mini etek tartışması

ben de öğrenciyim,arasıra iş olduğunda palyaçoluk falan yapıyorum
bi gün bi düğünde epey bi hostese ihtiyaç olduğunu duydum ,sevgilime dedim gel beraber çalışalım ,bi güncük parası da iyi falan diye
o da ayynı sebeple kabul etmedi
gözüm hep sende olur,biri ters bakarsa kavga çıkartırım vs vs asla senle aynı yerde çalışmam falan dedi.Ama kendimin gitmesine ses etmedi...
normal karşıladım nedense ...

Tabii ki gülmek isterseniz gülersiniz, bu beni ilgilendirmez..
Herkes farklı tepkiler verir ve bunda özgürdür.

Erkeklerin düşüncesini anlamak istemedim, bu halimle cevap verdim..
Belkide erkeğimdir bunun ispatı yok ki.
Herneyse kapanmaktan kastınız nedir ben anlamadım ama benim kastım uzun etek mini etekten daha asil duruyor dedim; hepsi bu.
Üstelik bu benim fikrim diye ekledim.

Teşekkür ederim görüşünüz için.

kusura bakma şimdi gördüm. cevaplıyorum. mesela trafikte giderken el kol yapanlar, gereksiz yere sinirlenip kavga noktasına getirenler maalesef hem kendilerinin hem de çocuklarının hayatlarını riske atıyorlar diye düşünüyorum. özellikle İstanbul'da her hergün bu tip olaylar yüzünden cinayet işleniyor. maalesef iş noktaya geldiğinde karşındaki kişiden fiziksel olarak güçlü olman da bir şey farkettirmiyor çünkü bit kadar adamların bile belinde silah var. mesajınızda özellikle yazdığınız için bu örneği verdim. benim en önem verdiğim konudur bu. eşimin bir arkadaşı tatil için yola çıktığımızın 5. dakikasında el kol yapmıştı yandaki arabaya. çok sert bir dille uyardım kendisini. Benim bebeğimin olduğu arabadan kimseye el kol yapamazsın diye. son derece kıro bir hareket olduğunu düşünüyorum ayrıca. benim eşim de boylu poslu ve işi gereği güçlü kuvvetli bir insan. fakat ne zaman trafikte sinirlense ve selektör vs. yapsa, dünyanın en aciz insanı gibi hissettirene kadar dır dır ediyorum.(dum) neyse ki artık gazabımdan korktuğu için sinirlerine hakim oluyor.
mini etek konusunda pek yorumda bulunamayacağım.ben tatil dışında çok kısa giymem, eşim de zaten çok karışmaz kıyafetlerime. bazı erkekler karısının güzelliğini herkese göstermekten ve diğerlerine hava atmaktan hoşlanır bazıları kıskançlık krizine girer, bazıları da tepkisiz kalır. sizin eşiniz bu konuda daha alaturka düşünmekle beraber sizi kısıtlayacak kadar da ilkelleşmemiş. çok şanslısınız bence. bunu korkaklık olarak yorumlamanızı yanlış buluyorum. tabii sonuçta eşinizi siz tanıyorsunuz. hangi maksatla söylediğini siz daha iyi bilirsiniz. ama ben şahsen bana yan gözle bakan bir adamı dövmeye kalkışan birini istemezdim yanımda. fiziksel şiddet her şekilde kıro bir davranış gibi geliyor bana. elbette tıfıl bir erkek kimseye çekici gelmez ama erkeklerin karizmatik olmak için daha fazla kasdan ziyade daha fazla zekaya, başarıya ve paraya ihtiyaçları var bence. zaten bunlara sahip olan az buçuk yakışıklı ve cinsel yönden hiç bir problemi bulunmayan bir erkek de eşime baktılar diye kimseyi dövmeye tenezzül etmez.bu tip davranışlar genelde saydığım özelliklerden biri yada birkaçının eksikliğinden kaynaklanır. umarım anlatabilmişimdir.

sizde hiç edep adap yok mu yahu , sizin eğitim seviyesiniz nedir Allahaşkına ?

o etrafınızda pervane olduğunu söylediğiniz kişilerle ne kadar mutlu olduğunuz burada millete saldıran mesajlarınızdan belli arkadaşım, siz kendinizi kandırmaya devam edin. Bu kadar mutluysanız dert köşesinde neden sürekli takılıyorsunuz orası da ayrı bir komedi.

Kişiler hareketleri ile hayatlarını anlatıyorlar aslında, sizin mesajlarınızdan ona buna laf sokmaya çalışmalarınızdan da aile hayatınızdaki mutluluğunuz belli kısacası. Lütfen benim konumu da terkedin. Gidin sorunlarını bizim gibi cesurca anlatabileceğiniz topikler açın , millete laf sokarak sorunlarınızı çözemezsiniz. Ya da o 3 erkeğinizle hayal dünyasında yaşamaya devam edin.

Çok teşekkür ederim, yorumunuz doğru çıktı. Eşimle bu konuyu yeniden konuştuk ve demokratik davranmak için bana izin verdiğini söyledi. Eşimin son dönemdeki davranışlarından dolayı olayı yanlış yorumlamışım sanırım. Yorumunuz için teşekkürler.

