merak ediyorum......

tamam. öyle diyelim. ama bak birde vicdan denen şey var değilmi.. şöyle düşün pink,
sen o kadın ol. hamilesin.zaten hamilelik kolay değil . karnında 2ci bir canlı taşımak. onun verdiği sorunlar vs. bu arada kocanlada sorunlar yaşıyorsun. evlilikte sorunun olmaması çok çok ender..ama çocuğun olacak .hayatının anlamı doğacak. ve sen bunlar yaşarken ve bunları yaşamana sebep olan esas yanında sana kol kanat germesi gereken ve bu dönemi seninle beraber atlatması gereken adam bir başkasıyla.. o adam için vicdansız ve kalpsiz demezmisin..
doğumdan sonrası önemli değil benim bakış açıma göre.oraya faha bakmıyorum ben adamın kişiliğine taktım..
karısı hamileyken ,ona destek olacağına başkasına bakan adamı sorguluyorum pink.
sana sadece söyleyeceğim. bu adam kalpsiz.. ve duygusuz. üzgünüm ama bunu düşünüyorum ben. sende bunu bir düşün olmazmı..

Ben böyle birine mutluluk dileyemem. Allah ıslah etsin derim. Adam da belli ki konu sahibini aslında eşimden senin yüzünden ayrılmıyorum diye kandırmış zaten ayrılacaktım demiştim. Kişiler değişiyor film aynı film bu ne ya...

Bu mecazen bir mutluluk dilemek olmakla beraber yaşayıp görecek kendisi
Ama iyi ama kötü artık orası beni bağlamaz..

Evet yaptıkları ahlaken de dinen de hiç etik değil ama bu konu sahibi için birşey ifade etmezken burada kendimizi paralamamızın alemi yok

Banın bile bi şerefi olmalı, böyle bi konu için ban yemek istemem mesela.. Çünkü değmez..

sanırım ikinizde evliydiniz boşandınız .sevgilinizin bebeği var okuduğum kadarıyle ..yanlışsam düzeltin ..
annemin bana söylediği birşey vardır yuva yıkanın yuvası olmaz diye ama burdada gördüm hepsi yalan dolan ..yuva yıkanında yuvası oluyor işte ..

evlenin bence muhakkak.
evlenin ki ilahi adalet işlemeye başlasın..
kimsenin ettiği yanına kalmaz. keser döner sap döner birgün gelir hesap döner...

konu sahibi aynı konuyu 4 kere farklı başlıklarla açmış hepside kapatılmış...
sanırım burda dikkat çekmek hoşuna gidiyor yada yaptığı bilinsin istiyor...
öğrenmek istediği bilgiyi boşanma belgelerini okusa, internette aratsa çok rahat bulabilir veya avukatına sorabilir...

Son düzenleme:
herkesin günahı vebali kendine evlilik mevzularında yorum yapmayı sevmem ama bir arkadaşımdan bi örnek vermek istedim 4 aylık çocuğa istinaden arkadaşım aile zoruyla teyzesinin kızıyla evlendirilmişti evlendiği gündendir bir türlü eşine alışamamış mutlu olamamış birisi 2 çocuğu vardı neden dedim neden iki çocuk hadi birini anladım aileyi düzeltmek için akraba baskısı madem mutsuzdun neden 2. dedim bir çocuğun huzursuz ortamda yetişmesinden keyifmi alıyordunuz dedim aldığım cevap ise eşine tüplerimi bağlatmış ne tam bilmiyorum o şekilde hamileliği engellemişler ama kadın kendi annesinin gazıyla bi çocuk daha yap aranız dizelir gazıyla arkadaşımdan habersiz gidiyo çıkarttırıyor hamile kalıyor al sana ikinci bebek ve 3-4 ay olana kadar arkadaşıma söylemiyor bile ....ben bu örnekle sadece bakış açınızı değiştirmek istedim herşey burda yazılanlar gibi olmaya bilir uzaktan atıp tutmak tu kaka yapmak kolaydır rabbim zaten haklı haksızı bilir hesabımızda onadır...Peygamber efendimizin bir lafı vardır hiç bir kul kınadığını yaşamadan ölmez...o yüzden yorumlarınızda kendi yuvanızı evladınızı düşünerek dikkatli kelimeler seçin allah kimseye yaşatmasın...

