- 1 Şubat 2015
- 853
- 428
- 333
- Konu Sahibi arabatavyki
-
Aynen bende onu düşünerek bende istemiyorum artık dedim şimdi artık hiç mesajlasmıycaz ve benim hep yazasım geliyo yaVallahi bende sevmiyorum mesajlaşmayı... Yani sürekli zırt pırt sıkılıyor insan...
insallah yasıkıldığınızda yazışacak bir arkadaş bulun bence hemen:)
yazmak isteyince ona yazın
bir süre sonra sizi merak edip sevgiliniz yazmaya başlayacak gibime geliyor
ama huylu huyundan geçmez kısabir süre öyle olur yine yani:)
Bende cok süphe duydum hatta daha dun söyledim ona sevmiyosun ayrıl falan diye seni cezalandırmak isterdim ama seviyorum o yüzden ayrılmıycam dedi.Yani aslında çokta trip atarım ona küçük şeylerden kavga çıkarırım istemesem de sevmese dayanamaz ayrılırdı zatenmesajlaşmayı sevmediğini anlayabildim ama sizi sevip sevmediğini anlayamadım !
Evde olduğunda konuşmaya çekiniyorCok gorunsunce de baska sorunlar ortaya cikiyo... Yok nerdeydin,kimleydin,niye soyle oldu niye boyle oldu. bence gerektigi zamanlar mesaj atin hatta yazmak yerine arayin
Bende cok süphe duydum hatta daha dun söyledim ona sevmiyosun ayrıl falan diye seni cezalandırmak isterdim ama seviyorum o yüzden ayrılmıycam dedi.Yani aslında çokta trip atarım ona küçük şeylerden kavga çıkarırım istemesem de sevmese dayanamaz ayrılırdı zatenYani ayrılma seçeneğini çok sundum önüne dünde dahi ama hiç birinde de ayrılmadı sevmiyorsa neden ayrılmasın
Yıllardır onun karşısına çıkan tek kız ben değilim.Benimde sevgi anlayışıma göre öyleydi sonra bunun kişilikle zevkle alakalı olduğunu anladım.Mesajdan sohbet değil de mesajı merak için kullanmak istiyor.Yorumunuz için çok teşekkürler iyi akşamlarayrılacak kişiye seçenek sunmaya gerek yoktur, ayrılmak isteyen kişi zaten ayrılır.. ama sevmeden ilişkisine devam eden çok insan var, "en kötü ilişki ilişkisizlikten iyidir", "başka birini bulana kadar bununla idare edeyim" fikrinde o kadar çok insan var ki.. tabi ki sevgiliniz için böyledir diyemem sadece acaba !? derim
derim çünkü ; benim sevgi anlayışıma göre seven insan mesaj yazmayı sevmiyorsa arar konuşur, bu kadar basit..
sevgiler..
Bu konuda tecrubeli oldugum icin soyluyorum yaEvde olduğunda konuşmaya çekiniyorAma aynen öyle mesajlarda yanlış anlaşılmalar falan da daha çok
Aynen öyle tesekkür ederim yorumunuz içinBu konuda tecrubeli oldugum icin soyluyorum bosver sıkma ozlesin biraz daha
Hem sende kendine vakit ayir
Çok iyi hicbir sorun yok yüz yüzeyken hatta ben ailesiyle tanıstım bazen onların evine gidiyorum ailesiyle oturuyoruz eve gitmemi istemiyor hicyüzyüze görüşmelerinizde ilgisi nasıl peki
İnsallah ya cok tesekkür ederim rahatlattınızBazı insanlar çok sevmiyor öyle zırt pırt mesajlaşmayı.örneğin ben en yakın arkadaşımla gün boyu mesajlaşırız cok severim kendisini herşeyimizi paylaşırız ama bazen gerçekten çok gereksiz oluyor.o Yüzden erkek arkadasım yazmadığı zaman Anlıyorum onu.insan yorgun oluyor,sinirli oluyor mesaj yazarken bazen istemedende olsa ruh halini karşıya yansıtıyorsun.hem hergün görüşmek insanı sıkıyor.o yazana kadar sende yazma inan nasıl özleyecek tahmin bile edemezsin
Sadece onunla mesajlasmak istiyorum bu kadar aslındaSiz mesajlasma bagimlisi olmussunuz. Karsi tarafi bunun icin suclamamalisiniz cunku mesajlasmak cok fazla bos zaman gerektirdigi icin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?