- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
Okuyanlara saçma gelecek ama böyle bir şey var,her bünyede değil ama bazı bünyelerde var.
Bunu bana bizzat doktor söyledi çünkü ben de bu şekilde hamile kalmıştım.
Belli bir zaman çocuk isteyen fakat hemen hamile kalamayan bayanlarda daha öncesinde adet düzensizliği yoksa ve bu dönemde adet düzensizliği başlamışsa bu gebelik öncesi işaretiymiş.
Benim döngüm 26 gün şeklindedir ve hamile kalmadan önceki 2 ay 19 ve 20. günlere kadar gerilemişti,sonra hamile olduğumu öğrendim.Korktum erken menapoz diye lakin tahlil test ne varsa yapıldı en son tahlile gittiğimde ise hamilesin dendi.
Yaşamadı maalesef ama böyle bir şey var yani.
yok smear 1 senede bir canım kadın dogumcuya gidiom akıntılarımi kontrol ediyorum ben cok pinpirikli bir insanımSmear da kendin mi alıyorsun?
bak canm vafmış demekki neymiş hayatta imkansız diye birsey yok bazı bunyelerde oluyormuş direk tepki vermek yerine sizde ne oluyor ne bitiyor ona göre cavap verin en azından biraz bilgi edinirsin
yok smear 1 senede bir canım kadın dogumcuya gidiom akıntılarımi kontrol ediyorum ben cok pinpirikli bir insanım
Korunsan da hamile mi kalınıyo yani anlamadım
bu nasıl bir mantık ilk kez duydum isteyebiliyormuymuşkızlar gecen ay ben adetime 11 gun kala adet oldum 4 gun ben normalde en fazla 3 gun ve seyrek kanamam olur neyse simdide adetim gecikiyor. etrafim diyor rahim cocuk istiyor . tabi ben öncede konu paylastm esimle cok sorun oldu cocugu isteyip istememekte kararsızım öyle hamile kalan varmı ??
Siz gerçek misiniz? Hala "demek ki varmış, bazı bünyelerde oluyormuş" diyorsunuz ya. Açın okuyun biraz. Ya da doktorlara gidin bakalım, bir Allah'ın kulu da çocuk isteyen rahim diye teşhis koyacak mı. Burada uydurma, cahil cahil şeyleri savunup adına da bilgi demeyin yaa. Komik oluyor.bak canm vafmış demekki neymiş hayatta imkansız diye birsey yok bazı bunyelerde oluyormuş direk tepki vermek yerine sizde ne oluyor ne bitiyor ona göre cavap verin en azından biraz bilgi edinirsin
sen niye böyle konusuyorsun zoruna mı gitti konu sacmami geldi direk saldırarak neyi kazanacaksın . bir sorun mu var ?E doğur o zaman rahmin etraf herkes çocuk istiyo
sen niye böyle konusuyorsun zoruna mı gitti konu sacmami geldi direk saldırarak neyi kazanacaksın . bir sorun mu var ?
sana cahil sacma geldiyse yorum atma sanki zorla yaptıriyorum .Siz gerçek misiniz? Hala "demek ki varmış, bazı bünyelerde oluyormuş" diyorsunuz ya. Açın okuyun biraz. Ya da doktorlara gidin bakalım, bir Allah'ın kulu da çocuk isteyen rahim diye teşhis koyacak mı. Burada uydurma, cahil cahil şeyleri savunup adına da bilgi demeyin yaa. Komik oluyor.
sacma geldi diye bu kadar tavır alınman cok kırıcı .Konu saçma geldi
Gebelik öncesi işaret başka, çocuk isteyen rahim başka. Çocuk isteyen rahim olmaz. Sizinki farklı bir durum.Okuyanlara saçma gelecek ama böyle bir şey var,her bünyede değil ama bazı bünyelerde var.
Bunu bana bizzat doktor söyledi çünkü ben de bu şekilde hamile kalmıştım.
Belli bir zaman çocuk isteyen fakat hemen hamile kalamayan bayanlarda daha öncesinde adet düzensizliği yoksa ve bu dönemde adet düzensizliği başlamışsa bu gebelik öncesi işaretiymiş.
Benim döngüm 26 gün şeklindedir ve hamile kalmadan önceki 2 ay 19 ve 20. günlere kadar gerilemişti,sonra hamile olduğumu öğrendim.Korktum erken menapoz diye lakin tahlil test ne varsa yapıldı en son tahlile gittiğimde ise hamilesin dendi.
Yaşamadı maalesef ama böyle bir şey var yani.
kızlar gecen ay ben adetime 11 gun kala adet oldum 4 gun ben normalde en fazla 3 gun ve seyrek kanamam olur neyse simdide adetim gecikiyor. etrafim diyor rahim cocuk istiyor . tabi ben öncede konu paylastm esimle cok sorun oldu cocugu isteyip istememekte kararsızım öyle hamile kalan varmı ??
o nasil sacma bir saptama oyle, demek sizin rahim o yolla iletisim kuruyor, valla benimki simdiye kadar hic konusmadi benle. Hanimlar icinde rahmiyle iletisime geceniniz var mi baska ?
rahim çocuk mu istiyorkızlar gecen ay ben adetime 11 gun kala adet oldum 4 gun ben normalde en fazla 3 gun ve seyrek kanamam olur neyse simdide adetim gecikiyor. etrafim diyor rahim cocuk istiyor . tabi ben öncede konu paylastm esimle cok sorun oldu cocugu isteyip istememekte kararsızım öyle hamile kalan varmı ??
Zorla olduğundan değil, kendi istediğim için yorum yapıyorum zaten merak etme. Burada asılsız şeyleri kendin yutmuşsun, bari buradakilere yutturma, böyle şey mi olur, doktora görün diyoruz. Çoğu kişi aynı öneriyi vermiş. Sen daha hala burada gerçek dışı şeyler savunuyorsun. Saçma bulana da çemkiriyorsun. Madem böyle bir şey varmış, rahim çocuk istiyormuş, çocuk yap o zaman. Ne diyelim yani. Madem derdin belli, çözümün belli, buraya niye konu açıyorsun?sana cahil sacma geldiyse yorum atma sanki zorla yaptıriyorum .
evet yanlıs telafuz ettim cumleyi herhalde benimki hep 28 ilk kez böyle birşey yasadmAsljnda buna rahim bebek istiyor denmiyir ama rahim kendini gebelige hazirliuor der eski kadinlarimiz..Normalde adetiniz duzenliyse ve birden boyle duzeni bozulursa rahim kendini gebelige hazirliuormus..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?