- 1 Şubat 2015
- 853
- 428
- 333
- Konu Sahibi arabatavyki
-
Evde olduğunda konuşmaya çekiniyorAma aynen öyle mesajlarda yanlış anlaşılmalar falan da daha çok
benimkide aynıydı bak bitti bence biraz kendi haline bırak yazmak isterse yazsınAynen bende onu düşünerek bende istemiyorum artık dedim şimdi artık hiç mesajlasmıycaz ve benim hep yazasım geliyo ya
Aynen öyle simdiden kendisi yazmaya basladı boyle daha iyiymisbenimkide aynıydı bak bitti bence biraz kendi haline bırak yazmak isterse yazsın
yeter valla ben dayanamadım anladımki bunları kendi haline bırakacaksınAynen öyle simdiden kendisi yazmaya basladı boyle daha iyiymis
Aynen en iyisi vallayeter valla ben dayanamadım anladımki bunları kendi haline bırakacaksın
Hahahahahahiç mesajlaşmazdık, Mesajlaşmıyoduk yani, ben hep mesajlaşmak istiyordum, Bir kaç ay böyle mesajlaştık biz, mesajlaşmıyoruz diye sıkılan da oydu, mesajlaşırken sıkılıyorum dedi, mesajlaşmakta istesem, bugün aynısını dedi mesajlaşmaktan sıkılıyorum diye, mesajlaşmayalım bende istemiyorum artık dedim.
Vallaha bu kelimeyi okumaktan gına geldiiiiii
Sevmiyorsa zorla sevdiremezsin!
Ya mesajlaşmadan bu ilişki yürüyecek ya da yürümeyip ölecek (ilişki) yani biteceekkk
Hahahaha daha kötüymüs buVala benim eşte msj. özürlü.Ne sevgiliyken ne de şimdi msjlaşmıyoruz.Haaa pardon 2 ay önce yurtdışına çıkmıştı.Gece msj.atmıştı. ''indim.''He he yanlış okumadınız tek indim yazıyordu.Ahada bu kadar özürlü.
Bak beterin beteri varmış.Hahahaha daha kötüymüs bu
AynenBak beterin beteri varmış.
Otur haline şükret
Aynen arkadaşım.Daha kötüleri de var yani.Konu sahibesi huuuuuu bak ben öleyim o vakit.:))Bak beterin beteri varmış.
Otur haline şükret
Valla sükrettim suanda cok tesekkür ederimAynen arkadaşım.Daha kötüleri de var yani.Konu sahibesi huuuuuu bak ben öleyim o vakit.:))
Vala benim eşte msj. özürlü.Ne sevgiliyken ne de şimdi msjlaşmıyoruz.Haaa pardon 2 ay önce yurtdışına çıkmıştı.Gece msj.atmıştı. ''indim.''He he yanlış okumadınız tek indim yazıyordu.Ahada bu kadar özürlü.
Aynen öyle cokta telefon bagımlılıgım yok tek onla konusmak istiyorum aslındaYaşın küçük daha değil mi? :)
Ah ahh.
Bir yaştan sonra gerçekten sürekli mesajlaşmak külfet insana.
Çünkü tam bir işe kalkışıyorsun zırnk mesaj, aklın da orada kalıyor, ne yazmış ne etmiş vs.
Cevap versen muhabbet oluşuyor devamını getiremeyeceksin, cevap vermesen trip yiyorsun
Yani erkek arkadaşının acısını hissettim burdan
Şaka bir yana da yüz yüze görüşün, telefonlaşın ne bileyim, mesajdan daha güzeldir :)
Hahahaha yok yok sükrettim ben zaten artıkpeki buna ne diyorsun?
bir kere sevgiliyken kavga ediyorduk eski eşimle.
bana sadece "kul" yazdı
ne diyorsun sen dedim
"ben senin kulun kölen değilim" demekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?