- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Oldu iyi günler.
İyide sen onlardan uzak kalamıyosun. Hep bi sıçrama modundasın. Az relax ya kendini başka şeylere yönlendir.Çok şükür hakkını veriyorum bana insan gibi davranan değer veren iki yüzlülük yapmayıp enayi yerine koymayan insanlarla mutluyum çok şükür diğerleri benden uzak olsun.
Kalıyorum dört aydır yüzlerini görmedim çok şükürİyide sen onlardan uzak kalamıyosun. Hep bi sıçrama modundasın. Az relax ya kendini başka şeylere yönlendir.
Şuan kestiremiyorum tepkisini eşimi arayıp ağlayabilirde yüzyüze konuşmak için gelebilirdeBunlarin alayi yuzsuz arasanda bisey degimez
Yahu morsever kendi kendine gelin güvey olma. Bence eşinin yalnız gitmesinden gayet memnun laf olsun diye sormuştur ve senin şapşik saftirik kocanın sana diyeceğini bilip sinirlendirmek istemiştir.Şuan kestiremiyorum tepkisini eşimi arayıp ağlayabilirde yüzyüze konuşmak için gelebilirde
Beni önemsemediklerini yaptıkları birçok hareketle gösterdiler sağolsunlar kimse yemez bu saatten sonra sormasını sebebi kendini iyi göstermek o iyi ben kötü he öyle iyi olsun yinede sevmiyorum istemiyorum.Yahu morsever kendi kendine gelin güvey olma. Bence eşinin yalnız gitmesinden gayet memnun laf olsun diye sormuştur ve senin şapşik saftirik kocanın sana diyeceğini bilip sinirlendirmek istemiştir.
Sende oyuna gelip kendini çok önemsediklerini düşünüyorsun. O kadar.
Etme bulma dünyası kendisi kaynanasının yüzüne bakmış mı ki ben bakayım ona kaynanası ne yaptı acaba şükür ki oğlu onu biliyor kocasını koparttığı gibi ben koparmayın onları oğullarından çok meraklılarsa ayrılabilirimde yeter ki onları görmeyeyim lüzumu yok.Ya ben senin kaynanana çok üzülüyorum gerçekten Hayır insan nasıl bir nasıl hata yapardı sizinle cezalandirilir ki anlayamıyorum. Yani kadının sana bir şey yaptığı yok ama sen kadını kendine düşman olarak görüyorsun kafanda üretip üretip daha da bileniyorsun yazık gerçekten o kadına yazık.
Bence eltinizi sormanız yanlış sormasınız kaynınız mı küsecek yani.Ya çok anlam yüklemişin. Bnde elitimden nefret ederim ama kaynım gelince mecbur soruyorum . Oda hastada olsa kötüde olsa iyi der geçer yani ...
Bu kaynana ne yaptıki adını ağzına almasını istemiyorsun. Aranızda bi bağ var kocan onun annesi bnce bu kadar kinci olmayın sadece kendinize olur zararı kimseye deil.
Bi an kendi oğlumu düşündm büyücek evlenecek ve evlendiği kişi Benden bu kadar nefret edecek... çok üzülürdm galiba.
Haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorsan bu hatır sorma meselesini kapat.
.Bence eltinizi sormanız yanlış sormasınız kaynınız mı küsecek yani.
Nikahınımız olmuşken düğüne beş gün varken kapımıza dayanıp ayrılmamızı istedi yetmedi kınada eşim diğer elimede bir çeyrek yaptı diye evlatlıktan reddettiler yabancı gibi gelip gittiler kınaya düğüne düğün günü arkabalarımız onların yüzünden kayboldu şehirde konvoyu bırakıp gittikleri için şehir dışında tuttukları o dandik yere abim gidip bulup tek tek getirdi her arabayı o zamana düğün bitti kusura bakmayın demek şöyle dursun bir hoşgeldini bile çok gördüler herkese hangi birini anlatayım yapılan şey bana yapılmadı yani aileme akrabalarıma yapıldı herseferinde dinliyorum ne hakları vardı bana bunu yaşatmaya benim kınama düğünüm birkez oluyordu insan gibi davranamak bu kadar zor muydu biz niye güler yüz gösterdik herkese enayi miydik o günleri hatırlamak bile istemiyorum.
Benim sorma sebebim aramızda ne olursa olsn büyüklük bnde kalsın izlenimi vermek içn. Kaynananda oğluna bu amaçla soruyor olabilr. Sizn mevzu derinmiş . Bni aştıBence eltinizi sormanız yanlış sormasınız kaynınız mı küsecek yani.
Nikahınımız olmuşken düğüne beş gün varken kapımıza dayanıp ayrılmamızı istedi yetmedi kınada eşim diğer elimede bir çeyrek yaptı diye evlatlıktan reddettiler yabancı gibi gelip gittiler kınaya düğüne düğün günü arkabalarımız onların yüzünden kayboldu şehirde konvoyu bırakıp gittikleri için şehir dışında tuttukları o dandik yere abim gidip bulup tek tek getirdi her arabayı o zamana düğün bitti kusura bakmayın demek şöyle dursun bir hoşgeldini bile çok gördüler herkese hangi birini anlatayım yapılan şey bana yapılmadı yani aileme akrabalarıma yapıldı herseferinde dinliyorum ne hakları vardı bana bunu yaşatmaya benim kınama düğünüm birkez oluyordu insan gibi davranamak bu kadar zor muydu biz niye güler yüz gösterdik herkese enayi miydik o günleri hatırlamak bile istemiyorum.
Normalde değilim evet ama eşimin bana aileme olan davranışı beni susturdu onun hatrına sustum çok iyi biri çünkü .Ailem bile hala şaşar nasıl sustun birşey söylemedin derler.Bu gidişle tek dediğim sizin söyledikleriniz olacak sanırım anlamazlarsada yapacak hiçbirşey yok malesef.Onlar yaptı ben sustum demissin. Sen sana haksızlık yapıldığında susabilen biri değilsin bence içine attıkça nefretin büyüyor sanki. Söyle yaptiniz beni çok üzdünuz ayırmaya çalıştınız hatrimı sormayın de.
anneler her zaman haklıdır.kız annesi de ,erkek annesi deAna yüreği işte. Demek ki sezmiş birçok şeyi ve son anda da olsa bitirmek istemiş. Hayatta başaramadığı icin üzüldüğü tek şey budur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?