merak icindeyim

Korunsan da hamile mi kalınıyo yani anlamadım

Korunsan da hamile mi kalınıyo yani anlamadım

Yok hayır yanlış ifade etmiş olabilirim.
Ben belli bir müddet bebek sahibi olmayı çok istedim fakat olmuyordu,artık tedavi olmayı düşünmeye başlamıştım,stres,baskı vs çok yıpratıcı bir süreçti.Sonra iki ay üst üste çok erken hatta neredeyse 2 ay içinde 3 kez regl oldum.Stresten mi dedim acaba menapoz belirtisi mi dedim kurdum da kurdum sonra da sürpriz bir şekilde hamile kaldım.
Korunmama yok yani.

bu nasıl bir mantık ilk kez duydum isteyebiliyormuymuş

bak canm vafmış demekki neymiş hayatta imkansız diye birsey yok bazı bunyelerde oluyormuş direk tepki vermek yerine sizde ne oluyor ne bitiyor ona göre cavap verin en azından biraz bilgi edinirsin
Siz gerçek misiniz? Hala "demek ki varmış, bazı bünyelerde oluyormuş" diyorsunuz ya. Açın okuyun biraz. Ya da doktorlara gidin bakalım, bir Allah'ın kulu da çocuk isteyen rahim diye teşhis koyacak mı. Burada uydurma, cahil cahil şeyleri savunup adına da bilgi demeyin yaa. Komik oluyor.

sana cahil sacma geldiyse yorum atma sanki zorla yaptıriyorum .

Gebelik öncesi işaret başka, çocuk isteyen rahim başka. Çocuk isteyen rahim olmaz. Sizinki farklı bir durum.

o nasil sacma bir saptama oyle, demek sizin rahim o yolla iletisim kuruyor, valla benimki simdiye kadar hic konusmadi benle. Hanimlar icinde rahmiyle iletisime geceniniz var mi baska ?

o nasil sacma bir saptama oyle, demek sizin rahim o yolla iletisim kuruyor, valla benimki simdiye kadar hic konusmadi benle. Hanimlar icinde rahmiyle iletisime geceniniz var mi baska ?
vallahi canm bak olanlar var burdada yorum yapıldı benim ablamda öyle olmuş evet cok sacma tabi gercekten ama kalanlar var baska birsey de olabilir ama erken adet olanlar bi sonraki ayda olanlar varmş

Rahim çocuk mu istiyormuş ilk defa duydum acaba benim ki de ister mi

rahim çocuk mu istiyor

rahimin istediyse bir bildiği vardır

Asljnda buna rahim bebek istiyor denmiyir ama rahim kendini gebelige hazirliuor der eski kadinlarimiz..Normalde adetiniz duzenliyse ve birden boyle duzeni bozulursa rahim kendini gebelige hazirliuormus..

sana cahil sacma geldiyse yorum atma sanki zorla yaptıriyorum .
Zorla olduğundan değil, kendi istediğim için yorum yapıyorum zaten merak etme. Burada asılsız şeyleri kendin yutmuşsun, bari buradakilere yutturma, böyle şey mi olur, doktora görün diyoruz. Çoğu kişi aynı öneriyi vermiş. Sen daha hala burada gerçek dışı şeyler savunuyorsun. Saçma bulana da çemkiriyorsun. Madem böyle bir şey varmış, rahim çocuk istiyormuş, çocuk yap o zaman. Ne diyelim yani. Madem derdin belli, çözümün belli, buraya niye konu açıyorsun?
Şaka gibi konular açıp, tepki alınca çemkirmiyor musunuz bir de... Hey Allahım.

Asljnda buna rahim bebek istiyor denmiyir ama rahim kendini gebelige hazirliuor der eski kadinlarimiz..Normalde adetiniz duzenliyse ve birden boyle duzeni bozulursa rahim kendini gebelige hazirliuormus..
evet yanlıs telafuz ettim cumleyi herhalde benimki hep 28 ilk kez böyle birşey yasadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…