- Konu Sahibi pink_prenses
-
...........Siz kime beddu ettinizde basiniza bunlar geldi o zaman
sordum onuda sordum tabiki çünkü banada saçma geldi duyduğum şey boşanana kadar eşim beni istediği zaman onun gözü dışarı kaymasın diye ona yetmek zorundaydım dedi...
silahla değil akrabadır aile evlen der yaş küçük olur iyi derler evlenirler alışırlar mutlu olurlar sanarlar ama öyle olmaz ... yaşamayan bilemez ben o yüsden yorumdan kaçınıyorum allah hiçkimseye yaşatmasın çok acı bir şey ama kınamıyorumda ...beşer şaşar...
herkesin günahı vebali kendine evlilik mevzularında yorum yapmayı sevmem ama bir arkadaşımdan bi örnek vermek istedim 4 aylık çocuğa istinaden arkadaşım aile zoruyla teyzesinin kızıyla evlendirilmişti evlendiği gündendir bir türlü eşine alışamamış mutlu olamamış birisi 2 çocuğu vardı neden dedim neden iki çocuk hadi birini anladım aileyi düzeltmek için akraba baskısı madem mutsuzdun neden 2. dedim bir çocuğun huzursuz ortamda yetişmesinden keyifmi alıyordunuz dedim aldığım cevap ise eşine tüplerimi bağlatmış ne tam bilmiyorum o şekilde hamileliği engellemişler ama kadın kendi annesinin gazıyla bi çocuk daha yap aranız dizelir gazıyla arkadaşımdan habersiz gidiyo çıkarttırıyor hamile kalıyor al sana ikinci bebek ve 3-4 ay olana kadar arkadaşıma söylemiyor bile ....ben bu örnekle sadece bakış açınızı değiştirmek istedim herşey burda yazılanlar gibi olmaya bilir uzaktan atıp tutmak tu kaka yapmak kolaydır rabbim zaten haklı haksızı bilir hesabımızda onadır...Peygamber efendimizin bir lafı vardır hiç bir kul kınadığını yaşamadan ölmez...o yüzden yorumlarınızda kendi yuvanızı evladınızı düşünerek dikkatli kelimeler seçin allah kimseye yaşatmasın...
Ben olayı öğrendikten kısa bir süre sonra evi terketmiş, aşağı yukarı bir ay içinde de boşanmışlar. Mahkeme cocuğun velayetini tamamen babaya vrmiş üstelik görmek için gün bile talep etmemiş nasıl bir aşksa.
Ben onun yerinde olsam; bu adam adam olsaydı Elmayra onu bırakmaz derdim. Salak balıklama atlamış, aylarca seni ben teselli edeyim demiş :) ahahahah
Sonuç ortada kaldı :)
Elmayra Biliyorum konuyla çok alakasız ama zaten bu konuya yapacak yorumum gerçekten yok!!
Bu konuyu okurken eski yazılarınızı okudum ve cok etkilendim diğer yazılarınızla beraber ama arada bir boşluk var ilk evlenmeden önce yaşadıklarınız ve anlattıklarınızdan çok etkilendim merakımı mazur görün lütfen amacım size tekrar hatırlatıp üzmek değil ama yazdıklarınız o kadar ilgilimi çekti ki merak uyandıran bır romanı okurken yarım kaldı gibi ve merak ettim sonrasında ne oldugunu mesaj sayım az oldugu için de özelden mesaj atamadım,başka bir yerde mi yazdınız sonradan yaşanılanları nerede okuyabilirim?
Tekrar tekrar merakımı mazur görün cevap yazmak istemezsenız de anlarım...
konu sahibinin pişkinliği öldürüyor beni
dilerim güzel Allahımdan,sevgiliniz inşallah o 2 çocukla gelir de hanyayı konyayı öğrenirsiniz
haklısın....
evet hep kadın sucludur zaten adamlarda hıc suc yok..yada aldatılan kadında hiç suç yok demi..neyse onlar benı suclu bulsun yerden yere vursun ama gordum kı medenı arkadaşta çokmuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?