Son düzenleme:

Güzel olmak başka..bacaklarını açıp dikkat çekmek çok başka bişey!

Üstelik te etraf maganda kaynıyorken durduk yerde bela aramaya gerek var mı? çok medeni bir ülkede yaşıyormuşuz gibi!

..

Son düzenleme:
bende eşin umursamıyor yani kıskançlıkla ilgili bence erkek korktuğu için böyle demesi saçma cünkü erkekler her zaman kendine ailt olan şeyi savunur bu annesi olur ,evladı olur,karısı olur ,bir mini etek için kavga etmeyecek tipte bir insan bence ve haklıda ,yolda adamın başını belaya sokmak için giyilmemeli,adam bu şekilde konuşmasa belki giyiceksin durduk yere adamın tadını kaçıracaksın ,bu açıdan hiç düşündünmü bilemem ama bir şekilde yine seni koruyor ,hayır giysen ve biriyle tartışsa kendisi senin yanında mahcup düşse bu seni mutlu edermi bende sende fazla uzatma ,giyiceksende kendin başına giy,sırf erkegi denemek için giyilmemeli ,rahat bir kişilige sahipki eşin dışarda giymene izin veriyor ,bizim türk erkekleri mini etekli bayanları asla es geçmez

mesela biz eşimle dışarda birbiriyle kavga eden karı kocaları bile izlerken rahatsızlık duyarız bizi gerek :26: eşimle bu tarz bir şey yaşamadım kesinlikle kimseylede yaşamak istemeyiz ,laf atma vs işleri hele bize göre hiç değil yani ,saçma işler

[QUOTE=geckinkiz;23618051]Güzel olmak başka..bacaklarını açıp dikkat çekmek çok başka bişey!

Üstelik te etraf maganda kaynıyorken durduk yerde bela aramaya gerek var mı? çok medeni bir ülkede yaşıyormuşuz gibi!

Valla ne yalan söyliyeyim, bende Türkiye´de (tatil köyleri haric) mini etekle disari cikmaya cesaret edemezdim, rahat hissetmezdim kendimi yani.
Ben Almanya´da yasiyorum, burda mini etek kadar dogal birsey yok. Yine´de altina uzun tayt giymeyi tercih ediyorum.
Facebook´da abonelik diye birsey cikmis, genc genc kizlara abone olmus bir sürü maganda ve yazdiklarii seyleri bir görseniz....aman allahim...., allah hepimizi böyle insanlardan korusun.
Ve bu insanlarin aramizda dolastigini düsündükce ürperiyorum, midem bulaniyor.:18:

konuyu açan arkadaşım, kocanız korkaklıktan değil bence öyle bir duruma düşmekten çekiniyor
eşinin mini etegi için kavga eden adamın düşeceği durum bana göre çok çok kötü

mini etek mevzusuna gelince
dışarıda pardesülü, eşarplı bir bayanım
ama mini etek benim için bir tutku, dolabımdakilerin sayısını bilmiyorum
(sadece evimde) bekarken de giyerdim, evde kimse yokken de giyiyorum, ve tabiki şimdi eşimin yanında giyiyorum
"bir kadın neden mini etek giyer?" sorusu bence de "neden kapanır?" sorusuyla aynı saçmalık düzeyinde
bir kadın kadın oldugu için mini giyer, kendini iyi hissetmek için giyer
yani en azından ben bu yüzden giyiyorum:)

katılmadığım brşey daha var
bazı arkadaşlarımız erkeğin mini etege müsade etmesini "medeniyet" olarak tanımlamış
asla ve asla bunun medenilikle ilgisi yok, yüzyıllar geçse de yine aynıdır
erkeğin fıtratındandır kıskanmak. Öyle yaratılmıştır
ve bana kalırsa bir kadının güzelliklerini sadece kocasına sergilemesi erkek için son derece gurur verici bişey
kadın için ise paha piçilemez

Medeniyet dediğin açmaksa bedeni.
Desene hayvan senden daha medeni.
Mehmet A kif Ersoy

Ne güzel söylemiş İstklal Marşımızın yazarı.

Bunu kimseye ithafen yazmadım.
Lütfen yanlış anlaşılmasın.
Ama mini giymeyi, Bacağı sonuna kadar açmayı medeniyet olarak görmekten vazgeçelim lütfen.....

ENTERESAN BİR DURUM DA
sen bu mini eteği gitmek zorunda mısın kuzum giymesen de evliyken başkaları senin minini görmese ne kaybedersin ki

yoksa kapristen mi sordun kocana bu soruyu

BENCE EŞİNİN BÖYLE BİR CEVAP VERMESİNİN SEBEBİ SENDEN KORKMASI OLABİLİR.DİĞER KONULARINA BAKTIM DA SANKİ BAZEN PROBLEM ARIYOSUN GİBİ GELDİ BANA.
mesela bu konuda mini giyme dese kavga edicektin.adam mecbur böyle demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…