Mesajlaşma sorunu

Bende mesajlaşma işini severdim,bizim ki sayesinde telde konuşmaya alıştım
Mesaj da 2 satır yazışcağımıza telefonda hem sesimizi duyuyoruz,hem daha rahat iletişim kuruyoruz diye sitem etmişti ki haklı da biraz gün içinde mutlaka 2-3 kere telefonda sohbet ediyoruz.
Çünkü bizim mesajlaşmamız da yanlış anlaşılmalar oluyo tepkisini pek anlamıyorum bu sefer triplere giriyorum kendi kendime
Siz de durum sadece mesajlaşma mı,telefonda sohbet etmiyo musunuz ?

sohbet amaçlı bir kaç saat boyunca konuşmak istiyorum sorun bu Erkekler gün içinde gerekmedikçe sohbet etmek için mesajlaşmaktan nefret ederler. Büyük çoğunluğu konuşmaktan yanadır, mesajlaşmak cidden sıkar erkeği.Bence sende suyuna git, bir erkek sıkılırsa eskisi gibi olması oldukça zorlaşıyor. Sıkılan erkek kadar zor birşey yok ilişkide..

Biz sadece mesajlasıyoruz evde oldugu zamanlar cok fazla evde kücük evde oldugunda mesajlasmaya cekiniyor rahat olamıyor

Haklısınız tesekkur ederim.Onu rahat bıraktım simdi ama ben rahat degilim boyle de napsam kurtulurum ki sizce

Seven adam yazar eder arar ergenmi bu ne sizi svmiyo hibi sankim icini bilememde uzerine dusme yazma sende kendini bise sanmasin kostur pesinden agir ol bakalim nasil mesajlar atiyor zor ol zor

Çalışan bir insansa gerçekten hiç iyi olmuyor sürekli mesaj falan.
Dışarıda arkadaşlarlayken sürekli sevgilin mesaj yazıyor cevap bekliyor cevap gelmese trip atıyor bi yaştan sonra acayip geliyor insana..
Ben çok haksız bulmadım..

Seven adam yazar eder arar ergenmi bu ne sizi svmiyo hibi sankim icini bilememde uzerine dusme yazma sende kendini bise sanmasin kostur pesinden agir ol bakalim nasil mesajlar atiyor zor ol zor
Hahahaha haklısınız tesekkür ederim

haklısınız ben nasıl kurtulucam bu mesaj atma isteginden orayı bi cozsem

Haklısınız tesekkur ederim.Onu rahat bıraktım simdi ama ben rahat degilim boyle de napsam kurtulurum ki sizce

Yapabileceğin tek şey kendi kendine telkin. Bu şekilde davranırsan onu kaybediceğini, kaybettikten sonra tekrar birlikte olmak için içinde bulunacağın o vahim halleri düşün..Bu çoğu zaman insanın kendini dizginlemek için iyi bir yöntemdir. Aslında sorununuz yok sadece mesajlaşmayı sevmiyor, sırf bunun için adam sıkılıp ayrılırsa düşünsene değermi? Bunların hepsini kafamda güzelce bir oturt bakalım.

Cok haklısınız cok tesekkur ederim

Mesajlaşmak nedir yahu? Ergenler bile mesajlaşmıyorlar artık. Kaç yaşındasınız? Gerçi küçük şeylerden kavga çıkarıp trip attığınızı belirttiğinize göre yaşınızı sormama gerek bile yok aslında. Sohbet etmek istiyorsanız telefon edin, buluşun vs. Tamam buluşamazsanız bile telefonlaşın. Nedir o öyle mesajlaşmak? Liseli misiniz siz? Tabi sıkılır insan.

Sıkılması, sevmemesi doğal.
Çalisiyo musun okuyo musun bilmiyorum ama mesajlasmak istedigine gore fazla mesgul degilsin .
Bence uğraşlar edin kendine böylelikle surekli mesaj atma isteğin olmaz.

Merabalarr
Iliskiniz kac yillik?
Oncelikle benimde uzun bir iliskim var bende hoslanmam mesajlasmaktan surekli
Ama bu kotu bir boyut bence
Haftada bir mesaj ya da gun icerisinde sadece naptigini haber vermek falan.
Bir de gece uyumadan once mesaj atiyorsa o zaman daha tehlikeli diyorum
Bence bir konusun tabiki surekli mesajlasamazsiniz ama her gun gorusuyor musunuz?

Kavga cıkarma konusunda sorunluyum baya bende kabul ediyorum istemeden oluyor sonra özür diliyorum zaten.Mesajlasmak alıskanlık oldu artık en azından onunla mesajlasmak alıskanlık oldu zaten bende bundan kurtulmaya calısıyorum.Herkes sizin gibi değil maalesef bu konuda mesajlasmak bir sure sonra bagımlılık haline geliyor

Merhaba.5 yıllık bir birlikteligimiz var.2 gunde 3 gunde bir bulusuyoruz.Aynı yerde oturuyoruz zaten ikimizde.Konussam da sevmiyor mesajlasmayı hic telefonu elinde tutmayı bile sevmiyor hak veriyorum ona bende ama alıskanlık oldu mesaj atmak simdi tutuyorum kendimi :s

Sıkılması, sevmemesi doğal.
Çalisiyo musun okuyo musun bilmiyorum ama mesajlasmak istedigine gore fazla mesgul degilsin .
Bence uğraşlar edin kendine böylelikle surekli mesaj atma isteğin olmaz.
Okuyorum.Haklısınız tesekkür ederim

Aynen bende onu düşünerek bende istemiyorum artık dedim şimdi artık hiç mesajlasmıycaz ve benim hep yazasım geliyo ya

Canım çalışıyor musun sen merak ettim o çalışıyor mu, okuyor mu? Biz sevmiyoruz zaten pek vakitte olmuyor. Sesli mesaj bırakıyoruz hep whatsappdan. Valla sıkılıyor insan liseliler gibi ne öyle...
Kitap oku gel buraya yorum yaz canın yazma isterse. :) Yani onu böyle sıkarsan ters teer daha çok soğur biraz kendi haline bırak yazma o yazsın o zaman.

Abartmış o da kurallar koysun oldu olacak, mesajlaşma saatleri filan. Biraz tutarsızlık gördüm sevgilinizde, siz istediğinizde yazamayacaksanız ne anladım o işten valla yazmak istedikçe yazın, yarın öbürgün çok yazdın derse sen haber ver demiştin, yazmak için sormam da geremiyor sanırım'' der geçersin bence.

Yani acikcasi surekli tabiki mesajlasamazsiniz ama bu boyut bence fazla biraz ilgilenebilir gun icerisinde belki caniniz sikkin olabilir. O an konusmak istyebilirsiniz. Isi nedir cok mu mesgul birisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…