Olabilir.. yolculuk seviyosan gene olurda ben gibi sevmiyosan 3 saatte ucaktan atlamak gelir icinden. Mumkun olsada isinlansak valla.Ya evet bana da yol kismi korkutucu geliyor. Akrabalar ailem vs herkes turkiyede, allah korusun acil bir durum olursa cikip gelmek mesele. O yuzden uzun sureli gidip yerlesmeyi dusunmem, ama bir kac yil denemek isterim.
ben hollanda diyorum
bulamadık hamili kart yakinimdir diyen bir dost
ispanya italya ekonomisi zayıf ülkeler ben istemem . tatil için evet . ben belcikayi merak ediyorum orda yaşayan varsa deneyimleri ni ve fransa ama fransa irkçıIspanya italya isvec finlandiya irlanda norvec buralarda yasamayi cok isterdim.haa dayanir miyim bilmiyorum ama bi yilligina gitme sansim olsaydi keske
Gercekten fake uyemisin? Niye ugrastiriyon milleti bacim: (kim o ne alakasi var
Olabilir.. yolculuk seviyosan gene olurda ben gibi sevmiyosan 3 saatte ucaktan atlamak gelir icinden. Mumkun olsada isinlansak valla.
nasıl is güç yok trde. insanlar gayet güzel yasiyo. Instagram dan görüyorum valla milet yiyo geziyo evleri süper
sağlık problem aynen burda da malesed acile gitsen saatlerce bekliyorsun. uzman doktora ulasmak güç. o yönden kötükendim ABD'ye yerleştim, henüz çok yeni ve çok mutluyum. ama benim vatandaşlığım zaten vardı ve okumaya geldim ben o yüzden çalışıp kazanma vs o konuda bir şey söyleyemem.
avrupanın tamamına yakınını gezdim. iki haftadan fazla süredir bir sağlık sorunum yüzünden isviçredeyim.
türkiyede de iyi bir sağlık hizmeti alıyordum ama şuan bulunduğum yer sağlık hizmeti konusunda bence dünyanın en iyi yeri olabilir. ABD de bile yoktu böyle bir sistem.
imkanım olsa ben avrupa seçerdim. ABD'den çok daha sistemli olduklarını düşünüyorum. benim için bir yerde yaşamak için belli kriterler var en başında refah seviyesi geliyor. daha sonra eğitim, ekonomi,sağlık hizmetleri olarak gidiyor. bunların hepsini düşününce bana abd uygundu ama mesleğim farklı olsaydı avrupa seçerdim.
Bi tanidik var ayarlariz bisiler
hayır değilimGercekten fake uyemisin? Niye ugrastiriyon milleti bacim: (
kendim ABD'ye yerleştim, henüz çok yeni ve çok mutluyum. ama benim vatandaşlığım zaten vardı ve okumaya geldim ben o yüzden çalışıp kazanma vs o konuda bir şey söyleyemem.
avrupanın tamamına yakınını gezdim. iki haftadan fazla süredir bir sağlık sorunum yüzünden isviçredeyim.
türkiyede de iyi bir sağlık hizmeti alıyordum ama şuan bulunduğum yer sağlık hizmeti konusunda bence dünyanın en iyi yeri olabilir. ABD de bile yoktu böyle bir sistem.
imkanım olsa ben avrupa seçerdim. ABD'den çok daha sistemli olduklarını düşünüyorum. benim için bir yerde yaşamak için belli kriterler var en başında refah seviyesi geliyor. daha sonra eğitim, ekonomi,sağlık hizmetleri olarak gidiyor. bunların hepsini düşününce bana abd uygundu ama mesleğim farklı olsaydı avrupa seçerdim.
geçmiş olsun sasy. nasıl oldun şimdi?
Gecmis olsunteşekkür ederiimm. beklediğimden daha iyiyim, yatıyorum öyle telefon bilgisayar takılmacası. 0 km beynim oldu
teşekkür ederiimm. beklediğimden daha iyiyim, yatıyorum öyle telefon bilgisayar takılmacası. 0 km beynim oldu
Hahahaha Hayalperest banın açılmayınca yeni üyelikle mi geldin?
Hayalperest "Türkiyeyi övmezse ölecek hastalığı"na yakalandığından kendisine akıl fikir için dua edelim :/
Tatilde isvicreden gelen akrabalarla muhabbet ediyoruz, adam diyor ki bak burda bir kahve 7 lira, biz bir kahveye 3 frank oduyoruz yani 18 lira, her sey pahali, e peki dayi sen kaç frank kazaniyorsun, 3000, ben kac frank kazaniyorum 500, simdi bidaha hesapla bakalim senin kahven mi pahali benim kahvem mi?
Ulkeler arasindaki gelir gider dengesi boyle sizde kahve 7 bizde 18 diye hesaplanmaz ki, bakarsin sen kazandigin parayla nasil bir hayat yasiyorsun, egitime, sagliga ne harciyorsun, karsiliginda aldigin hizmet ne kadar kaliteli, atiyorum ordaki ortalama bir ogretmenin yasam standartiyla burdakini kiyaslarsin, kalkip ordaki vasifsiz isciyle, burdaki unlu doktoru kiyaslarsan tabi ki objektif bir sonuc alamazsin.
Ekonomik durumunu cok da bilmiyorum ama bizimki gibi de değildir düze çıkar onlar çıkmasa da çıkaran olur.sanat, tarih, moda, lezzet... bakımından italya iyi bir fikir olabilir diye düşündüm. tabi bunlar yeterli kriterler değil.belçika aklimdaydi hep italya ekonomi kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?