- Konu Sahibi pink_prenses
-
tamam. öyle diyelim. ama bak birde vicdan denen şey var değilmi.. şöyle düşün pink,ya ben esı hamıle olduğu ıcın onu bıraktığını dusunmuyorum kı..eğer oyle olsaydı doğumdan sonra hrsey cok daha guzel olurdu ayrıca ne cocuklarını ne esını bırakmazdı..sorunları vardı kızlarr ya
Sorun her evde olur, en ufacık bi sorunda eşini aldatmalı mı insan ?
Büyük sorun olsa eşi hamile kalamazdı dimi ?
Neyse sen hala bu konuda ısrarcıysan yapacak birşey yok, sana mutluluklar diliyorum..
Arkadaşlar siz de pek yazmayın bence artık
Anlattıklarınız karşınızdakinin anlayacağı kadardır ve ban yemek bile değecek konuda olmalı bu konuda değil
Ben böyle birine mutluluk dileyemem. Allah ıslah etsin derim. Adam da belli ki konu sahibini aslında eşimden senin yüzünden ayrılmıyorum diye kandırmış zaten ayrılacaktım demiştim. Kişiler değişiyor film aynı film bu ne ya...
Allahın adaleti çok büyüktür. Yuva yıkanın yuvası olmaz. İnşallah en kısa zamanda evlenip buralarda yazmaya devam edersin
herkesin günahı vebali bendine evlilik mevzularında yorum yapmayı sevmem ama bir arkadaşımdan bi örnek vermek istedim 4 aylık çocuğa istinaden arkadaşım aile zoruyla teyzesinin kızıyla evlendirilmişti evlendiği gündendir bir türlü eşine alışamamış mutlu olamamış birisi 2 çocuğu vardı neden dedim neden iki çocuk hadi birini anladım aileyi düzeltmek için akraba baskısı madem mutsuzdun neden 2. dedim bir çocuğun huzursuz ortamda yetişmesinden keyifmi alıyordunuz dedim aldığım cevap ise eşine tüplerimi bağlatmış ne tam bilmiyorum o şekilde hamileliği engellemişler ama kadın kendi annesinin gazıyla bi çocuk daha yap aranız dizelir gazıyla arkadaşımdan habersiz gidiyo çıkarttırıyor hamile kalıyor al sana ikinci bebek ve 3-4 ay olana kadar arkadaşıma söylemiyor bile ....ben bu örnekle sadece bakış açınızı değiştirmek istedim herşey burda yazılanlar gibi olmaya bilir uzaktan atıp tutmak tu kaka yapmak kolaydır rabbim zaten haklı haksızı bilir hesabımızda onadır...Peygamber efendimizin bir lafı vardır hiç bir kul kınadığını yaşamadan ölmez...o yüzden yorumlarınızda kendi yuvanızı evladınızı düşünerek dikkatli kelimeler seçin allah kimseye yaşatmasın...
o arkadaşınıza istemediği bir kadınla neden yattığını da sorsaydınız keşke
bu arada kimse müneccim değil sadece yazılanı bilir yazılana yorum yapar
o arkadaşınıza istemediği bir kadınla neden yattığını da sorsaydınız keşke
bu arada kimse müneccim değil sadece yazılanı bilir yazılana yorum yapar
ben madamiks e msj attım zaten kapaması için..ayrıca şunuda belirteyim bu hayatta kımın ne yaşayacağı belli olmaz.birilerine beddua ederken dıkkat edın de sızın basınıza bişey gelmesın..
durun durun yarın oburgun düğün resımlerımıde paylaşıcam burdannadamın nıyetı yok diyenlere senı sevmıyor dıyenlere yuvanı yıktığınla kalırsın dıyenlere kapak olsun dıee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?