Mevzuyu bana bağlama kaynana...

Çok şükür hakkını veriyorum bana insan gibi davranan değer veren iki yüzlülük yapmayıp enayi yerine koymayan insanlarla mutluyum çok şükür diğerleri benden uzak olsun.
İyide sen onlardan uzak kalamıyosun. Hep bi sıçrama modundasın. Az relax ya kendini başka şeylere yönlendir.

Şuan kestiremiyorum tepkisini eşimi arayıp ağlayabilirde yüzyüze konuşmak için gelebilirde
Yahu morsever kendi kendine gelin güvey olma. Bence eşinin yalnız gitmesinden gayet memnun laf olsun diye sormuştur ve senin şapşik saftirik kocanın sana diyeceğini bilip sinirlendirmek istemiştir.
Sende oyuna gelip kendini çok önemsediklerini düşünüyorsun. O kadar.

Ya ben senin kaynanana çok üzülüyorum gerçekten Hayır insan nasıl bir nasıl hata yapardı sizinle cezalandirilir ki anlayamıyorum. Yani kadının sana bir şey yaptığı yok ama sen kadını kendine düşman olarak görüyorsun kafanda üretip üretip daha da bileniyorsun yazık gerçekten o kadına yazık.

Beni önemsemediklerini yaptıkları birçok hareketle gösterdiler sağolsunlar kimse yemez bu saatten sonra sormasını sebebi kendini iyi göstermek o iyi ben kötü he öyle iyi olsun yinede sevmiyorum istemiyorum.

Etme bulma dünyası kendisi kaynanasının yüzüne bakmış mı ki ben bakayım ona kaynanası ne yaptı acaba şükür ki oğlu onu biliyor kocasını koparttığı gibi ben koparmayın onları oğullarından çok meraklılarsa ayrılabilirimde yeter ki onları görmeyeyim lüzumu yok.

Ya çok anlam yüklemişin. Bnde elitimden nefret ederim ama kaynım gelince mecbur soruyorum . Oda hastada olsa kötüde olsa iyi der geçer yani ...
Bu kaynana ne yaptıki adını ağzına almasını istemiyorsun. Aranızda bi bağ var kocan onun annesi bnce bu kadar kinci olmayın sadece kendinize olur zararı kimseye deil.
Bi an kendi oğlumu düşündm büyücek evlenecek ve evlendiği kişi Benden bu kadar nefret edecek... çok üzülürdm galiba.
Haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorsan bu hatır sorma meselesini kapat.

Bence eltinizi sormanız yanlış sormasınız kaynınız mı küsecek yani.
Nikahınımız olmuşken düğüne beş gün varken kapımıza dayanıp ayrılmamızı istedi yetmedi kınada eşim diğer elimede bir çeyrek yaptı diye evlatlıktan reddettiler yabancı gibi gelip gittiler kınaya düğüne düğün günü arkabalarımız onların yüzünden kayboldu şehirde konvoyu bırakıp gittikleri için şehir dışında tuttukları o dandik yere abim gidip bulup tek tek getirdi her arabayı o zamana düğün bitti kusura bakmayın demek şöyle dursun bir hoşgeldini bile çok gördüler herkese hangi birini anlatayım yapılan şey bana yapılmadı yani aileme akrabalarıma yapıldı herseferinde dinliyorum ne hakları vardı bana bunu yaşatmaya benim kınama düğünüm birkez oluyordu insan gibi davranamak bu kadar zor muydu biz niye güler yüz gösterdik herkese enayi miydik o günleri hatırlamak bile istemiyorum.

.

Benim sorma sebebim aramızda ne olursa olsn büyüklük bnde kalsın izlenimi vermek içn. Kaynananda oğluna bu amaçla soruyor olabilr. Sizn mevzu derinmiş . Bni aştı

Onlar yaptı ben sustum demissin. Sen sana haksızlık yapıldığında susabilen biri değilsin bence içine attıkça nefretin büyüyor sanki. Söyle yaptiniz beni çok üzdünuz ayırmaya çalıştınız hatrimı sormayın de.

Normalde değilim evet ama eşimin bana aileme olan davranışı beni susturdu onun hatrına sustum çok iyi biri çünkü .Ailem bile hala şaşar nasıl sustun birşey söylemedin derler.Bu gidişle tek dediğim sizin söyledikleriniz olacak sanırım anlamazlarsada yapacak hiçbirşey yok malesef.

Alt taraf 3 saniye suren bir muhabbet icin buraya konu aciyorsun.Kaostan ciddi halde besleniyorsun.Esim haftada bir gidiyor ailesine keske daha cok gitse derken bile ters psikolojidesin ,gitmiyor diye aslinda nasil seviniyorsun :) Seni sormalari da lafin gelisidir,kendine cok anlam yukleme..Esin de sinir oldugunu bildigi halde gelip bunu sana soyluyorsa ondada sıkıntı var.Boyle boyle yuvarlanip gjdiceksiniz be morsever ve sen yine suni gundem konularina sinir krizi gecirmeye devam ediceksin.Isin mi yok diyecegim de calisiyosundur heralde ama tek gundemin 4 aydir yuzunu gorup konusmadigin kayinvaliden.Kadinla ic hesaplasmani kocani onlardan tamamen koparana kadar devam ettirieceksin.Bunu da buraya yaziyorum.

Ablacım, canım. Millet neler neler yapiyor gelinine. Detaya girmeyeceğim benim ki de dahil. Bak inan senin tek problemin fazla boş vaktinin olmasi. Beden yorulmuyor. Her türlü zihin yorucu aktiviteye zaten karşısın. Kuruyor da kuruyorsun. Kuruyor da kuruyorsun. Ne kendine, ne topluma bir katkın var. Çalışmak zaten günah. ... (Mesela Peygamber Efendimiz'in(sav) eşi Hz. Hatice erkeklerle beraber ticaret yapıyordu ama siz uygun bulmuyorsaniz yapacak birsey yok).
Ya gerçekten ya keşke kendini dışarıdan bir görebilsen.
Ama bunca birbirinin benzeri konu sonrası, sen de yaşayıp öğrenenlerden olacaksın sanırım. Allah etrafındaki insanlara sabır versin.
Bir arkadaş vardı çayını cerezini alıp seni okuyan. Arkadaşım bana da bir bardak çay lütfen.
Konu kapanmadan ben de yerimi almış oldum.

Biz de cok sorunlar yasadik,esimin aileme gelip kalmasina musaade edilmedi,dugunde takilan takilarim(bilezik disinda) verilmedi bir ceyrek bile,kayinpeder her seyime karsiti laf etti,ogretmen olmama ragmen cahilsin orf adetleri bilmiyorsun diye hakaretler etti,daha yazin kaynimin 13 binliralik kredisini kapattik,yani bir suru olay ama sizin kadar nefretle bakmiyorum sizden soz edilmesi neden bu kadar rahatsiz etti sizi, anliyorum cok sorunlar yasamissinizdir eminim ama bu kadar nefret de iyi degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…