- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi witch hunt
-
Yahu arkadaşım evli barklı herifi eve atacak rakı sofrası kuracak , beni arayacak , ben de herşeyi bütün mide bulandırıcı ayrıntıları bildiğim halde gidip "selam millet , keyifler nasıl?" diye oturup sohbete başlayacak bir de "canım sen evliydin demi?" diye geniiiiiş geniiiş adama sorcam!!!! Yok artık yani!
Evli adamla düşüp kalkacak kadar zavallı olan arkadaşınızdan pek de bir farkınız
Öfff evli erkeklere göz diken kadinlarda da hep ayni terane belki bosanacakmis aradigi aski bulacakmış bekarlarin köküne kıran girdi çünkü yedigi halta ne guzel kulp takmışBu isin sonu neden hep ayni bitecekmis
Oyle bi kanun mu varmis
Belki bosanacakmis
Belki aradiklari aski bulacakmislar sonunda..
Ne bileyim ya karismasaydim keske
Ne olacaasa olaydi
Ne yapmaya çalıştığı seni niye merak ettiriyor ki? Bunu arkadaşın düşünsün, evli adamla birşeyler yaşamayı göze alan biri için çok sıradan olaylar. Sizde adamı uyarana kadar arkafaşınızı uyarsaydınız ya. Ayrıca niye dahil oluyorsunuz ki, erişkin insanlar ne halt ederse etsin, arkadaşımda olsa bu tip bir ortamda asla bulunmazdım. Arkadaşıma açıklama yapmaya uğraşacağıma mesafemi koyardım.
yahu senin lafından etkilenmemiş ki zaten..
bakmış arkadaşın bulaşık başıma dert olur karım duyar demiş kaçmış..
15 yıllık arkadaşın ilk tanıştığınız zeka yaşında kalmış.. sağlıklı ilişki kurabilme ihtimali yok zaten..
bu arada sen yurtdışında değilmiydin?
Sizinle aynı şekilde düşünüyorum, konu sahibi kendisi bence nabız yokluyor
Oooo sherlock hosgeldin
Piti kareli masa ortusunu unutma lutfenBir ayda metres olarak mikanosa (yazılışını bile bilmiyorum) gitme hayalleri çok güldürdü.. Ah şeymacım sen ne yaptın bu ülkeye☺
Dikkat çekmemek için de evli yazmış profiline.
Hoşbulduk tatlım.
Mercimeği fırına vermişsin hayırlı olsun ama elinde patlamış.
Ben olsam ben de bi arkadaşımın arkadaşı diye konu açardım.
Zeki kız.
Afferim.
Sizinki tabii daha ucuz hayaller, şeymada para b.k gibi piti kare masa örtüsü hayali kurmaz tabiki..yok yok var sende bişeyler, arkadaşın değil sensin bunları yaşayan, her verdiğin geniş cvpta dahada şüpheleniyorum sendenPiti kareli masa ortusunu unutma lutfen
Seymanin bunlarla ilgisi olacagini dusunmuyorum
Sizinki tabii daha ucuz hayaller, şeymada para b.k gibi piti kare masa örtüsü hayali kurmaz tabiki..yok yok var sende bişeyler, arkadaşın değil sensin bunları yaşayan, her verdiğin geniş cvpta dahada şüpheleniyorum senden
Sizide anlıyorum, bozuk ortamlar, bozuk erkekler, bozuk arkadaşlar ve hiç bir şeye şaşırmayan sizinde metres olabilme ihtimaliniz beni şaşırtmıyor.. Konu sahibi sizsiniz adım gibi eminim.. Bu sallamaksa, sallamak.. Adınıza üzüldüm mikanos ve piti kareli örtü hayaller, hayatlar k.k da..Evde oturup ona buna klavyeden sallamayip erkeklerle calistigim icin
Bu isler beni cok sasirtmiyor biliyo musun?
Adamlar artik aksam eve gelirken iki ekmek sallayip gelen adamlar degil ...
Ha bu benim genisligimle alakaliysa bilemem tabi ..
Sizide anlıyorum, bozuk ortamlar, bozuk erkekler, bozuk arkadaşlar ve hiç bir şeye şaşırmayan sizinde metres olabilme ihtimaliniz beni şaşırtmıyor.. Konu sahibi sizsiniz adım gibi eminim.. Bu sallamaksa, sallamak.. Adınıza üzüldüm mikanos ve piti kareli örtü hayaller, hayatlar k.k da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?