Yani nasıl bir insansıniz burayı bulmuşsun konu acmistim aç bir şeyler oku ya da hiç mi içine kurt düşmüyor bir terslik var herkes en erken 21 bir günde adet oluyor ben 1 ayda 2 defa oluyorum düzensizliği hayra mi yoruyorsunuz cahil cahil tabirler yazık biraz kendinizi geliştirin yazdıklarınızı okurken fenalık geçirdimkızlar gecen ay ben adetime 11 gun kala adet oldum 4 gun ben normalde en fazla 3 gun ve seyrek kanamam olur neyse simdide adetim gecikiyor. etrafim diyor rahim cocuk istiyor . tabi ben öncede konu paylastm esimle cok sorun oldu cocugu isteyip istememekte kararsızım öyle hamile kalan varmı ??
Calimero Hangi konu biri beni aydinlatsin
Ne rahimmiş ne istediğini de biliyor.
Yakında senden ayrılıp ayrı eve de çıkar bu
Aaaa o konyu acanda behrim miymişHani günde 4 kez seks yapıyormuş kocası :)
Calimero Hangi konu biri beni aydinlatsin
kocası hergün hergün 3 4 kere Seks yapan hatta b8raksa sabaha kadar yapacak olan arkidiş vardiya!
napcam ben diodu
hee işte o bu
duzgun cumleler kurun meraktan soruyorum ki bilgi edinim diye cahil ne demek . ben merak ettigim bi konuyu sorup hakkında bilgi almak istiyorum. cahil kime denir soru sorana tepki verene denir .Yani nasıl bir insansıniz burayı bulmuşsun konu acmistim aç bir şeyler oku ya da hiç mi içine kurt düşmüyor bir terslik var herkes en erken 21 bir günde adet oluyor ben 1 ayda 2 defa oluyorum düzensizliği hayra mi yoruyorsunuz cahil cahil tabirler yazık biraz kendinizi geliştirin yazdıklarınızı okurken fenalık geçirdim
siz konularımı takip ediyorsaniz demiştim nikahm var bilmedigin konu hakkinda yorum yapma ayıpKocası dediği kişide imam nikahlısı yarın kapının önüne koysa bakalım kocası olduğunu ispat edebilecek mi
Etrafım rahim çocuk istiyor demek ne demek yaa. Allahım sana geliyorum. Böyle bir saçmalık mi olur.
Doktora git.tek diyeceğim bu sanaduzgun cumleler kurun meraktan soruyorum ki bilgi edinim diye cahil ne demek . ben merak ettigim bi konuyu sorup hakkında bilgi almak istiyorum. cahil kime denir soru sorana tepki verene denir .
Rahim çocuk istiyorDaha önce duymamıştım ...
yok her ay duzenli kontrol yapıyorum hicbir sorunum yok cok sukur . ilk kez adet döngum degisti tabi bende hamilelikle ilgili hicbir deneyimim yok o yuzden merak ettimRahim çocuk istemiyor sıkıntım var beni doktora götür diyor
hadi ya bakın varmış cok sagol canmOkuyanlara saçma gelecek ama böyle bir şey var,her bünyede değil ama bazı bünyelerde var.
Bunu bana bizzat doktor söyledi çünkü ben de bu şekilde hamile kalmıştım.
Belli bir zaman çocuk isteyen fakat hemen hamile kalamayan bayanlarda daha öncesinde adet düzensizliği yoksa ve bu dönemde adet düzensizliği başlamışsa bu gebelik öncesi işaretiymiş.
Benim döngüm 26 gün şeklindedir ve hamile kalmadan önceki 2 ay 19 ve 20. günlere kadar gerilemişti,sonra hamile olduğumu öğrendim.Korktum erken menapoz diye lakin tahlil test ne varsa yapıldı en son tahlile gittiğimde ise hamilesin dendi.
Yaşamadı maalesef ama böyle bir şey var yani.
yok her ay duzenli kontrol yapıyorum hicbir sorunum yok cok sukur . ilk kez adet döngum degisti tabi bende hamilelikle ilgili hicbir deneyimim yok o yuzden merak ettim
bak canm vafmış demekki neymiş hayatta imkansız diye birsey yok bazı bunyelerde oluyormuş direk tepki vermek yerine sizde ne oluyor ne bitiyor ona göre cavap verin en azından biraz bilgi edinirsinRahim çocuk mu istiyormuş? Ya millet ciddi ciddi çocukla kafayı bozmuş ha. Hastalık olsun, sorun olsun hiç başka bir şey akıllarına gelmiyor yani. Hmm.
Cehalet mutluluktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?