Mevzu baya karisik !

Xperia hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla gelsin insallah

Ne bekliyordu ki ?

Adı üstünde " evli "

Evi , köyü , karısı var .
İlk buluşmada eve davet etme , koklaşmalar vs .
Üstelik onun orada noktalandığınıda zannetmiyorum ya her neyse
Ders olmuş , iyi olmuş .

Bu isin sonu neden hep ayni bitecekmis
Oyle bi kanun mu varmis
Belki bosanacakmis
Belki aradiklari aski bulacakmislar sonunda..
Ne bileyim ya karismasaydim keske
Ne olacaasa olaydi
Öfff evli erkeklere göz diken kadinlarda da hep ayni terane belki bosanacakmis aradigi aski bulacakmış bekarlarin köküne kıran girdi çünkü yedigi halta ne guzel kulp takmış

Ne yapmaya çalıştığı seni niye merak ettiriyor ki? Bunu arkadaşın düşünsün, evli adamla birşeyler yaşamayı göze alan biri için çok sıradan olaylar. Sizde adamı uyarana kadar arkafaşınızı uyarsaydınız ya. Ayrıca niye dahil oluyorsunuz ki, erişkin insanlar ne halt ederse etsin, arkadaşımda olsa bu tip bir ortamda asla bulunmazdım. Arkadaşıma açıklama yapmaya uğraşacağıma mesafemi koyardım.

Basta kafa buldugunu falan dusundum .
Yogun calisiyorum her gun gorusemiyoruz .
1 ay icinde kapilmis gitmis ..
Velhasili kelam bitmis oldu
Sayemde veya adamin kacisiyla .
Engelimi kaldirmadi
Bende gitmeyi dusunmuyorum
Yalniz kalinca ne demek istedigimi anlicaktir ..

Dondum dondum 1.5 sene oldu..

Konu sahibi her insan hata yapar falan demişsin de bir yerden sonra genişlik oluyor bu. Yarın bir gün eşin şu iğrençliği yapsa "insanoğlu hata yapar, hatasından dönmesini sağlamalıyım" mı diyeceksin? Yoksa tekmeyi basacak mısın?

Bu hata değil rezillik kepazelik.. bunu hoş görmek de iyi niyet değil , fazlasıyla genişlik.

15 senelik arkadaşımla 17 yaşındaki öğrencisine duyduğu ilgi yüzünden arkadaşlığımı bitirdim. Rakı masası falan da Yok ortada. Pişman mıyım? Değilim! Defalarca uyardım , yapma etme dedim , açık açık itiraf edince de görüşmeyi kestim.

Hayatta bazı konularda sınırımız olmalı. Yoksa bu iş swingerlara , grup partilere gider. Gidenlerinki böyle böyle gidiyor işte. Eşli bir adamla düşüp kalkan bir kadına anlayış göstermek masumane değil.

erkek olmakla adam! olmak aynı şey değil

hırs yapmış arkadaşınızı ne koparsa kar zaten beklediği gibi de olmamış topuklamış gitmiş

arkadaşınız evli oldugunu duyar duymaz koşarak uzaklaşmalıydı

olacak olan olmuş geçmiş olsun

Bir ayda metres olarak mikanosa (yazılışını bile bilmiyorum) gitme hayalleri çok güldürdü.. Ah şeymacım sen ne yaptın bu ülkeye☺
Piti kareli masa ortusunu unutma lutfen
Seymanin bunlarla ilgisi olacagini dusunmuyorum

Sen niye hirslandin bilmiyorum ama ozele bi bak derim :)

Piti kareli masa ortusunu unutma lutfen
Seymanin bunlarla ilgisi olacagini dusunmuyorum
Sizinki tabii daha ucuz hayaller, şeymada para b.k gibi piti kare masa örtüsü hayali kurmaz tabiki..yok yok var sende bişeyler, arkadaşın değil sensin bunları yaşayan, her verdiğin geniş cvpta dahada şüpheleniyorum senden

Evde oturup ona buna klavyeden sallamayip erkeklerle calistigim icin
Bu isler beni cok sasirtmiyor biliyo musun?
Adamlar artik aksam eve gelirken iki ekmek sallayip gelen adamlar degil ...
Ha bu benim genisligimle alakaliysa bilemem tabi ..

Evde oturup ona buna klavyeden sallamayip erkeklerle calistigim icin
Bu isler beni cok sasirtmiyor biliyo musun?
Adamlar artik aksam eve gelirken iki ekmek sallayip gelen adamlar degil ...
Ha bu benim genisligimle alakaliysa bilemem tabi ..
Sizide anlıyorum, bozuk ortamlar, bozuk erkekler, bozuk arkadaşlar ve hiç bir şeye şaşırmayan sizinde metres olabilme ihtimaliniz beni şaşırtmıyor.. Konu sahibi sizsiniz adım gibi eminim.. Bu sallamaksa, sallamak.. Adınıza üzüldüm mikanos ve piti kareli örtü hayaller, hayatlar k.k da..

Mune bu alenen suclama bakar misin ?
Kadin resmen metres diyo bana ?!?!?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…