- 31 Mart 2014
- 193
- 49
- 43
- Konu Sahibi arabatavyki
-
Biz sadece mesajlasıyoruz evde oldugu zamanlar cok fazla evde kücük evde oldugunda mesajlasmaya cekiniyor rahat olamıyorBende mesajlaşma işini severdim,bizim ki sayesinde telde konuşmaya alıştım
Mesaj da 2 satır yazışcağımıza telefonda hem sesimizi duyuyoruz,hem daha rahat iletişim kuruyoruz diye sitem etmişti ki haklı da birazgün içinde mutlaka 2-3 kere telefonda sohbet ediyoruz.
Çünkü bizim mesajlaşmamız da yanlış anlaşılmalar oluyo tepkisini pek anlamıyorum bu sefer triplere giriyorum kendi kendime
Siz de durum sadece mesajlaşma mı,telefonda sohbet etmiyo musunuz ?
Haklısınız tesekkur ederim.Onu rahat bıraktım simdi ama ben rahat degilim boyle de napsam kurtulurum ki sizcesohbet amaçlı bir kaç saat boyunca konuşmak istiyorum sorun bu Erkekler gün içinde gerekmedikçe sohbet etmek için mesajlaşmaktan nefret ederler. Büyük çoğunluğu konuşmaktan yanadır, mesajlaşmak cidden sıkar erkeği.Bence sende suyuna git, bir erkek sıkılırsa eskisi gibi olması oldukça zorlaşıyor. Sıkılan erkek kadar zor birşey yok ilişkide..
Biz sadece mesajlasıyoruz evde oldugu zamanlar cok fazla evde kücük evde oldugunda mesajlasmaya cekiniyor rahat olamıyor
Hahahaha haklısınız tesekkür ederimSeven adam yazar eder arar ergenmi bu ne sizi svmiyo hibi sankim icini bilememde uzerine dusme yazma sende kendini bise sanmasin kostur pesinden agir ol bakalim nasil mesajlar atiyor zor ol zor
haklısınız ben nasıl kurtulucam bu mesaj atma isteginden orayı bi cozsemÇalışan bir insansa gerçekten hiç iyi olmuyor sürekli mesaj falan.
Dışarıda arkadaşlarlayken sürekli sevgilin mesaj yazıyor cevap bekliyor cevap gelmese trip atıyor bi yaştan sonra acayip geliyor insana..
Ben çok haksız bulmadım..
Haklısınız tesekkur ederim.Onu rahat bıraktım simdi ama ben rahat degilim boyle de napsam kurtulurum ki sizce
Cok haklısınız cok tesekkur ederimYapabileceğin tek şey kendi kendine telkin. Bu şekilde davranırsan onu kaybediceğini, kaybettikten sonra tekrar birlikte olmak için içinde bulunacağın o vahim halleri düşün..Bu çoğu zaman insanın kendini dizginlemek için iyi bir yöntemdir. Aslında sorununuz yok sadece mesajlaşmayı sevmiyor, sırf bunun için adam sıkılıp ayrılırsa düşünsene değermi? Bunların hepsini kafamda güzelce bir oturt bakalım.
Kavga cıkarma konusunda sorunluyum baya bende kabul ediyorum istemeden oluyor sonra özür diliyorum zaten.Mesajlasmak alıskanlık oldu artık en azından onunla mesajlasmak alıskanlık oldu zaten bende bundan kurtulmaya calısıyorum.Herkes sizin gibi değil maalesef bu konuda mesajlasmak bir sure sonra bagımlılık haline geliyorMesajlaşmak nedir yahu? Ergenler bile mesajlaşmıyorlar artık. Kaç yaşındasınız? Gerçi küçük şeylerden kavga çıkarıp trip attığınızı belirttiğinize göre yaşınızı sormama gerek bile yok aslında. Sohbet etmek istiyorsanız telefon edin, buluşun vs. Tamam buluşamazsanız bile telefonlaşın. Nedir o öyle mesajlaşmak? Liseli misiniz siz? Tabi sıkılır insan.
