mini tüp bebek tedavisi görenler ve mini tüp bebek ile anne olanlar

kızlar merhaba kısaca anlatmaya calısacagım sıze durumumu yardımcı olabılecek bırılerı varsa sevınırım ben 33 yasında 5 yıla yakındır evlıgım evlıgımız ılk yıllarında cocugumuz olmadı 2 yıl esım amelıyat oldu varıkosel bendde ozaman hıc bır sıkıntı yoktu overlerde vs hıcbırseyde sonra amelıyat sonrası ben hamıle kaldım 5 haftalık dusuk oldu sonra arasından 2 yıl gectı bırdahah olmadı ve benım overlerde azalma sıkıntı cıktı 7 ay duzensızlestı adetlerım 21 de bır oluyorum 2 hafta temız gezıyordum ve artık tup bebege basvurduk ve bana koyulan tehsıs over azlıgı rezevr sıkıtım varmıs esımın spremler duzelmıs amleıyat sonrası onun sadece hızında sıkıntı varmıs her neyse ben zeynep kamıle ılk muayane gıttım adetın 2 gunu 1-2 sagda 3 yada 4 solda yumurta gorduler sonra obur adette gel baslayalım tup bebege dedıler ve basladık ılaclarımı aldım ve 2 gunu gel dedıler gıttım sadece ogun kıst yok baslayalabılırz dedıler sayı felan soylemedıler sonra ıgnelerın 4. gunu cagırdılar ve husrana ugradım ne sagda nede solda hıc yumurta yok nokta dahi yok dedıler bu cuma ıcın geleın bakalım e 2 bakmıslardı o yumurtamın olmadıgı gun oda 26 cıktı cok dusuktu ıgnelerım menegon ve peregon 300 vuruluyorum onu yukseltmedıler menegon olan ıgenemı 2 toz bır su yaptılar bu cumada kontrole cagırdılar usg ve e2 baktıracam kızlar benım gıbı ıgnelerın 4 gunu gıdıp hıc yumurtası gzoukmeyen ama daha sonra gozuken bırını gordunuzmu sanırım tedavıyı ıptal ederler benım tahmınım mralım cok ama bozuk okadar ıgne ılac aldım bılmıyorum olmamıs hemde hıc olmamaıs ılgınc ve uzucu

merhaba ben zeynep kamilde tüp yaptırmak için başvuracağım. 2 aşılamamıda zeynep kamilde yaptırdım. benimde seninkine benzer bir problemim olmuştu. yumurtalarım 4. iğnede gelişmemişti hatta . iğnede de istenilen boyuta gelen yumurtam yoktu 10 mm aşağısındakileri gelişmiş gözüyle bakmıyorlar çünkü 9. günde 11. 13 boyutlarında 4 yumoş görüldü 11. günde yumurta sayım 9 yumoş ve olgunlaşmaya başlamış bir sürü 10 mm altında yumutta vardı. neredeyse aşılamamı iptal edeceklerdi. tayfun bey 10 mm altındakilerin aşılama zamanı gelişmeyeceğini hedefinin 15. 16 mm olan yumpşlar olduğunu söyledi 1 doz daha ilaç kullandırtı şansıma hafta sonu geldiği için ölçüm yapılmaıştı ama 19- 20 17-18 mm olmuşlardır yumoşlarım aşılama yapılmıştı hamile kaldım ama aşılamadan 3-4 gün sonra gelişmez dediği yumoşlardan kaldığımı tahmin ediyorum ama düşük oldu.
söylemek istediğim 4. iğne 7. iğnede yeterli gelişmeyen yumoşlar sonradan gelişiyor hatta ben oradayken 20 gün kullananını görmüştüm. içini ferah tut bu yüzden. birde benim mesela 2. günde iğne vurmaya başladığımda geç olgunlaşıyor yumoşlar 4 ve 5. günde vurduğum zaman ki ben en düşük dozda vuruyorum 50 lik doz puregon kullanıyorum 8. günde olgunlaşıyor 2. günde başladığımda 12. gün olgunlaşıyor

canım oncelıkle tesekkur eedrım bana vakıt ayırıp cevP VERDIGIN ıcın ıcımı rahatlattın yarın gıdecem ınsallah bende zeynep kamıle tayfun beye gıdıyorum tup bebek bolumune bana dırek tup bebek dedıler over cok az oldugu ıcın ılk denemem olucak sız ne zaman basvuracaksınız orda sısınle karsılasırsak sevınırım ben sıze tlefonumu vereyım ınsallah gorusmek uzere ve kafanıza takılan asamları en azından tup bebek evraklarında hazırlıgında yardımcı olurum bıldıklerımı yazabılırım telefon numaramm 0545 935 7225 feride ebru ısmım

teşekkür ederim. telefon numaranı keşke özele yazsaydın. şimdi olur olmadık insanlar arar rahatsız eder neyse. hayırlısı olsun .

Selam derin 35. Tebrik ederim hamilesin

Bende bende . Cok zaman oldu ama sonun da oldu. Sukurler olsun.

