- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
- 773
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
bence de sormamıştır,adamın işgüzarlığı sadece.belki kayınvalideniz sormadı bile ,"nasıl "diye de ,eşiniz aranızı bulmak için ,"annem de seni sordu "dedi,olamaz mı?
bence büyük ihtimal öyledir.onun da sizi sevdiğini düşünmüyorum,hisler karşılıklıdır.
konu sahibi ergen misiniz ? yaş kaç ?Hiç aramadığım kaynanamı arayıp beni sormayıp unutmasını söylesem bunu yapar mı acaba?
keske be gülüm keske unutabilseHiç aramadığım kaynanamı arayıp beni sormayıp unutmasını söylesem bunu yapar mı acaba?
Bende onlar gibi davranırsam yapsınlar bende ayırmaya çalışırsam gelsin yüzüme tükürsün çok şükür biz böyle görmedik ben annemin nasıl bir kayınvalide olduğunu görüyorum her yönüyle dört dörtlük ona benzeyip vicdanımla hareket edeceğim inşallah.Aynısını yarın oğlun olduğunda gelininde sana yapsa nasıl olur? Etme bulma dünyası
Korkman gerek bugünün yarını da var Bence git mesafelide olsan .ölmezsin sonuçta sık, sık gitmezsin evlilik böyle işte sevmediklerin eşinin akrabalarınada tahammül göstermek
Yaşım 25 ve evlilik için çok erken iş çoookkonu sahibi ergen misiniz ? yaş kaç ?
Ben görücü usulü evlendim gidip varsa diğer adayı oğluna alsaydı o zaman eşim insan ayıran beğenmemezlik yapan biri değildi herşey olmuş bitmiş eşyam eve gitmiş merdivenlerden çıkıyorum ki bir bağırış bir çağırış dert ne bizim ayrılmamız birde apartmana rezil etmeye çalıştılarYuvayı yıkmaya sebep olmak tehlikeli ve huzur bozucu dertleri neymiş başka bir aday mı varmış ?böyle kötü niye
tli kaynanalarıda anlamış değilim bir huzur vermeyen benciller bazıları sadece yaşlanıyor ama olgun olamıyorlar var böyleler çocuğun hayatını alt üst eden tabi bu konuda haklısın
Bayramda yapmadığım bir fincan için benden gelin olmazmış ne kaynatama nede kaynanama bakmamıştım evet o hareketlerden sonra bakmam herkes insan olmasını bilecek.Peki arkadaşım neden düğünden 5 gun evvel kapına dayanıp ayırmaya çalıştılar?
Hâlâ var mi ya :))) ben oturdugun yerlerden kalkmıyorum canım isterse yardım ediyorum o kadar. Insanların kendi eli kolu var. Elden ayaktan düşmemişler. Sürekli bi hizmet ettirme düşüncesi tuhafBayramda yapmadığım bir fincan için benden gelin olmazmış ne kaynatama nede kaynanama bakmamıştım evet o hareketlerden sonra bakmam herkes insan olmasını bilecek.
Daha beteri olanda vardır en büyük dert bende demiyorum ama bu derece terbiyesizliğe ilkkez şahit oldum.Bende öyleyim kaynanamın adını duyunca bile sinir oluyorum :/ tek ben değilmişim.
Arkadaşlar niye üstüne gidiyorsunuz ki yazık neler yaşadı acaba kendimden bildiğim için,hamile kaldigimda aldir demişlerdi daha neler neler acıdım size
Daha beteri olanda vardır en büyük dert bende demiyorum ama bu derece terbiyesizliğe ilkkez şahit oldum.
Bayramdan sonra düğünümüz olmuştu aileme gelmişlerdi bayram görmesine ama ne gelme mezarlıkta karşılaştık çıktı gidiyorlar eşim dedi nereye teyzesini görmeyeymiş bu teyze aynı zamanda düğünden önce gelip pislik çıkaran kişi ayrılın diye o kaynanamda yanında kedi eşim dedi biz bayram için geleceğiz tamam dedi gittiler eve eşimle evden içeri girdik bu bayram için birşey yapmadım dedi resmen ayakta şeker tuttu bizi evden çıkardılar baktık yine koşa koşa arabaya gidiyorlar eşim dedi nereye yine teyzeye gidiyorlarmış eşim dedi ailesini görmeye gitmeyecek miyiz biraz düşünüp tamam dediler gönülsüz geldiler bende annem usulca kahve yap demesine rağmen gerek yok dedim bunları gördükten sonra şeker tuttum gittiler.Hâlâ var mi ya :))) ben oturdugun yerlerden kalkmıyorum canım isterse yardım ediyorum o kadar. Insanların kendi eli kolu var. Elden ayaktan düşmemişler. Sürekli bi hizmet ettirme düşüncesi tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?