peki neden . almanya turkiyeye yakin . caniniz skldi italyaya veya başka yerleri girme sansinx var uygun fiyata. burdan tr ve avrupa pahali malesefBen almanyadayim. İtalyada yaşamak var polonyada yaşamak var... veya luxemburgda yaşamak var.
Her ülkenin artisi eksisi var. Ben almanyada standartın bir tik üstünde yaşıyorum. Ama bende kara kara geleceğimi düşünüyorum.
Ülkeler arasi kiyaslar bence doğru değil.
Not: secme imkanim olmuş olsaydi canada derdim.
belçika aklimdaydi hep italya ekonomi kötüTürkiyeye dönmem ben olsam. ki aileme vatanıma cok düşkün duygusal biriyimdir buna rağmen dönmem.Türkiye'ye yıllık izinlerinde gelirsin emekli olunca da tamamen dönersin zaten.ben kanada diyorum.avrupa ülkelerinin hepsi dahil mi?dahilse finlandiya norveç italya olabilir.
is imkanları nasıl avrupadaBu liste karar vermenize belki bi nebzi yardimcı olacaktir...
Ben sansimi avrupada yaşamakdan yana şeçtim. İyikide seçmişim. Avrupda kazanıp, Türkiyede çatır çatır yiyom
nasıl is güç yok trde. insanlar gayet güzel yasiyo. Instagram dan görüyorum valla milet yiyo geziyo evleri süper
kim o ne alakasi varHahahaha Hayalperest banın açılmayınca yeni üyelikle mi geldin?
Hayalperest "Türkiyeyi övmezse ölecek hastalığı"na yakalandığından kendisine akıl fikir için dua edelim :/
kim o ne alakasi var
Owww gene daldik konuya desene kekleniyoryz:) nerden anliyonuz bu uyeleri deyinde bizde yorulmayalim : (Hahahaha Hayalperest banın açılmayınca yeni üyelikle mi geldin?
Hayalperest "Türkiyeyi övmezse ölecek hastalığı"na yakalandığından kendisine akıl fikir için dua edelim :/
Owww gene daldik konuta desene kekleniyoryz:) nerden anliyonuz bu uyeleri deyinde bizde yorulmayalim : (
nasıl is güç yok trde. insanlar gayet güzel yasiyo. Instagram dan görüyorum valla milet yiyo geziyo evleri süper
Tam dicektim haber verelim kontrol etsinler madem. :)Belli direkt konuşma yapısından falan -ki o üyenin açtığı bütün konular böyleydi ben ABDde yaşıyorum Türkiye mükemmel ABD berbat falan madem bu kadar Türkiye fanısın Türkiyeye dön deniyordu cevap yok. O kadar çok konu açtı ki sanırım 100e dayanmıştır. Millet bıkınca üyeliğini iptal ettiler sanırım ama yeni üyelikle dönmüş gibi görünüyor. Yönetime bildirdim ben.
oralar çok uzak 20 saat yol .
Bi arkadasim vardi 2 aktarma yapiyodu Turkiyeye gelmek icin ve cok uzundu ya yol : ( sanirim 4 senede bir geliyolardi Turkiyeye : (Ben avustralya alayim ya da en yenisinden zellanda
Bir tek yol tutar diye korkuyorum
Bi arkadasim vardi 2 aktarma yapiyodu Turkiyeye gelmek icin ve cok uzundu ya yol : ( sanirim 4 senede bir geliyolardi Turkiyeye : (
Ben avustralya alayim ya da en yenisinden zellanda
Bir tek yol tutar diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?