mini tüp bebek tedavisi görenler ve mini tüp bebek ile anne olanlar

bende burda araştırayım dedim aradım bi merkezi aynen dedikleri şöleydi .'' biz klasik tüp bebek yapıyoruz iğne ve ilaçlarla...... bahsettiğiniz natürel siklüsü miniyi önermiyoruz ( burada küçümser bi edaylaydı) neden diye sordum o oyalamaca vakit zaman kaybı'' istanbulda bile yapan 3 4 merkez varsa dier şehirlerde umutsuz vaka olsa gerek

ben istanbulda öyle bir tedaviden haberimiz yok diyen en büyüklerden birini biliyorum.
bu iş , yani bebek sahibi olma hasretiyle yananların durumundan faydalanma işi , çok karlı.kimse bundan daha azına razı olmuyor , benim anladığım bu.
sadece bir kaçı ki onlarda zamanında yeterince kar etmişler.

kendini iyi tanımak , yani bebek sahibi olmak adına vücudundan ve hormonlarından haberdar olmak ve doktorlarla bu bilgiler üzerinden konuşmaksa bizim için en karlı olanı.

şaşırmadım bikaç merkezde bana aynısını dedi yazmıştım hatta buraya valla öyle artık bize hasta gözüyle deil müşteri gözüyle bakar oldular....şu izmiri çok taktım kafama

şaşırmadım bikaç merkezde bana aynısını dedi yazmıştım hatta buraya valla öyle artık bize hasta gözüyle deil müşteri gözüyle bakar oldular....şu izmiri çok taktım kafama

tam anlamıyla dediğin gibi...onlar tüccar biz müşteriyiz.

izmirdeki hastaneyi ben de pek çok yerde duydum. dilerim senin için hayırlısı oradadır ve Rabbim yolunu oraya çevirir.

izmirdeki hastaneyi ben de pek çok yerde duydum. dilerim senin için hayırlısı oradadır ve Rabbim yolunu oraya çevirir.

ahh inş. cnm ya keşke eşimin boş vakti zamanı olsada gidebilsek onun izninde adet zamanım deil izni bitio adet zamanım gelio rabbim yardımcımız olsun

KIZLAR, ben izmir deki kent hastanesi ve israel aruh u şiddetle tavsiye ederim.... herşey çok profesyonel ilerliyor.... eğer yumurta rezervi az ise, fsh yüksek ise zaten mini tüpden başka çare de yok... diğer merkezler yüksek fsh ye rağmen klasik tüp yapıyorsa, sonuç baştan belli olur... fsh yüksek olunca ilaçlara cevap alınamaz ve ya tedavi iptal olur ya da boş yumurta, döllenmeme sorunu olur diye düşünüyorum.... benim bu güne kadar ki edinimlerimden çıkarımım bu oldu, bilginize

bulunduğunuz illerdeki tüp bebek merkezine bu sistem anlatılarak yaptırılabilir, herkesin izmir veya istanbula gitme imkanı olmayacağına göre,, fiyatı düşük tutmasalar da bu tedaviyi uygulatabilirsiniz....

kimseyi olumlu ya da olumsuz etkilememeliyiz fakat mantığımıza yatanları da paylaşmak bizlere yol gösterir mantığıyla bilmenizi istedim........ hepimizin bünyemize uyan tedaviyi uygulayacak doktorla karşılmaşmamız en büyük şansımız olacaktır... umarım öyle olur ve hepimiz yavrulamıza kavuşabiliriz...

amin inş. cnm şahsen benim bulunduğum yerdeki merkezler mini tüpe karşı bi cephe almış uygulayacaklarını sanmıyorum olsun ben pes etmiycem gidicem izmire inş. ama fsh yüksekken acaba kaliteli yumoş dolu yumoş onları nasıl halledecem haplara cvp alamassam iptal olursa bunlarıda düşünmüyor deilim ama herşeyi deneyerek öğreniyoruz görüyoruz doğru yolu buluyoruz yola dvm

ahh inş. cnm ya keşke eşimin boş vakti zamanı olsada gidebilsek onun izninde adet zamanım deil izni bitio adet zamanım gelio rabbim yardımcımız olsun

canımm arkadaşımm ,
vakti saati geldiğinde , olmasını istediğin , dileğinin gerçekleşeceği an geldiğinde ... ne izin sıkıntı olur , ne regl dönemin ne hastanenin uzaklığı ne doktorların tavrı.