Sen nerde tedavidesin

Canım ilk yazdığım mini tüp bebek denemesinde hamile kaldım şuan 28 aylık bir oğlum var şimdi de kendiliğnden hamile kaldım 11 haftalığım sanada çok sevindim allahım kucağına almayı nasip etsin

Harika bir haber. Cok sevindim. Mini tup ve akabinde spontan gebelik. Supersin. Ins saglikla kucagimiza aliriz. Ilki israel beyde mi oldu. Cok zaman gecti. Unuttum.

Geç buldum bu konuyu merhaba arkadaşlar. 37 yaşımdayım amh 0.03 olduğu için tüp bebeğe yönlendirildim. Haziran'da 1 denemem oldu negatif sonuç aldım. Adet düzensizliği başladı ve fsh yükseldi tekrar tüp bebek yapamadım. Bu arada mini tüp bebek veya doğal takip denemek istedim. Doktorumla da iyi anlaşıyoruz çok şükür, bugün opum vardı 2 yumurta toplandı adetlerim düzelir folikül de görülürse inşallah birkaç ay havuz yapmak istiyorum. Hamile olan arkadaşları tebrik ederim, zor günler geçirmişsiniz inşallah mutlu sonlanır maceralarımız.

Selam derin 35. Tebrik ederim hamilesin

Bende bende . Cok zaman oldu ama sonun da oldu. Sukurler olsun.

Sen nerde tedavidesin
Canim masllahh gozunaydin. Bende ayni durumdayim seninle. Bu ay mini tupe baslyacagim. Senin tedavin ne kadar surdu canim? Natural tup mu yoksa az ilacla mini tup mu uyguladi doktorun? Toplamda kc embryon olustu canim? Kac yasinda basladin tedaviye aylik folikul sayin kacti ortalama? Cevaplarsan yardimcinolursan cok sevinirim. Ben de ayni durumdayim kafamda bir suru soru var

Merhaba, ben de Mini Tüp Bebek için yola çıktım.Önceki denemelerimde 3 düşük yaşadım, 4.sünde CGH uygulandı uygun embriyo çıkmadı.Doktorum ileri yaş sebebiyle yumurtalarımın sağlıklı embriyo oluşturamadığını söyledi,yani kısaca artık denemeyin dedi İnternette yaptığım araştırmalarla Mini Tüp Bebek uygulamasını keşfettim, son umudum bu...Yapılan testlerde öldürücü hücrelerimin oranı (Natural Killer Cells)yüksek çıktı.Bu ay ,intralipid serum tedavisi görüyorum, bir aksilik olmazsa Nisan adeti ile start verilecek.Havuz önerdi doktor ama maliyeti nedir soramadım, aranızda bilgi verebilecek olan varsa sevinirim.

Mini tup ucreti 3500 tl
Iźmir de dr israel aruh doktorum
Diger sehirlerde nasil bilmiyorum
Tedaviniz hayirli olsun

Mini tup ucreti 3500 tl
Iźmir de dr israel aruh doktorum
Diger sehirlerde nasil bilmiyorum
Tedaviniz hayirli olsun
Teşekkür ederim.Ben İstanbul'dayım,fiyatlar biraz daha yüksek burada.
Bugün 2.serum günüydü,gitmişken bilgi de aldım.Her OPU için 3750 TL, yerleştirme 750 TL gibi düşünün dediler.İlaçlar hariç.Yerleştirme gününe kadar ayrıca bir de dondurma ücreti olacak.Sanırım havuz yapılıp yapılmayacağına doktorla karar verilecek.

Bizde de her opu 3500 tl.
Ilac 200 tl . Bazen 250 tl
Transfer ( embriyo yerlesimi) ve dondurma ucreti yok. Daha dogrusu fiyatin icinde

Tebrik ederim Sağlıklı, huzurlu çok mutlu uzun bir ömür dilerim Eylül Naz'a. Ayrıca zor anlarımda mücadeleni hatırlayıp güç aldığım örnek bir anne olduğun için de sana çok çok teşekkür ederim.

Merhaba ALİSALİS ve tüm bu yolda mücadele edenler. Biraz once yumurta toplama işleminden geldim. Ben de havuz yöntemi ile deneyeceğim bu kez. Yaş 42 amh 0.01. . Takipte 6 folikul görünüyordu ama 2 yumurta toplandı. Kalitesi ile ilgili bir bilgi verilmedi. Yarın arayacaklar.
ALISALIS sen bana çok büyük umut oldun. İsmini aratıp her yerde yazdıklarını okumaya çalışıyorum. Yarınsonuç ne çıkar bilmiyorum ama devam edeceğim.
Fakat benim gibi vahim durumlu ve başarı elde etmiş başka birileri de var mı? Sonuçta ileri yaşta olupta amh si benden iyi olanlarda var. Ben de hem yaş ileri hem amh çok düşük, gene de adet gördüğüm sürece devam diyorum. İyi mi ediyorum sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…