Mevzuyu bana bağlama kaynana...

bence de sormamıştır,adamın işgüzarlığı sadece.

Aynısını yarın oğlun olduğunda gelininde sana yapsa nasıl olur? Etme bulma dünyası
Korkman gerek bugünün yarını da var Bence git mesafelide olsan .ölmezsin sonuçta sık, sık gitmezsin evlilik böyle işte sevmediklerin eşinin akrabalarınada tahammül göstermek

Bende onlar gibi davranırsam yapsınlar bende ayırmaya çalışırsam gelsin yüzüme tükürsün çok şükür biz böyle görmedik ben annemin nasıl bir kayınvalide olduğunu görüyorum her yönüyle dört dörtlük ona benzeyip vicdanımla hareket edeceğim inşallah.
Evliliğin bu derece sinirimi bozacağını bilsem gerçekten evlenmezdim en azından 30u falan beklerdim eşime rağmen ailesinden dolayı onunla evlenmezdim gerçekten midemi bulandırıyorlar.

Yuvayı yıkmaya sebep olmak tehlikeli ve huzur bozucu dertleri neymiş başka bir aday mı varmış ?böyle kötü niye
tli kaynanalarıda anlamış değilim bir huzur vermeyen benciller bazıları sadece yaşlanıyor ama olgun olamıyorlar var böyleler çocuğun hayatını alt üst eden tabi bu konuda haklısın

Güncelleme:Kimse bu tepkinin neye olduğuna anlam veremedi ne yaşanmış ki böyle kincisin dedi.Bu insanlar nikahınımız olmuşken düğüne beş gün varken kapımıza dayanıp ayrılmamızı istedi yetmedi kınada eşim diğer elimede bir çeyrek yaptı diye evlatlıktan reddettiler yabancı gibi gelip gittiler kınaya ve son bomba düğün günü arkabalarımız onların yüzünden kayboldu şehirde konvoyu bırakıp gittikleri için şehir dışında tuttuklar bir yerdi kuş uçmaz kervan geçmez biryer.Abim gidip bulup tek tek getirdi her arabayı o zamana düğün bitti.Kusura bakmayın demek şöyle dursun bir hoşgeldini bile çok gördüler herkese hangi birini anlatayım yapılan şey keşke sadece bana yapılsaydı emin olun eşimin hatrına tutardım herşey bana yapılmadı yani aileme akrabalarıma yapıldı herseferinde dinliyorum herkes ağzına geleni söylüyor eşime insan gibi insan derken ailesi beş para etmez yorumu gerçekten beni çok yordu.Ne hakları vardı bana bunu yaşatmaya benim kınam düğünüm birkez oluyordu
İnsan gibi davranamak bu kadar zor muydu?Biz niye güler yüz gösterdik herkese enayi miydik o günleri hatırlamak bile istemiyorum.Ne benim ne ailemin ne akrabalarımın tek kusuru yoktur çünkü onlar en güzel günler kimse sorun çıkarmamaya dikkat eder o kadar düğün gördük geçirdik tabiki sorunları olanlar oluyordu ama gelen misafire güler yüzü bile çok görüp bir hoşgeldini esirgeyen onlardı umarım artık bana hak verirsiniz...

Bende öyleyim kaynanamın adını duyunca bile sinir oluyorum :/ tek ben değilmişim.

Arkadaşlar niye üstüne gidiyorsunuz ki yazık neler yaşadı acaba kendimden bildiğim için ,hamile kaldigimda aldir demişlerdi daha neler neler acıdım size

Ben görücü usulü evlendim gidip varsa diğer adayı oğluna alsaydı o zaman eşim insan ayıran beğenmemezlik yapan biri değildi herşey olmuş bitmiş eşyam eve gitmiş merdivenlerden çıkıyorum ki bir bağırış bir çağırış dert ne bizim ayrılmamız birde apartmana rezil etmeye çalıştılar

Peki arkadaşım neden düğünden 5 gun evvel kapına dayanıp ayırmaya çalıştılar?
Bayramda yapmadığım bir fincan için benden gelin olmazmış ne kaynatama nede kaynanama bakmamıştım evet o hareketlerden sonra bakmam herkes insan olmasını bilecek.

Bayramda yapmadığım bir fincan için benden gelin olmazmış ne kaynatama nede kaynanama bakmamıştım evet o hareketlerden sonra bakmam herkes insan olmasını bilecek.
Hâlâ var mi ya :))) ben oturdugun yerlerden kalkmıyorum canım isterse yardım ediyorum o kadar. Insanların kendi eli kolu var. Elden ayaktan düşmemişler. Sürekli bi hizmet ettirme düşüncesi tuhaf

Daha beteri olanda vardır en büyük dert bende demiyorum ama bu derece terbiyesizliğe ilkkez şahit oldum.

Hâlâ var mi ya :))) ben oturdugun yerlerden kalkmıyorum canım isterse yardım ediyorum o kadar. Insanların kendi eli kolu var. Elden ayaktan düşmemişler. Sürekli bi hizmet ettirme düşüncesi tuhaf
Bayramdan sonra düğünümüz olmuştu aileme gelmişlerdi bayram görmesine ama ne gelme mezarlıkta karşılaştık çıktı gidiyorlar eşim dedi nereye teyzesini görmeyeymiş bu teyze aynı zamanda düğünden önce gelip pislik çıkaran kişi ayrılın diye o kaynanamda yanında kedi eşim dedi biz bayram için geleceğiz tamam dedi gittiler eve eşimle evden içeri girdik bu bayram için birşey yapmadım dedi resmen ayakta şeker tuttu bizi evden çıkardılar baktık yine koşa koşa arabaya gidiyorlar eşim dedi nereye yine teyzeye gidiyorlarmış eşim dedi ailesini görmeye gitmeyecek miyiz biraz düşünüp tamam dediler gönülsüz geldiler bende annem usulca kahve yap demesine rağmen gerek yok dedim bunları gördükten sonra şeker tuttum gittiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…