mini etek tartışması

duvarklima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2011
109
4
46
İstanbul
merhaba,

eşimle mini etek konusunda konusuyorduk. bana yanında giyemeyecegimi ama kendi basıma gıyebilecegimi soyledi. birileri laf atarsa kavga etmek zorunda kalırmıs. sizce soyledigi sey sacmalık degil mi ? tam tersini soylemesi gerekmez mi benim yanımda giy diye ??

hey Allahım ne kadar saçma. Evde benim yanımda giy dışarda giyme benden başkası görmesin demesi lazım bence hayatım

evet doğrusu dediğiniz gibi ama belki başedemediği için böle çözüm bulmuş kendince bide bu erkekler kıskanmazlarmı yaaa

bence haklı giymenizi istemiyor ama sizi engellemekte istemiyor birilerinin size baktığını görürse sinirleneceği için kendince öyle bir çözüm bulmuş.

İyi yine yanında giydirmiyor benimki hiç takmaz arada bayağı dekolte giyerim ne dicek diye umrunda değil kıskanmıyor sevmiyor sanıyorum bazen

YANI BENCEDE BENIM YANIMDA GIY TEK BASINA GIYME DEMESI LAZIM BEN SADECE ESIMIN YANINDA GIYINIRIM MINI ETEGI ACIKCASI TEK BASIMA GIYMEYE KORKUYORUM NORMAL KOTLA BILE LAF ATIYOLAR MIDE MINI ETEK GIYDIMMI TIRSIYORUM ESIMIN YANINDA ATAMIYOLAR BENDE RAHAT RAHAT GIYINIYOYORUMMINI ETEK GIYMEYIDE COK SEVIYORUM

Son düzenleme:
İyi yine yanında giydirmiyor benimki hiç takmaz arada bayağı dekolte giyerim ne dicek diye umrunda değil kıskanmıyor sevmiyor sanıyorum bazen

bazı erkekler çok relax rahatsız edici kadınlar kıskanılmak istiyor ama allah için söylüyorum beni kıskansın diiye giymiyorum seviyorum genelde kadınlı ortamlarda giyiyorum dışarı çıkarken mutlaka uzun ceket alırım üstüme cici veşık duruyor tatmin edici gibi değil

benim yanımda giyme demesi tamamen bencil olduğu için onun başı belaya girmesin de ben ne olursam olayım..hayatımda kavgadan bu kadar çok korkan kız gibi bir erkek daha görmedim ben ya. nerden buldum bunu bilmem. haksız mıyım kızlar...bir de sen de tam tersini söylemen lazım diyince soylemediği laf kalmadı sinirle bağırdı çağırdı...

şimdi bir soru daha sorayım size ; ben başımıza yolda birşey gelse eşimin yanında kendimi güvende hissetmiyorum... sanki kaçar gibi geliyor bana kendini kurtarmak için..benim için kendini ortaya atmaz...siz deböyle düşünüyor musunuz kızlar yoksa eşinizin sizi korumak için kendini ortaya atar mı ? bu soru uzun süredir aklımı kurcalıyor...

onunlayken acık giyinirseniz en ufacık bir bakısta dahi rahatsız olur ve kavga cıkmasıda muhtemel eh hangi kadında yanındaki erkegin kavga etmesini isterki..onun basının belaya girmesi degil olay senin basında belaya girebilir orda bence kendinibilen erkekler mecbur kalmadıkca yanında bayan varken kavga etmzler

eger basiniza bisey gelcek olsa eminim kendini ortaya atar ,sanirim esiniz sizi kismak daraltmak yasaklar koymak istemedi icin bu yola basvurdu :)

vallaben basını belayasokmamak için yanında çok dikkatli hareket ederim hiç korkmazsaldırır

Bu işte bir terslik var. Normalde erkekler kadınlar yalnızken mini etek giydirmemeye dikkat ederler, kendi yanlarında giymelerine müsaade ederler. Eşiniz sizi kıskandığından değil de kavga etmemek için giyme diyor heralde o da bir garipmiş, şuan gerçekten çok şaşırdım

Bence de kaçar senin eşin şekerim sen her ihtimale karşı yanında bir göz yaşartıcı sprey taşı bence İnsan eşinin yanında nasıl güvende olamaz ya, benim aklım gerçekten bu işe yatmıyor :26:

Ben evli değilim canım sözlüyüm ama sözlüm yanındayken senin hissettiğin duyguları hiç hissetmedim, o da hiç hissettirmedi. Onda devamlı bir kollama, koruma durumu var, gerekirse kavga eder. Tabi her erkek bir olmaz ama seninki biraz fazla rahat ve gamsız gibi :26:

Son düzenleme:
Fazla kafanıza takmayın bu konuyu bence.. Zira erkekleri anlamak için Mars'ta yaşamak gerekiyor..

bencede çok saçma kızmakta haklısın asıl eşinin yanında giymen gerekir benim eşimde dekolte kıyafetleri süper mini etekleri evde benim yanımda giy dışarda bensiz dikkat çekecek kıyafetleri giyme diyor ondan habersiz giysem akibetimi düşünemiyorum çok kızar sanırım eşiniz biraz korkak başının belaya girmesinden korkuyor gibi geldi tuhaf bir durum :44:

Son düzenleme:
vala kızlar ben eşimin yanında kendimi güvende hissetmiyorum, ama sözlüyken nişanlıyken aslan kesilirdi orası ayrı. aranızda evli olup da eşinin yanında kendini güvende hissetmeyen var mı benim gibi ? eşim o kadar ısrarcı ki bu konuda, kendim haklı olup olmadığımı anlamak için size yazdım. Dolayısı ile sırf moral vermek için beni yanlış yönlendirmeyin.

Eşimin korkak olduğu konusu kesin, ama en korkak insan bile yeri geldi mi aslan kesilebilir aynı zamanda bencil bir insan. Birkaç kez arabada eminyet kemerini takmam için beni uyarmıştı ( ben arkada otururken ) meğer itiraf etti sonradan, arkadaki jkaza anında en çok öndekine zarar veriyormuş kemeri takılı olmadığında, o yüzden tak diyormuş meğer .
İnanılır gibi değil di mi ? Sizce haksız mıyım bu mini etek konusunda ? Hala bana diyor ki benim yanımda giymeni istemiyorum, başımı belaya mı sokacaksın..Ha bu arada mini etek giyme meraklısı falan de değilim, sadece konu açıldı, giy dese de giymem şu anda, zamanında çok giydim hevesimi fazlası ile aldım. Konu açıldığı için yorumları tuhafıma gitti. Adamın derdi kıskanmak değil, kendini dayak yemekten kurtarmakmış meğer.

Bir keresinde de trafikte bir olay olmuştu, bizimki kornaya bile basmaz, ben car car bağırınca dışarıdaki adama, ben yokken yap başımı belaya sokucaksın demişti. Sizce bu adama ben ne yapayım kızlar akıl verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…