çeyizin çok güzelmiş canım güzel günlerde kullanırsınız inş.bişe sorcam. kek desenli bi fincan gördüm takım mı o ve bir markanın mı acaba ? birde renkli kesme panosunu sorcaktım ?
amiiiiiiiiiiiiiin canım benim
ben markafoniden aldım canım ordaki tepe home kampanyasından bi fincan bi de altlığıyla akım olarak satılıyo
tepe home da da vardır heralde ben 4 takım aldım canım
renkli jesme panom cam canım kesme tahası yazınca aaaaaaaaaaaa ne güzelmiş dyip alayım dedim cam mış meğerse pizza servisi olarak da kullanabilirim diye düşünüyorm
anladım canım..çok tşk.ler.. tepe home a bakayım bende.. evet değilmi camda kesmek biraz gürültülü olabilirpizza altlığı olarakta ii fikir çok tatlı olacaktır.. renkli desenli cıvıltılı şeylerin hastasıyımda masa örtülerine bakıyordum şimdide kırmızı yuvarlaklı ve kuşlu çok şeker
sağol tatlım genel olarak mor almaya calıştım herşeyi bu kuşlar am mutfağımla uyumlu kahvalı takımıım da kırmızı puantiyeli hoş olacak gibi
istediğin şeyleri bulursun umarım
Merve bir şey sormak istiyorum maurerde 20 tl indirim kuponu geldi. bunu nasıl kullanabilirim u.s polonun bir pike takımını beğendim onu almayı düşünüyorum . .
polonun marka olarak kalitesini biliyorum ev tekstilinde nasıl bir fikriniz var mı? :)
bunlardan masa örtüsü diktirmeyi düşünüyorum kuşlu olana bittim diyebilirim
en kısa sürede kumaşçıya gitmem lazım sonra da anneciğime dikmesi için yağ çekmem lazııııııııııııım
siz nasıl buldunuz hangisi güzel?
Eki Görüntüle 480161 Eki Görüntüle 480162 Eki Görüntüle 480163
Eki Görüntüle 480164 Eki Görüntüle 480165
çook güzeller canım... yaa ben english home takımı aldım ama kullanışlı olurmu diye düşünüyorum şimdi leke falan tutarmı acaba :SS sordum faceden yetkili birini leke tutmayan gruplarımızın içinde değil dediler.. öyleyse eğer sadece süs için almış olacaz bi işe yaramıycak o zaman..
hadi ya ben leke tutar mı tutmaz mı diye hiç araştırmadım misafire dökme mi dicez o zaman :))))
üzüldüm şimdi
leke tumayan takımlaa değiştir canım fişi duryorsa eğer
ben kumaşçıya bi sorayım o zaman
aynen canım yaa düşünsene misafire sürekli müdahele ettiğimizivalla bende aldıktan sonra araştırdım türkün aklına sonradan gelir hesabı :)) bulaşık önlüğü falan kullanılmazki o zaman masa örtüsü american servisler vs vs kararsızım bakalım.. duruyor canım fişlerde bakalım artık naparım..
ay evet yaaaaaaaaaaaaa görünüşüne aldanıp alıyoruz sonra pişman oluyoruz ben iki tana masa örtüsü aldım baya uyguna gelmişti çeklerle 3 tl di
onları kullanıcam sonra uyumlu bi takım dikiririm dyorum anneme bence bi fişlere bak tatlım leke tutmayan seri varsa ondan al
faceden mesaj attım canım şimdi leke tutmayan grup varmı diye... yoksa iade etmeyi düşünüyorum araştırayım biraz daha da.. düşünsene onun ne bulaşık önlüğünü ne masa örtüsünü ne runnerlarını hiç biri kullanamayız yada bir kullanımlık olur.. bilmiyorum ki yıkanınca lekelerde kolay çıkarmı.. of yaa en ince ayrıntısına kadar düşünmekten sıkıldım.. oh valla erkeklerin işi rahat bu konuda :))
ne güzel ya bana da verseler yaaaaaaa kaç aydır üyeyim
şaka bi yana ben pamuk saten nevresimini aldım
çok güzeldi dokusu rengi falan ben çok beğendim
iyi bi marka olduğu için pikesinin de kötü olacağını sanmıyorum
sohbet bölümüne de sorabilirsin
bence aklında kalacağına değiştir ya da iade et gitsin
valla ya onların işi kolay hiç bişi yapmıyolar valla sıkıldım bitse de kurtulsam
artık evime gidip mobilya beyaz eşya bakmak istiyorum
nasıl kullanabilirim peki bu çeki?
umarım sana da gelir canım ya :)
aslında bir kaç marka ve model arasında kaldım ama gönlüm birine doğru kaydı gibi :)
mesajıma bi cevap gelsinde bakarım .. güzelmiş canım güle güle kullan...
canım sağda canlı sohbet yazıo ona tıkla ordan yardımcı oluyolar hiç kullanmadığımdan bilmiyorum inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?