gönülden istemeye ve hayırlısıysa olsun demeye devam et...
göreceksin hepsi tıkır tıkır yoluna girecek ve kucağında bebişin " ahhh ahh ne günlerdi , breezey demişti " diyecek ve evladına binlerce öpücük konduracaksın.

cnm canı yürekten katılıyorum sana .... zaten içimde bi teslimiyet tevekkül... rabbim izin verdimi bütün engeller kalkar diyorum vakti zamanı vardır diyorum en önemlisi hayırlısı ne ise o olsun diyorum... tabi insanoğluyuz bunları biliyorum farkındayım sonra bi yanım ah o hırçın yanım bütün umutların tükendi diyor .... olmayacak bebeğin diyor karamsar oluyorum zaman zaman...bugün bebek doğusuna gittim küçücüktü minicikti şirnmi şirindi maşallah... çok istedim özendim dokundum ağladım ağladımmm....... rabbim hayırlısını versin hepimize.... allahım herkesin evladını bağışlasın

ooo ben her bebek gördüğümdeee...

ama işte... bir şey var içimde benimde...du bakalım diyor...
aminnn aminnn herkesi evladını bağışlasın... olmayanlara da hayırlısıysa nasip etsin.

ooo ben her bebek gördüğümdeee...

ama işte... bir şey var içimde benimde...du bakalım diyor...
aminnn aminnn herkesi evladını bağışlasın... olmayanlara da hayırlısıysa nasip etsin.

sen neler yaptın bu arada araştırmalarından sonuç alabildinmi ben gürgan klinikte mini tüp yapıomuş die duydum hadi dedim bugün bi ariyim fıtık etti santraldeki bayan beni 2 saat resmen adın soyadın tel numaran ev adresin eşinin iş adresi annenin adı babanın adı resmen vukuatlı nüfus kayıt örneği ve daha neler neler tam dkk tuttum 2 saat boş boş beni oyaladı en sonunda dedimki ya beni yetkili birine bağla artık oda dediki bu bilgileri vermessen kimseye bağlamam ayrıca bilgilerimle kısa bi dosya tutacakmış ve o hastaneye mecburen muayene olmaya gidecekmişim yoksa bağlamıcakmış allahım çıldırttı beni 2 saat yani sanki kaçak arıyorlar yakalayacaklar gbt taramasına aldılar resmen şok oldum daha önce onlarca merkez aradım hiçbiri böle saçma sorular sormamıştı ilgili kişiye aktarıp sorularımı cvplamışlardı......

mini tüp yapan merkezler var İstanbulda.
fiyatları 4000 - 4950 TL + ilaçlar şeklinde.
ilaçların maliyeti doktorla yapılan görüşmeye göre değişiyor.
yumurtalar hapla uyarılmaya cevap verirse en fazla 500 TL tutuyor ilaçlar ama iğne olursa 1500-3000 TL arası değişiyor ilaçların fiyatları.
kimi merkezlerde alınan ücrete tahlillerin hatta kese görmeye kadar olan işlemlerin hepsi dahil. görüşme ücretsiz.
kimide ilk görüşme ve muayeneyi birlikte değerlendirip 150 - 330 TL arası ücret talep ediyor.

ben senin kadar zorlukla karşılaşmadım ...konuştuklarım son derece kibar ve sorularıma cevap vermekten sıkılmayan insanlardı ki ben çok soru sorarım.
ama ben geçen ayki negatiften sonra kendime 3 ay vermiştim yeni deneme için. bu ay enfeksiyon gelişince vermli olmadı. bu yüzden yeni tedaviyi 3 ay sonra deneyeceğim.
ama o zamana kadar , kadın-doğum doktorumla yumurta takibi yapacağım ,dün konuştum kabul etti.
hormon testlerimi tekrar istedi. çıkacak değerlere göre bir yol bulacağım kısaca.

aslında epey uzun oldu ama kısaca işte

Son düzenleme:
demekki klasik tüp fiyatı kadar tutuyor nerdeyse mini tüp.. olsun sonuçları iyi güzel hayırlı olsunda....cnm bellimi olur belki bebeğin normal yolla tüpe gerek kalmadan geliverir sürpriz yapar işallah işallah cnmya senin için hangisi hayırlıysa o olsun...

bende 4. tedavim için orayı seçmiştim önce aradım abartısız telde 2 saat şuursuzca hocayı saçma sapan öven bir bayan neyse tedavide bununla işim olmaz dedim ve gittik aynı saatte bir çok kişiye randevu bekle bekle tekrar dosya açma onuda bekle bekle hayır anlamadığım o kadar insanı niye oraya yığıyorlar amaç kalabalık imajımı yaratmak mı....