Merhaba.5 yıllık bir birlikteligimiz var.2 gunde 3 gunde bir bulusuyoruz.Aynı yerde oturuyoruz zaten ikimizde.Konussam da sevmiyor mesajlasmayı hic telefonu elinde tutmayı bile sevmiyor hak veriyorum ona bende ama alıskanlık oldu mesaj atmak simdi tutuyorum kendimi :sMerabalarr
Iliskiniz kac yillik?
Oncelikle benimde uzun bir iliskim var bende hoslanmam mesajlasmaktan surekli
Ama bu kotu bir boyut bence
Haftada bir mesaj ya da gun icerisinde sadece naptigini haber vermek falan.
Bir de gece uyumadan once mesaj atiyorsa o zaman daha tehlikeli diyorum
Bence bir konusun tabiki surekli mesajlasamazsiniz ama her gun gorusuyor musunuz?
Okuyorum.Haklısınız tesekkür ederimSıkılması, sevmemesi doğal.
Çalisiyo musun okuyo musun bilmiyorum ama mesajlasmak istedigine gore fazla mesgul degilsin .
Bence uğraşlar edin kendine böylelikle surekli mesaj atma isteğin olmaz.
Aynen bende onu düşünerek bende istemiyorum artık dedim şimdi artık hiç mesajlasmıycaz ve benim hep yazasım geliyo ya
Cogunuz biliyosunuzdur benim uzun süreli bir ilişkim var.Direkt konuya giricem başlarda hiç mesajlaşmazdık ilk çıktığımızda.Haftada bir.Ben atardım o atmazdı o atmayınca bende atmazdım.Ama çok isterdim konuşmayı.O zamanlar çok iyi hatırlıyorum arkadaşlarımdan birine sıkıldım artık demişti.Mesajlaşmıyoduk yani.Ben bunu duyunca yazdım artık konusalım falan diye.Sonra az az konuşmaya başladık.Ama ben hep mesajlaşmak istiyordum.Onuda alıştırdım zar zor konuşurdu benimle.Bir kaç ay böyle mesajlaştık biz baya ama o yine konuşmaya cok razı değildi.İlginç ki bir süre önce mesajlaşmıyoruz diye sıkılan da oydu.Neyse bana dedi ki telefonu elimde tutmak istemiyorum bağımlı olmak istemiyorum mesajlaşırken sıkılıyorum.Bende zorlada olsa çok mesajlaşmakta istesem çocukluk yapmıyım sıkmıyım falan diyerek ona 2 gündür istediğinde gidip kendi işlerini yapmasına falan müsade ediyodum.Yani ne zaman ben gidiyorum görüşürüz dese bende görüşürüz diyorum gelince konusuyorum.Bu yine bana bugün aynısını dedi mesajlaşmaktan sıkılıyorum diye.Bende artık yüzsüzlük olmasın tamam mesajlaşmayalım bende istemiyorum artık dedim sıcakkanlılıkla aslında gönlüm razı değil ama konuşmayalım dedim.Ya sonrada bu bozuldu.Tamam falan diyerek trip atmaya başladı.Şimdi de olgun düsünmüssün cok hosuma gitti dedi.Ben anlamadım bu cocugu gerçekten.Neyse simdi biz mesajlasmıycaz gün icinde hic ve ben her saniye yazmak istiyorum icim icimi yiyo napmalıyım lütfen tavsiye verinNot:Gün içinde de sıkılıyorum zaten sıkıntıdan da yazıyorum ona
Eklemeyi unutmuşum merak ettiğimde yazıcam dedi.Yaptığın şeyleri haber ver dedi.Ben bunun haricinde sohbet amaçlı bir kaç saat boyunca konuşmak istiyorum sorun bu
Merhaba.5 yıllık bir birlikteligimiz var.2 gunde 3 gunde bir bulusuyoruz.Aynı yerde oturuyoruz zaten ikimizde.Konussam da sevmiyor mesajlasmayı hic telefonu elinde tutmayı bile sevmiyor hak veriyorum ona bende ama alıskanlık oldu mesaj atmak simdi tutuyorum kendimi :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?