Meyvenull'un Diyet Günlüğü

ben yıne arazıye gıdıyorum ve cok cok sınırlıyımmm ayyy delı olucam artıkk arazıye gıdıyorum demekten bıle yoruldumm bu nasıl ıs ya

slm kızlar yemeğimi yedim geldim bide makineye kek koydum aksam misafirliğe gidicem elim boş gitmiyeyim..

ayy bide hıckırık tuttu sormayınn

annam sonuclarını merakla bekliyorum sekercim .yeşil cay uzun zamandır içemiyorum malesefki yarın unutmazdam merkeze gidicem ordan alayım buraya benim içtiğimden gelmiyor ne yazıkkı diğerlerinide içemiyorum:26: menün güzel canım afiyet olsun..

minnosum hakkaten 2 haftadr ne cok arazi dedin sen:44:

bu benim diyetten daha insaflıymıs aradan biraz zaman geçsinde bunuda yapayım

prensescim aynı kıyafetlerlemi tartılıyosun buda önemli ama tartının pilleri zayıflamış olabilir digitalmiydi gerçi bilmiyom ama üzülme tatlım sen yarınki sonuca göre hareket edersin...

tartım dijital canım.olmazsa bir pil aldırayım.iç çamasırlarımla çıkıyorum tartıya.hep öle tartılırım

[ayy bide hıckırık tuttu sormayınn
[/COLOR][/B]

canım hıçkırık için sen kulaklarını tıka bir arkaşında sana 1 bardak su içirsin hemen geçer

ben yıne arazıye gıdıyorum ve cok cok sınırlıyımmm ayyy delı olucam artıkk arazıye gıdıyorum demekten bıle yoruldumm bu nasıl ıs ya

ay kıyamam minnoşum allah kolaylıklar versin tatlım...

misafirliğemi gitcen kıs neyli kek yaptın bakim...

canım tartı bugün çalışmıyodu hem sporum bitmedi yarınmış son günüm...pazartesi tartarız seni dedi antrenör...

al al canım yeşilçayı ihmal etme...saol tatlım...

anladım canım pil aldır o halde...bzzimkininde pilleri zayıflamıştı oluyo öyle...

iyi geceler kızlar...:80:

ay kimsecikler gelmemiş bugünn

ben yarın kursa başlıyorum kızlar haftada iki gün gitcem hazirana kadar hazirandan sonra haftada 4 güne çıkcak sınava yaklaştığımız için...yani akşama kadar kursta olcam için akşam eve gelince girerim artık o zaman görüşürüz...kendime harika bi program yaptım bol yürüyüşlü bol kilo kayıp hedefli...

ilk hedefim...bu cuma 63 olmak...

19 mayıstaki hedefim de...62 bunun için çok çalışcam tatile en kötü ihtimal 62 olarak gitmem lazım...

kızlar inş mayıs ayı hepimize uğurlu gelir de kilolarımızı veririz güzelce...

anne olanların ve annelerinizin anneler gününü kutluyorum fıstıklar allah uzun ömürler versn annelerimize.....

son olarak şimdiden hepinize günaydın...

günaydın dünyamm...

sevgili anneler ve anne adayları 15-49 yaşları arasındaki tüm bayanların anneler gününü kutluyorumm..
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

selam kızlar.. nasılsınız?

takımımızdaki tüm annelerin anneler günü kutlu olsun

bende evime geldim.dün akşam yine baklava geldi önüme yine hayır dedim.ama bu sabah kahvaltıyı abarttım.öğleden sonrada fındık yedim.şimdi spor yapıp telafi etmeye çalışacagım

Son düzenleme:
kızlar balkon bahçesi yaptık kayınvalidemle domates salatalık taze fasulye kabak biber patlıcan maydonoz nane taze sogan ayy sayarken yoruldum birsürü şey ektik Allah yüzümü kara çıkartmasın az yada çok su verip öldürmeyeyim yeter

günaydın sekerler..

netim yoktu yeni geldii..

hemen dün yediklerimi yazayımm

sabah elma süt
ara elma
öğlen salata 4 dilim kepek ekmeği yoğurt
aksam 2 tabak dolu dolu kabak yemeği yoğurt..

bende artıdayım cumartesi yediklerimi yazsam çüş oha dersiniz..

hormon ilaclarımı kullanmaya baslıcam iice şişiricek beni

hemen ben gelıp ohaaa ohaa çüşş demek ıstıyorumm hem sana hem kendımee Hemen toparlanıyoruz meyvısım cabuk cabukk dıyet modu baslasınn

hemen ben gelıp ohaaa ohaa çüşş demek ıstıyorumm hem sana hem kendımee Hemen toparlanıyoruz meyvısım cabuk cabukk dıyet modu baslasınn

minnosum yediklerim bunlar

3 kurabiye 2 minik börek 2 dilim etimek tatlısı 1 coornette in love 1 bardak mısır 1 bardak meyve suyu 1 büyük paket cips 3 kır pidesi 1 dilim pasta

zaten platesede baslayamadım bacağım acıyor gecmek bilmedi bu yırtıklar yaafff..
nys bu aksam kesin yapıcam bişiler prensesimin dediği siteden yapıcam bide dün tv de gördüm plates benzeri bişiler yapıyordu adam onları yapabilirim hem doktorumda otaz hareketler vermişti kaslarının güçlenmesi lazım demişti..sana söz minnosum yapıcam bundan sonra..

ayyy ne yapsak ne etsekte bu karayaglardan ölümüne kurtulsakta dahada gerı gelmeselerr be yaff

yaa minnosum aslına bakarsan ben halimden memnunum sadece bacaklarımı ve popişimi 3 cm inceltmek istiyorum sanırım ondan diyet modunada giremiyorum ben bu kilomu sevdim gecen seneki 69 luk halim aklıma geldikce mutluda oluyorum..
ama neden daha güzeli olmasınki diyorum kendi kendime belki o halimi dahada cok sevicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…