Mesajlaşma sorunu

İlginç bir şekilde dün saat 12 de 1 de mesaj attı napıyosun diye gece 3te güzel seyler yazmıs normal de bile konusmayı kestigimizde böyle mesaj atmazdı hele 3te

hiç mesajlaşmazdık, Mesajlaşmıyoduk yani, ben hep mesajlaşmak istiyordum, Bir kaç ay böyle mesajlaştık biz, mesajlaşmıyoruz diye sıkılan da oydu, mesajlaşırken sıkılıyorum dedi, mesajlaşmakta istesem, bugün aynısını dedi mesajlaşmaktan sıkılıyorum diye, mesajlaşmayalım bende istemiyorum artık dedim.

Vallaha bu kelimeyi okumaktan gına geldiiiiii
Sevmiyorsa zorla sevdiremezsin!
Ya mesajlaşmadan bu ilişki yürüyecek ya da yürümeyip ölecek (ilişki) yani biteceekkk

Hahahahaha haklısınız tesekkür ederim

Vala benim eşte msj. özürlü.Ne sevgiliyken ne de şimdi msjlaşmıyoruz.Haaa pardon 2 ay önce yurtdışına çıkmıştı.Gece msj.atmıştı. ''indim.''He he yanlış okumadınız tek indim yazıyordu.Ahada bu kadar özürlü.

Hahahaha daha kötüymüs bu

Yaşın küçük daha değil mi? :)
Ah ahh.

Bir yaştan sonra gerçekten sürekli mesajlaşmak külfet insana.
Çünkü tam bir işe kalkışıyorsun zırnk mesaj, aklın da orada kalıyor, ne yazmış ne etmiş vs.
Cevap versen muhabbet oluşuyor devamını getiremeyeceksin, cevap vermesen trip yiyorsun
Yani erkek arkadaşının acısını hissettim burdan

Şaka bir yana da yüz yüze görüşün, telefonlaşın ne bileyim, mesajdan daha güzeldir :)

peki buna ne diyorsun?

bir kere sevgiliyken kavga ediyorduk eski eşimle.

bana sadece "kul" yazdı

ne diyorsun sen dedim

"ben senin kulun kölen değilim" demekmiş

Aynen öyle cokta telefon bagımlılıgım yok tek onla konusmak istiyorum aslında

Ya butun gun mesajlasmayan sevgililer nasil oluyor ben hic anlamiyorum
Gunde uc kere aramakla nasil devam edebiliyorlar ben kafayi yerdim
Siz de istiyorsunuz normal olarak
Bence bu is sadece mesajlasmak istememek degildir
Bi seyler mi var acaba kaciyor gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…