mini tüp bebek tedavisi görenler ve mini tüp bebek ile anne olanlar

. 16: ama ben seni çok çok çok sevdim yaa bu nasıl güzel bi duygudur görmeden tanımadan kalpten hissetmek inan bana çok ama çok rahatlatıyor senle konuşmak benii tam anlamıyla anlamışsın sen beni çok mutlu oldum çok teşekkür ederim cnm benim senle konuşunca biten umutlarım tekrar yeşeriyor canlanıyor umutlarım geri gelior rabbim inş emeklerimizin karşılığını verecek mutlu güzel hayırlı haberlerle inş. sana bana ve tüm isteyenlere allahım çok bekletmeden hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. aminnnnnnn e maili hemen atıyorum öptümmm çok çok çok

rabbim yaarr ve yardımcımız olsun hepimizin hadi maddi yönünü geçtimde manevi çöküntü zor oluyor okadar karışık duygulardayımki bende şuan aklımda sorular tedaviye hiç başlayamamakmı daha ağır yoksa tedavi aşamasına gelip bişekilde yolunun tıkanmasımı sanırım hepsi ayrı bi yük kişi kendi çektiğini bilir derler ya öle bişi olsa gerek ahhhh o hiçbizaman olmayacak hissi bi yanım bunu derken dier yanım Allahtan ümit kesilmez diyor ......şuan neler hissettiğini anlıyorum o bin parçaya bölünmüşlük hissi.......inş. en yakın zamanda hamile kalırsın ablacım

slm kızlar bende geldim gerçekten hepimizin derdi aynı Allah yar ve yardımcımız olsun... banada atabilirmisin canım başarı hikayelerini bende çok araştırıyorum ve olumlu sonuç alanları kendim gebe kalmış kadar sevinç gözyaşları döküyorum..

tatlış yaşa bağlama bunu 20 yaşındaki aynı sorunu yaşayabiliyor benim babamın amcasının kızı 45 yaşında tüp bebekle hamile kaldı oğlu şimdi kocaman oldu ki ozaman tüp bebek bukadar gelişmiş değildi.... annemlerin komşusu aynı yaşlarda ikizlerine onlarda büyüdü bizzat dayımın eşi sen yaşlarda oda oğluna kavuştu ayyyy şimdi düşündümde hep de erkek olmuş :) yani saymaya kalksam çavremde okadar çok örnek varki buarada eşindede sıkıntı yoksa PRESEED Jel de kullan bir çok kişi bununla normal hamile kaldı hatta bizde burp arkadaşımız vardı isimden ara bakabilirsin kaç negatif tüpden sonra ki doğru düzgün embriyosu oluşmuyordu doğal yolla PRESEED Jelle oğluna kavuştu rezerve olan topikde gerileri oku okadar çok arkadaşımız varki

hatta beyaz vardı tek yumurtası vardı doktor tüp için beğenmemiş bile olmaz demiş o yumurtasıyla kızına kavuştu :)

canımmm arkadaşımmm, Rabbim sabır versin. bin bir umutla başlıyoruz her tedaviye...sen de vakit kaybetme , pes etme sakın. olacak kuzum olacak...
biz birbirimize destek için buradayız...nerede olursak olalım kuzum...

alısalısım için ettiğin dualarına Aminnnn sevgili millstone

İstanbul'da mini tüp nedir bilen ve uygulayan bir merkez daha buldummm... Medicana...
iyi midir, uygun mudur bilemem ama amacım birden fazla merkez bulmak ki araştırma şansımız fazla olsun.
Gelen mail şöyle :

Merhaba...
Mini tüp bebek tedavisi , mümkün olduğunca az ilaç kullanarak iyi kalitede yumurta elde etmek için yapılır. Doğala yakın bir yumurta elde etmek için öncelikle hap ile tedaviye başlanır, sonrasında kısa süreli iğnelerle tedavi tamamlanır. Merkezimize başvurursanız yardımcı oluruz

fiyat ve diğer detaylar için telefonla aranacakmışım..beklemedeyim...

Tatlım istanbulda hemen hemen her merkez yapar yaww gibi geliyoo..Bizzat şahit olduklarım Acıbadem tüp bebek (bülent tıraş)ve İstanbul tüp bebek merkezi (Emre Karatekelioğlu)..

Medicana konusunda çok bir fikrim yok cnm..

e-mail adresini ulaştırırsan bana eğer tabiiki atarım cnm..

böyle bir tedaviden haberi olmadığını iddia eden bir merkez biliyorum ben hem de büyüklerden biri...

senin dediğin bu merkezlere de mail atayım bakalım ne diyecekler canım

Alisalis mesaj kutun dolmus, ozel mesaj atamadim. Okudum, folikulun bos cikmis, gecmis olsun. Al benden de o kadar! Bugun opu vardi, tek folikul bos cikti. Benim 3. kere bos cikiyor. 5 IVF negatif, 3 defada bos folikuller cikinca, umutlu kalabilmek hem zor hem de cok naif bir yaklasim oluyor. Gerci surprizler de olabilir hayatta. Ben de 43 yasindayim. Uzulmemek elde degil, benim de yuzum dustu. Ama bosver, her iste bir hayir vardir, ne oluyorsa kendi iyiligimize oluyordur diyelim.
Kendine iyi bak! Cok dagitma moralini.
Sevgiler

cnm arkadaşım mail i aldım okudum okudum okudum ağladım çok güzel mutlu sonlar.... umutlandım en çokta amh ye takılmayın o çok küçük folükülleri ölçmüyor cümlesine.... ve fsh yüksek olanların hamile kalabileceğine çok ama çok umutlandım sonra bi karar aldım bütün yazılarda sigaranın bırakılmasından bahsediliyor... sağlıklı yaşam sağlıklı ilaçlar sağlıklı kürler veeeeeeee evrene olumlu msjlar göndermek çok tşk ederim cnm benim birçok şey öğrendim sayende iyiki tanımışım seni........

