mini etek tartışması

laf atma durumu olsa çevremde giymezdim sizin yerinizde olsam devir kötü,sapığın biri çıkar insanın başını belaya sokar..benim eşim çok karışmaz..ben yerine göre giyiyorum..

bizim sorunlarımızın temelinde evlilikte değersizlik hissi yatıyor aslında bu sorunun da temeli bu.
bunu yaşayanlar ne demek istediğimi anlayacaktır. mini etek bahane, herşey değersizlik ve sevgisizlik hissiyatı üzerine kurulu. ne yazık ki bu değiştirilemeyen bir gerçek, şu aşamada çocuk için evliliğe devam etmek ne kadar mantıklı, sürekli uzatmaları oynuyoruz, aranızda çocuğu boşanmadan dolayı etkilenen keşke daha ufakken boşansaydım diyen var mı ?

Seni sevmemekle kıskanmamakla alakası yok bence
ama bazı erkekler pasiftir seninki de o tarz sanırım
emniyet kemeri olayı da bencil olduğunu gösteriyor

Laf atılıyor diye neden bir erkek kavga etsin ki ?

Bende erkek olsam yanımda ki hanımımın eteği, bacakları yüzünden bir erkekle kavga etmek istemezdim.

Bu hem gurur kırıcıdır hem gereksizdir hemde karşıdaki laf atanın terbiyesizliğindendir..

...

Bir kadın neden mini etek giyer; kendini mutlu hissettiği için mi anlamıyorum.
Ya da kendine yakıştırdığı için mi ? Başka kıyafet için de mutlu olmadığı için mi ?

Çok daha asil kıyafetler var, dekolte giymeyi sevenler için.

Son zamanlarda kalın çorap modası çıkması süper mini etekler için, iyi oldu. Bence daha zarif duruyor..

Açılmaktan çok örtünmek daha çekicidir, daha asil duruyor.. Kimse kızmasın bu benim fikrim.

...

Korkak bir yapıya sahip olduğu için mi böyle düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bir erkeğin kavgadan çekinmesi bence kötü bir durum değil.

Kavgacı olsa, herşeye höt höt yapsa daha mı iyi ?

Hem sizin neden korunmaya ihtiyacınız olsun ki..Herkes kendini gayet güzel koruyabilir.

Ne olacak, eşiniz olmadığında kim sizi koruyacak.

Bu korunma duygusundan kurtulsanız eşinizide böyle düşünüp huzursuz olmazsınız.

bu iste bi terslik var :100: bu terslikte bi is var
neyse yinede böyle düsünmeylim ya
her erkek bir olcak degil ya dimi

Son düzenleme:
ay bi saniye gülcem
birincisi, zaten erkek olmadigin icin
erkeklerin düsüncesini anlaman imkansiz olurdu
ikinciside kim ne isterse giyer
üzgünüm ama "bi kadin neden kapanir?" gibi sacma bi soru ile
senin yazdiklarin arasinda hic bi fark göremiyorum ben

cevap yazmayacaktım ama çatlayacam :)

kıskanınca ayyyy çok kıskanç ne kadarda gerici bana güvenmiyormu yoksa

kıskanmayınca sevmiyor mu yoksa:44:

kavga edince bıktımmmm artık bu adamdan önüne gelene sarıyor

kavga etmeyip kaçıncada bi acayip erkek oluyor

ki erkek milleti bu kıskanır

ki ben kadın milletiyim bende çok kıskanırım
ben böyle değildim sonradan oldum :)

ama ilginçmiş gerçekten hani yaşam tarzınız beni ilgilendirmez ama

bide yanımda giyme diyor aslında tepki almamak için olabilir sizden

direk giyme dese yanılıyomuyum sen ne karışıyosun diceksiniz

benim eşim kıskançtanda öte kıskanç
ama benim öyle bi sorunum yok şükür
tek bi giyimim var
yanımda giiiy giymeee

ki evimde çok farklıyım dışarıda çok farklı bu arada :)

Son düzenleme:

fala bi kadunun niye mini etek giyduğunu bilmeyrum amaa

neden kapanduğunu bileyrum :)

Geçen gün ünlü bir mağazadaydım.Türbanlı kadınlar çok açık ,sırf dekolte,mini kıyafetlere bakıyorlardı.Çok şaşırdım ... Mini etek giyen kadın kendi sevdiği için ya da yakıştığı için giyer,sokaktaki erkekler için değil.

fala bi kadunun niye mini etek giyduğunu bilmeyrum amaa

neden kapanduğunu bileyrum :)
bende bi kadinin baskalarinin görüslerine, elestirilerine niye dizimden asa kasimpasa düsüncesinde oldugunu bileyrum