neyse hoca geldi muayene felan derken mümkün değil soru soramuyorsun bir ara soracak oldum bakışı bile değişti birde o günden sonra hocayı bir daha görmek mucizeymiş :) 250 ücreti verdik çıktık....

hani bizde hocam gel karşılıklı bir kahve içelim hatta abartalım bir er de sigara yakalım demiyoruz fakat bir doktor hastasıyla tedavi sürecini uygulanacakları karşısına çıkabilecek artılar eksileri konuşmalı ben orada bunu göremedim...birde orda tedavi olan arkadaşlarımda pişman olunca dahada soğudum hatta onlara hangi şuursuz demiş bilmiyorum Gürgan hocanın hastası olmak ayrıcalık vallahi parayı verdim mi hop hasatsı sın özel yarışma felan mı yapıyorlarmış anlamadım....hocanın söylediğinide hiç sanmıyorum adamların işi bu çünkü...

eski doktorum çok oldu bitti ye getiriyordu Ankara dayım Ankara malesef ki bir İstanbul gibi değil elimizdeki bir kaç tane içinde evime de yakın atladım mı arabama 10dk orada olurum dedim... hepsine de katlanırdım ama hoca ile iletişim kuramamak bana çok ters....

Son düzenleme:

selam, canım,
istanbul daki ücretler izmire göre fazlaymış... izmirde 1750 dolar . ilaçlarda 200-300 tl gibi. bilginiz olsun .... inşallah brezey, normal yoldan olur da kurtulursun canım,, senin fsh amh iyi zaten, olabilir, çalışmaları aksatma sen.....

picassocuğum,,,, sen ne durumdasın,,, neler yapıyorsun,,,,,, ben adeti bekliyorum,,,, tek embriyo duruyor , bu ay yine yumoşa bakacağım,,, endo ince ya şimdilik transferi bekletiyorum,,,,,, kendine iyi bak........

o anlattığın kliniğe yuh diyorum, başka söze gerek yok ..............

bu arada bahar 35 in testi noldu............ inşallah pozitftir çokkişiye umut olacak, amh çok çok düşüktü .... öptüm kardeşim

haklısın valla banada çok ters geldi ve çok ilginç ve çok saçma buldum ben o hastaneyi.....banada yetkili bi kişiden bilgi almama izin vermedi santral bağlamadı dediğin gibi telde çok saçma sapan konuştu....ilk defa böle bişeye rastgelince bende şok oldum sonuçta kısacık bişi soracaktım tek bi soru tutup hastaneyi satın almıcaktım..... çok gereksizler 2 saat saçmaladılar gerçekten.....
ahh ahh işte çaresizlik adama neler yaptırıyor imkanım olsa 1 dkk durmucam kente koşarak gitcem (((((((((( ablacım baharın test günü bugündü bugün yapacağını sölemişti kana gidecekti...inş. mutlu haberi verir bize

Kime yuh dediysen bilmiyorum artik ama kesin haklisindir , bende yuhhhhhhh diyorum

Dun Nuran beni bulmuş 40 topigine yazmis neredesiniz hayirsizlar durumu var haberin olsun sekerimmmmm

Ben ve kiprasimli bebis iyi , topik diliyle kocisim uyansın kahvaltıya götürsün diye bekliyorum iyice tembele bağladım yumurta haslamak bile zor geliyor , aksam 8 de uyumusum görende maden ocağında butun gun tas kırıyorum sanacak

Seni öptüm yok vazgectim seni ne opucem , oğlunla kızını öptüm ısırdım kulaklarından

Bu arada aklima gelmişken dun ağız yaralarım içn Yılmaz beyi yine taciz ettim tuzlu su ve korbonatli su verdi bol bol yaptim simdi iyiyim , sen zaten demiştin yine haklı çıktın sekerimmmm

Not : yanliz doktorum bir garip vallaha bi tuaf bana bio karbonatli su yap dedi , ben hemen tanidik eczacimi aradım anam depolara kadar arandı oyle bi sey yok , megerse bildigimiz icme sodasi hani su annanem kullanırdı yada eskiden keklerde kullanılır fazla kacinca kekin kimyasini bozar icine ederdi ondanmis , bildigimiz sodyumbikorbonat , illana teknik konuşulacak ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…