mini tüp bebek tedavisi görenler ve mini tüp bebek ile anne olanlar

olacak bi dahaki sehere olacak inanıyorum ALLAH BİZE NASİP EDECEK İNŞALLAH

öncelikle ilk randevuyu bir ay sonraya veriyorlar. sonra doktor ne zaman isterse gidiyorsun.
ortalama 3500 dediler ama dolara endeksli olduğu için heran değişebiliyor.
doktor karar verdi mini tüp bebek olmasına.... değerlere göre dedi ya mini tüp yapıcaz ya tüp bebek dedi. benim fsh yüksek olduğu için mini karar verdi. yoğunluk var ama çok sistemli çalışıyorlar.

Son düzenleme:
catloverr ciğim, aynı şeyleri ben de yaşadım, myom ameliyatı olmam gerekiyordu, bir süre embriyo biriktirmeyi planladık, gecen yıl 5-6 kez opu oldu, 1 kez ı tedavi iptal oldu, bir kez döllenmedi, iki yapılan opuda 4 embryo donduruldu, sonra 2 kez foliküller boş çıktı, ve myom ameliyatı oldum, 5 ay gibi bekledikten sonra transferi düşündük, fakat endo 5,7 mm yi geçmedi, tüm kalınlaştırma tedavilerine rağmen olmadı, ama yinede transfer yaptık, 6,7,7 hücreli embryo transferi negatifle sonuçlandı, sebep belli tabii , endometrium 5,7 mm... neyse şu an geçen yıldan kalan 1 tane 8 hücreli ve geçen aydan yine 1 tane 8 hücreli embryom donmuş durumda...
şu an yine başladım, 5 gün serophone içip gideeceğim, inşallah fokilül boş çıkmaz, bu arada hergün narsuyu içiyorum... geçen ay 6,5 mm idi en fazla kalınlık, bu ay nasıl olur bilemem..... o yüzden birkaç tane daha embriyo biriktiririm...
senin de transfer önceki tedavilerin de endo incelik sorunun varmıydı..... varsa ne büyük hikmet , son transferde kalınlaşman olmuş....
canım Allahın izniyle sağlıklı bir bebeğine kucağına alırsın inşallah.....
sen aklına geldikçe önceki deneyimlerini, fikirlerini anlatırsın...... bu arada biosteronu 1,5 aydır kullanıyorum, ruşeym de aldım, onu da 1,5 aydır kullanıyorum, ayrınca previte positive, omega3, Qenzim 10, folidoce, coraspirin de kullanıyorum. geçen yıl kullanmamıştım , bu yıl inşallah faydası olur... ama bu myom ameliyatı endoyu inceltti ise onu nasıl aşacağız bilemiyorum....... neyse canım, kandine ve bebişe iyi bak.
milstoneciğim, canım ya , sen de bayağı uğraştın... inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.
canım, inşallah güzel haberini alacağız...... yasak da bitmiş yani,,, ne desem bilemedim. hayırlı işler bol güneşler , diyelim kibarca.
canım, alfabe diye bir arkadaş vardı, onun da 2 kez erken çatlamıştı... bu çatlatma iğneleri niye engellemiyor doktor ne diyor bu konuda...

canım tedavin hayırlı olsun, sana katılıyorum, yoğun ama gerçekten çok sistemliler, biraz sabırlı olduğunuzda işleriniz yolunda gidiyor, ve aksama olmuyor..... acele işiniz varsa , ayrılsanız da oradan, arkadan takip ediyorlar , hiç merak etme.... ben geçen yıldan beri abonesi oldum hastanenin... yani memnunum....en azından tüm işlemleri doktor direkt kendisi yapıyor bu bile içimi rahatlatmaya yetiyor.

testere dişli aslan pençesinde vaz geçmeyin kızlar..adetten önce başlayıp transfere kadar düzenli olarak için..hem hormonlar dengeleniyor hem de kalite artıyor..ayrıca çörekotu bal tarçın,multivitamin,polen arı sütü de etkili.Allah yardımcımız olsun..

