- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Şükür ki eşim zorlamıyor yoksa zulüm olurdu bana sen bilirsin diyor bende gitmiyorum.Bende aynı kendi ailemden görmediğini gördüm. Çok değişik insanlar en iyisini yapıyorsun gorusmeyerek.
O zaman iyi olmuş. Bende bastan yazınızı okuyunca olayı daha başka anladim ama işin rengi başkaymış. Geçmiş olsun. Hiç goruşmeyin en iyisiBayramdan sonra düğünümüz olmuştu aileme gelmişlerdi bayram görmesine ama ne gelme mezarlıkta karşılaştık çıktı gidiyorlar eşim dedi nereye teyzesini görmeyeymiş bu teyze aynı zamanda düğünden önce gelip pislik çıkaran kişi ayrılın diye o kaynanamda yanında kedi eşim dedi biz bayram için geleceğiz tamam dedi gittiler eve eşimle evden içeri girdik bu bayram için birşey yapmadım dedi resmen ayakta şeker tuttu bizi evden çıkardılar baktık yine koşa koşa arabaya gidiyorlar eşim dedi nereye yine teyzeye gidiyorlarmış eşim dedi ailesini görmeye gitmeyecek miyiz biraz düşünüp tamam dediler gönülsüz geldiler bende annem usulca kahve yap demesine rağmen gerek yok dedim bunları gördükten sonra şeker tuttum gittiler.
Yani bu kadar gönülsüz gel kırk zorla o kahvenin ne tadını alacaksın birde geldi kaynatam artist artist konuştu annemler tek laf etmedi niye huzursuzluk olmasın diye ama anlayan yok malesef.Konunun çok detayı var anlat anlat bitmez.O zaman iyi olmuş. Bende bastan yazınızı okuyunca olayı daha başka anladim ama işin rengi başkaymış. Geçmiş olsun. Hiç goruşmeyin en iyisi
Yani bu kadar gönülsüz gel kırk zorla o kahvenin ne tadını alacaksın birde geldi kaynatam artist artist konuştu annemler tek laf etmedi niye huzursuzluk olmasın diye ama anlayan yok malesef.Konunun çok detayı var anlat anlat bitmez.O zaman iyi olmuş. Bende bastan yazınızı okuyunca olayı daha başka anladim ama işin rengi başkaymış. Geçmiş olsun. Hiç goruşmeyin en iyisi
Ben senin olayini çözdüm galibaBayramdan sonra düğünümüz olmuştu aileme gelmişlerdi bayram görmesine ama ne gelme mezarlıkta karşılaştık çıktı gidiyorlar eşim dedi nereye teyzesini görmeyeymiş bu teyze aynı zamanda düğünden önce gelip pislik çıkaran kişi ayrılın diye o kaynanamda yanında kedi eşim dedi biz bayram için geleceğiz tamam dedi gittiler eve eşimle evden içeri girdik bu bayram için birşey yapmadım dedi resmen ayakta şeker tuttu bizi evden çıkardılar baktık yine koşa koşa arabaya gidiyorlar eşim dedi nereye yine teyzeye gidiyorlarmış eşim dedi ailesini görmeye gitmeyecek miyiz biraz düşünüp tamam dediler gönülsüz geldiler bende annem usulca kahve yap demesine rağmen gerek yok dedim bunları gördükten sonra şeker tuttum gittiler.
Kahvenin öncesindeki çıkardıkları birçok pislik var bahane o oldu ama çok sudan bir bahane kendilerine yakıştığı gibi davrandılar şimdide ben kendime yakışanı yapıyorum.Ben senin olayini çözdüm galiba
O kahveyi yapsaydin olaylar bu noktaya gelmeyecekti.
Bak bir fincan kahvenin kirk yil hatri var derler bosuna dememisler bunu canli ornegini gördüm.
E siz bayramdan sonra evlenmissiniz.
Olay bayramdan once olmus kv ve teyzenin sizi ayirma vukuatlari.
Onlar da kahve yapmamani baz alarak sana kafayi takmislardir ondan sonra da dugun boyunca ariza cikarmayi görev bilmisler
Yani sen bayram ziyaretinde kayinvalidegil seni takmadigi icin kinlenmişsin onlar size baylamlasmaya gelince de siz misiniz beni kaalr almayan dercesine kisasa kisas dusuncesiyle bir fincan kahve yapmayip şeker tutmussun.
