Mesajlaşma sorunu

Sen o yuzden mi bu aralar bize o kadar yaziyorsun sekerim? Ask olsun. Demek bizi kullaniyorsun

Konu sahibi arkadasim sana gelince de siz de mesajlasmayin arayin birbirinizi. Benim eşim de hayatta mesajlasmayi sevmez. Nisanliyken de oyleydi. Hep arardi yani...

valla hiç öyle tek bir kere bile yazmadım size bilgece inan ki:)
ben sizi seviyorum sizinle konuşmak hoşuma gidiyor

Tesekkür ederim

Benimki gün içinde haberleşmek için bile mesaj atmaz, ancak görüşeceğimiz zamanları planlarken kullanıyoruz telefonu Yada bazen iki üç günde bir çok nadir mesajlaşırız Bende çok rahatsızım bu durumdan, insan gerçekten merak edilmek, ilgi görmek istiyor.. Sevdiğine inanmasam asla katlanmazdım. Bundan emin olmak lazım

Aynen öyle bende mesajlasmak istememesini ilk ima ettiğinde katlanamazdım sevdiğine inanmasam.7-8 ay bütün gün yazmayı başardı ama buraya kadarmıs mesajlasmakta maalesef

aranızda ki yaş farkı çok mu yada açtığınız konularda ilerliye miyormusunuz ? iletişiminiz nasıl acaba konu mu bulamıyorsunuz işiniz zor valla şuan sevgilim yok ama günde 5 kişiden daha az insanla mesajlaşırsam sıkıntıdan patlarım

1 yaş büyük benden hatta 9 ay Konumuz da var hiç öyle bir sıkıntı yaşamadık.Kendisi telefonu elinde tutmak istemiyor nefret ediyor mesaj yazmaktan bende konusmak istiyorum

1 yaş büyük benden hatta 9 ay Konumuz da var hiç öyle bir sıkıntı yaşamadık.Kendisi telefonu elinde tutmak istemiyor nefret ediyor mesaj yazmaktan bende konusmak istiyorum

anladım canım ya kötüymüş ben de mesajlaşmayı yani telden mesajlaşmayı pek sevmem ama bilgisayardan kullanılan mesajlaşma programlarını kullanabilirsinir :)

Sevgiliniz biraz dengesiz sanırım. O mesajlaşmak istemesin, siz de "hayırrr olamazzzz mesajlaşalımmm senle konuşmadan aslaaaa yapamammmm!" diye peşinden koşun istiyor. O trip atmasının meali bu yani. Zaten ben mesajlaşmaktan sıkılırım, telefona bağımlı yaşamak istemem kasıntısı oldum olası garip gelmiştir. İletişiminizin yolu mesajlaşmaksa mesajlaşılır neyin derdi bu ? Ben gelemezdim yerinizde olsam böyle şeylere peh..

Aynen öyle bende mesajlasmak istememesini ilk ima ettiğinde katlanamazdım sevdiğine inanmasam.7-8 ay bütün gün yazmayı başardı ama buraya kadarmıs mesajlasmakta maalesef

7-8 ay sürekli yazdı mı Alıştırmış bir de o daha kötü
Bizim ilişkimiz başından beri böyleydi ne yazık ki ama hep bir oyalama söz konusu. Ben durumdan rahatsızlığımı belirttikçe "şu olduktan sonra sonra sana vakit ayırıcam", "az kaldı yakında düzelicek", "şu an çok yoğunum yazamıyorum" vs. gibi cevaplar alıyorum ne yapmak lazım bilemedim.. çare bulursanız bana da söyleyin

5 dk.da konuşulup halledilecek bir konu saatlerce yaz babam yaz bunun neresi güzel allah aşkına? Bence sen de bırak şu mesaj işini normale dön yani..

Bende baya sıktım onu zaten bu konuda aslında.Yani cidden de uzun bi süre mesajlasalım diye pesinden kosmus kadar oldum.En sonunda bende istemiyorum artık dedim basta öyle triplendi bozuldu sonradan guzel düsünmüssün falan dedi.Nereye kadar gidicek nolucak bende bilmiyorum

5 dk.da konuşulup halledilecek bir konu saatlerce yaz babam yaz bunun neresi güzel allah aşkına? Bence sen de bırak şu mesaj işini normale dön yani..
Orası öyle tabi bende hep konusmak istiyorum maalesef ki Peki ben nasıl kurtulucam bu durumdan

Son düzenleme:
Aynen öyle de bari basta mesajlasmadıgım zamanlar sıkıldım demeseymis banada su icicem bekle bile yazıyordu son dönemlerde bende artık bende konusmak istemiyorum dedim bakalım nolucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…