Son düzenleme:

o arkadaşınıza istemediği bir kadınla neden yattığını da sorsaydınız keşke

bu arada kimse müneccim değil sadece yazılanı bilir yazılana yorum yapar

Son düzenleme:

bende bunu anlamam .zorla evlendirdiler derler ..silah mı dayıyorlar yani başına evlen diye ....

sordum onuda sordum tabiki çünkü banada saçma geldi duyduğum şey boşanana kadar eşim beni istediği zaman onun gözü dışarı kaymasın diye ona yetmek zorundaydım dedi...
silahla değil akrabadır aile evlen der yaş küçük olur iyi derler evlenirler alışırlar mutlu olurlar sanarlar ama öyle olmaz ... yaşamayan bilemez ben o yüsden yorumdan kaçınıyorum allah hiçkimseye yaşatmasın çok acı bir şey ama kınamıyorumda ...beşer şaşar...

Kimsenin hayatını sorgulamak kimseye vazife değil, bana da düşmez.
Ama ortada su götürmez bir gerçek var ve onu göz ardı etmemek gerek.
Sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yemeli bence... Hayatta herşey
insanlar için ama hatalardan ders almak da gerekir.

Yazık ya hiç mi utanmadınız da bunu yazdınız anlamadım?

Tamam ilk evliliğin iyi gitmeyebilir.. Boşanmış olabilirsin. Her insanın başına gelebilir.. Ama bunun da bir adabı vardır diye düşünüyorum. Sen hem eşini aldat evli biriyle, hem de yangından mal kaçırır gibi o adamla evlen

Ayrıca siz de anne olacaksınız, küçücük bir bebeğin vebalini nasıl kaldırabileceksiniz merak ettim..

Hakikaten tencere-kapak misali..

Mutlu bir evlilik olacagını sanmam. Aldığınız ahlar elbet bir gün çıkar.

kısa mutluluğunuzun tadını çıkarın..

hatırladım sizi kaçınılmaz sonu yaşamıssınız

umarım kapı önüne konduğunda kucağında bebenle kaldığında da konu açarsın

Son düzenleme:
Yuva yıkanın yuvası olmaz derler, eminim sen aşık oldugun adamın karısından br ah almışsındır. Ve senin eski kocanda yeni müstakbel kocana bir ah etmiştir. Diyecek bi şeyim yokk, Umarım mutlu olursunuz... Allah hiçbirimizi böyle durumlara düşürmesin...

ben madamiks e msj attım zaten kapaması için..ayrıca şunuda belirteyim bu hayatta kımın ne yaşayacağı belli olmaz.birilerine beddua ederken dıkkat edın de sızın basınıza bişey gelmesın..

Siz kime beddua ettinizde basiniza bunlar geldi o zaman

Son düzenleme:
durun durun yarın oburgun düğün resımlerımıde paylaşıcam burdann adamın nıyetı yok diyenlere senı sevmıyor dıyenlere yuvanı yıktığınla kalırsın dıyenlere kapak olsun dıee

ne güzel,bak hepimize kapak oldu afalladık kaldık!

başkalarına kapak olsun diye konu açılmaz,mutluluk oyunu oynanmaz.seninle derdimiz yok ki senin mutsuzluğunla mutlu olalım.bizler iyiliğin için tavsiyeler vermiştik ama yine kendimizi yormuşusuz anlaşılan.

yuva yıkanın yuvası olmaz demişler ve bunu boşa dememişlerdir emin ol..haydi mutluluklar sana.

adam mutlu değilmiş sorunları varmış bik bik bik
hamileyken karnında bebeğiyle kadın ne olacak napıcam diye ne kadar üzülmüştür kimbilir
parayla pulla alakası yok
papa pul bir bebeği yetiştirmek için yetmiyor
o adam akşam evine gitmiyor bebeği görmüyor
gidip gördüğü ise bir bebeği yetiştirip baba sevgisinden mahrum kalmasını engellemiyor
sen şimdi evleneceğiz diye mutlusunya o bebekte hiçbişeyden habersiz babasız
10 aylık oğlum babasının sesini duyunca çığlık atıyor eşimin yanından ayrılmıyor özlüyor zil çalınca kapıya koşar gibi emekliyor
daha 1 aylıkken babasının sesine tepki verirdi
çünkü daha anne karnındayken anne ve babasının sesini duyar ve diğerlerinden ayırt eder
şimdi bunları anlayamazsın ama sende hamile kalırsan anlarsın ne demek olduğunu ve elinden geleni yaparsın bebeğin babasız kalmasın diye
mutsuzluğu mutluluğa çevirmek için yapmayacağın kalmaz
heleki hamileyken anlarsan eşin seni bırakacak bak o zaman neler oluyo sana
o adam kolay ayrılsada eşi kolay ayrılamamıştır
sen evleneceğiz desende pek güvenme bebeğiyle ortada bırakabiliyosa eşini senide bırakabilir evliyken bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…