Sonuc olarak eşitlenmissiniz. Onlat vurmuşsa sen öldürmüssün.
Şükür ki eşim zorlamıyor yoksa zulüm olurdu bana sen bilirsin diyor bende gitmiyorum.
Bu devirde herkes işine geleni anlıyor canım yaaa düğünden bir ay sonra kaynanam aramıştı bir hata mı ettim özür dileyeyim demişti hangisini saysaydım acaba diye düşündüm biran eşim yanımdaydı herkes ne yaptığını biliyor uzatmanın anlamı yok dedim bende gerçekten aileme akrabalarıma yaptıkları çok zoruma gitti böyle birşeye şahit olmadım böyle bir terbiyesizlik görmedim.İyi trip falan atmiyorsa boş ver hiç düşünüp kafanı yorma derim ben eşin arkandaysa. Bence zorlama gitmesi için ayrı kalması daha iyi onlardan gönül koyduğunuzu bilsinler ayıp ettiklerinin farkına varsinlar biraz gerizekalilar
Bu devirde herkes işine geleni anlıyor canım yaaa düğünden bir ay sonra kaynanam aramıştı bir hata mı ettim özür dileyeyim demişti hangisini saysaydım acaba diye düşündüm biran eşim yanımdaydı herkes ne yaptığını biliyor uzatmanın anlamı yok dedim bende gerçekten aileme akrabalarıma yaptıkları çok zoruma gitti böyle birşeye şahit olmadım böyle bir terbiyesizlik görmedim.
Anlayan anlar işte arayıp sormuyorum gitmiyorum gelmiyorum telefonlarına çıkmıyorum selam yollamıyorım eşimde net bilir ailesinden dolayı evlendiğimde için çok pişman olduğumu Allah herkesi vicdanlı merhametli düzgün insanlarla karşılaştırsın burada bana kızanlar içinde dua ediyorum ben yaşadım gördüm kimsenin güzel günü mahvolmasın.Ha
Hadi sana yapılsa bı nebze umursamazsin ama aile olunca farklı. Sen en iyisini yapıyorsun. Önceki konularını bilemem ama bu konuda sonuna kadar haklısin. İnsan bazen ismini duymayı geç aklına gelince bile delleniyor. Bı hatamı etkisizdeli mi ne soruyor bide. En güzel günün mahvolmuş daha ne yapacakalem kadın
Iyi de susmak bunun neresinde?Kahvenin öncesindeki çıkardıkları birçok pislik var bahane o oldu ama çok sudan bir bahane kendilerine yakıştığı gibi davrandılar şimdide ben kendime yakışanı yapıyorum.
Dedim zaten.Kayinvalidenizi aramak yerine Eşinize,
' annen beni sorduğunda, bunu gelip bana söyleme lütfen, annenle ilgili hicbir sey bilmek istemiyorum' deseniz ?
Neden kendimi mağdur göstereyim ya hemde burada ne alaka yani şöyle sustum gittiğim zaman hal hatır ötesi olmadı telefonumla oynadım ne birşey yedim nede içtim kalktım geldim ne kaşım gözüm oynadı ne göz devirdim vb. ayrıca onların yanında ağlamadım eşimle yolda giderken kendimi tutamadım ki ağlamasamda eşim üzüldüğümü farketti kimin ne yaptığı ortada kimin kime nasıl davrandığı ne şekilde olayların olduğu ortada eşimde bunun en büyük şahidi benim birşey dememe gerek yok ne nankör bir insan nede vurdumduymaz onlar beni üzmeye çalıştı ve üzdüler bende daha fazla üzülmemek için onlardan uzak duruyorum başka oyuncak bulsunlar kendilerine.Iyi de susmak bunun neresinde?
Surekli sustum susuyorum demissinbde hic de susmamissin.
Ille de dilimizden sözcüklerin cümlelerin sesli şekilde cikmasi gerekmiyor konusmak icin.
Susarak da cok sey anlatilir.
Örnegin
kahve yapmamak
Surat asmak
Aglamak
Kàş göz oynatma
El kol hareketi
Yüz cevirme
Göz devirme....
Say say bitmez
Kendini mağdur görüyorsun (gösteriyorsun) sanirim.
