sabah: iki porsiyon meyve veya bir adet muz, bir su bardağı süt
ara : bir yemek kaşığı kan üzümü veya ceviz veya bir porsiyon meyve
öğle : bir su bardağı yoğurt, bol salata ve bir ince dilim ekmek veya çorba
ara : bir porsiyon meyve
ara : bir porsiyon meyve (isteğe bağlı)
akşam: iki adet haşlanmış yumurta, salata, bir ince dilim ekmek veya çorba veya iki uzun grissini veya bi adet haşlanmış patates
ara : bir bardak süt
diyet bu canım
prensescim aynı kıyafetlerlemi tartılıyosun buda önemli ama tartının pilleri zayıflamış olabilir digitalmiydi gerçi bilmiyom ama üzülme tatlım sen yarınki sonuca göre hareket edersin...
[ayy bide hıckırık tuttu sormayınn
[/COLOR][/B]
doga sen naptın?bugun kaç çıktın 3 günde kaç kg verdinyazsana seni merak ediyorum
ben yıne arazıye gıdıyorum ve cok cok sınırlıyımmm ayyy delı olucam artıkk arazıye gıdıyorum demekten bıle yoruldumm bu nasıl ıs ya
slm kızlar yemeğimi yedim geldim bide makineye kek koydum aksam misafirliğe gidicem elim boş gitmiyeyim..
ayy bide hıckırık tuttu sormayınn
annam sonuclarını merakla bekliyorum sekercim .yeşil cay uzun zamandır içemiyorum malesefki yarın unutmazdam merkeze gidicem ordan alayım buraya benim içtiğimden gelmiyor ne yazıkkı diğerlerinide içemiyorum:26: menün güzel canım afiyet olsun..
minnosum hakkaten 2 haftadr ne cok arazi dedin sen:44:
bu benim diyetten daha insaflıymısaradan biraz zaman geçsinde bunuda yapayım
tartım dijital canım.olmazsa bir pil aldırayım.iç çamasırlarımla çıkıyorum tartıya.hep öle tartılırım
canım hıçkırık için sen kulaklarını tıka bir arkaşında sana 1 bardak su içirsin hemen geçer
günaydın sekerler..
Netim yoktu yeni geldii..
Hemen dün yediklerimi yazayımm
sabah elma süt
ara elma
öğlen salata 4 dilim kepek ekmeği yoğurt
aksam 2 tabak dolu dolu kabak yemeği yoğurt..
Bende artıdayım cumartesi yediklerimi yazsam çüş oha dersiniz..
Hormon ilaclarımı kullanmaya baslıcam iice şişiricek beni
hemen ben gelıp ohaaa ohaa çüşş demek ıstıyorumm hem sana hem kendımeeHemen toparlanıyoruz meyvısım cabuk cabukk dıyet modu baslasınn
ayyy ne yapsak ne etsekte bu karayaglardan ölümüne kurtulsakta dahada gerı gelmeselerr be yaff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?