Canimm tebrik ederim aynen devam et. Mucadele edenler inan basariya ulasiyorMerhaba ALİSALİS ve tüm bu yolda mücadele edenler. Biraz once yumurta toplama işleminden geldim. Ben de havuz yöntemi ile deneyeceğim bu kez. Yaş 42 amh 0.01.. Takipte 6 folikul görünüyordu ama 2 yumurta toplandı. Kalitesi ile ilgili bir bilgi verilmedi. Yarın arayacaklar.
ALISALIS sen bana çok büyük umut oldun. İsmini aratıp her yerde yazdıklarını okumaya çalışıyorum. Yarınsonuç ne çıkar bilmiyorum ama devam edeceğim.
Fakat benim gibi vahim durumlu ve başarı elde etmiş başka birileri de var mı? Sonuçta ileri yaşta olupta amh si benden iyi olanlarda var. Ben de hem yaş ileri hem amh çok düşük, gene de adet gördüğüm sürece devam diyorum. İyi mi ediyorum sizce?
Tebrik ederimSağlıklı, huzurlu çok mutlu uzun bir ömür dilerim Eylül Naz'a. Ayrıca zor anlarımda mücadeleni hatırlayıp güç aldığım örnek bir anne olduğun için de sana çok çok teşekkür ederim.
ALISALIS selam,Canimm tebrik ederim aynen devam et. Mucadele edenler inan basariya ulasiyor
Ben sana iyi bir ornek olmussam ne mutlu bana
Baska basari ornekleri cok var. Kadinlar kulubunden Bircok tanistigim anne oldu. 40 yasindan sonra anne olmaya xalusanar ve 38 yas topigi ve yumurta rezervindw azslma olanlar benim yazisigim topiklwrde. 40 yas topigini ysenme bastan okumaya basla. Guzel ornekler goreceksin
Su an sonucun nolursa olsun devam et. Lazim olan tek yumurta ve tek sperm.
Be tek tek biriktirdim ve oldu. Su an kucagimda melekler gibi uyuyor. Sana tdk elle yaziyorum. Amacim bir kisi daha mutlu olsun.
Merhaba, merak ettim sizin eşinizin sperm dna si ve y-kromozom testi normal mi?Kizinla birlikte çoooook uzun, sağlıklı , ve mutlu bir ömür dilerim sana .
Seninle hiç tanımadığım biri ile konusmak nasıl rahatlatıyor beni.
Ben zaten durumumu biliyorum birde etraftan olumsuz enerjiler iyice yıpratıyor insanı . negatifimi öğrendiğim gün kayinvalidem geldi , ne kadar şans veriyo doktor, tvde duyduğum kadarıyla 40 tan sonra çok çok zormuş falan . benim bunları duymaya ihtiyacım var mı ? neredeyse uğraşma diyecek.
neyseki sizler gibi mücadeleye inanan insanlar var da bize yol gosteriyor .
Sonraki denememden önce nefes terapisi falan almak istiyorum , önce şu bozuk paikolojimi duzeltsem diyorum .
Bu konuda fikri olan var mı acaba ?
Kizinla birlikte çoooook uzun, sağlıklı , ve mutlu bir ömür dilerim sana .
Seninle hiç tanımadığım biri ile konusmak nasıl rahatlatıyor beni.
Ben zaten durumumu biliyorum birde etraftan olumsuz enerjiler iyice yıpratıyor insanı . negatifimi öğrendiğim gün kayinvalidem geldi , ne kadar şans veriyo doktor, tvde duyduğum kadarıyla 40 tan sonra çok çok zormuş falan . benim bunları duymaya ihtiyacım var mı ? neredeyse uğraşma diyecek.
neyseki sizler gibi mücadeleye inanan insanlar var da bize yol gosteriyor .
Sonraki denememden önce nefes terapisi falan almak istiyorum , önce şu bozuk paikolojimi duzeltsem diyorum .
Bu konuda fikri olan var mı acaba ?
Merhaba moonheart,Merhaba, merak ettim sizin eşinizin sperm dna si ve y-kromozom testi normal mi?