teşekkür canım, Allah hepimizin yardımcısı olsun

selam millstone; ben İzmir Kent Hastanesinde İsrael Aruh'a gidiyorum ve şu anda hamileyim.inşallah Allah kucağıma almayı da nasib eder...sendeki yumurtaların toplanamadan çatlaması durumunu anlayamadım neden öyle oluyor? sık sık folikül takibi yapılmıyor mu? bir de cetrotide veriyorlar ya o çatlamasını önlüyor. Sen nerde tedavi görüyorsun? bende de 2 tane ovitrelle vuruldu bu gayet normal merak etme...benim 15.denememde oldu sakın ümitsizliğe kapılma :) sana da iyi şanslar...

cnm diğer topikte yazışmıştık seninle, ve açıkçası şaşkın bir durumdayım. yani nasıl olurda yumurta çatlamış olur, bunun takipleri boşuna mı yapılıyor, cetrodite vs. kullanımı nasıl oldu? o kadar iğne ilaç alıyoruz sonunda çatlamış demek kolay tabi. açıkçası yaşadıkların neler nasıl oldu bilmiyorum ama okuyunca sinirlendim. bana da 2 adet ovitrelle yazmışlar. açıkçası bana da fazla geldi.

nerelerdesin, sana sorularım olacaktı, ama girmiyorsun artık, umarım herşey yolundadır.......

sen bu 15 denemede kaç kez transfer olabildin, ve en son tedavinde dondurulmuş embriyomu transfer olmuştu.....

2 yumurtam vardı... biri boş çıktı.. biride kalitesiz çıktı... :2:
şimdi bioestron dhea ya ve arginmax woman a başladım. birde bal+arısütü+polen yiyorum..
2. denede Allah yüzümü güldürür inşallah....
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.....

Allah yar ve yardımcımız olsun. Ben de daha dün 2. Negatif alıp yıkılmış biriyim. Ağlamaktan içim şişti ama tabi bu bir çözüm değil biliyorum.. Bunlarda geçecek inşallah birgün. 30 yaşındayım yaklaşık 2 senedir çocuk için uğraşıyoruz sorun bendeki rezerv azlığı eşimdede morfoloji %4-6 arası değişiyor. İlk denemede normal tüp sadece tek yumurta oluştu döllendi 2. Gün 4 hücre 2. Kalite sonuç negatif. 2. Deneme 2 yumi 1 i gelişmemiş işlem yapılmadı 2. si ilk döllenmeden sonra bölünmemiş birgün daha bekliycez dediler 3. Gün 4 hücreli 2. Kalite transfer yapabiliriz dediler sonuç negatif. Şimdi gücümü toplayıp 3. Denemek istyrm ama mini tüp mü yaptırsam yada bu havuz yöntemi okudum yaptıranlar varmış bilemedim. Sizce hangisi daha mantıklı yardımcı olurmusunuz bana da ? Benim gibi her koşulda anca tek yumurta üreten biri için

kızlar yumurtanız az ise yani yumurta rezervi düşük ise, mini tüp bebek daha mantıklı, hem az ilaç hemde daha ucuz... mini tüp bebeği inceleyin , sorularınız olursa cevaplarım, sevgiler

kızlar yumurtanız az ise yani yumurta rezervi düşük ise, mini tüp bebek daha mantıklı, hem az ilaç hemde daha ucuz... Mini tüp bebeği inceleyin , sorularınız olursa cevaplarım, sevgiler

alısalıs merhaba,
benim de yumurta rezevrlerimde epey azalma var yaşıma rağmen bitmek üzere olduğunu söyledi doktorum. Ben daha önce çapa da 3 aşılama 1 tüp bebek tedavisi oldum. Transfer döllenme olmadığı için gerçekleşmedi. şimdi özel bir kliniğe gidiyorum. Sorunumu onlar söyledi zaten bana o ana kadar bir problemim olduğunu bile bilmiyordum. Doktorum aret kamar. O bana iğne vermedi klomen ve vitamin yazdı onları kullandım iğneyle bile 2 yumurtam olmuştu fakat bu ay 4 yumurtam var. Bu bana uyguladığı mini tüp bebek olabilir mi? Siz ne ilaçları kullandınız.

