merak ediyorum......

eğlenen ben deil cok bılmıs arkadaşlar..zaten ne zaman kapayacaklar die bekliyorum :)

Abartma sende
Allah kimsenin başına vermesin
Mahalle kavgasına veya bedduaya dökmeyin işi
Derdini anlattın yorumlar yaptık, beğenmediklerine cevap vermek zorunda değilsin
Beğendiklerini de düşüneceğim dedin, bitti...

Gülücükler saçarak laf dürterek konumun kapanmasını bekliyorum zatennn demekle olmuyor, yöneticiye bildirmen lazım..

Son düzenleme:
siz ve sevgiliniz... miğdemi bulandırdınız bu kadar pişginlik olamaz hayretler içindeyim... diğer konularınızı da okudum allah eski eşinizin yuzune bakmıs sizin gibi bir kadından bir de evlat sahibi olsa ne olurdu kim bilir ..........

ben madamiks e msj attım zaten kapaması için..ayrıca şunuda belirteyim bu hayatta kımın ne yaşayacağı belli olmaz.birilerine beddua ederken dıkkat edın de sızın basınıza bişey gelmesın..

kendiniz söylüyosunuz yaptığınızın doğru olmadığını...
böyle bi konu açmaya hiç utanmadınız mı peki..
hayır yani, madem seviyosun en kısa zamanda evlen falan mı demesini bekliyodunuz insanların...

bi gün o kadar pişman olucaksin ki ölmek için yalvarıcaksın allaha. ama pardon o vicdanı olan insanlar için geçerliydi.

ne kadar zaman beklemem gerektiğini bilmiyodum tekrar evlenmek için....
bide erkekler ne kadAR BEKLİyor ki?

pink prenses kahve de ister misin...
baya eğleniyosun...

ben madamiks e msj attım zaten kapaması için..ayrıca şunuda belirteyim bu hayatta kımın ne yaşayacağı belli olmaz.birilerine beddua ederken dıkkat edın de sızın basınıza bişey gelmesın..

Başına ne geldi ? Evlendin mutsuzdun sonra başka bir evli adam buldun bayağı takıldın sonra dedin ki boşanalım evlenelim. Boşandıktan sonra da geniş geniş takılabilirdin rahatlık ile tabi bekar erkekler ile zira bu forumda boşanmış olup yatak arkadaşlığı teklif eden bile var karşısında ki erkeğe isim vermeyeceğim. O adam senin onun ile o dönem yaşadıklarını başka bir kadın ile yaşamayacağı ne malum acaba ? 4 aylık çocuk ya demek ki eşine mutluluk oyunu oynamış yada eşine ızdırap çektirmiş Allah bilir otur bi soluklan ben ne yapıyorum bu adam ile gerçekten hayalini kurduğum hayatı yaşayabilecekmiyim ? Beddua etmiyorum her insanın bir karakteri var elbet ama yaşattıkalrını yaşama ihtimalinde çok yüksek şurada yazdıklarına bakıyorum eşinin senden kurtulmuş olmasına seviniyorum sadece nasıl biri olduğunu bilmesem dahi...

Sorun her evde olur, en ufacık bi sorunda eşini aldatmalı mı insan ?
Büyük sorun olsa eşi hamile kalamazdı dimi ?
Neyse sen hala bu konuda ısrarcıysan yapacak birşey yok, sana mutluluklar diliyorum..

Arkadaşlar siz de pek yazmayın bence artık
Anlattıklarınız karşınızdakinin anlayacağı kadardır ve ban yemek bile değecek konuda olmalı bu konuda değil

ya hayır bi de, karşındakinin hatalı olabilirim evet deyip de her mesajının sonuna gülücükler koyması insanı sinir ediyo..
yorumları okuyup okuyup eğleniyo belli ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…