İyi şeyler inandiginda, daha iyi seylerr sabrettiginde, veee en iyi şeyler hiç vazgecmedigindee gelir.
Bunu hep aklında tutmaya çalış,
iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim
daha iyileri sana olsun, mesela ikiz bebeğe ne dersin, ama ilk 40 gün çok zorlanıyor bilgin olsun,
Canım şimdi okudum mini tüp bebekle ilgili yazdıklarını 8 yıl bitti evliligimde yeminnen umut öldun bana israel beye tedavi oldun di mi .benimde 1 aşılama 3 tüp geçmişim var hiç gebelik yaşamadım zaten yumilerde yüksek doz ilacla bile buyumedi.tekrar gidip klasik tüp denemeyi düşünüyordum ama senin yazdıklarını okuduktan sonra boşa kürek cekecekmisim gibi geldi.tedavi nasıl oluyor tekrar tekrar soruyorum ne olur kusura bakma çok heyecanlandım in anki.bu ay adetimle gidicemde.Gecmis olsun. Hayirlisi buymus deyip gectim negatif sonuclar da.
Tsh yuksrkligi gebelige engel. Mutlaka kontrol altina alinmali.
Umut etmen normal ben de cok yaşadım canim.
Umarim son negatifin olur.
Kendine iyi bak. Moralini yuksek tut. Bebegim su an emiyor ve ben sizlere dua ediyorum bu ani yasamaniz icin.
Uzun uzun burada anlatmisimdir aslinda.Canım şimdi okudum mini tüp bebekle ilgili yazdıklarını 8 yıl bitti evliligimde yeminnen umut öldun bana israel beye tedavi oldun di mi .benimde 1 aşılama 3 tüp geçmişim var hiç gebelik yaşamadım zaten yumilerde yüksek doz ilacla bile buyumedi.tekrar gidip klasik tüp denemeyi düşünüyordum ama senin yazdıklarını okuduktan sonra boşa kürek cekecekmisim gibi geldi.tedavi nasıl oluyor tekrar tekrar soruyorum ne olur kusura bakma çok heyecanlandım in anki.bu ay adetimle gidicemde.
Canim merhaba ben de mini düşünüyorum ama çalıştığım için biraz erteliyorum bilgi verebilir misin biraz banaMerhaba bende israel beyde mini tüp bebek uygulaması görüyorum bu tarihlerde varmı aynı tedaviyi gören acaba ?
27 yaşındayım ama amh diplerde bir kere tüp bebek denedim yüksek dozla denendi yumurtalarim boş çıktı şimdi yine boş çıkarsa diye korkuyorum ne kadar ilaç kullaniyosun canim çünkü ilaçlar kaliteyi bozuyor gibi geliyor banaBence kesinlikle erteleme eğer amh değeriniz küçük yaşınız büyükse zaman aleyhinize işliyor demektir.. bu tedavi de her ay az ilaç ile sağlıklı yumurta elde edip biriktirip 6 tane yada daha az doktoruna bağlı döndürülür rahim hazırlanıp transfer islemi yapılıyor B bayan umay
27 yaşındayım ama amh diplerde bir kere tüp bebek denedim yüksek dozla denendi yumurtalarim boş çıktı şimdi yine boş çıkarsa diye korkuyorum ne kadar ilaç kullaniyosun canim çünkü ilaçlar kaliteyi bozuyor gibi geliyor bana
Benim de aynı değerler canim manisa da yaşıyorum bu yaşta olup bu amh değeri şaşırtıcı gerçekten ben ilk tedavimi Irenbe de olmuştumO YÜZDEN DOKTORUM BANA AZ İLAÇLI OLDUĞU İÇİN MİNİ TÜP TEDAVİSİ ÖNERDİ.. AZ İLAÇLA SAĞLIKLI YUMURTA BENIMDE AMH DEĞERİM ÇOK DÜŞÜK 0,30 YAŞIM DA 27 .. İZMİRDE Mİ YAŞIYORSUN?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?