- Konu Sahibi duvarklima
-
vala kızlar ben eşimin yanında kendimi güvende hissetmiyorum, ama sözlüyken nişanlıyken aslan kesilirdi orası ayrı. aranızda evli olup da eşinin yanında kendini güvende hissetmeyen var mı benim gibi ? eşim o kadar ısrarcı ki bu konuda, kendim haklı olup olmadığımı anlamak için size yazdım. Dolayısı ile sırf moral vermek için beni yanlış yönlendirmeyin.
Eşimin korkak olduğu konusu kesin, ama en korkak insan bile yeri geldi mi aslan kesilebilir aynı zamanda bencil bir insan. Birkaç kez arabada eminyet kemerini takmam için beni uyarmıştı ( ben arkada otururken ) meğer itiraf etti sonradan, arkadaki jkaza anında en çok öndekine zarar veriyormuş kemeri takılı olmadığında, o yüzden tak diyormuş meğer .
İnanılır gibi değil di mi ? Sizce haksız mıyım bu mini etek konusunda ? Hala bana diyor ki benim yanımda giymeni istemiyorum, başımı belaya mı sokacaksın..Ha bu arada mini etek giyme meraklısı falan de değilim, sadece konu açıldı, giy dese de giymem şu anda, zamanında çok giydim hevesimi fazlası ile aldım. Konu açıldığı için yorumları tuhafıma gitti. Adamın derdi kıskanmak değil, kendini dayak yemekten kurtarmakmış meğer.
Bir keresinde de trafikte bir olay olmuştu, bizimki kornaya bile basmaz, ben car car bağırınca dışarıdaki adama, ben yokken yap başımı belaya sokucaksın demişti. Sizce bu adama ben ne yapayım kızlar akıl verin.
valla bana gayet aklı başında bir adam gibi geldi. öyle trafikte hır çıkaranlar, eşlerinin kıyafetleri yüzünden sinirlenenler genelde kendine güvensiz tipler oluyorlar. bence söylediklerinin hepsi çok mantıklı. aranızda yetiştiriliş ve anlayış farkı var gibi duruyor. söylediği şeyleri korkaklık olarak algılamanız da tuhafıma gitti. çocuğunuz olduğunda hak verirsiniz bence eşinize.
evet doğrusu dediğiniz gibi ama belki başedemediği için böle çözüm bulmuş kendincebide bu erkekler kıskanmazlarmı yaaa
benim yanımda giyme demesi tamamen bencil olduğu için onun başı belaya girmesin de ben ne olursam olayım..hayatımda kavgadan bu kadar çok korkan kız gibi bir erkek daha görmedim ben ya. nerden buldum bunu bilmem. haksız mıyım kızlar...bir de sen de tam tersini söylemen lazım diyince soylemediği laf kalmadı sinirle bağırdı çağırdı...
şimdi bir soru daha sorayım size ; ben başımıza yolda birşey gelse eşimin yanında kendimi güvende hissetmiyorum... sanki kaçar gibi geliyor bana kendini kurtarmak için..benim için kendini ortaya atmaz...siz deböyle düşünüyor musunuz kızlar yoksa eşinizin sizi korumak için kendini ortaya atar mı ? bu soru uzun süredir aklımı kurcalıyor...
kendini ortaya atması lazım. sahiplenmesi lazım. madem sinirlenirim laf atılınca diyo, hiç giyme demesi lazım. ya da sadece evde giy vs.
çok bencil heralde.. can korkusu aşırı fazla.. korkak bir insan sanırım. bana bişey olmasında.. bana dokunmayın yılan bin yıl yaşasın
belki kendine güvenmiyordur
dayak yerim diye düşünüyodur kamil
o zaman hiç bir zaman giyme. sanada banada zarar gelmesin sapık insan çok diyebilirdi
vala kızlar ben eşimin yanında kendimi güvende hissetmiyorum, ama sözlüyken nişanlıyken aslan kesilirdi orası ayrı. Aranızda evli olup da eşinin yanında kendini güvende hissetmeyen var mı benim gibi ? Eşim o kadar ısrarcı ki bu konuda, kendim haklı olup olmadığımı anlamak için size yazdım. Dolayısı ile sırf moral vermek için beni yanlış yönlendirmeyin.
