- 17 Ağustos 2011
- 25.661
- 163.412
- 798
- Konu Sahibi duvarklima
-
ay bi saniye gülcem
birincisi, zaten erkek olmadigin icinerkeklerin düsüncesini anlaman imkansiz olurdu
ikinciside kim ne isterse giyer
üzgünüm ama "bi kadin neden kapanir?" gibi sacma bi soru ilesenin yazdiklarin arasinda hic bi fark göremiyorum ben
hey Allahım ne kadar saçma. Evde benim yanımda giy dışarda giyme benden başkası görmesin demesi lazım bence hayatım
merhaba, nasıl yani biraz daha açabilir misiniz cevabınızı . Farklı bir açıdan baktınız olaya çünkü.
Yetiştiriliş tarzına gelince onu açıklayayım; eşim benden daha alaturka birisidir normalde eğer bunu kasdettiyeniz. İkimizi kıyaslarsak ben daha modern kalıyorum. Bu arada 1 çocuğumuz var. Konu ile bağlantısı nedir ?
ahhhhhhh ahhhhhhhhh öyle kötüki hırsımı böyle sizlerden çıkarıyorum
eşini kovduğunu kendin yazmışsın,sürekli kötülüyorsun,boşanayım mı diyorsun ,bende boşan diyorum.senin istediğin de bu değil mi
ayrıca etrafımda pervane olan 3 erkek var.biri eşim,iki tanede oğlum.şu zamana kadar ne eşimi kendim kötüledim,nede başkalarının kötülemesine izin verdim.ayrıca oğullarımı da her yerde yücelttim.
sürekli ezdiğin kötülediğin bir adamla nasıl yaşanır ki
hadi eşin olmasını geçtim çocuğunun babasına demediğini bırakmıyorsun
ayrıca pozitif olmam için vah vah ne korkak kocan var diye seni pohpohlamammı gerekiyor
kusura bakma şimdi gördüm. cevaplıyorum. mesela trafikte giderken el kol yapanlar, gereksiz yere sinirlenip kavga noktasına getirenler maalesef hem kendilerinin hem de çocuklarının hayatlarını riske atıyorlar diye düşünüyorum. özellikle İstanbul'da her hergün bu tip olaylar yüzünden cinayet işleniyor. maalesef iş noktaya geldiğinde karşındaki kişiden fiziksel olarak güçlü olman da bir şey farkettirmiyor çünkü bit kadar adamların bile belinde silah var. mesajınızda özellikle yazdığınız için bu örneği verdim. benim en önem verdiğim konudur bu. eşimin bir arkadaşı tatil için yola çıktığımızın 5. dakikasında el kol yapmıştı yandaki arabaya. çok sert bir dille uyardım kendisini. Benim bebeğimin olduğu arabadan kimseye el kol yapamazsın diye. son derece kıro bir hareket olduğunu düşünüyorum ayrıca. benim eşim de boylu poslu ve işi gereği güçlü kuvvetli bir insan. fakat ne zaman trafikte sinirlense ve selektör vs. yapsa, dünyanın en aciz insanı gibi hissettirene kadar dır dır ediyorum.(dum) neyse ki artık gazabımdan korktuğu için sinirlerine hakim oluyor.
mini etek konusunda pek yorumda bulunamayacağım.ben tatil dışında çok kısa giymem, eşim de zaten çok karışmaz kıyafetlerime. bazı erkekler karısının güzelliğini herkese göstermekten ve diğerlerine hava atmaktan hoşlanır bazıları kıskançlık krizine girer, bazıları da tepkisiz kalır. sizin eşiniz bu konuda daha alaturka düşünmekle beraber sizi kısıtlayacak kadar da ilkelleşmemiş. çok şanslısınız bence. bunu korkaklık olarak yorumlamanızı yanlış buluyorum. tabii sonuçta eşinizi siz tanıyorsunuz. hangi maksatla söylediğini siz daha iyi bilirsiniz. ama ben şahsen bana yan gözle bakan bir adamı dövmeye kalkışan birini istemezdim yanımda. fiziksel şiddet her şekilde kıro bir davranış gibi geliyor bana. elbette tıfıl bir erkek kimseye çekici gelmez ama erkeklerin karizmatik olmak için daha fazla kasdan ziyade daha fazla zekaya, başarıya ve paraya ihtiyaçları var bence. zaten bunlara sahip olan az buçuk yakışıklı ve cinsel yönden hiç bir problemi bulunmayan bir erkek de eşime baktılar diye kimseyi dövmeye tenezzül etmez.bu tip davranışlar genelde saydığım özelliklerden biri yada birkaçının eksikliğinden kaynaklanır. umarım anlatabilmişimdir.
sizde hiç edep adap yok mu yahu , sizin eğitim seviyesiniz nedir Allahaşkına ?
o etrafınızda pervane olduğunu söylediğiniz kişilerle ne kadar mutlu olduğunuz burada millete saldıran mesajlarınızdan belli arkadaşım, siz kendinizi kandırmaya devam edin. Bu kadar mutluysanız dert köşesinde neden sürekli takılıyorsunuz orası da ayrı bir komedi.
