- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
- Konu Sahibi arabatavyki
-
Komple pakedi bitti net sms falan calisiyor simdi yapamadi
Whatsapptan konusuruz normalde ama simdi yazinca gormuyor diye smsten taciz ediyom
Heyyyy sevgiliyken cok fena iduk cokksenin eşin o artık bunlar daha yavuklu
Hahaha dur yapayimgizliden arayıp nefesini üfle
Aynen öyle yaptım bendemesajlaşmaktan hoşlanmıyor olabilir.
yazmayın sizde geri çekin kendinizi merak etsin biraz.
burda takılmak en iyisioff teli açmıyor bende eskisi gibi mesaj yazmak istemiyorum ama mesajlaşcak arkadaşım olsun isterdim.
wıyyyyyyy.peki buna ne diyorsun?
bir kere sevgiliyken kavga ediyorduk eski eşimle.
bana sadece "kul" yazdı
ne diyorsun sen dedim
"ben senin kulun kölen değilim" demekmiş
Kk olmasa esler sevgililer yandiki ne yandiburda takılmak en iyisi
bende sinyalden sonraki mesaja öyle mi yapsam acaba teli kapalı bi hayırlı cumalar diyemedikgizliden arayıp nefesini üfle
Onları bosverdikten sonra daha cok üstümüze düsüyorlar sankiBu erkeklerin hepsi aynı kizlar kendinizi uzmeyin yaa bosveriin kendi isinize bakin benimde bbaşımda var bir tane ayni
bende sinyalden sonraki mesaja öyle mi yapsam acaba teli kapalı bi hayırlı cumalar diyemedik
bende sinyalden sonraki mesaja öyle mi yapsam acaba teli kapalı bi hayırlı cumalar diyemedik
Gene ajanlik gene ajanlikkavgalı mısınız neden kapalı?
Gene ajanlik gene ajanlik
Bizim yan komsu ya cok benziyn kim kimle nerde ne zamandur bakayım çözeceğim hazır burdayken
genç kızların problem çözücülüğüne soyundum şu an
benide dahil edin bende çok meraklandımBizim yan komsu ya cok benziyn kim kimle nerde ne zaman
Hee cozemezsen bende el atam anca beraber kanca beraber
bana göre problm yokta tripli muayen gününde mi bilemiyeceğim sağı solu belli olmuyor günlük psikolojisinde ona ulaşamadan hangi kafayı yaşıyor bilemem cumaya gitçem diye kapamıştır en basiti eğer ulaşırsam açıklığa kavuşacak konukavgalı mısınız neden kapalı?
Kac asirdir cozulememis biz gayret edersek belkimm bir ihtimal ne kadar kalabalik olursak okadan iyiibenide dahil edin bende çok meraklandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?