Bu arada gerçekten bu topik çok faydalı oldu benim için çok teşekkürler...

aret bey aslında iyi bir doktor ama size vakit ayırması çok zor. devlet hastanesi gibi işliyor sıradaki gelsin olayı var yani.

gülsenciğim, bence mini tüp uygulanıyor sana, az ilaç sayesinde kaliteli yumoş oluşmuş zaten. umarım hayırlı sonuca da ulaşırsın. ilaç olarak serophone hap 5 gün kullanıyorum, duruma göre devam ediyor, son günlerde cetrotide iğne,merional iğne kullanılıyor.. sonra da çatlatma iğenesi vuruluyor.. hergün folidoce ve aspirin içiyoruz ayrıca. başarılar diliyorum

canım bende başladım bugün mini tüp bebek tedavisine az ilaç çok yumurta olması dileği ile inş..benim doktorumda aret kamer...doktorumuz iyi ama beklenen ilgiyi göremedim sanki.eşimde abartıyosun diyo çokt güzel ilgilenmişmiş...hakımızda hayırlısı canım..sen neler yapyosun nasıl gidiyo tedavin senin dondurulmuşların vardı galiba canım..bende yumrta biriktirmeden bahsetim olabilir ama 4 hüçreli bölünme olursa donduramayız çünkü çözüldüğü zaman emriyonun kalitesi bozulup bozuluyomuş..

gülnevacım selam

hayırlı olsun tedavin. umarım tek bile olsa yumurta size bebek olsun.
ben bu ay birşey yapmayacağım diyordum, brezzey ısrar edince gittim, tek yumi vardı, 3.gün 8 mm idi, hatta bir de 11 mm lik kist vardı, neyse tedaviye başladık, kist olsa da tedavi olabiliyormuş onu öğrenmiş oldum, yumi ve kist ayrı ayrı büyüdüler, cuma günü de opu oldum, inanırmısın kistten de yumi çıktı, (geçen ayın çatlamayan yumisi yani), neyse 2 yumoş çıktı ama ptesi aradılar 1 tane döllenmiş ve 3 gün embriyosu 8 hücreli olarak donduruldu. benim daha önceki dondurulmuşlardan 1 tane kalmıştı, şimdi bu da eklenince 2 tane oluyor, yani öyle fazla birşey birikmedi henüz.. öncekilerden 3 tane ve 1 tane olmak üzere transfer olmuştum hatırlarsan, neyse canım, sana gelince 4 hücreli dondurulmaz sorunu anlayamadım ben. açarak yazarsan anlatabilirim.

canım aynen bende de kist vardı bu ay iki tane kiste ramen tedaviyi başlatı doktorum...adetin 3 günü gitmiştim hiç yumurta görmedi bende o yüzden fazla umudum yok bu ay...canım kistendemi yumurta çıktı ve işlememi alındı yani çok ilginç..çok güzel haber canım bir emriyon daha olmuş..inş sağlıklı bebiş olur sana..ben doktorumla değilde muayene sonrası ücet için gitmiştik konuşmaya halkla ililşkilerle ilgilenen bir bayan vardı..biz dondurma işlemini her zaman yapmıoruz dedi bana..mesela 4 hücreli bir emriyoyu kesinlikle dondurmayı tavsiye etmiyoruz dedi canım çünkü çözünürken kalitesini kaybedermiş bana dediği bu bilemem doktorumla konuşmadım biriktirme işlemini aret beyi karşımda görünce çok heycanlandım sorucağım her soruyu unutum bidaha gitiğimde liste tutucam sorularıma inş..senin 8 hücreliymiş çook güzel

tatlım, yumi döllendikten sonra hergün bölünüyor, 1.gün 2 hücre , 2.gün 4 hücre, 3.gün 8 hücreli oluyor, yani herşey yolunda giderse ve dediğim gibi bölünürse 3.gün donduruluyor. yani senin dediğine göre 2.gün dondurulması gerekir ki sanırım bu da olmaz, yani benim hep 3.gün donduruldu......

inan hiç bilgim yok canım bu konularda bana denileni söylüyorum...ama zaten bir yumoş dölenince bölünüyosa ve 3 güne geliyosa iyi kaliteli demektir.canım neden transer yaptırmadın belki 5 güne gidebilirdi emriyo...5 günü emriyosu daha kaliteli olurmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…