Kişiler hareketleri ile hayatlarını anlatıyorlar aslında, sizin mesajlarınızdan ona buna laf sokmaya çalışmalarınızdan da aile hayatınızdaki mutluluğunuz belli kısacası. Lütfen benim konumu da terkedin. Gidin sorunlarını bizim gibi cesurca anlatabileceğiniz topikler açın , millete laf sokarak sorunlarınızı çözemezsiniz. Ya da o 3 erkeğinizle hayal dünyasında yaşamaya devam edin.
ahhh canım,ben kara cahilim,bende edep adap ne arar
allaha şükür etrafımda pervaneler.bana birşey olacak diye akılları gidiyor.inşallah siz de benim gibi mutlu olursunuz,sizinde etrafınız da pervane olanlar olur
24 senelik evlilik hayatımda hiç pişman olmadım,boşanmak aklımın ucundan geçmedi,ufak tefek problemleride sorun etmedik çözdük.dert köşesine hep dertliler girerse haliniz nice olur.mutlular da yorum yapsın ki,dertlilerin derdine derman olunsun,yoksa sürekli dertlenmekle hayat geçmez.
allaha şükür dertlenecek bir derdim yok,eşimde çocuklarımda sağlıklı. bundan ötesi sorun olmaz benim için.ayrıca bu konunuz açık olduğu sürece benim girip yorum yapma hakkım var ama sizin kovma hakkınız yok.isterseniz yöneticilere sorabilirsiniz
allah 3 erkeğimede zeval vermesin inşallah.hepsi de benim canım
canım benım sen neden bukadar kafaya takıyorsunkı bence sevınmen lazım neden bılıyonmu?esının basını belaya sokucak kadar guzel oldugun ıcındıkkat cekıcı bır bayan olmasan kımse bakmazdı ve esınde basımı belaya sokucan demezdı bıde bu acıdan bak
sizde hiç edep adap yok mu yahu , sizin eğitim seviyesiniz nedir Allahaşkına ?
o etrafınızda pervane olduğunu söylediğiniz kişilerle ne kadar mutlu olduğunuz burada millete saldıran mesajlarınızdan belli arkadaşım, siz kendinizi kandırmaya devam edin. Bu kadar mutluysanız dert köşesinde neden sürekli takılıyorsunuz orası da ayrı bir komedi.
Kişiler hareketleri ile hayatlarını anlatıyorlar aslında, sizin mesajlarınızdan ona buna laf sokmaya çalışmalarınızdan da aile hayatınızdaki mutluluğunuz belli kısacası. Lütfen benim konumu da terkedin. Gidin sorunlarını bizim gibi cesurca anlatabileceğiniz topikler açın , millete laf sokarak sorunlarınızı çözemezsiniz. Ya da o 3 erkeğinizle hayal dünyasında yaşamaya devam edin.ahhh canım,ben kara cahilim,bende edep adap ne arar
allaha şükür etrafımda pervaneler.bana birşey olacak diye akılları gidiyor.inşallah siz de benim gibi mutlu olursunuz,sizinde etrafınız da pervane olanlar olur
24 senelik evlilik hayatımda hiç pişman olmadım,boşanmak aklımın ucundan geçmedi,ufak tefek problemleride sorun etmedik çözdük.dert köşesine hep dertliler girerse haliniz nice olur.mutlular da yorum yapsın ki,dertlilerin derdine derman olunsun,yoksa sürekli dertlenmekle hayat geçmez.
allaha şükür dertlenecek bir derdim yok,eşimde çocuklarımda sağlıklı. bundan ötesi sorun olmaz benim için.ayrıca bu konunuz açık olduğu sürece benim girip yorum yapma hakkım var ama sizin kovma hakkınız yok.isterseniz yöneticilere sorabilirsiniz
allah 3 erkeğimede zeval vermesin inşallah.hepsi de benim canım
Bir insan derdim yok diye övünüyor, aklınca hava atıyor..Gülsem mi ağlasam mı acısam mı ne yapsam karar veremedim benden de yaşça büyük birisine. Allah ıslah etsin diyorum başka birşey demiyorum...
Bir insan derdim yok diye övünüyor, aklınca hava atıyor..Gülsem mi ağlasam mı acısam mı ne yapsam karar veremedim benden de yaşça büyük birisine. Allah ıslah etsin diyorum başka birşey demiyorum...
ne alakası varki hava atmakla..
ne güzel arkadas mutlu işte..
sevinmemiz gerek değilmi??
rabbim herkesin evine gönlüne huzur versin ..
inşallah sende mutlu olacaksın,kafandaki düşünceleri değiştirince
inşallah sende mutlu olacaksın,kafandaki düşünceleri değiştirince
ben şu anda da mutluyum sen rahat ol..
ENTERESAN BİR DURUM DA
sen bu mini eteği gitmek zorunda mısın kuzum giymesen de evliyken başkaları senin minini görmese ne kaybedersin ki
yoksa kapristen mi sordun kocana bu soruyu
soru sormadım konu açıldı bir şekilde, zaten mini giydiğim falan yok..sadece cevabı garibime gitti, o yüzden açtım..buradaki mini etek temsili birşey, olay farklı anlayacağınız..
neyse ben konuyu çözdüm cevap verenlere teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?