmaz.birilerine beddua ederken dıkkat edın de sızın basınıza bişey gelmesın..
bi gün o kadar pişman olucaksin ki ölmek için yalvarıcaksın allaha. ama pardon o vicdanı olan insanlar için geçerliydi.ya ben esı hamıle olduğu ıcın onu bıraktığını dusunmuyorum kı..eğer oyle olsaydı doğumdan sonra hrsey cok daha guzel olurdu ayrıca ne cocuklarını ne esını bırakmazdı..sorunları vardı kızlarr ya
kendiniz söylüyosunuz yaptığınızın doğru olmadığını...
böyle bi konu açmaya hiç utanmadınız mı peki..
hayır yani, madem seviyosun en kısa zamanda evlen falan mı demesini bekliyodunuz insanların...
ben madamiks e msj attım zaten kapaması için..ayrıca şunuda belirteyim bu hayatta kımın ne yaşayacağı belli olmaz.birilerine beddua ederken dıkkat edın de sızın basınıza bişey gelmesın..
ya ben esı hamıle olduğu ıcın onu bıraktığını dusunmuyorum kı..eğer oyle olsaydı doğumdan sonra hrsey cok daha guzel olurdu ayrıca ne cocuklarını ne esını bırakmazdı..sorunları vardı kızlarr ya
ne kadar zaman beklemem gerektiğini bilmiyodum tekrar evlenmek için....
bide erkekler ne kadAR BEKLİyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?