- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi duvarklima
-
benim yanımda giyme demesi tamamen bencil olduğu için onun başı belaya girmesin de ben ne olursam olayım..hayatımda kavgadan bu kadar çok korkan kız gibi bir erkek daha görmedim ben ya. nerden buldum bunu bilmem. haksız mıyım kızlar...bir de sen de tam tersini söylemen lazım diyince soylemediği laf kalmadı sinirle bağırdı çağırdı...
şimdi bir soru daha sorayım size ; ben başımıza yolda birşey gelse eşimin yanında kendimi güvende hissetmiyorum... sanki kaçar gibi geliyor bana kendini kurtarmak için..benim için kendini ortaya atmaz...siz deböyle düşünüyor musunuz kızlar yoksa eşinizin sizi korumak için kendini ortaya atar mı ? bu soru uzun süredir aklımı kurcalıyor...
Laf atılıyor diye neden bir erkek kavga etsin ki ?
Bende erkek olsam yanımda ki hanımımın eteği, bacakları yüzünden bir erkekle kavga etmek istemezdim.
Bu hem gurur kırıcıdır hem gereksizdir hemde karşıdaki laf atanın terbiyesizliğindendir..
...
Bir kadın neden mini etek giyer; kendini mutlu hissettiği için mi anlamıyorum.
Ya da kendine yakıştırdığı için mi ? Başka kıyafet için de mutlu olmadığı için mi ?
Çok daha asil kıyafetler var, dekolte giymeyi sevenler için.
Son zamanlarda kalın çorap modası çıkması süper mini etekler için, iyi oldu. Bence daha zarif duruyor..
Açılmaktan çok örtünmek daha çekicidir, daha asil duruyor.. Kimse kızmasın bu benim fikrim.
...
Korkak bir yapıya sahip olduğu için mi böyle düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bir erkeğin kavgadan çekinmesi bence kötü bir durum değil.
Kavgacı olsa, herşeye höt höt yapsa daha mı iyi ?
Hem sizin neden korunmaya ihtiyacınız olsun ki..Herkes kendini gayet güzel koruyabilir.
Ne olacak, eşiniz olmadığında kim sizi koruyacak.
Bu korunma duygusundan kurtulsanız eşinizide böyle düşünüp huzursuz olmazsınız.
ay bi saniye gülcem
birincisi, zaten erkek olmadigin icinerkeklerin düsüncesini anlaman imkansiz olurdu
ikinciside kim ne isterse giyer
üzgünüm ama "bi kadin neden kapanir?" gibi sacma bi soru ilesenin yazdiklarin arasinda hic bi fark göremiyorum ben
merhaba,
eşimle mini etek konusunda konusuyorduk. bana yanında giyemeyecegimi ama kendi basıma gıyebilecegimi soyledi. birileri laf atarsa kavga etmek zorunda kalırmıs. sizce soyledigi sey sacmalık degil mi ? tam tersini soylemesi gerekmez mi benim yanımda giy diye ??
bende bi kadinin baskalarinin görüslerine, elestirilerine niye dizimden asa kasimpasa düsüncesinde oldugunu bileyrumfala bi kadunun niye mini etek giyduğunu bilmeyrum amaa
neden kapanduğunu bileyrum :)
bende bi kadinin baskalarinin görüslerine, elestirilerine niye dizimden asa kasimpasa düsüncesinde oldugunu bileyrum
bende sadece smildeki dumani severim zatenburdada dumansız hava sahası olsa :)
o sığaralı smili hiç sevmiyorum
ne dediğini anlamadım
bu bir
sana cevap yazamktaki amacım tartışma değil bu iki
sadece niye mini etek giyer anlmıyorum yazan arkadaşa yazdığın cevaba binayen
niye kapandığını biliyorum dedim
ben mini eteği sadece kendim için evimde giyiyorum mesela
kendim için giyiniyorsam
merhaba,
eşimle mini etek konusunda konusuyorduk. bana yanında giyemeyecegimi ama kendi basıma gıyebilecegimi soyledi. birileri laf atarsa kavga etmek zorunda kalırmıs. sizce soyledigi sey sacmalık degil mi ? tam tersini soylemesi gerekmez mi benim yanımda giy diye ??
ben çookk saçma yani siz kendi başınıza giydiğinizde birilerinin laf atması eşinizi rahatsız etmeyecekmi? benim eşim doğulu ailesi büyük bölümü haliyle kapalı ben değilim ama karışmazlar bana. işe giderken yada arkadaşlarımla dışarı çıktığımda mini etek giymeme eşim izin vermiyor ama beraberken giymeme kızmaz ve sadece onun yanındayken bi yere gittiğimizde giyebiliyorum. eşiniz sizi değil kendini düşünmüş kavga etmek istememiş elin adamlarıyla walla bence eşinize söyleyin bunu.
ben çookk saçma yani siz kendi başınıza giydiğinizde birilerinin laf atması eşinizi rahatsız etmeyecekmi? benim eşim doğulu ailesi büyük bölümü haliyle kapalı ben değilim ama karışmazlar bana. işe giderken yada arkadaşlarımla dışarı çıktığımda mini etek giymeme eşim izin vermiyor ama beraberken giymeme kızmaz ve sadece onun yanındayken bi yere gittiğimizde giyebiliyorum. eşiniz sizi değil kendini düşünmüş kavga etmek istememiş elin adamlarıyla walla bence eşinize söyleyin bunu.
duvarklima boşan sen bu adamdan,evden kovduğun sürekli eziklediğin bu adamla niye evli duruyorsun ki
sizin amacınız nedir bilmiyorum ama başka forumlarda yazdığınız mesajlara da baktım hep negatif hep negatif, hep insanlara saldırı, yardım namına hiçbirşey yok ve ukalaca tavırlar. sizin evliliğiniz heralde herkesinkinden kötü olmalı ki gelip burada millete saldırıyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?