Son düzenleme:
bende bi kadinin baskalarinin görüslerine, elestirilerine niye dizimden asa kasimpasa düsüncesinde oldugunu bileyrum

burdada dumansız hava sahası olsa :)
o sığaralı smili hiç sevmiyorum

ne dediğini anlamadım

bu bir

sana cevap yazamktaki amacım tartışma değil bu iki

sadece niye mini etek giyer anlmıyorum yazan arkadaşa yazdığın cevaba binayen

niye kapandığını biliyorum dedim

ben mini eteği sadece kendim için evimde giyiyorum mesela
kendim için giyiniyorsam

bende sadece smildeki dumani severim zaten
benimde tartismak gibi bi amacim yok
onu yazarken aslinda kim ne isterse giyer manasinda yazdim ama kendimi yanlis ifade etmis olabilirim tabi
bende mini etegi sadece opak corapla giyiniyorum mesela ama isteyen istedigini giyer

ben çookk saçma yani siz kendi başınıza giydiğinizde birilerinin laf atması eşinizi rahatsız etmeyecekmi? benim eşim doğulu ailesi büyük bölümü haliyle kapalı ben değilim ama karışmazlar bana. işe giderken yada arkadaşlarımla dışarı çıktığımda mini etek giymeme eşim izin vermiyor ama beraberken giymeme kızmaz ve sadece onun yanındayken bi yere gittiğimizde giyebiliyorum. eşiniz sizi değil kendini düşünmüş kavga etmek istememiş elin adamlarıyla walla bence eşinize söyleyin bunu.

nihayet bir kişi de benim gibi düşünmüş yoksa kendimi uzaylı zannedicektim ...evet ben de böyle düşündüm, ha bu arada mini etek uzun etek meselesi değil, mini eteği nerede giydiğiniz önemli, kırocanların içinde giyince tabi ki laf yeme olasılığı var ama birçok kadın mini etekle dolaşıyorsa sen de giymişsen kimse sallamaz bile.. ortamına göre giyinmek taraftarıyım bunu da belirteyim de....

konuya gelince , eşim bu kavgadan dolayı morali çok bozuk. Çünkü ona tartışmadan amma çekiniyorsun kendini düşünüyosun diyince erkekliğine laf etmiş oldum o da olayı büyüttü ve yine çocuğun önünde tartışma çıkardı. Eşim kendini aşırı derecede seven düşünen pinpirikli çok canı tatlı olan ve bencil birisi. Bence biri laf atsa hiçbirşey diyemez öylece kalakalır ve bu duruma düşmemek için de bunu söylüyor. Beni kıskanmasını istediğim falan yok bazıları yanlış anlamış. Kıskançlığı hiç sevmem. Ama bencilliği daha da sevmiyorum sanırım.

Bu arada ben bunu söyledim eşime bana dediği şey şu fikir olarak mini eteğe karşıymış ama illa giymek istiyorsan kendi başına giy, benim yanımda giyme diyor şimdi de.

Kızlar ben bu adamın bana değer verip vermediğini nasıl analiz edebilirim sizce ? Mesela biri beni rahatsız ediyor desem tepkisi ne olur ne yapar bunu bilmiyorum mesela acaba böyle birşey mi yapsam akıl verin.

Siz mini etek giymeyi seviyorsanız bundan taviz vermeyeceğinizi düşündüğü için, "benim yanımda giy başkasının yanında giyme" dese kabul etmeyeceğinizi düşünürek, benim yanımda giyme demiştir.

duvarklima boşan sen bu adamdan,evden kovduğun sürekli eziklediğin bu adamla niye evli duruyorsun ki

sizin amacınız nedir bilmiyorum ama başka forumlarda yazdığınız mesajlara da baktım hep negatif hep negatif, hep insanlara saldırı, yardım namına hiçbirşey yok ve ukalaca tavırlar. sizin evliliğiniz heralde herkesinkinden kötü olmalı ki gelip burada millete saldırıyorsunuz...

ahhhhhhh ahhhhhhhhh öyle kötüki hırsımı böyle sizlerden çıkarıyorum
eşini kovduğunu kendin yazmışsın,sürekli kötülüyorsun,boşanayım mı diyorsun ,bende boşan diyorum.senin istediğin de bu değil mi

ayrıca etrafımda pervane olan 3 erkek var.biri eşim,iki tanede oğlum.şu zamana kadar ne eşimi kendim kötüledim,nede başkalarının kötülemesine izin verdim.ayrıca oğullarımı da her yerde yücelttim.

sürekli ezdiğin kötülediğin bir adamla nasıl yaşanır ki

hadi eşin olmasını geçtim çocuğunun babasına demediğini bırakmıyorsun

ayrıca pozitif olmam için vah vah ne korkak kocan var diye seni pohpohlamammı gerekiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…