mini etek tartışması

aaaa diyip kalakaldım valla. bencilmi biraz sanki?insan karısı için canını verir,ne demekmiş öyle benim yanımda giyme başım belaya girer! çok garip ama değişmezki huy bu.

valla bana gayet aklı başında bir adam gibi geldi. öyle trafikte hır çıkaranlar, eşlerinin kıyafetleri yüzünden sinirlenenler genelde kendine güvensiz tipler oluyorlar. bence söylediklerinin hepsi çok mantıklı. aranızda yetiştiriliş ve anlayış farkı var gibi duruyor. söylediği şeyleri korkaklık olarak algılamanız da tuhafıma gitti. çocuğunuz olduğunda hak verirsiniz bence eşinize.

merhaba, nasıl yani biraz daha açabilir misiniz cevabınızı . Farklı bir açıdan baktınız olaya çünkü.

Yetiştiriliş tarzına gelince onu açıklayayım; eşim benden daha alaturka birisidir normalde eğer bunu kasdettiyeniz. İkimizi kıyaslarsak ben daha modern kalıyorum. Bu arada 1 çocuğumuz var. Konu ile bağlantısı nedir ?

eşim benim yüzümden kavga etsin demiyorum ki ben ; benim takıldığım nokta benim yanımda giyme ;ama çok istiyosan ben yokken giyebilirsin diyor. Pardon da ya o yokken giydiğimde birileri sarkıntılık yaparsa kendim mi başedeyim yani anlamıyorum ki ben.
ben mi yanlış düşünüyorum kızlar ??

evet doğrusu dediğiniz gibi ama belki başedemediği için böle çözüm bulmuş kendince bide bu erkekler kıskanmazlarmı yaaa

evet, evet
bi keresinde banada eşim öle dedi
giy ama beni görmiyim dedi bende tamam diyince ve giymeye kalkışınca hemen kıvırdı

kendini ortaya atması lazım. sahiplenmesi lazım. madem sinirlenirim laf atılınca diyo, hiç giyme demesi lazım. ya da sadece evde giy vs.
çok bencil heralde.. can korkusu aşırı fazla.. korkak bir insan sanırım. bana bişey olmasında.. bana dokunmayın yılan bin yıl yaşasın

belki kendine güvenmiyordur
dayak yerim diye düşünüyodur kamil

Son düzenleme:
çözümüde yok sanırım. huyu böyledir. yapacak bir şey bulamadım ben

AH BU HANIMLAR AH:)

Öpersen beyefendi değilsin der,öpmezsen adam değilsin

İltifat edersin yalan der,etmezsen bırakır gider

Her istediğine evet dersin karaktersiz olursun,karşı çıkarsın anlayışsız der

Çok yanına gidersin sıkılır,az gidersin küser

İyi giyinirsin çapkın der,dikkat etmezsin zevksiz der

Kıskanırsın huyun kötü der,kıskanmazsın sevmiyorsun der

Bi kaç dka geç kal kıyamet kopar,kendisi bir saat geç kalsa bunda ne var der

Arkadaşlarınla buluşursun adı ihmal olur,o buluşur adı 'Bizim Kızlar' olur

Başka kızlara bakacak olursan gözlerin oyulur,başka adam onlara baktığında adı hayranlık olur

Konuştuğu an dinlemeni ister,dinlediğin andada 'Neden Konuşmuyorsun' der...

Kızlar netten bulduğum bir yazı ve konuya uyduğu için yazdım.Biz bayan milleti hakkaten farklı bi ırkız.Ben sevgilim çok kıskanıyor boğuluyorum die söyleniyorum sende kıskanılmıyorum diye mesela.Bence eşin mantıklı ve olgun biri..Kadın milletinin kafasının dikine gittiğinin farkında.Çözümüde böyle bulmuş.Benim yanımda giyme demesinin amacı bundan hoşlanmadığı ve gözünün görmesini istemediği içindir.Ayrıca hiçbi erkek yanındaki bayana çok bakılsın,o bayan çok dikkat çeksin istemez.Bu çokta doğaldır.Bizim milletimizde densiz tipte çoktur.Gelir sana biri bişi der çok zor durumda kalırsınız aile olduğunuz için.Eminim eşin böyle bir durumda seni korur.Ama adam niye bile bile lades desinki???

eşin mini etekten rahatsız oluyorsa evde bana giy ama dışarda giyme demesi gerekir.ben yokken giy laf atan olursa kendi başının çaresine bak der gibi olmuş:26:açıkcası ben eşinin bu düşüncesini doğru bulmadım

sabah geldi işte bana korkak diyosun şudur budur diye kavga çıkardı
ben de sen bana tek başına giy diyorsun bu ne demek değer vermiyorsun demek ki dedim
kendini düşünüyosun ya kavga çıkarsa diye dedim o da ne alakası var ben fikir olarak sevmiyorum benim yanımda giymeni , sen giymek istiyorsan kendin giyersin dedim diye çevirdi ...ama dün illa beni kavga mı ettiriceksin diyordu..bunları söylerken bağırdı çağırdı ve yeter artık ben ayrılıcam demeye başladı..annesine gidicektik annesini aradı ve kavga ettik gelince anlatırım dedi.. bana da annemlere anlatıcam artık bıktım bitsin bu evlilik dedi...1,5 yaşında kızımız var..

ben de kararsız kaldım bu şekilde devam etmek istemiyorum sürekli tartışıyoruz..çocuk şahit oluyor, baştan bitirmek daha mı doğru olur acaba

duvarklima boşan sen bu adamdan,evden kovduğun sürekli eziklediğin bu adamla niye evli duruyorsun ki

sadece mini etek için insan boşanır mı hiç:26:başka sorunlar varsa bilemem ama bu konuyu hiç uzatma bence.mini eteği çok seviyorsan evde eşine giy dışarda giymek şart değil ki.birde ne olursa olsun bir erkeğe sen korkaksın beni korumazsın gibi laflar etme.tartışma böyle uzar gider daha ılımlı olun canım

canım benım sen neden bukadar kafaya takıyorsunkı bence sevınmen lazım neden bılıyonmu?esının basını belaya sokucak kadar guzel oldugun ıcın dıkkat cekıcı bır bayan olmasan kımse bakmazdı ve esınde basımı belaya sokucan demezdı bıde bu acıdan bak

bu mini etek mevzusundan dolayı boşanmayı falan düşünme sakın başka sorunlarınız varsa bilemem ama bu mevzuyu uzatma boşver burda okuyoruz ne adamlar var seninki böyle dedi diye ipleri koparma.. bak kızın varmış yazık değilmi o minicik yavruna onun yanında tartışmayın eşinle sakince konuş ayrıca herşeyi annesine anlatmasın tartıştık gelince anlatırım falan demiş hoş değil herşeyi anneye babaya anlatmak.. ama sana tavsiyem eşinin mutlaka çok iyi tarafları vardır onları görmeye çalış olumsuz yönlerini görmezden gel kimsenin kocası yada karısın mükemmel değil sakin kafayla düşün bazı şeyleri

çok güzel bir cevap olmuş:13:

diğer sorunların boyutune bilmiyorum ama bu sebepten boşanmayın. korkak deyince çok sinirlendi galiba.. üstüne gitmeyin fazla.. bir daha da böyle konular açmayın tartışma çıkıyosa.. kızınız babasız büyümesin, çok büyük sorunlarınız yoksa

Bence esınız kendısı basbaya ıstemıyor fakat gonlunuzude kırmak istemiyor. Bence sızde bıraz daha ılımlı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…