- 29 Haziran 2015
- 94
- 58
- 88
- 35
Benim de aynı değerler canim manisa da yaşıyorum bu yaşta olup bu amh değeri şaşırtıcı gerçekten ben ilk tedavimi Irenbe de olmuştum
Evet ben varım. Şuan hap asamasindayim. Büyüyecek mi bilemiyorum. Amh yerlerde....3 tüp 1 aşılama 4ameliyat geçmişim var.9 yıldır uğraşıyorum. Siz ne durumdasınız?Merhaba bende israel beyde mini tüp bebek uygulaması görüyorum bu tarihlerde varmı aynı tedaviyi gören acaba ?
Evet ben varım. Şuan hap asamasindayim. Büyüyecek mi bilemiyorum. Amh yerlerde....3 tüp 1 aşılama 4ameliyat geçmişim var.9 yıldır uğraşıyorum. Siz ne durumdasınız?
Suanda israel beye başladım bu ayki adetle minitup tedavisindeyim. Sen de israel beyde misin? Hangi asamadasin?
toplayinca dolleyip donduruldu mu? Benimde bakalım büyüyecek mi? İnstagram kullaniyorum yasev35 adım seninki ne?AAA GERCEKTEN Mİ :) BENDE AYNI ŞEKİLDE İNSTGRAM KULLANIYOR MUSUN ? BENİM GECEN AY SADECE 1 YUMURTAM OLDU O NU TOPLADILARSENIN ?
toplayinca dolleyip donduruldu mu? Benimde bakalım büyüyecek mi? İnstagram kullaniyorum yasev35 adım seninki ne?
Siz hangi asamadasiniz?irenbede size normaltup bebek mi yapıldı?Benim de aynı değerler canim manisa da yaşıyorum bu yaşta olup bu amh değeri şaşırtıcı gerçekten ben ilk tedavimi Irenbe de olmuştum
Canim yeni gordum yazdıklarını kusura bakma. Ben ilk ekim gibi Irenbe de tedavi gordum kısa protokol ama aşırı bi ilaç tiplemesiyle düşün günde 6 igne yediğim oldu 2 yumurta toplandı ve boş çıktı dedi daha fazla yumurta gözüküyordu aslında kahroldum çok agladim benim hic yumurtam olmuycak diye. Şimdi denizli de yunus bey var ona gitmiştim o hemen bana klomen verdi 6 gün içinde yumurta topladı . çok şükür 1 yumurtam oldu ve dollendi donduruldu. Ama kistim var şimdi incir kuru yapmıştım sanirim ondan oldu. Adette devam edicez tedaviye doktorum öyle dedi.Siz hangi asamadasiniz?irenbede size normaltup bebek mi yapıldı?
6 gün de çok iyi büyümüş maşallah. ....bende klomen kullaniyorum bugün 8.gün ama daha buyumedi: ((((Canim yeni gordum yazdıklarını kusura bakma. Ben ilk ekim gibi Irenbe de tedavi gordum kısa protokol ama aşırı bi ilaç tiplemesiyle düşün günde 6 igne yediğim oldu 2 yumurta toplandı ve boş çıktı dedi daha fazla yumurta gözüküyordu aslında kahroldum çok agladim benim hic yumurtam olmuycak diye. Şimdi denizli de yunus bey var ona gitmiştim o hemen bana klomen verdi 6 gün içinde yumurta topladı . çok şükür 1 yumurtam oldu ve dollendi donduruldu. Ama kistim var şimdi incir kuru yapmıştım sanirim ondan oldu. Adette devam edicez tedaviye doktorum öyle dedi.
Canım Merhabalar bebis ve sen nasılsınız? Küçük bir sorum var minitup tedavinde yumilerin ortalama ilaca başladıktan kaç gün sonra büyüyordu? Sevgiyle kal inşallah görür ve yanitlarsinUzun uzun burada anlatmisimdir aslinda.
Bence bunu dusunup gerilme. Cok bilmek de geriyor insani.
Son yil hiccccc dusunmeyip irdelemedim
O zaman daha rahat oluyorsun
Klasik tupden farki az ilac olmasi. Ve sabirli olmak tabi ki.
Basarili tedavi diliyorum
Dr Israel Bey isinin ehli. Senin yerine dusunuyor zaten .
Az laf cok is
En guzeli de bu .
Tedavi basinda 3 dr ile gorusup en ciddi ve isinin ehli Israel beye karar verdim. Hic de sorun yasamadim .
Herkese tavsiye ederim
Bu yasda kac dr basarabilir bunu. Zor yani
Sevgiler
Canim doktor ne diyo peki b6 gün de çok iyi büyümüş maşallah. ....bende klomen kullaniyorum bugün 8.gün ama daha buyumedi: ((((
Canim doktor ne diyo peki bu duruma normaldir belki büyüsün de yavaş büyüsün varsin.sana igne verdi mi doktor. Ben tedavideyken ari sütü ve incir tukettim dene istersen faydalı olabilir. Bu de krill oil ve biesteron 2 aydır iciyorum
Ben sadece catlatma iğnesi oldum baska yoktuEvet 2 güne bir ignede kullanıyorum fostimon
3.cu gun serophone baslayip 5 gun ictim. Sonra gun asiri yumi olcumu yapildi.Canım Merhabalar bebis ve sen nasılsınız? Küçük bir sorum var minitup tedavinde yumilerin ortalama ilaca başladıktan kaç gün sonra büyüyordu? Sevgiyle kal inşallah görür ve yanitlarsin
Teşekkürederm cevabin için ......tedaviye tekrar başlama sebebimsin. .....klinikte kulaklarını cinlattik......çok moralim bozuktu çok ağladım bigun kontrolumde. .....senin azmini inancını anlattılar bana. ....moralim hemen yerine geldi...mutlulukla kal....3.cu gun serophone baslayip 5 gun ictim. Sonra gun asiri yumi olcumu yapildi.
Ortama 12.ci gunlerde bazen 15.gunde yumi toplanirdi. Bazen birkac gun once bazen birkac gun sonra da olurdu.
Daha once yazmistim. Israel bey duruma gore devam eder veya iptal eder. Bunlara takilma stres yapiyor insan.
Bazen yumi bos cikar bazen guzel dollenmez. Normaldir. Ama en önemlisi heyacanini kaybetme. Her tedavi yeni bir baslangictir. Onceki ile kiyaslama.
Basarili tedavi dilerim insanllah en kisa zamanda bebegine kavusursun.
Kizim ve benden kocaman opucukler
Klinikte tanistik mi seninle. Dogumdan onceki son kontrolde biriyle tanismistim. Kadinlar kulubunden taniyormus beni. Senmiydin acaba.Teşekkürederm cevabin için ......tedaviye tekrar başlama sebebimsin. .....klinikte kulaklarını cinlattik......çok moralim bozuktu çok ağladım bigun kontrolumde. .....senin azmini inancını anlattılar bana. ....moralim hemen yerine geldi...mutlulukla kal....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?