Ve bu mağduriyet silahini eşine doğrultmuşsun evliligin başindan beri
O zaman neden burda konu açıyorsun. Sana haklisin demeyenlerle tartışmak icin mi. Sadece benim düşündüğüm doğru kafasindaysan neden arayıp beni unut desem mi diye soruyorsun? Ara söyle beni unut de. Saplantili aşıklar gibisin seninle ilgilenilmedikce üzülüyorsun aşırı ilgi isteğin var fakat onlar bunu karşılamıyorlar çıldırıyorsun.Neden kendimi mağdur göstereyim ya hemde burada ne alaka yani şöyle sustum gittiğim zaman hal hatır ötesi olmadı telefonumla oynadım ne birşey yedim nede içtim kalktım geldim ne kaşım gözüm oynadı ne göz devirdim vb. ayrıca onların yanında ağlamadım eşimle yolda giderken kendimi tutamadım ki ağlamasamda eşim üzüldüğümü farketti kimin ne yaptığı ortada kimin kime nasıl davrandığı ne şekilde olayların olduğu ortada eşimde bunun en büyük şahidi benim birşey dememe gerek yok ne nankör bir insan nede vurdumduymaz onlar beni üzmeye çalıştı ve üzdüler bende daha fazla üzülmemek için onlardan uzak duruyorum başka oyuncak bulsunlar kendilerine.
Hahahaha onlardan mı ilgi istiyorum ben kaynanamın tepkisi ne olur diye sordum unuttunuz sanırım ilgi isteyen biri mutlu olur beni sormuş der ben beni sormasını bile istemiyorum.Çok şükür ailem gerekli ilgiyi sevgiyi vermiş bana hala veriyor eşim bile kaçkez dile getirmişti ne kadar yakınsınız mutlusunuz biz hiç böyle değildik diye.O zaman neden burda konu açıyorsun. Sana haklisin demeyenlerle tartışmak icin mi. Sadece benim düşündüğüm doğru kafasindaysan neden arayıp beni unut desem mi diye soruyorsun? Ara söyle beni unut de. Saplantili aşıklar gibisin seninle ilgilenilmedikce üzülüyorsun aşırı ilgi isteğin var fakat onlar bunu karşılamıyorlar çıldırıyorsun.
Ayrıca neden başkasına verdiğim yoruma cevap attınız iki hesabınız mı var:))yönetimin haberi olmasın aman.Bunu birkaç konumda farkettim de şikayet etmedim bazılarını bir hesap yetmiyor sanırım banlardan:)O zaman neden burda konu açıyorsun. Sana haklisin demeyenlerle tartışmak icin mi. Sadece benim düşündüğüm doğru kafasindaysan neden arayıp beni unut desem mi diye soruyorsun? Ara söyle beni unut de. Saplantili aşıklar gibisin seninle ilgilenilmedikce üzülüyorsun aşırı ilgi isteğin var fakat onlar bunu karşılamıyorlar çıldırıyorsun.
Arayıp beni bir unut kaynana demek istemissin ya. Sanıyorsun ki hep seni düşünüyor, kayinvalidene karsi, karsilik alamayan ama cirpinip duran sevgili tripleri var sende :)))Hahahaha onlardan mı ilgi istiyorum ben kaynanamın tepkisi ne olur diye sordum unuttunuz sanırım ilgi isteyen biri mutlu olur beni sormuş der ben beni sormasını bile istemiyorum.Çok şükür ailem gerekli ilgiyi sevgiyi vermiş bana hala veriyor eşim bile kaçkez dile getirmişti ne kadar yakınsınız mutlusunuz biz hiç böyle değildik diye.
Şikâyet et tatlım selam da söyle.Ayrıca neden başkasına verdiğim yoruma cevap attınız iki hesabınız mı var:))yönetimin haberi olmasın aman.Bunu birkaç konumda farkettim de şikayet etmedim bazılarını bir hesap yetmiyor sanırım banlardan:)
Valla hamile olmadığım halde eşime bebek var mı diye sormuş eşim yok deyince benden mi saklıyorsunuz demiş bence bayağı meraklardada benden yüz bulamıyor kıyamam.Arayıp beni bir unut kaynana demek istemissin ya. Sanıyorsun ki hep seni düşünüyor, kayinvalidene karsi, karsilik alamayan ama cirpinip duran sevgili tripleri var sende :)))
Unuttt unuttt unuttt beniiii
Hüznüm yaralar seni dayanamazsıığğğğnnnn
Unuttt unut beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?