mini tüp bebek tedavisi görenler ve mini tüp bebek ile anne olanlar

Benim de aynı değerler canim manisa da yaşıyorum bu yaşta olup bu amh değeri şaşırtıcı gerçekten ben ilk tedavimi Irenbe de olmuştum

ISRAEL BEY i önerebilirim gerçekten fazla konuşmasa da yaptıkları pozitifleri çok bariz ortada bu halde olmamız malesef ki ya aileden gelen yada çok sıkıntı üzüntü yaşamamız olmasıymıs çok üzülüyorum bende bu yaşta başkaları 10/15 yumurtası olurken benım bazen 1 bazen 3 oluyor nadiren :8 eşimde hiç sıkıntı yok ama

Evet ben varım. Şuan hap asamasindayim. Büyüyecek mi bilemiyorum. Amh yerlerde....3 tüp 1 aşılama 4ameliyat geçmişim var.9 yıldır uğraşıyorum. Siz ne durumdasınız?

bende 4 yıldır uğraşıyorum amh değerim benimde aynı şekilde 3 aşılama 1 tüp bebek denemesi geçirdim bende
yumurtam 1 tane oluşuyor sıkıntılı bu ay arı sütü içmeye başlayacağım bakalım inşallah faydası olursa seninlede paylaşırım ..
şuan 2. tüp bebek tedavi aşamasındayım mini tüp bebek tedavisi görüyorum ben şuan seninde aynı tedaviyi görmen gerekir amh ve yumurtan oluşmuyorsa ??

Suanda israel beye başladım bu ayki adetle minitup tedavisindeyim. Sen de israel beyde misin? Hangi asamadasin?

Siz hangi asamadasiniz?irenbede size normaltup bebek mi yapıldı?
Canim yeni gordum yazdıklarını kusura bakma. Ben ilk ekim gibi Irenbe de tedavi gordum kısa protokol ama aşırı bi ilaç tiplemesiyle düşün günde 6 igne yediğim oldu 2 yumurta toplandı ve boş çıktı dedi daha fazla yumurta gözüküyordu aslında kahroldum çok agladim benim hic yumurtam olmuycak diye. Şimdi denizli de yunus bey var ona gitmiştim o hemen bana klomen verdi 6 gün içinde yumurta topladı . çok şükür 1 yumurtam oldu ve dollendi donduruldu. Ama kistim var şimdi incir kuru yapmıştım sanirim ondan oldu. Adette devam edicez tedaviye doktorum öyle dedi.

6 gün de çok iyi büyümüş maşallah. ....bende klomen kullaniyorum bugün 8.gün ama daha buyumedi: ((((

Canım Merhabalar bebis ve sen nasılsınız? Küçük bir sorum var minitup tedavinde yumilerin ortalama ilaca başladıktan kaç gün sonra büyüyordu? Sevgiyle kal inşallah görür ve yanitlarsin

Canım Merhabalar bebis ve sen nasılsınız? Küçük bir sorum var minitup tedavinde yumilerin ortalama ilaca başladıktan kaç gün sonra büyüyordu? Sevgiyle kal inşallah görür ve yanitlarsin
3.cu gun serophone baslayip 5 gun ictim. Sonra gun asiri yumi olcumu yapildi.
Ortama 12.ci gunlerde bazen 15.gunde yumi toplanirdi. Bazen birkac gun once bazen birkac gun sonra da olurdu.
Daha once yazmistim. Israel bey duruma gore devam eder veya iptal eder. Bunlara takilma stres yapiyor insan.
Bazen yumi bos cikar bazen guzel dollenmez. Normaldir. Ama en önemlisi heyacanini kaybetme. Her tedavi yeni bir baslangictir. Onceki ile kiyaslama.
Basarili tedavi dilerim insanllah en kisa zamanda bebegine kavusursun.
Kizim ve benden kocaman opucukler

Teşekkürederm cevabin için ......tedaviye tekrar başlama sebebimsin. .....klinikte kulaklarını cinlattik......çok moralim bozuktu çok ağladım bigun kontrolumde. .....senin azmini inancını anlattılar bana. ....moralim hemen yerine geldi...mutlulukla kal....

Klinikte tanistik mi seninle. Dogumdan onceki son kontrolde biriyle tanismistim. Kadinlar kulubunden taniyormus beni. Senmiydin acaba.
Moralini bozma sakin. Ben defalarca o duruma geldim ama birakmadim kendimi. Adeta evim ve ailem gibi gordum orayi. O zaman tedaviyi bile unuttum cogu zaman. Su an gidemiyorum diye eksiklik yasiyorum bazen. Biraz buyusun bebegim ozlem gidericez ara ara.
Guzel haberini alacagim insallah. Dualarima seni de aldim. Saglikli ve hayirli evlat diliyorum sana ve ailene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…