- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi ulke bilmiyorum ama hepsi ayni degil. Evet et otomobil daha ucuz bu gercek. Sadece arkadasin Avrupada amerikada kazanip Turkiyede gel sade tatil yap gibi birsey cikardim yazisindan. 5 yildizli otelde guzel tatil yaparsin Turkiyede ama bunu bulundugun ulkeye gore hesap edeceksin. Kazandigin ulkede kac gun kalirsin oyle bi otelde. Ayni sekilde Turkiyeden Fasa tatile gitse Turkiyeden biri ayni sey cikar ortaya
Dönün dönün Turkiye cok guzel, bakmayin milletin agladigina herkesin Altinda son model arabasi, elinde ayfonu, arada spor olsun diye toplu tasima kullaniyoruz biz.
Siz orda 50-60 senelik evlerde oturuyormussunuz ya, biz bina 10 yasiini asinca hemen sifirina tasiniyoruz, zaten asgari ucretli bile kira oder gibi ev sahibi olabiliyor burda, pembe pembe doseyip instagrama atiyoruz.
Hava bedava, su bedava, valla memleketim gibisi yok, Avrupa'da, Amerika'da, Kanada'da surunen gurbetcilere aciyoruz, yazik size nasil zor kosullarda calisiyorsunuz 3 kurus icin![]()
Garip seyler soyledigimi soyleyip bana yazan sensin her seferinde:)Yine savunmak adina garip garip şeyler söylüyorsun. Evet Türkiyeye tatile gitmek o kadar ucuz değil çünkü işletmecilerde bilerek yurtdişindakiler için pahali yaptiriyor.
Yinede imkansiz pahali değil bizler için. Türkiyedekiler için tatil gittikçe pahalilaşiyor. Ben 2000 euroya gittiğim tatil, Türkiyedeki kişi 5000-6000 lira ödemek zorunda. Hatta burdada konular açiliyor, tatile gidemeklerini anlatiyorlar.
Onu birak, geçenlerde dünyaca ünlü bir mağzanin online fiyatlarini karşilaştirdim. Türkiyeden almak bana yari fiyatina geliyor. Anlatabildimmi?
Hiçbir ülke lüks yada cennet değildir. Her ülkede çalişman gerekir. Hiç bir sistem kusursuz değildir. Ancak artik Türkiyede asgari şeylerinde olmama konusu var. Et ve araba lüks şeyler değil, asgari şeylerdir.