Eşimin korkak olduğu konusu kesin, ama en korkak insan bile yeri geldi mi aslan kesilebilir aynı zamanda bencil bir insan. Birkaç kez arabada eminyet kemerini takmam için beni uyarmıştı ( ben arkada otururken ) meğer itiraf etti sonradan, arkadaki jkaza anında en çok öndekine zarar veriyormuş kemeri takılı olmadığında, o yüzden tak diyormuş meğer .
Inanılır gibi değil di mi ? Sizce haksız mıyım bu mini etek konusunda ? Hala bana diyor ki benim yanımda giymeni istemiyorum, başımı belaya mı sokacaksın..ha bu arada mini etek giyme meraklısı falan de değilim, sadece konu açıldı, giy dese de giymem şu anda, zamanında çok giydim hevesimi fazlası ile aldım. Konu açıldığı için yorumları tuhafıma gitti. Adamın derdi kıskanmak değil, kendini dayak yemekten kurtarmakmış meğer.
Bir keresinde de trafikte bir olay olmuştu, bizimki kornaya bile basmaz, ben car car bağırınca dışarıdaki adama, ben yokken yap başımı belaya sokucaksın demişti. Sizce bu adama ben ne yapayım kızlar akıl verin.
sabah geldi işte bana korkak diyosun şudur budur diye kavga çıkardı
ben de sen bana tek başına giy diyorsun bu ne demek değer vermiyorsun demek ki dedim
kendini düşünüyosun ya kavga çıkarsa diye dedim o da ne alakası var ben fikir olarak sevmiyorum benim yanımda giymeni , sen giymek istiyorsan kendin giyersin dedim diye çevirdi ...ama dün illa beni kavga mı ettiriceksin diyordu..bunları söylerken bağırdı çağırdı ve yeter artık ben ayrılıcam demeye başladı..annesine gidicektik annesini aradı ve kavga ettik gelince anlatırım dedi.. bana da annemlere anlatıcam artık bıktım bitsin bu evlilik dedi...1,5 yaşında kızımız var..
ben de kararsız kaldım bu şekilde devam etmek istemiyorum sürekli tartışıyoruz..çocuk şahit oluyor, baştan bitirmek daha mı doğru olur acaba
bu mini etek mevzusundan dolayı boşanmayı falan düşünme sakın başka sorunlarınız varsa bilemem ama bu mevzuyu uzatma boşver burda okuyoruz ne adamlar var seninki böyle dedi diye ipleri koparma.. bak kızın varmış yazık değilmi o minicik yavruna onun yanında tartışmayın eşinle sakince konuş ayrıca herşeyi annesine anlatmasın tartıştık gelince anlatırım falan demiş hoş değil herşeyi anneye babaya anlatmak.. ama sana tavsiyem eşinin mutlaka çok iyi tarafları vardır onları görmeye çalış olumsuz yönlerini görmezden gel kimsenin kocası yada karısın mükemmel değil sakin kafayla düşün bazı şeyleri
sabah geldi işte bana korkak diyosun şudur budur diye kavga çıkardı
ben de sen bana tek başına giy diyorsun bu ne demek değer vermiyorsun demek ki dedim
kendini düşünüyosun ya kavga çıkarsa diye dedim o da ne alakası var ben fikir olarak sevmiyorum benim yanımda giymeni , sen giymek istiyorsan kendin giyersin dedim diye çevirdi ...ama dün illa beni kavga mı ettiriceksin diyordu..bunları söylerken bağırdı çağırdı ve yeter artık ben ayrılıcam demeye başladı..annesine gidicektik annesini aradı ve kavga ettik gelince anlatırım dedi.. bana da annemlere anlatıcam artık bıktım bitsin bu evlilik dedi...1,5 yaşında kızımız var..
ben de kararsız kaldım bu şekilde devam etmek istemiyorum sürekli tartışıyoruz..çocuk şahit oluyor, baştan bitirmek daha mı doğru olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?