mini tüp bebek tedavisi görenler ve mini tüp bebek ile anne olanlar

Canimm tebrik ederim aynen devam et. Mucadele edenler inan basariya ulasiyor
Ben sana iyi bir ornek olmussam ne mutlu bana
Baska basari ornekleri cok var. Kadinlar kulubunden Bircok tanistigim anne oldu. 40 yasindan sonra anne olmaya xalusanar ve 38 yas topigi ve yumurta rezervindw azslma olanlar benim yazisigim topiklwrde. 40 yas topigini ysenme bastan okumaya basla. Guzel ornekler goreceksin

Su an sonucun nolursa olsun devam et. Lazim olan tek yumurta ve tek sperm.
Be tek tek biriktirdim ve oldu. Su an kucagimda melekler gibi uyuyor. Sana tdk elle yaziyorum. Amacim bir kisi daha mutlu olsun.

ALISALIS selam,
Evet canım o topikleri biliyorum . seni de zaten 38 yaş topiginden tanıyorum . hatta orda kampa vardı sıkı takipcisiydim oda kavuştu sonunda bebegine.
Bu arada son yazdığımdan bugüne olanları yazayım dedim . söylediğim gibi 2 yumurta toplandı . halbuki yumurta takibinde 6 tane folikul gorunuyordu. neyse ertesi gün aradılar ve dediler ki 1 yumurta dollendi ne yapalım . halbuki doktor ilk başta havuz yöntemi uygulariz demişti sonra neden kararı bana biraktilar anlamadım . ben de eşimi aradım ben de ibre transferden yana duruyordu. neyse transfer olayım dedim. ertesi gün gittik yumurta 1. kalite ama 2 hucreliydi birinci kalite olması bile beni şaşırttı .
Transferin 9 gününden itibaren sabahları bende mide bulantısı başladı . ben de bir umut ki sormayın. bide bi sürü işaretalıyorum sağda soldan kendimi epey kaptırdım.
26 ekimde kan testi yaptırmam gerekiyordu korkudan yaptırmadım. ama sonucta beklemekte iyi değildi .
28 ekimde gittim hem kan testi vermek için hemde troidimi kontrol için .
Kanı verdim eve geldim 2 saat sonra negatifimi ogrendim ayrıca tsh troid hormonumda yükselmiş . 3 gundur nasıl bitkinim anlatamam. bu arada halen adet olmadım ve hala bulantilar devam ediyor . gerçi hemşire bi hafta 10 gün içinde olursunuz dedi halbuki geçen sefer transferin 13 günü olmuştum . ama bulantiyi halen anlayamadım . iflah olmaz umutlarım acaba test mi yanlışti dedirttiriyor bana .
Sevgiler.

Gecmis olsun. Hayirlisi buymus deyip gectim negatif sonuclar da.

Tsh yuksrkligi gebelige engel. Mutlaka kontrol altina alinmali.

Umut etmen normal ben de cok yaşadım canim.
Umarim son negatifin olur.
Kendine iyi bak. Moralini yuksek tut. Bebegim su an emiyor ve ben sizlere dua ediyorum bu ani yasamaniz icin.

Kizinla birlikte çoooook uzun, sağlıklı , ve mutlu bir ömür dilerim sana .
Seninle hiç tanımadığım biri ile konusmak nasıl rahatlatıyor beni.
Ben zaten durumumu biliyorum birde etraftan olumsuz enerjiler iyice yıpratıyor insanı . negatifimi öğrendiğim gün kayinvalidem geldi , ne kadar şans veriyo doktor, tvde duyduğum kadarıyla 40 tan sonra çok çok zormuş falan . benim bunları duymaya ihtiyacım var mı ? neredeyse uğraşma diyecek.
neyseki sizler gibi mücadeleye inanan insanlar var da bize yol gosteriyor .
Sonraki denememden önce nefes terapisi falan almak istiyorum , önce şu bozuk paikolojimi duzeltsem diyorum .
Bu konuda fikri olan var mı acaba ?

Merhaba, merak ettim sizin eşinizin sperm dna si ve y-kromozom testi normal mi?

İyi şeyler inandiginda, daha iyi seylerr sabrettiginde, veee en iyi şeyler hiç vazgecmedigindee gelir.

Bunu hep aklında tutmaya çalış,
iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim
daha iyileri sana olsun, mesela ikiz bebeğe ne dersin, ama ilk 40 gün çok zorlanıyor bilgin olsun,

Günaydın :)
Devam edicem :) bir tane sağlıklı bebeğe fitim :) zaten eşim bu bi tane de bile çok destek değil . yani bu yolda yalnızım ama devam edicem.

Canım şimdi okudum mini tüp bebekle ilgili yazdıklarını 8 yıl bitti evliligimde yeminnen umut öldun bana israel beye tedavi oldun di mi .benimde 1 aşılama 3 tüp geçmişim var hiç gebelik yaşamadım zaten yumilerde yüksek doz ilacla bile buyumedi.tekrar gidip klasik tüp denemeyi düşünüyordum ama senin yazdıklarını okuduktan sonra boşa kürek cekecekmisim gibi geldi.tedavi nasıl oluyor tekrar tekrar soruyorum ne olur kusura bakma çok heyecanlandım in anki.bu ay adetimle gidicemde.

Uzun uzun burada anlatmisimdir aslinda.

Bence bunu dusunup gerilme. Cok bilmek de geriyor insani.

Son yil hiccccc dusunmeyip irdelemedim
O zaman daha rahat oluyorsun
Klasik tupden farki az ilac olmasi. Ve sabirli olmak tabi ki.
Basarili tedavi diliyorum
Dr Israel Bey isinin ehli. Senin yerine dusunuyor zaten .
Az laf cok is
En guzeli de bu .
Tedavi basinda 3 dr ile gorusup en ciddi ve isinin ehli Israel beye karar verdim. Hic de sorun yasamadim .
Herkese tavsiye ederim
Bu yasda kac dr basarabilir bunu. Zor yani
Sevgiler

Bence kesinlikle erteleme eğer amh değeriniz küçük yaşınız büyükse zaman aleyhinize işliyor demektir.. bu tedavi de her ay az ilaç ile sağlıklı yumurta elde edip biriktirip 6 tane yada daha az doktoruna bağlı döndürülür rahim hazırlanıp transfer islemi yapılıyor B bayan umay

27 yaşındayım ama amh diplerde bir kere tüp bebek denedim yüksek dozla denendi yumurtalarim boş çıktı şimdi yine boş çıkarsa diye korkuyorum ne kadar ilaç kullaniyosun canim çünkü ilaçlar kaliteyi bozuyor gibi geliyor bana

O YÜZDEN DOKTORUM BANA AZ İLAÇLI OLDUĞU İÇİN MİNİ TÜP TEDAVİSİ ÖNERDİ.. AZ İLAÇLA SAĞLIKLI YUMURTA BENIMDE AMH DEĞERİM ÇOK DÜŞÜK 0,30 YAŞIM DA 27 .. İZMİRDE Mİ YAŞIYORSUN?

Benim de aynı değerler canim manisa da yaşıyorum bu yaşta olup bu amh değeri şaşırtıcı gerçekten ben ilk tedavimi Irenbe de olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…