bırak sigaraı kesinlikle bırakkk ... o kararında ben de destekliyorum seni...
bebek sahibi olmak isteyen bir kadının ilk yapması gereken o... testler tahliller sonra ki adım.
bir diğeri de her zaman umudunu korumak.
yaşadığın ve nefes aldığın sürece , uyandığın her gün , umutlu olmak.

tmm breezeycim onu çıkardım hayatımdan kesin kararlıyım.... umut hep olacak pes etmemek lazım sonuna kadar gitmek inş. sabırla umutla duayla olacak hepimizin

Canımmmmmmmmmmmmmmm ne mutlu banaa çok sevindim okumana ve umutlanmana..

Bu arada konusunda da benzerlik gösteriyoruzz..Bende maalesef içiyorum..Geçen aralık ayında 450 tl verip biorezonansa girdim 45 gün hiç içmedim neler yaptım ama tekrar başladım..Çok iradesizim kötü olaylara karşılık..İnş sen bana örnek ol bende arkandan geleyim birtanemm..

ah ah kaderdaşım benim napıcaz biz bu konusunu... bende çok iradesizim geceden beri içmiyorum büyük başarı çok zorlanacağıma benziyor şimdiden hiç iyi gitmiyor ben hep biliyodumda sigara hamilelik şansını çok azalttığını ama bile bile içiodum eşimede söz verdim inş kuzum benim gel beraber bırakalım bakalım bugünden itibaren kaç ayda hamile kalabilcez belkide çok büyük etkisi olacak bırakmanın rabbim güç kuvvet verir inş. öpüldünüz bebek

İnşallah cnımmm bırakmanı yürekten çok isterim bende 4 sene önce tüp bebek istmemlesigarayı bırakmma aynı zamanda oldun çok şükür arada kahvenin yanında sohbetle içiyorum ama içime dahil çekemiyorum tatlım biraz mills muhabbetinizi okudum Rabbim tez zamanda bebişine kavustursun benimde derdin mills hemen hemen aynı canımm

çooook teşekkür ederim cnm inş. tamamen bırakabilirim... umarım sende en yakın zamanda meleğine hatta meleklerine kavuşursun rabbim yar ve yardımcın olsun cnm inş.

tmm breezeycim onu çıkardım hayatımdan kesin kararlıyım.... umut hep olacak pes etmemek lazım sonuna kadar gitmek inş. sabırla umutla duayla olacak hepimizin

çooook teşekkür ederim cnm inş. tamamen bırakabilirim... umarım sende en yakın zamanda meleğine hatta meleklerine kavuşursun rabbim yar ve yardımcın olsun cnm inş.

kızlar şurada yazdığımız 2 satır yazılardan oluştuğuna inandığım samimiyetinize güvenerek yazıyorummm..

o sigara bı-ra-kı-la-cak... Nedenleri...
1 - yumurta gelişimini olumsuz etkiliyor.yumurta gelişmezse bebek de olmaz
2 - hamile kalana kadar içmediniz , ama sonra içtiniz yine ...hatta 5 tane fazla değil dediniz. bebeğin solunum yollarının tamamlanması 8. ay civarında oluyormuş. sahip olmak için onca emek harcadığınız bebeğinizin tazecik ciğerlerini ilk siz kirletiyorsunuz.
3 - hadi diyelim hamilelikte de içmediniz, doğum yaptınız,artık içebilirim dediniz. bebeğinizi emziriyorsanız , damarlarınızla beslenen, sütünüzle büyümeye çalışan masum yavrucağa , nikotinli, süt nedir öğretiyorsunuz.
4- hadiii bunları da yapmadınız, gebe kalmak için sigarayı bıraktınız...hamilelikte içmediniz.bebeğiniz belli bir yaşa gelene kadar da içmediniz. artık hiç içemesiniz.
o yavrunun size ihtiyacı var... her başı sıkıştığında "anne " diyecek.onu yanlız bırakamazsınız.sağlığınıza dikkat etmek zorundasınız.

kısaca arkadaşlar durum bu , kusurum olduysa affola...

haklısın

topikdaşlarımmmmm ,

yaptığım araştırmalar sonucu , İstanbul'da mini tüp yada naturel siklus ile tüp bebek tedavisi uygulayan 3 merkez var.
İstanbul tüp bebek - medicana - Acıbadem Acıbadem...

fiyat uygulamaları aynı ; hastane ücreti + ilaçlar...
sadece kullanılan ilaçların az olması sebebi ile klasik tüp bebek tedavilerine göre daha hesaplı. iğne ile uyarılma yerine haplarla uyarılma sağlanıyor , hepimizin bildiği üzere.

asıl beklediğim merkezden ise hala cevap gelmedi ama anlaşılan o ki hepsi aynı fiyatlandırma politikasını uyguluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…